| Autor |
Zpráva |
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 19:26
- Nahlásit
Candy
A co když jsem už přihlášená?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 20:05
- Nahlásit
Janik
Tak co, přijdeš se na nás aspoň podívat do Brna ?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 20:28
- Nahlásit
LenkaK
Strašně ráda bych jela ale asi bych to sama vlakem nedala.
Ještě se zkusím někoho zeptat, jestli by nejel se mnou ale bojím se toho, že ne.
Alemoooc bych chtěla. Poznat se s váma se všema kdo tam jedete a taky se potkat s paní Havlínovou. Určitě tam bude.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 21:40 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Tak jsem holky Elinku vykoupala, pořádně vysušila a je z ní kočka. Tady je pár fotek.
CHCI MOC PODĚKOVAT EMIKAMI A LENCEK ZA TO, ŽE MI SKVĚLE RADÍ S FOTKAMA A JEJICH VYLEPŠOVÁNÍM!!!
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 00:32
- Nahlásit
Ahojka, tak člověk se sem jednou za celý den nepodívá a je tu několik stránek na víc, teda, vy jste ale pěkné drbny
Ty fotky jsou moc pěkné, a orámování je také hezké, já nyní volím tuto jednoduchost, je to lepší než kdejaké rámečky, ale rámečky dělám na ty hlavní fotky. ale v galeriích tohle, a také když zmněním tapetu, tak to je jedno, když je tam barevný rámeček, musím pak předělávat i to.
Děvčata , nemáte někdo telefon od UPC? Dnes mně ho namontovali,mají opravdu suprové ceny oproti telecomu, ´to se nedá srovnat, a když má někdo také UPC tak je volání zcela zdarma, no věřili by jste tomu? a při tom paušálu asi za 330kč je volání mimo špičku také za 0kč. no ještě se na to musím zeptat, nějak se mně to nezdá, ale víkendy,svátky a po 19hod. je to zdarma, tak jako u telecomu ale tam byl pušál asi 550kč.takže to je i rozdíl. Nyní mám 2 měsíce paušál zdarma, a budu platit jen to co provolám a pak třetí měsíc paušál asi za těch 330kč a pak si to převedu ke kabelové televizi, takže to bude takový jako balíček, a budu tam mít počítač, telefon a televizi - klasik, a vše asi za 1200kč. takže ten paušál na ten telefon nebude asi 330 kč. ale tak asi o 150kč. méně, takže se to rozhodně vyplatí. Takže kdo má ještě pevnou linku, nebo UPC tak si můžeme dát tel. čísla a někdy večer nebo o víkendu si zdarma zavolat. lepší než takhle psát.
Dnes jsem totiž celé odpoledne hledala tiskárnu. při čekání na technika s UPC. a nevědělajsem jakou, měla jsem asi 4 typy, chtěla jsem max. tak do 3tis. ale spíš tak 2-2.5tis. nakonec jsem našla, a večer si ji šla hned koupit, máme tady přímo nějaký ten sklad, kde to většinou vyjde levněji, kupuji si tam vše na pc. Je to Canon Pixma MP 150, a stála i s kabelem necelých 2200kč. např. v OK ji měly za 2700kč. takže docela rozdíl. kabel stojí pár korun. Pak měli ještě o 500 dražší verzi, a ta měla i čtečku , ale to už fakt nepotřebuji, stačí mně že tam jde zapojit foťák a dělat fotky rovnou s foťáku ale pochybuji že to využiji. ale pak jsem měla vyhlídnutou HP ta stála v Datardu v akci 2300 a tady ji měli za 2500, ale moc se mně nelíbila, byla to taková velká pixla. tohle má aspoň nějaký tvar. a docela se mi to sem hodí. není to tak hrozně velké. Jo Jo. jenže je to na mně dost složité, je to s kopírkou, skenerem, a to já vůbec nevím jak to funguje, jo a také ty barvy jsou levnější do Canonu než do Hp. takže ten šunt co mám doma prodám za pár babek, ono to teda tiskne, ale někdy to zlobí, naštěstí smlouvy na štěnda mně vytiska všechny. ale je to jen tiskárna. Konečně si na web budu moc naskenovat rodokmen všech mých pejsků.
No jenže jsem si to umístila, zapojila do zásuvky, dala tam ty barvy a vypla. Víc neumím. Musím si pročíst pořádně návod abych něco nezvrzla, ale lepší by bylo kdyby mně to mohl někdo tady ukázat a naučit, já se vždy víc naučím, když mně někdo něco ukáže, než když to vyčtu.Jsem ráda že jsem si ji koupila,snad bude užitečná. a za tu cenu je bezvadná.tady je odkaz jak vypadá.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=3390 8
máte s takovou tiskárnou zkušennosti, je to složité??? tak dobrou.asi tu bude dnes jako poslední. Také už jdu do pelíšku.Myslím, že už by si dali holky říci aby se mohli také zahřát.Čauky.
Je tu z vás někdo z Prahy? Vím že je Aknah, ale ta sem už nechodí, a jak jste viděli moc jsme si nesedli, ale občas jsem zabrouzdala na jiná témata, a viděla jsem tam že když tam byl příspěvek od ní , že tam byla také nějaká hádka, tak nevím. že by to tak trochu vyvolávala ona.? o čem to bylo.....jo nějaký pejsek snad ho viděli najednou v řece , a páníček telefonoval a pak odjel, proud ho odnesl a nikdo nevěděl jak to dopadlo, ale nečetla jsem vše, a pak tam Aknah psala něco jako , že psovi nebude dávat smlouvu, či co, už si to nepamatuji, jen jsem ani nevěděla proč se to tam vlastně strhlo v malou hádku.Dobrou.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 00:34
- Nahlásit
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=3390 9
tohle je ta dražší, je tu krásně velký obrázek, u té mé je maličky, vypadají zcela stejně. jak se vám líbí?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 09:47
- Nahlásit
emikami
Myslím si, že není dobré tady vytahovat věci o Aknah. Co kde a jakým způsobem psala je její věc a nám do toho nic není. Navíc ani nevíme, jestli na bišonky ještě chodí a nemám ráda, dkyž se o někom mluví "za zády" a on ani nemůže reagovat. Doufám, že se k tobě nikdo v pomlouvání Aknah nepřidá, to bych tu už asi ani nepáchla....
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 10:30 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
emikami
Mila zlata, je mi lito, ze mou nevinou poznamku o tom, ze me muzika na strankach rusi, beres, ze jsme si nesedly. Jsi mi ukradena, budem sebavit,dobre, nebudem se bavit, taky dobre, byl to spis nazor strany, ktera ma jiny nazor nez ty, mej si na strankach co chces, je to Tvoje vec, ale ze sem tahas veci, ktere si sama ani poradne necetla, jak sama pises a nevis tomu hlavu ani patu, je spatne a pokud hledas zaminku k pomlouvani, tak si najdi nekoho jineho za objekt.
Veru
dekuji mnohokrat za zastani
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 15:05
- Nahlásit
Verca
Veru, odkaď jsi? Já myslela, že jsi někde z okolí Brna. Proto jsem se ptala, jestli se na nás přjdeš s Elí a Phobe podívat...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 15:07
- Nahlásit
Aknah
Proč už sem vlastně nepíšeš? Vždyť jsi to tu založila.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 18:13
- Nahlásit
Aknah
Proč už sem nechodíte??
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:39
- Nahlásit
Koukám že je tu dnes večer něják prázdno.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:29
- Nahlásit
Verca
Veroniko, myslím,že to co jsem napsala o Aknah že žádná pomluva nebyla, já se ptala kdo je odtud z Prahy, napadla mně jen Aknah, a pak jsem si hned vzpomněla jaký jsme měli problém, a to co jsem četla na jiných dizkuzích na cz pes kde ona reagovala, takže v duchu jsem si řekla, že to možná nebylo až tak JEN mnou, ale že ona zřejmně rozruchy nějak vyvolává, a pokud vím, měli jste je zde již také, nebylo to vůbec myšleno jako pomluva, jen jsem to konstatovala, a vůbec to už nebylo za zády, protože na tuto dizkuzi může nahlídnout každý, tudíž i Aknah čehož jsem si vědoma, a proto jsem nic neskrývala, nenapsal jsem ti to tajně na skype, takže si myslím, že tehlekrát nejsi v právu to co píšeš. Myslím to tak, že to není tak jak ty popisuješ.Byla to jen zmínka, ne pomluva.!!!!!!!!!!!!!!!
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:32
- Nahlásit
Aknah
emikami
Prosím, dejte si už pokoj a nemluvte o tom. Prosííííííím.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:36
- Nahlásit
Aknah
Myslím, že k tvému příspěvku se nebudu ani vyjadřovat, a nebudu se snižovat na tvou úroveň, je vidět, že jsi velmi drzá, když si dovolíš tohle napsat!!!!!!!!!!!! A že sem pleteš opět ty stránky je naprostá hloupost, je to dávno zapomenuté, a že si na ně mohu dát co chci, to mě opravdu nemusíš říkat, to já dobře vím. A není to těmi stránkami, ač tě neznám, bohužel si na mně neudělala dobrý dojem. Nemusíš se kvůli tomu čertit že tě prostě nemám v lásce, je to tím jak přispíváš do dizkuzí,jakým stylem lidem odpovídáš, tím jsi mně nesympatická a nemusím se tím tajit. Prosím buď tak hodná, přestaň mně tykat, myslím že tě o to mohu požádat ohledně rozdílu tvého a mého věku. Děkuji , že to budeš respektovat, mohu pochopitelně udělat to samé. Myslím, ale že bude lepší se vzájemně nevšímat, a jak je vidět, na tuto dizkuzi chodíš, protože tu je jeden den můj příspěvek a hned reaguješ. No nemá to smysl, nechci to víc rozvádět, ale psát někomu , ty jsi mi ukradená a přesto víš o velkém věkovém rozdílu je pro mně velmi sprosté, a je vidět že je to u tebe běžná věc, lidi urážet, tak si je urážej když tě to baví, ale mně z toho vynech.Také bych ti nejradši od plic něco řekla, ale opravdu je to nevhodné, a já nerada lidi takto sprostě urážím jako si tu udělala ty, a nebudu s tím otravovat ostatní co sem chodí. Měj se krásně a prosím slečno Hanko respektujte mé přání. Děkuji
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:40
- Nahlásit
MartinaClaudi
Martinko, vyjádřit svůj názor jsem musela, hlavně jsem ji musela upozornit na to, že nepoužívá zrovna vhodná slova. Nemá na to ani právo takto někoho sprostě urážet, čertí se za to , že to člověk vidí, jak se vyjadřuje jinde, ale to je její věc, nemusí se tak chovat k lidem, a pak se nebude muset čertit.Marti ty jsi ještě moc mladičká abys tomu zcela rozuměla, ale když asi 26letá holka napíše skoro 50tileté paní, jsi mi ukradená, pro mně je to urážka a sprosté vyjadřování.Je vidět že nemá úctu ke starším lidem, a že jim prskne klidně do očí co si myslí a nedělá si servítky. Já bych to asi říci nemohla, kdyby to bylo obráceně, protože by mně to bylo trapné.Neznáme se a tak si myslím že sprosté urážky nejsou na místě.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:41
- Nahlásit
A konec, teď už prosím ani slovo na tohle téma. Udělejte mi prosííím radost.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:42
- Nahlásit
Aknah
jo a ještě , záminku k pomlouvání nehledám, myslím, že mám dost práce a jiné zábavy než veřejně někoho pomlouvat, a navíc nemám to ráda.Jen se opravdu divím, že ti není trapné napsat to co jsi napsala. Jak si říkala, vychovala si se sama, jsi samostatná atd. prostě se nedržíž maminčiny sukně, atd. víš o čem mluvíš, no myslím, žes to nevzala za dobrý konec.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:43
- Nahlásit
MartinaClaudi
Martinko já již končím
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:43
- Nahlásit
emikami
Prosíííííím.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:45
- Nahlásit
emikami
Tak tedy necháte Britušce vyčistit zouky škrabátkem?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:50
- Nahlásit
Aknah - oprava - Jak si říkala, vychovala si se sama, jsi samostatná atd. prostě se nedržíž maminčiny sukně, atd. víš o čem mluvíš,/má zde být že ty víš o čem mluvím / no myslím, žes to nevzala za dobrý konec.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:51
- Nahlásit
Kdy bych měla jít vyčistit zoubky CLAUDI? Dva dny před výstavou?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:52
- Nahlásit
MartinaClaudi
Nevím ještě co s tím udělám. Brituška byla před 14dni očkovaná , ani ne. a tohle kdybych ji to nechala udělat u veterináře, tak až tak prý za 3-4 týdny po očkování. no já to škrabátkem neumím, ani se to učit nechci, protože bych to prostě pejskovi dělat nemohla, ale snad najdu někoho kdo to zvládne za mně.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:53
- Nahlásit
MartinaClaudi
Jak to myslíš , ji nechat vyčistit zoubky, jako čím?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:55
- Nahlásit
emikami
jako u veterináře
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:56
- Nahlásit
emikami
Oprava: Né jenom jako, doopravdy.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:58
- Nahlásit
emikami
TÍM ŠKRABÁTKEM.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:01
- Nahlásit
Myslím že tím škrabátkem to bude lepší než ultrazvukem.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:03
- Nahlásit
TAKÉ MUSÍTE POŘÁD DÁVAT AKTUALIZACI ABY SE ZOBRAZILY NOVÉ PŘÍSPĚVKY?
|