| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:07
- Nahlásit
MartinaClaudi
NO když máš tuto stránku hozenou na liště tak to musíš aktualizovat, nebo si dej zpět o jednu stránku a pak se vrať zpět na tuto stránku a nebudeš muset dávat aktualizaci.
No nevím jak škrabátkem, jak dlouho před výstavou, ale řekla bych že déle, než dva dny. no ultrazvukem už vůbec ne, to jistě pejska trochu vystresuje a pak bys šla za dva dny na výstavu, a říkala si že má bílé zoubky, je nutné aby si ji to nechávala seškrabovat? Má tam vidět zubní kámen? Nestačí ji jen čistit zoubky.? Mně na veterině řekli, vzít gázu , dát na to psí zubní pastu a tím vyčistit.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:10
- Nahlásit
JAKOU PASTU?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:12
- Nahlásit
emikami
JE TA PASTA DRAHÁ?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:14
- Nahlásit
emikami
NEMÁ TU PASTU VETERINÁŘ U SEBE, ŽE BY MI JI DAL JEN TROCHU?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:17
- Nahlásit
PROČ JE TU O VÍKENDU TAK PRÁZDNO?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:20
- Nahlásit
UŽ SE MI ZAVÍRAJÍ OČI.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:20
- Nahlásit
MartinaClaudi
Teď jsem jukla a přečetla jsem si tvůj postesk. Většinou jsou lidi venku, kde nemají PC. Je hezky, tak to každého táhne z Prahy ven, víš? Proro se diskuze takhle zadrhne během víkendu. Taky jsem si toho už všimla!
Co dělá Claudinka, Betynka se válí v posteli a čeká, až půjdu spát. Je to malá potvůrka!!!
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:23
- Nahlásit
Betka
CLAUDI SE TU ROZVALUJE, ASI TAKHLE:
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:25
- Nahlásit
Betka
NEJSPÍŠ UŽ JE OSPALÁ.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:27
- Nahlásit
NO JÁ TU SNAD USNU.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:30
- Nahlásit
MartinaClaudi
Jo tak takto se většinou rozvaluje Emilka , ale Kamí ne.No mně nabízela nějaký čistící gel, nevím zda se dělají psí zubní gely a pasty, říkala že to stojí asi 200kč. ale že to vydrží na hodně dlouho. To ti asi veterinář nedá kousek, to ti musí prodat celou tubu, a bylo by dobré to čistit třeba jednou týdně.No ale když jdeš příští týden na tu výstavu, tak by ji to mohl sám vyčistit, aby se ji hezky leskly, ale šla bych k němu hned na začátku týdne, kdyby ji náhodou nějak škrábl , nebo něco tak aby se jí to zahojilo. A co to kousnutí, už to není vůbec vidět? Asi jdu koukat na telku.papa.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:32
- Nahlásit
DOBROU NOC.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:32
- Nahlásit
MartinaClaudi
Martinko, jak tady dám fotku???
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:33
- Nahlásit
emikami
UŽ JSEM VÁM PSALA ŽE TO NENÍ VIDĚT. TAK UŽ SE NEBOJTE.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:36
- Nahlásit
JAK JE NABÍT TUČNÉ, ŠIKMÉ A PODTRŽENÉ PÍSMO, HNED ZA TÍM JSOU BAREVNÉ TVARY, NA TO SE KLIKNE A VLOŽÍ SE TAM VLASTNOSTI OBRÁZKU. emikami
MŮŽETE TO LÉPE VYSVĚTLIT, JÁ UŽ MUSÍM SPAT. DOBROU NOC.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:41
- Nahlásit
Betka
No zkusím to, na svém webu si otevřete fotku, kliknete pravím tlačítkem na tu fotku a dáte- vlastnosti- vyběhne tabulka a tam je URL adresa, tu si začerníte myší a stisknete klávesu CTRL- tu držíte a zároveň stisknete klávesu C- nic se dít nebude ale jako se to vyfotí, pak půjdete na cz pes, kliknete na 4 políčko z leva to jsou ty barevné znaky, nejdříve je B,I,U,a pak jsou tyto znaky, na to když se tedy klikne, tak se vám zobrazí okno a tam bude adresa , a vy jen stisknete klávesu CTRL, zase ji budete držet a stisknete klávesu V-ta adresa se zamnění na tu vaši , takže tam uvidíte, jak je popsná ta vaše fotka. a dáte OK. a to je vše.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:50
- Nahlásit
emikami
Ježíííš, to je nějak složitý, no, zkusím to, ale nevím, jak to dopadne.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:00
- Nahlásit
[[imgs]Jak se Betty válí
Tak nevím, ale zkusím to.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:03
- Nahlásit
[imgs]\Documents and Settings\o\Dokumenty\Obrázky\Betynka 7 měsíců[/imgs]
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:06
- Nahlásit
Nedaří se!!!
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:12
- Nahlásit
Betka
takto - je to fakt jednoduché
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:13
- Nahlásit
emikami
Asi jak pro koho
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:14
- Nahlásit
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:15
- Nahlásit
emikami
Ale sluší jí to, že??
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:17
- Nahlásit
klik na foto, vybereš - vlastnosti - klik- objeví se ti nahoře tabulka , najdeš URL adresu, tu myší začerníš jako kdyby si to chtěla zkopírovat, pak stiskneš vlevo na klávesnici CTRL a hned písmeno C, odejdeš a z lišty si hodíš na monitor cz pes. klikneš na ty barevné znaky, zas stiskneš CTRL a hned k tomu písmeno V- a tam se ti v tom okenku zmnění adresa na tu tvojí fotku, a dáš v tom okénku OK. ta adresa se ti vloží do tohoto okna. a jeto. až na to přijdeš uvidíš že to je jednoducné.a je to během pár vteřin.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:18
- Nahlásit
Ano sluší, je trochu podobná Kamilce chceš sem dát přímo nějakou fotku, jestli ano, kde ji najdu.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:19
- Nahlásit
hlavně tady je jí podobná a ještě i na některých jiných fotkách.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:21
- Nahlásit
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:23
- Nahlásit
emikami
Teď jsem se pokoušela. ale fakt mi to nejde. Na té předchozí fotve ještě nevypadala moc jako bišonek. Měla dlouhou srst na ouškách, teď už je to kepší, je ostříhaná.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:23
- Nahlásit
Kamilka
|