| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:28
- Nahlásit
Romaine
aha, protože jedna paní mi říkala, že od Bey jsou to celkem špatné přípravky a od Bey Natur je to fajn. Ale nemám s tím zkušenost. Jen jsem to chtěla zjistit, aby si Martinka nekoupila třeba něco jiného než jí doporučujete.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:29
- Nahlásit
Děvčata na 100 stránce jste díky mně já udělala poslední příspěvek na 99 stránce, a já se tak snažila fotkama, a nic, a vy mně tady takhle předběhnete, co tu nejsem.
Holky poraďte, chci si koupit tuto klec, s tímto rozměrem, myslíte že se tam Brituška s Deniskou vejdou, nebudou tam trávit ale hodiny jako jiní psi. Je to P 60, P 80 má známy, je jen o 15cm. delší a má dva střední pudly, a Brit je trpasličí, a prý se mu tam vejdou obě dvě v pohodě, a to mají kolem 9ti kg. a moji psi budou mít kolem 4 a 5 kg.
http://www.pet-faunas.cz/p60.htm myslíte, že by stačila? Nabízí mně ji za 2700+100kč poštovné, s kolečky, jedno bržděné, s plechovou vaničkou, s koberečkem, jedny dvířka, a s potahem.
tímto http://www.pet-faunas.cz/dop.htm a dal mně brouka do hlavy, protože má barvu červenou, zelenou, vínovou, možná ještě nějakou a modrou, mně se líbí ta červená, zelenou nechci, ale já mám hrozně ráda modrou barvu, ale zas nevim jak vypadá, ale ta červená je pěkná, co myslíte vy? no a jaké máte vy klece, pokud je máte. myslíte že se mně tam vejdou? chci jí mít totiž rozloženou v bytě, abych je tam mohla česat, a ta větší přece jen už zabere dost místa.
Nyní si říkám jestli to fakt nebude malé, měla jsem tu půjčenou 90cm, a ta byla hodně velká, ježííííšššiiii já nevím. už bych to chtěla objednat.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:41
- Nahlásit
Verca
Verunko už ti došlo PP ?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:44
- Nahlásit
Verca
No, my používali tu BEU od Beapharu a byli sme s ní maximálně spokojeni, ale byla jen pro štěňata, tak sme se teď rozhodli koupit ty odHéry, když chodí na ty výstavy...
A co, pojedeš na nás kouknout do Brna?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:46
- Nahlásit
Romaine
Jo já používám tu BEU NATUR, ta má teď spoustu výrobků pro všechny typy a barvy srsti.
Dostala jsem doporučení na šampon s norkovým olejem. Tento šampon vůbec nebarví, aspoň to tedy nepozoruji. Candy ale není bílý, jeho barva je krémová
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:56
- Nahlásit
Candy
Aha, no my měli nějaký rozčesávač s nějakým olejem a měl trochu zbarvenou srst, ale šampón od BEI to spravil. Proto sem se ptala, ale když není bílý, tak je to asi stejně jedno
Tak holky dobrou, mám zítra na 7, tak jdu spát...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 22:01
- Nahlásit
Dobrou, už také končím.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 22:03
- Nahlásit
emikami
s tou klecí nevím, mě se zdá docela úzká, ale pokud je tam budeš mít jen na výstavách, tak to stačí.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 22:07 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit
Candy. Kde bydlíte?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 22:20
- Nahlásit
Dobrou noc.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 07:46
- Nahlásit
MartinaClaudi
Ahoj Marti, jsme z Hradce Králové.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 08:53
- Nahlásit
emikami
došel
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 08:54
- Nahlásit
Romaine
No tu dálku fakt nepojedu jen na čumendu. Je to 200km. (snad jsem to nepřehnala). Budu čekat na vaše fotky.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 11:59
- Nahlásit
Holky nepřehánějte to s tím psaním. Kdo se v tom má potom vyznat...
Candy
Tak teď mě opravdu nenapadá co přidat k tvým radám pro Martinu. Tvoje rady jsou vyčerpávající. Postup při koupání mám stejný jako ty a když jsem pozorovala paní jak upravuje Belinku,dělala to také tak.
Já taky kondicioner nevyplachuji úplně. Bea Natur používám téměř půl roku a jsem opravdu spokojená. Belinka nemá problémy se srstí ani kožní problémy.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:17
- Nahlásit
Taky se přidávám k chvále Bea Natur. Používám jí od začátku a jsem taky spokojená.
A koukněte na tu naší potvoru.
Náš soused upekl bábovku a přinesl nám ochutnat, tak ochutnávala i Gweny než jsem si s holkama vyčistila zuby.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:19
- Nahlásit
janča
A chutnala jí aspoň? Bella taky v nestřežené chvíli hupne na stůl a hledá co by zďobla.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:25
- Nahlásit
LenkaK
No jéje a jak! Je to mrška, v sekundě je nahoře na stole a loví co by bylo k snědku. Vždycky kouká tak smutně, když musí jít jíst ty granule! Sranda
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:28
- Nahlásit
janča
Co Gwen, přezubuje se už? Nevypadá to,že by jí chybějící zoubek dorůstal?
|
janča
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:00
- Nahlásit
LenkaK
Přezubuje. Teď navíc pořád mlaská a pak většinou najdem na koberci zub. Ty co jí dole chyběly ale nevidím a asi se jich nedočkáme. Já s tím počítala. Ty 4 se jí i dost roztáhly, takže bych řekla, že kdyby jí dorostly, byl by to takový malý zázrak.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:39
- Nahlásit
janča
Hlavně,že je zdravá.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:55
- Nahlásit
LenkaK
Přesně tak. Já s výstavní kariérou stejně nepočítala, takže pokud zůstane jen u chybějících zubů, bude to super.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 16:23 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Ach jo, že se na to vůbec dívám...
Čistokrevný bišonek v soukromý útulku Řepnice http://www.psidomov.cz/
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:58
- Nahlásit
Verca
Verco, tak sem pripis ve kterem utulku a treba si to tu nekdo kdo chce bisonka precte.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 18:07
- Nahlásit
janča
LenkaK
Tak se k vám musím přidat, Candy také chodí na stůl. Koukám, že to jsou takový všudybýlci - všichni stejní
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 18:39
- Nahlásit
No Phoebe se neodváží vlézt na stůl. Naštěstí. Sice je rozmazlená dost, ale zná hranice.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 18:58
- Nahlásit
Verca
Bišonka už útulek nenabízí, tak je snad už u svého nebo jiného hodného páníčka
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 19:04
- Nahlásit
Candy
aha, tak to je super. Já si to moc neprojížděla. Takoví pejsci bývají většinou hned pryč.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 19:36
- Nahlásit
Tak já tedy moc všem děkuji za rady.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 19:40
- Nahlásit
Claudi si už na stůl vlézt netroufne. Když byla mimi tak mi na stole spapala večeři (tuňáka) a já se na tu večeři moc těšila. Teď spíš bere všechno ze stolu v obýváku hračky, tušky, noviny atd. . Nebo když sedím na křesle a hodím jí hračku, tak ten stůl přeskočí a přitom se od něj jakoby odrazí, vipadá to jakoby skákala z můstku do vody.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:14
- Nahlásit
MartinaClaudi
Ještě mě napadlo,že Candy napsala,že fouká do hladka. Já do hladka Belinku vyfoukanou nemívám. Když se srst trochu vlní tak to nebývá problém. V Brně Havaňáčky bude posuzovat p. Košťálová. Je moc hodná a mě, když prohlížela Belinku poradila,že mám změnit kosmetiku,Protože tehdy měla hrubší srst. Docela hodně u posuzování povídá. Belinku mi pusinkovala a mazlila. To mi tehdy dodalo odvahu pro další výstavy.
|