| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:24
- Nahlásit
Když se ti to nedaří, můžeš dát u toho samého příspěvku, ZMĚNIT, a zkusit to znova.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:25 - Změnil/a: Betka
- Nahlásit
[imgs]http://betynka.wbs.cz/
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:28
- Nahlásit
emikami
Jak dlouho musím držet CTRL + V, aby se to tam zobrazilo? Mám dojem, že tady zabírám moc místa a není to k tématu "bišonek", tak toho raději nechám.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:30
- Nahlásit
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:31
- Nahlásit
Je tam, bezva!!!
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:32
- Nahlásit
Betka
OK. tak vidíš že to je jednoduché. Dobrou noc. jen se to stiskne, ctrl pak hned c a pak zas to druhé, nemusí se to držet dlouho jen klik klik, není to vidět, jen když se zmnění pak tady ta adresa.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:34
- Nahlásit
emikami
Díky a dobrou!!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:23
- Nahlásit
Tak nějak se to tu hemží stále nějakýma hádkama. Četla sem to už včera a radši sem hned odešla, protože už sem tu nechtěla dál to rozvádět.
Prosím nevytahujte tu už nikdo o nikom, co píše jinde. To sem nepatří. Máme tu řešit pejsky a ne kdo si s kým nesedí. Člověk pak má blbou náladu. Když si někdo s někým nerozumí, tak si nepište a nereagujte na sebe. Nebo si založte vlastní hádací fórum
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:24 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit
Jinak koukám, že se snažíte rychle dosáhnout stránky č. 200 Tak jo, stačí mi č. 199
Já teď utvářím maturitní okruhy, tak na mě myslete ať z toho nezešílím a pište, pište, pište. Ať se mám u čeho odreagovat - příjemně!
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 21:02
- Nahlásit
Ahojky!!
Holky chtěla jsem se zeptat, kdo teda z vás jede na výstavu do Brna??? Nějak jsem to nepostřehla kdo všechno.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 22:19
- Nahlásit
Já jo, ale já to mám kousíček
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 01:44
- Nahlásit
Romaine
Špatně jste to pochopily, nikdo nechtěl nikoho obviňovat, či urážet, nebo hádat se, bylo to pouhé konstatování. Asi si bude muset člověk dávat víc pozor na pusu, aby náhodou něco nenapsal a ani to tak nemyslel, a druhý se toho hned nechytl.
Do Brna snad jede LenkaK s Bella Miou, a MartinkaClaudí s Claudinkou.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 08:12
- Nahlásit
Janik
ano jedu já ,MartinaClaudi a Romanie. Copak uvažuješ,že se přijedeš na nás podívat? Potěšílo by nás to
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:54
- Nahlásit
emikami
Dášo,ale ty opravdu často vytahuješ osobní věci na tuhle diskuzi. A taky ráda pomlouváš. Myslím,že by ses měla,jak píšeš, zamyslet co píšeš. Přece nechceš ztratit všechny přátele,které tady máš. Pišme jen o pejscích a nedělejme si naschvály. Bude nám všem lépe. Člověk si sedne před PC,aby se odreagoval a hned vidí takové hádky...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 11:20
- Nahlásit
LenkaK
vždyť tu žádná hádka vůbec nebyla, kdyby se toho Verča nevšímala, nic by zde nevzniklo, já jsem tím zřejmně chtěla jen dát najevo, že ta hádka co tu vznikla ohledně melodie na mých str. u Aknah, že ji stále hraje, takže nemusela být jen mnou,ale vina Aknah, jelikož jsem zjistila, kde jsem o ni četla, že tam hádka byla, a zde na bišoncích kvůli ní hádka též byla, asi jsem se tím chtěla nějak jen ospravedlnit, že to nebylo třeba kvůli mně ale kvůli Aknah, protože to nebylo prvně co hádka kvůli ni vznikla, o jiného hádce mezi jinými členy nevím, ale vždy to byla Akna a někdo, jen jsem to konstatovala, čímž jsem se zřejmně tím chtěla jak jsem psala výše ospravedlnit, jelikož jste se pak do doho zapojili téměř všichni. Jak je vidět Aknah si servítky nedělá, a nepoužívá zrovna slušná slova, a to mně se nelíbí a nerada bych si to nechala líbit. A nyní si mně trochu naštvala, že píšeš , že ráda pomlouvám, no tak to se opravdu Lenko velmi mýlíš, já pomluvy nesnáším, a nerada se do nich někde zapojuji ani to nedělám, a radši z fora odejdu,takže nevím kdes tohle vzala. Docela si mně tím zaskočila a zkazila náladu v den kdy má můj vnouček narozky, takže jsem z toho trochu naměkko, a myslím, že pokud si ještě někdo tohle myslí, že bude lepší když se tady nějakou dobu neukážu. Nemám to zapotřebí aby jste tohle o mě říkali nebo si to myslely, protože vím, že to pravda není,a jak píšeš, že ráda vytahuju osobní věci, z Aknah to osobního nic nebylo, já ji neznám, ale poznala jsem v ní člověka, který... a dál se zmiňovat již nebudu aby jste z toho opět nic nevyvodili. Ale vy Aknah znáte osobně někteří a tak musíte sami vědět jaká je, já ji osobně neznám. Takže pokud dovolíte zakončuji dizkuzi opět Aknah a Emikami, a jak je vidět , opět jsem z toho vyšla ta špatná já. Ale že by jste mohli např. Aknah napsat, že by mohla své příspěvky psát trochu slušněji, to nenapíšete!!! Proč????? Vám se líbí co mně napsala, jak by ti Lenko bylo kdybych ti napsala, jsi mi ukradená atd. a ty bys mohla být třeba mou mámou. Já tohle prostě neberu. Opět jste se na mně sesypali všichni kvůli ní, ale jí jste neřekli, že by mohla svůl slovní také trochu lépe vybírat, no možná je to pro vás pro všechny normální, ale pro mně urážky normální věc nejsou. Takže se tu s vámi na nějakou dobu loučím a jdu se radši trochu vyplakat. Jelikož jsem upřímná osoba, jsem upřímná i v tomto. Ahoj, mějte se tu zatím krásně.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 12:40 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
Ahoj dievcata,
tak po dlhej dobe sa zase ozyvam a chcem sa s vami podelit o skusenost s varenou stravou pre psa. Dlho som rozmyslala nad granulami pre psa a predstava, ze psa budem krmit cely jeho zivot len granulami mi nedala spavat. Tak som sa pred tyzdnom rozhodla, po dlhom citani a zistovani si informacii o varenej strave pre psa,ze skusim psovi varit. Krmila som granulami ProPlan-losos s ryzou, mozem povedat, ze kvalitnymi granulami. Bola som presvedcena-po skusenostiach inych, ze ked dam psovi varene jedlo, na ktore neni zvyknuty, ze bude mat prujem-preto som mu dala prvu davku cez vikend, keby nahodou dostal prujem, aby som mohla s nim chodit von. Ludia, mozem vam povedat, ze tak spokojneho psa som uz dlho nevidela-a pritom Luky ma rad granule a vzdy vylizal aj misku. Ale mal ich suche a este aspon hodinku bol hladny-dovtedy, kym mu nenabobtnali v zaludku. Ale po krmeni varenym jedlom-hovezi, ryza a zelenina, vajicko+vitaminy, hned zaspal a spokojne odfukoval. Prujem nemal, len jeden dem mal bobek meksi. Podla mojho odborneho oka ma krajsiu srst a velmi rychlo mu zacala rast. Poznam to podla toho, ze bol v pondelok ostrihany na kratucko a uz ma dlhsiu srst, rastie mi pred ocami Predtym to trvalo dlhsie, kym mu narastla srst. Asi budem musiet castejsie strihat. Viem, ze tyzden je kratka doba na podanie objektivneho posudku, ale zatial je to super. Za mesiac uz by malo byt zretelne, ci su pre mojho psa lepsie granule alebo varena strava ( na podavanie surovej stravy nemam odvahu). Ked zistim, ze granule su vhodnejsie, tak nebudem mat aspon vycitky svedomia, ze som neskusila krmit psa aj niecim inym ako granulami. Samozrejme vam budem podavat aktualne informacie. Prajem vam prijemny den. Monika
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 12:47
- Nahlásit
monka
tý jo, fakt? Tak to je super. Já s touto myšlenkou taky hodně koketovala, ale nakonec jsem si řekla, že ne. Spíš jsem chtěla granule doplňovat vařenou stravou. Moni,ty pracuješ nebo jsi doma? Jak to stíháš s vařením? Je pravda, že to vyjde levněji? Teda ne že bych chtěla šetřit, ony toho moc nesní, ale jen tak mě to zajímá. Možná bych taky na to přešla a pokud bys byla tak hodná a dala mi třeba odkaz na nějakou stránku, kde ses dočetla něco o vařené stravě anebo tvou zkušenost, tak bych byla moc ráda. Anebo jestli bys mi mohla napsat na veronikac@email.cz.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:01
- Nahlásit
Ahoj Verca,
pracujem a som tiez velmi zaneprazdnena (vecer cvicenie agility, prechadzky, vecerny beh...), takze nemam cas varit kazdy den. Varim tak, ze ked mam cas napr. cez vikend, tak uvarim toho viac a zamrazim si uz presne davky do mraznicky-mam sice malu mraznicku ale aj maleho psa. Zmrazene jedlo rozmrazujem v teplej vode, nedavam to do mikrovlnky. Ak budes chciet viac informacii, tak si mozeme aj skypovat.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:12
- Nahlásit
emikami
Nemusím vzpomínat pár stran zpátky,že? Když jsem se na diskuzi pár dní neobjevila hned jsi vytahovala naše problémy,které byly pouze mezi námi. Myslíš, že tohle pomlouvání nebylo? Já jsem tehdy na to nereagovala,ale to neznamená,že jsem si toho nevšimla. Nechci aby jsi sem přestala chodit, ale abys sis hlídala co říkáš. Nic víc.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:13
- Nahlásit
Verca
Jak se má Elinka? Nezlobí? Mám doma tu knížku Chov psů. Je opravdu dobrá. Je tam hodně informací.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:20
- Nahlásit
monka
jé to bys byla moc hodná, kdybychom si mohly skypovat. Můj skype je verca.c. Ale bývám tam až odpoledne nebo k večeru. Anebo prostě na mail.
LenkaK
ahoooj. Elinka je zlatíčko,vůbec nezlobí, je hrozně chytrá a je s ní sranda, pořád se s Phoebe perou, až má z toho Phoebe trošku oškubané nohy. Ona jí jde hlavně po nich. Ale škoda, že nemám kameru, chtělo by to natočit. Je to mnohdy lepší než nějaký film v tv. ale jde vidět, že si na sebe už hodně zvykly. Když jsem vzala Eli ven bez Phoebe, tak Phoebe spíš vítala jí než mě. Jen abych nezačala žárlit já.
A kdo napsal tu knížku? Jak je hrubá? Čeho je tam tak nejvíc(jaké téma)?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:41
- Nahlásit
Verca
napsal to MVDr. Zdeněk Procházka a má to asi 300 stran. Je tam snad všechno. Chovatelství, porod, výživa, štěňata....
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:36
- Nahlásit
Verca
Tak jsem nějak nachlazená. Doufám že se z toho rychle dostanu,abych byla na výstavu fit.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:28
- Nahlásit
LenkaK
No to víte, že bych se chtěla přijet podívat ale neměla bych se tam jak dostat, takže asi ne
Měla jsem tam jet s kámoškou, která měla jet vystavovat ale fenka, kterou měla vystavovat začala hárat, takže se nejede.
Mohla bych některou z vás poprosit o nějaké fotky Bišonků???
Byla bych strašně moc ráda, kdyby jste mi nějaké nafotily
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:41
- Nahlásit
Janik
Pokusím se. Pokud mi to nervozita a Belinka dovolí určitě něco nafotíme a pak pošlu mailem. Belinku totiž na výstavě nesmím ani na chviličku opustit jinak spustí písničku na celé kolo.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:45
- Nahlásit
LenkaK
Jo dííky moc.
No tak to znám taky Doma takovou jednu histerku taky mám
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:49
- Nahlásit
LenkaK
Díky za info.
No to se musíš pořádně vypotit a takový čaj s rumem nebo slivovice to spraví taky určitě.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 16:49
- Nahlásit
Verca
Dík za tip. Rum ani slivovici doma nemám,ale nějaká jiná ohnivá voda se určitě najde.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 22:42
- Nahlásit
Je mi líto, že diskuze ustala, kam jste se všichni poděli????
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 09:47
- Nahlásit
Betka
asi šli všichni spát...
|