| Autor |
Zpráva |
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 19:20
- Nahlásit
emikami
My máme doma dřevěné obložení a to Claudi nikdy nehlodala. To lízání zdi by mohlo být že má třeba hlad a tak je schopné spapat cokoli, nebo nemá nic na kousání, nějákou bůvolí kůži nebo tak něco. Tím že potřebuje vápno to nebude. Mužou si také koupit spraj takovej hořkej, sise to dlouho nevydrží, ale mi to používali na držátka od šuflátek a na kousek kabelu co nešel schovat pod koberec.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 19:21
- Nahlásit
Janik
Mucholabka
emikami
Tak děvčata až teď jsem se dostála na počítač a mému milovanému manželovy přečetla gratulace tak si to teprve uvědomil co zapinkal. Je jedna pravda, že jmeniny se u nás neslaví, ale to nevadí popřát se může. Já mu to vrátím v chladných nocích kdy bude na svojí polovině postele úplně samotinký a pak mu řeknu „a to máš za trest heč dobře ti tak“.Hned jsem mu řekla, že to vyžvaním do světa tak mě nazval bonzačkou.
Já by sem stále taky papala, ale já jsem na dobrůtky z mekáče a k tomu hodně jakékoliv zeleniny mňam.
Pac a pusinky Biško a Damišek.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 19:23
- Nahlásit
MartinaClaudi
Martinko móóóóóóc děkují za gratulaci.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 23:28
- Nahlásit
Ahooj holky!
Zítra jsem celý den pryč s mažoretkama, takže to musím napsat ještě dneska.
Všem, kteří jedou do Brna budu držet všechny palečky co mám(i Andy )
A Leničko prosím nezapomeň na mě s těma fotečkama Bišonků!Díky moc.
tak se všichni mějte a hned jak dorazíte z výstavy, tak dejte vědět jaké máte tituly
Pááá Janik a Andy
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 16:00
- Nahlásit
LenkaK
Tak jsem zjistila, že ta výstava je opravdu na trávě. Tak jsem zvědavá jak dopadnem...
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 17:04
- Nahlásit
Romaine
Záleží také na tom, jesti bude ta tráva posekaná. Ve vysoké bude skákat a v nízké klusat.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 17:56
- Nahlásit
MartinaClaudi
Ale na tom, že budou špinavý se nic nemění, protože dnes už tam byli lovečští psi a ti to tam prý vždy zřídí..
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 21:50
- Nahlásit
Romaine
Tak to je špatný.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2006 13:35
- Nahlásit
Emikami
Tak jdu vysvětlit, jak to bylo s tou klecí. Včera jsme ji nechali v autě složenou, protože u nás byla návštěva a tak jsem ji neměla možnost změřit. Navíc jsem tu psala, že to nevím, ale koukám, že ten příspěvek tu není, tak asi sem ho poslala moc brzo po jiném přísěvku a nebo nevím. No a dnes sem si mobil zapomněla doma, takže sem ani nemohla napsat tu sms, tak se nezlobte. Psala sem hned jak to šlo, tak snad vám ji ještě stihne koupit.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2006 13:41
- Nahlásit
Jinak na výstavě jsme dostali známku V1, ale titul CAC nedostal, protože byl dnes hrozně divokej! Jinak by ho dostal. Rozhodčí se dlouho rozhodovala, jestli mu ho přece jen nedá, ale nakonec řekla, že by to nebylo spravedlivé, když je tak divoký. No, moc nás to mrzelo, ale paní byla opravdu moc příjemná a spravedlivá.
A taky jsme tam Robbyho nechali zbonitovat, takže už to máme. Má výšku 26 cm a délku 33. Paní Ovesná ho hrozně vychvalovala a byla z něj úplně na větvi, což nás hodně naštvalo, protože v té Mladé Boleslavi si naopak vymýšlela, co je na něm špatně, aby nám nemusela dát titul, i když ho měl dostat... A teď se z něj málem po.... blahem.
Jinak jsem nikoho ani nepotkala nebo spíš jsem ani nehledala, protože jsme toho měli hodně. Takže pište jak ste dopadli..! Snad výborně!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2006 13:43
- Nahlásit
Janik
Tak mám tolik fotek bišonů, že to až hezký není. Do večera budou na mých stránkách.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2006 14:39
- Nahlásit
Ahoj,
některá z vás tady kdysi už dávno psala, že si dělá stránky ve FrontPage. Nevíte, kde by se ten program dal stáhnout? Jestli to tedy vůbec jde. Ráda bych se na to koukla, díky a jsem zvědavá na výsledky výstavy.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2006 15:34
- Nahlásit
Claudi dostala kupodivu VD- velmi dobrá. Vytchli jí že je plachá a to očičko a moc chválili skus, prý je super.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2006 15:36
- Nahlásit
MartinaClaudi
Tak to gratuluji, máš radost, viď?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2006 15:48
- Nahlásit
Betka
Ano mám radost. Ale je škoda že se tak bála.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2006 15:52
- Nahlásit
Romaine
Tak to Robbymu mooooooc gratuluji! Jak k výsledku, tak k té úspěšné bonitaci. Je to šikulka.
Za fotečky moooc děkuji a už se na ně moc těším.
Byla na výstavě i paní Havlínová??
Byla bych moc ráda, kdyby jsi mi napsala, jak to při té bonitaci přesně chodí...moc mě to zajímá.
MartinaClaudi
Claudince taky moooooc gratuluji
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2006 16:52
- Nahlásit
Janik
My mooooooc děkujeme za gratulaci. Jsme rádi
Fotky tam dám asi až zítra, protože je musím ještě upravit a teď se musím učit...
Paní Havlínová tam byla a dokonce předváděla jednu fenečku. Ona totiž na panímajitelku hrozně skákala a mají ji od paní Havlínové, tak ji předváděla. Dostala V3.
Bonitace trvala asi 2 min. Změřila jeho výšku (26cm), délku (33cm), zkontrolovala zuby a tělo jak při výstavě (jestli se nehrbí a tak) a pak chtěla vidět jak chodí, ale to jen kousíček. Opravdu vše bylo hrozně rychlé. Stojí to 400,- a musíš mít s sebou PP a jeho kopii.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2006 17:21 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Romaine
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2006 17:26
- Nahlásit
Romaine
Ahoj. Samozřejmně , že se nezlobím, říkala jsem si že mobil nemusíš mít u sebe, ale včera tu dlouho nikdo nebyl, a pak jsem vás tu propásla v jednu chvíli co ses tady objevila, a stejnak mně to zcela vypadlo z hlavy. vzpomněla jsem si až dneska, a také na to že si mně to měla změřit. tak jsem se sem šla hned podívat dopoledne a nic jsem tu neviděla, proto jsem zkoušela volat. Klec mně známý objednal, ale pořád bych ještě mohla zmněnit velikost, náhodou dodatečně nevíš tu délku klece.
MartinaClaudi
Martinko a Claudinko, moc vám gratuluji k prvním úspěchům na výstavě, myslím že je nadmíru dobrý, na to že jste si kupovali Claudinku na mazlíka.A ještě si měla tu čest , že tě pozorovali majitele z farmy zvířat jak pěkně běháte v kruhu
Dej Claudince za mně pusu a pac a hezky ji to za mně pověz, jaká je to šikulka, chce to aby jí trochu dorostla srst. Moje tak trochu známá a i majitelka jednoho mého štěněte používá kosmetiku KW, mandlový šampon a říkala, že má pejsek srst úpně nádhernou, už jsem o KW slyšela od mé střihačky. Možná ji též vyzkouším. Zatím pa.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2006 23:52
- Nahlásit
Emikami a Emilka s Deniskou Vám všem přejí příjemný týden.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 07:20
- Nahlásit
Leni a Bellinko, gratuluji k titulu junioržampion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![i][/i]
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:14
- Nahlásit
Verca
moooooc děkujeme!!!!!!!!!!!!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:26
- Nahlásit
Romaine
MartinaClaudi
LenkaK
Holčičky moje moc vám a vaším pejsku gratulujeme k úžasným výsledkům. Moc vám to přejeme a tiše závidíme. Tak si té slávy pořádně užijte.
Doufám, že Damišek bude taky příští rok aspoň tak s poloviny dobrý jako vaši pejsci.
Pac a pusinku všem pejskům posílá Biško a Damišek.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:30
- Nahlásit
emikami
Máš moc pěkné fotky a ti tvojí pejsci by mohly hrát v nějaké reklamě na šťastný život.
Proč jsi nebyla taky na výstavě v Brně?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:33
- Nahlásit
Romaine
Taky se přidávám ke gratulaci. A jak jste to zvládli na té trávě? My jsme byli ve stínu takže trává se ržela dlouho mokrá. Packy měla Bella trochu ušmudlané, ale dalo se to.
Paní rozhodčí nám Belinku zase moc chválila. Nejdříve si myslela,že se hrbí, ale pak zjistila,že je to optický klam. Belince totiž dorůstá nová srst a tak se jí ve větru rozcuchala.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:56
- Nahlásit
Romaine,MartinaClaudi
HOlky taky moc gratulujiiiii!
Romaine
Tak to je škoda, že nedostal CAC. Snad příště.
MartinaClaudi
A říkala ta posuzující, že se Claudi hrbí? Anebo ti to tak jenom připadalo?
|
janča
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:43
- Nahlásit
Tak holky táááááááááákle velkáááááááááá gratulace i od nás pro vás a vaše chlupáče. Gweny posílá pac a pusu
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:49
- Nahlásit
janča
od nás tááááááááááááákový dííííííík!!!!
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 11:49
- Nahlásit
Ahoj holky, připojuji se ke gratulaci! Jste šikulky.
Celý minulý týden jsme s Candym ťapali na Slovensku po Tatrách. Je to turista, všechno s námi prošel. Později sem dám nějakou fotku. Mějte se krásně!
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 14:08
- Nahlásit
Darina1
Já tam byla, ale jen jedním očkem
No já bych tam mohla jet jedině s Brituškou, Deniska je ještě malá, a na mně je Brno stejnak moc daleko.Nejsem výstavní typ, stejnak mně k tomu spíše donutili lidé, kteří.....no nebudu to rozvádět.......Když jsem měla prvního pudlíka 11 let, neměli jsme ani štěňata a na výstavy jsem se šla jen někdy občas podívat, pak jsem si pořídila po smrti Bellinky Emilku, vůbec mně nenapadlo že bych jednou chovala štěňata, založila bych si chov. stanici, a výstavy už vůbec ne, nějak se to zrodilo, vůbec netuším jak a založila jsem si chov. stanici a mám velkou radost ze štěňátek. Vše kolem nich mně hrozně baví, i když mně to také dost vyčerpává, s bišonkama na výstavy už bych nechodila, protože jsou od začátku stříhané, ale s Deniskou to snad zkusím, zda zvládnu srt. protože když se naštvu, tak volám střihačku a jde pejsek na krátko. Pro mně výstavy nejsou důležité, ale pár jich chci udělat, to co mně dovolí zdraví.Tak nyní nás čeká pudlí klubovka v Praze a bonitace, druhý den mezinárodní výstava v Praze. Denisku bych ráda vzala sebou aby se tam otrkala ale ještě to nevím jistě. Ta přijde na řadu příští rok i s Brituškou.Snad to zvládneme.Nebo budu chodit ke střihačce jednou za týden, aby mně ji vždy dala dohromady, no uvidíme, jak problématickou srst bude mít. Tyto fotky co jsem sem dala ty jsou focené mobilem a kámoška mně je přetáhla do pc, já kabel zatím ještě nemám. Divila jsem se jak pěkně to vyšlo, sice nejsou tak kontrastní, ale jsou pěkné.
|