Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
monka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:31
- Nahlásit

Darinka,
Luky mal asi 2 mesiace polovicu ruzoveho cumacka, ked mu ho pokousal pes. Bala som sa, ze mu nezcierna, ale uz ho ma zase cely cierny, len mu ostala mala jazvicka, tiez cierna. Je ostrihany na kratko, ale srst mu rychlo rastie, len hlavicka neni ostrihana idealne do gulata, lebo ma este kratsiu srst na hlave od vtedy, ako mu to veterinar vyholil, ked ho pokousal pes. A uska mu nechavam dlhsie, nech vyzera ako pes-aj tak nechodime na vystavy. V nedelu ideme do Ostravy na nase prve zavody, potom tu vlozim fotky. A pojdes v lednu do Olomouce na vystavu? My pojdeme len na cumendu, Luky nemam pp. Bola by som rada, keby sme sa stretli, aj s Vercou. To by bolo super!

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:41
- Nahlásit

Moničko určitě se chci dostat do Olomouce a já chci vystavovat Damiška, chci zjistit na co má a tak chci sním absolvovat příští tři výstavy 1- Olomouc a 2- Ostrava, no a pak uvidím na co má a na co né.
Fuj ja mám ale smrad v bitě po tom vystříkaní. Hne bych se s váma podělila škoda že internet to ještě neumí přenášet, všechny by jste zdrhly od počítače.

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:45
- Nahlásit

janča
Ahoj Marti, nějak dlouho si tu nebyla. Jak se máš?
Ahojky, děkuji za optání. Mám se čím dál tím stejně. Takže dobře. Jenom v práci je nějakej fofr, ale ty nejbláznivější měsíce nás teprve čekají, co si budeme vykládat za 3 měsíce jsou vánoce.
Vypadá to, že sem nechodím, ale občas tady něco přečtu. Ale už se v tom nějak přestávám orientovat kdo jakého má pejska, je tu hodně nově příchozích a hlavně se tu hodně řeší výstavy a tak a to jde trochu mimo mě, ale néééé, že bych tu občas něco nepřečetla.
I Tebe Moni zdravím.

monka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:06
- Nahlásit

Martina,
aj ja Ta zdravim, ja som tiez na tom rovnako ako Ty, obcas citam co je to nove, ale vela temat je odbocenych od hlavneho-pes a riesia sa tu aj osobne veci a to ide mimo mna. A na vystavy tiez nechodime, hoci budeme, ale to uz bude ine plemeno ako bisonik. Manzel bude mat kachnu=Nova Scotia Duck Tolling retriver. Ale to bude az pristi rok. Cakame na vhodne spojenie. Ale ja ostanem verna bielej gulicke

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:10
- Nahlásit

Darina1
Ta voříškiáda v Třinci mě štve a prdí..ach jo. Konečně něco blízko a zas mimo.
Jedné kámošce ze střední stříhám bišonka úplně dohola-chce to tak. Připadám si vždycky jako největší lempl a blbec, který neumí stříhat jinak.

monka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:12
- Nahlásit

Mucholabka,
a do Olomouce na voriskiadu ides?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:13
- Nahlásit

monka
Neviem jestli už není pozd na přihlášku...to bych mohla, že?

monka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:16
- Nahlásit

Mucholabka,
urcite mozes, neni pozde, aj ked je tam stanoveny termin. Propozice su www.kirican.com a uz sa rychlo prihlas Tesim sa na Teba, urcite ma poznas podla bielej gulicky, ktora bude predvadzat ukazky agility.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:21
- Nahlásit

monka
Super, dík za návod. Problém je, že malá má teprv jedno očkování a zítra jdu na druhé. Budou mi už dávat vzteklinu? Jestli ne, jsme v háji. Ona sice už jedno očkování měla u chovatelky, ale původní majitel to zanedbal a já musím celé schéma dělat znova.

monka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:25
- Nahlásit

Mucholabka,
a kolik mesicu ma mala, uz mala raz ockovanie proti vztekline? Viem, ze aj pri ockovani sa dava vzteklina, ale nas veterinar mi ju dava solo, ze vraj je menej alergickych reakcii.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:30
- Nahlásit

Mucholabka

Muško když to ti lidi chtějí tak jim musíš vyjít vstříc. Každému se líby něco jiného. Je jasné že kdybych snímá dělala nějaký sport taky by museli být na krátko.

Martinko když píšeš že výstavy jdou mimo tebe tak co zkusit vořiškijádu jeto zábava i sranda. S jedním budu chodit na výstavy a s druhým na vořiškijádu.

Děvčata obědvala jsem si to vodičku na ty rezavé místa kolem očí (čistič očního okolí ) některá jsteto i vyfotila a dala na ně kontakt, no a musím moc poděkovat i když už si nepamatují které, ale dotyčná asi bude již vědět. Moc nám to pomáhá takže děkují. Obědnala jsem si i šampón, ale ten jsem ještě nevyzkoušela.
Pac a pusu Biško a Damišek.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:30
- Nahlásit

Má 4 měsíce. Teď jsem koukala do očkováku druhého psa, kde je vypsané schéma, a tam je psané, že se to dává už od 18. týdne. Takže snad jo. Ona byla očkovaná chovatelkou v osmém týdnu, pak ji měl pět týdnů týpos, který se na to kompletně vybodl, takže to propadlo a já jsem s ní šla přibližně ve třech měsících úplně od začátku. Zítra mám zajít znova na přeočkování, tak uvidím, teď jsem dávala leptospiru, coronavirus, parvo, adenovirus type 2, parainfluenza, canine distemper-to nevím co je. Prostě Duramune Max. Budem doufat a pak hned písnu.

Verca
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:31
- Nahlásit

Darina1
Tak to mě mrzí. To by Damišek koukal, co máme za kočku...teda krásného pejska. A Biško by byl určitě taky šťastný, že vidí svojí drahou Phoebe. Ale odpočívej, ať je ti lépe.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:35 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Verunko Biško by se zase s Fíby pos ….al jak ho známe a Damišek s vaší malé prťulky.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:37
- Nahlásit

Darina1
Spletla? Jako že nemám bišonka? No a co, můžu aspoň říct, že jsem příznivec, to stačí, ne?

monka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:38
- Nahlásit

Darina1,
ja som tak rada, ze Lukymu netecie z ociciek. Vobec mu to necistim a ma to uplne ciste. Ale fuziky ma od vody a jedla spinave (rezave)
Mucholabka,
budem vam drzat palce, aby ste mohli prist na voriskiadu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:39
- Nahlásit

monka
já si tiež budu držať palce.
Když tak drapnu pod paži aspoň Ašopsa.

monka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:41
- Nahlásit

Mucholabka
super! Zdrapni Asopsa a prid k nam

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:44
- Nahlásit

Mucholabka
Mušinko promiň já jsem to spletla moje chyba promiň už jsem si to uvědomila a rychle vymazala. Já si to tiž špatně přečetla povídaní mezi tebou a Monikou, až jsem se k tomu vrátila ta jsem si to uvědomila. Asi jsem nafetovana s toho smradu co mytu lita.
Promiň. No vidíte holky jak už blbnu.
Pac a pusinku Bišonek a Damišek.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:45
- Nahlásit

Darina1
V klidu, néé? Na voříškiádě v Olomouci asi nebudeš, když zlobí zdraví, že?

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:45
- Nahlásit

monka
Tý jo jseště že bylo na konci u toho plemene retriever, jinak bych si fakt myslela, že bude manžel chovat kachny.
Tak to mě musíš poinformovat, až ta chvíle nastane. Ještě se Ti musím pochlubit, nevím jestli si vzpomínáš, jak jsem tady řešila ta moje kila a můj celoživotní boj, tak mám 16 kg dole.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:47
- Nahlásit

Mucholabka
Nebudu a moc měto mrzí proto že bych se viděla ze starými známimy.

monka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:49 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Martina,
neboj, budem Ta informovat o nasich chovatelskych skusenostiach. A ja sa tiez nechcem chvalit, ale od cervna mam 10 kg dole . A gratulujem Ti k Tvojmu velkemu uspechu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:49
- Nahlásit

Darina1
Tak snad aspoň na jaře v okolí Ostravy.

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:54
- Nahlásit

monka
No proč se nepochválit, my jsme ale holky šikovný.
Jen tak dále co? Ale mě už to teď moc nejde. No, uvidíme.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:54
- Nahlásit

monka
Martina
No a já mám dole 8kg a vypadám jak tyčka od plotu.
Mucholabka
Muško jasan na jaře to zase vypukne.

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:02
- Nahlásit

Darina1
No to já bych potřebovala ještě tak 20 a jako tyčka určitě vypadat nebudu. To víš, když má někdo 30 a více kilo nadváhu, tak to je běh na dlouhou trať. A Ty už prosím nehubni ať se nám neztratíš.

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 15:07
- Nahlásit

ahojky, nevite kde se toula aknah?? dlouho jsem ji tu nevidela...

monka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 15:16 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Orry,
Aknah ma vela prace, nestiha na net, ale verim, ze sa tu ukaze.

bisonka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 15:23 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

AHojte, tak vám tu konečně ukážu fotky našého mazlíčka před a po stříhání.

Před:

A po:

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání