Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 15:50
- Nahlásit

emikami
Fotečky a pejsek jsou za se jako obvykle úžasné.

PRO VŠECHNY DĚVČATA.
Prosím poraďte co sebou na výstavy vzít a na co se připravit. Jsem úplný začátečník u malých plemen, co jsme měli předtím byly NO a to je o něčem jiném. Potřebují vědět i jakou výbavu pro pejska a pro sebe. Ať tam pak ne jsem jak chudý příbuzný. Klec již mám zajištěnou. Postoj cvičíme.
Pište a pište, jestli se vám dlouho neozvu je to tím, že děláme přestavbu obýváku. Ta k že nejmíň na týden se m zaneprázdněna. Musím aspoň vařit a rozdávat rozkazy chi, chi, chi.
Vaše rady si určitě přečtu a vezmu k srdíčku.
Předem moc děkují.
Pac a pusinku posílají Bišonek a Damišek.

Raja
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:37
- Nahlásit

Ahoj !
Můžu mezi vás?Dnes jsem objevila tyto stánky a doufám,že mně přijmete.Máme taky havaňáčka a tak bych si ráda povídala o radostech a starostech s nimi.LenkoK,myslím,že jsme se videli na výstavě v Brně,my jsme se přistavovali u vás,máme taky Belinku.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:35
- Nahlásit

Raja
Ahoj, Vítám tě tady.Doma jsem si vzpomněla, že jsem ti mohla říct této diskuzi. Taky jsi na výstavě mohla vidět MartinuClaudi,která sem taky chodí. Měla malou světlou fenku Havaňáčka.
Chtěla bych se zeprat jak jsi pochodila u chovatelů,kteří seděli naproti nám. Všimla jsem si,že ses u nich zastavila. Byli to maželé.Paní měla dlouhé rovné vlasy.

Raja
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:00
- Nahlásit

LenkaK
Asi vím na koho myslíš-studená jak ledoborec.
Už jsem o ních co-to slyšela.A to přitom naše Belča je vnučka od jejich Piškota.V podstate jsem se s nima bavila o našem podvraťáčkovi(to je ten druhý pejsek),paní byla dost odměřená.

Janik
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:32
- Nahlásit

Raja
Ahojky!
Vítám Tě mezi námi.
Mám 7letého Bišonka Frisé

Holky jinak Andymu se to moc hezky hojí. Po první divoké noci, kdy Andy vůbec nespal je už v pohodě, spí jak dudek a přes den si hraje, no prostě jako by mu nic nebylo.....sice si to chce pořát škrábat ale vždycky mu to ovážu obvazem, aby pořát nemusel chodit v té siťce, do které ho navlíkli. Ona ho totiž dost dřela mezi nožkama, tak jsem mu ji sundala a ven chodí normálně bez obvazu a vždycky na doma ho odvážu.
Už tatka přijel domů, akže Andyho dneska vyfotím aby jste viděly, jak vypadá Dám ho do té síťky, potom do obvazu a na poslední fotku bez ničeho

Raja
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:53
- Nahlásit

My máme jednoho podvraťáčka,co jsme ho kupovali jako havaňáka bez PP.Po roce jsme zjistili,že z haňakáka to síce něco má,ale čistej není.Nám to nevadí,je moooc chytrej a milej.Letos na Vánoce jsem si vymodlila fenečku,tentokrát s papírama.Oba pejsci se mají moc rádi,neustále se kočkujou-zrovna teď,mně pod nohama.S fenečkou se chystáma do Kladna,bude to její první výstava,tak máme trochu obavy,jaká bude.

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:03
- Nahlásit

Raja
ahojky, vítám tě mezi námi.
Já mám jednu havanskou holčičku (3,5 měs.) Elinku a jednu boloňskou(1 rok) Phoebe (fíbí). S boloňačkou už chodíme na výstavy (teda máme zatím dvě, ale příští rok se snad polepšíme ) a pokud půjde vše dobře u havaňačky, tak s ní taky. tak se někde možná potkáme.
Vím, že jsem s tím už otravná, ale nemáš třeba nějaké fotky, které bys tu dala? Jestil to neumíš, tak ti rádi tady pomůžeme.

Raja
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:26
- Nahlásit

Jak se vkládají fotky? To je musím dát do galerie,nebo se dají dát i přímo do diskuse?

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:26
- Nahlásit

Raja
Moc tě tady na diskuzi vítám, každý noví se s vím pejskem je tady mile viděn.
Já mám dva bišonky, Bišo je starší a má 2,9měsícu a je bez PP, Damišek je mladší a má 9měsícu a je s PP.

Holčiny vy jste se na mě normálně vyprdli, žádne ponaučení ohledně výstav, žádne fígle, žádne tajné rady babské.
Jo a moc prosím jak mile budou už přihlášky na internetu na tu Olomouc v tom lednu, má to být druhou sobotu a neděli, tak mi sem dejte vědět kde to je ať nepromeškám přihlášení. Tak se snažte a zlepšete se baby.
Pac a pusu Biško a Damišek.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:35
- Nahlásit

Raja
No tak já mám fenečku Havanského psíka Claudinku (11měsíců).

Tady jsme i s LenkouK:

Na výstavě v Brně.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:49 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

bla bla bla.....

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:52
- Nahlásit

Kukejte na Claudin výraz.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:56
- Nahlásit

MartinaClaudi
Moc pěkné fotky, ale ještě pěknější vaší pejsci ( od Martinky a Lenky ).
Martinko měla jsi Claudinku pěkně upravenou.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:57 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Myslím že Bellinka by si BOBa zasloužila víc.
[imgs]http://www.havanese-wild-angel.net/PICT0021E.jpg[ /imgs]
Claudi by neměla šanci se dobře umýstit kvůli depigmentaci, ale u nohy chodila podle mě lépe než Farma zvířat.
[imgs] http://www.havanese-wild-angel.net/P1160369.jpg[/ imgs]

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:59
- Nahlásit

Nechápu co jsem udělala špatně když jsem teď vložila ty dvě fotky, proč se nezobrazili?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:10
- Nahlásit

Darina1
Tak já mám takovou radu jak donutit pejska aby se ve výstavním postoji ani nehl, ale nevím jak to vysvětlit, je to takový fígl co nám poradila střihačka ale rozhodčí by si toho neměla všimnout. Prostě se pejsek chytne jako když ho chcete postavit do výstavního postoje a drčíteho tak jak by nel stát. Střídáte pořád dokola, jako že se dotýkají stolu přední nožičky, zadní nožičky, přední, zadní a to uděláte několiktát rychle po sobě pak pejska postavíte na všechy nožky a on s nimi ani nehne. Jakoby měl vystátý důlek a nechtěl z něho odejít, mám to vyskoušené a funguje to. Claudi mě výstavní postoj odmítala a psala jsem to tady. LenceK to asi přišlo na výstavě divné že najednou takhle stojí když doma Claudi protestovala. Před tím než jsem ji tak na výstavě postavila, udělala jsem tento fígl, a fungoval, byla jsem úplně překvapená. A to nám ho prozradila střihačka pouze jeden den večer před výstavou. Dá se to dobře využít i při česání, je to prostě super. Doporučuji.

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:14
- Nahlásit

máš tam mezery v [/imgs]. V prvním [ /imgs] a ve druhém [/ imgs]

Raja
Musíš (nevadí, že tykám?) je mít na internetu (třeba tady na cz-pes v galerii) a pak je tu vložíte do diskuze.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:15 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

A tohle je ten Ben Moravia Maja:

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:20
- Nahlásit

Romaine
Není tohle Robby?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:21
- Nahlásit

Darina1
Děkuju, ale moc prace to nedalo.

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:24
- Nahlásit

K Farmě zvířat: No já nevím....sice ta srst je nádherně dlouhá a nadýchaná, ale spíš mi to pak připomíná Lhasa apso /snad to nepletu/. Bella se mi teda líbí i zbarvením mnohem víc, má i super srst.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:27
- Nahlásit

MVP České budějovice:
Havanský psík 6
psi - třída dorostu 2510 1
psi - třída otevřená 2511 1
psi - třída šampionů 2512 1
feny - třída mladých 2513 až 2514 2
feny - třída šampionů 2515 1

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:28
- Nahlásit

Lhasa Apso:

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:37
- Nahlásit

MartinaClaudi
No a nepřipadá ti spíš ta úprava podobná Lhase? Já nevím.... Vždyť ta srst u havaňáků se nemá balíčkovat.

Nevíte, jak je to u ostatních chovatelů, jestli balíčkují anebo ne? Nebo jenom Farma zvířat?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:45
- Nahlásit

Verca
Havanáčci mají mít srst 10cm dlouhou, balíčkovat se nesmí. Farma zvířat však balíčkují.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:47
- Nahlásit

A některím Havanáčkům naroste srst skoro na zem i když se nebalíčkují. Asi je to dědičné.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:50
- Nahlásit

Verca
Mě to přijde spíš jak úprava Maltézáčka.

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 14:02
- Nahlásit

MartinaClaudi
to taky, ale mě tou barevností pejsků spíš Lhasa apso, kteří se taky asi balíčkují.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 14:14
- Nahlásit

MartinaClaudi
Verca
Co se dívám na Farmu tak opravdu balíčkují. Divím se, že na výstavách jím to projde. Vždyť to musí vidět i rozhodčí. Já nevím jak to u těch pejsků je, ale podle to ho co tu píšete si dělám obrázek jak to má být.
Martinko Damiška jsem hned vyzkoušela stím postojem jak jsi mi to napsala a opravdu stojí jak přikovaný, ono je pravda, že už postoj umí, ale teď hlavně ať vydrží na místě.
Přijímáme další rady a hlavně co si mám vše sebou vzít a nevzít, ať nejsme jak od chudých příbuzných, klec již mám zajištěnou.
Pacinky a pusinky Bišonek a Damišek.

Raja
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:19
- Nahlásit

Tak jsem tedy vložila obrázky do galerie,ale neumím je stáhnout sem.jak to děláte?

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání