| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:07
- Nahlásit
petl
nechceš toho nějak hodně?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:10
- Nahlásit
Jimmi
I ty, Brute?
Vážení. Momentálně se nachází v ČR už jenom jeden člověk, který neumí dělat webové stránky....JÁ
|
petl
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:13
- Nahlásit
Jimmi
No dobrá, tak aspoň pět vteřin...to už by vydržet při troše dobré vůle mohla ne?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:19
- Nahlásit
gabifi
Helejse, já si to o sobě myslela taky ale po půlroce uhánění IT zručných kamarádů jsem se to radši vzteky naučila sama...
Takže nikdy neříkej nikdy
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:19
- Nahlásit
gabifi
já je neumím dělat, já pouze klikám na šablony, jsem typický klikař, který potřebuje u všeho návod(který potom ovšem nečtu)
www.estranky.cz
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:41
- Nahlásit
petl
Jimmi
hlásím se do kategorie Typický klikař...už několikrát jsem se proklikala k totálnímu zhroucení počítače. Já mu na všechno řeknu Ano a on to ne vždy unese....slaboch jeden elektronickej
|
petl
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:09
- Nahlásit
gabifi
To víš, není dobré vždycky všechno odsouhlasit, ten komp zas tak chytrou hlavu nemá
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 15:23 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
gabifi
hodně věcí řeším v prac. době kde jsou odborníci schopní uklidit po mně svinčík, který nadělám v počítači
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:17
- Nahlásit
Teda holky vy ste se dneska ale rozjeli, ještě jsem nestačila přelouskat ani článek o krmení - včera jsem u toho večeřela - ještě že nemám slabší žaludek - jídla by byla škoda a dneska jsem stejně musela dojít koupit granule neb na vaření teda fakt čas nemám.
Jimmi
Jaký dáváš konzervy?
Na tvoje stránky musím taky večer zaběhnout - doufám, že je tam plno fotek, pořádně jsem Jimíka ještě neviděla
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 18:08
- Nahlásit
Madabiš
asi jako já, když si přečtu článek o dietě. Dám mu ve všem za pravdu a pak se jdu spokojeně napapat (no, přesněji řečeno nažrat)
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:38 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Holky vy se asi budete smát, ale já si ty stránky změnila, takže nový odkaz
http://www.jimi.estranky.cz/
a ten už doufám vydrží
Madabiš
jsem ve stádiu stavby, takže nepospíchat...moc děkuju
Konzervy kupuju REX a takový ty kuřecí půlky..nevím jak se to jmenuje, ALE nejvíc mu chutnají konzervy z obchodu
www.baron.cz mají různý druhy, Jimovi chutnají už ty s rýží
Taky mají fakt dobrý konzervy pro kočky.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:39
- Nahlásit
gabifi
jenomže tvoje napapání na tobě jaksi není vidět, kdežto na mně i ten vzduch co dýchám
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:24
- Nahlásit
Normálně co si zase ten náš vejr neudělal. soused sekal zahrádku sekačkou a Bíďa je víc červenej než bílej a plesnivej . Normálně mu ten náš trotl asi stčil tlapku plotem a má jí rosfiklou od sekačky - on totiž na sekačku hrozně zuří a loví jí. Když tam někdo je tak stačí okřiknout, ale mě brečel malej tak jsem to ani neslyšela. No po blišším ohledání to naštěstí moc vážný není - on si totiž ještě rozedřel čumák o plot a krev z něj si rozmatlal po těle. No a tlapka není naštěstí moc hluboká, takže to na šití naštěstí není, ale je to na dost blbym místě takže se to bude dlouho hojit.
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:27
- Nahlásit
Jimmi
Díky za odkaz prozkoumám to večer.
Gábina si má co ztěžovat - vždycky když řekne, že by potřebovala tři kila schodit, tak já bych se musela zahrabat do země
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:52
- Nahlásit
Madabiš
no tedy...to je mi líto, já každý zranění psa fakt prožívám
jinak poslední fotky Jima(nejčerstvější) jsou od Ivana Růžičky na jejich stránkách
Jsou to fotky z výstavy v Letňanech a protože Ivan nádherně fotí, stojí za to, prohlídnout to všechno.
www.collie-smooth.com
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:38
- Nahlásit
konečně jsem se vrátila z terénu
Madabiš
jsou to trubky, dělají všechno pro to, aby si něco udělali
Jimmi
Fotky z Letňan jsem zkoukla, zcela nezaujatě, nejvíc to sluší Géčku Paní Levová mne příjemně překvapila, že vytáhla na výstavu Amber.
Večer nastuduji Jimovy úplně nové stránky...budou nové každý den?
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:09
- Nahlásit
Tak fotky už jsem zkoukla - jako vždy jsou úplně úžasný.
Jimmi
Jimík krásnej a koukám, že ho předvádí profesionální handlerka
gabifi
Bídi krycí jméno je "vejr", protože tohle snad ani normální pes nedokáže.
Nechala jsem ho doma aby si tam nic nezanesl a potřebovala jsem odjet a když jsem se vrátila tak sme pro změnu měli uplně červený lino. Tak sem mu pacinku hezky zavázala a pustila ho vyčurat a než jsem se převlíkla tak si to ten pošuk zase roztrh -
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 09:07
- Nahlásit
Madabiš
oni by to měli mít v popisu plemene: Chybí pud sebezáchovy. Akim je na sebe neuvěřitelně opatrný. Kendy se snaží ze všech sil zabít, nechat se zabít, nebo alespoň zmrzačit
Konečně máme plot, a tak kluci můžou do zahrady. Akim vyhlídnul ven, pak se na mne podíval jako NO A CO MÁ BÝT??? a zařadil se zpět k mému zadku, kde tráví většinu života. Zato Kendy si asi bude zahradu užívat....zatím se akorát dokáže zmazat jako prase, ptže nemáme travičku
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 17:43
- Nahlásit
Ahoj holky, právě jsem s Jimem absolvovala další hodinu agility a bylo to úžasný - skákal, lítal, běhal, no prostě supr pes.
Já zhubla nejmíň kilo, takovej tělocvik tedy nepamatuju.
Zvládnul všechny překážky kromě slalomu, ten se ještě učit nebudeme, prý až naposled.
Jsem na něj náležitě pyšná..gaučáka jednoho výstavního
Stránky nebudou každý den, ale podle kritiky...klidně každý rok
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 17:48
- Nahlásit
Madabiš
předvádí profesionální handlerka cháááááááááááá
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 18:30
- Nahlásit
Jimmi
No a my jsme právě vrátili z tréninku v Budějkách. Trenérka nám postavila parkur z mistrovství světa. Jediný rozdíl mezi mnou a mistrem světa je v tom, že on to uběhl bez chyby a rychle napoprvé, já napodesáté a pomalu.
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 19:17
- Nahlásit
My dneska taky byli, ale s kozou u kozla smrdíme všichni jak bolavá noha
gabifi
Tomu věřím, že se zahrádka Kendykovi líbí, za chvíli tam bude radši než doma. Baráček bude za chvíli úplně kompletní
Jimmi
Kladinu zvládl bez újmy?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:49
- Nahlásit
Madabiš
jo kladina byla dobrá, jenom občas sejde s cesty
všechno bylo bez újmy, právě leží a chrupe a strašně prdí...
gabifi
stejně si dobrá, že si tu trasu pamatuješ!!! já si pamatuju tak tři čtyři prvky a potom mám vokno
Tak já ještě jednou s Jimem zaběhnu na čůrání a půjdu do hajan
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 12:15 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Madabiš
CHS U kozy Báry opět v akci
Jimmi
teď si opravdu trefila hřebíček po hlavičce...já jsem široko daleko známá jako notorický zapomínač tras, i těch nejjednodušších
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 12:52
- Nahlásit
Madabiš
tedy musím se přiznat, že kozy na Jima nijak nezapůsobily, ani ovečky...tak jako, kdyby běhaly s míčkem, nebo tak něco
a jednou asi jako 12 letá jsem uděla tu chybu, že jsem přivázaného kozla pohladila, jéé kozičko ty máš nějaké dlouhé vousy....no máma mě myla asi dvě hodiny a nepustila mě ke stolu, jedla sem s brekem ve svém pokoji
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 13:11
- Nahlásit
Madabiš
tak mne napadlo...co takhle 9. nebo 10. 12. rodinný výlet do Budějovic? Stavili byste se taky na závodech. Za KK tam budeme jenom my dvě s Ditou, ostatní mají sraz v Hradci. Ivča nejede, tyhle závody nehlásila, ale určitě přijede někdo ze Zárybky.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 13:24
- Nahlásit
Madabiš
nechceš zkusit s námi halové tréninky? Jsou od ledna v Budějkách a asi bude jezdit i Ivča s Beky.
Chi, zrovna ukecávám Ivču na halovky v únoru (Grygar) a zdá se, že mi to ani nedá moc práce
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:38
- Nahlásit
gabifi
Moc si nedělej srandu - plánuju koupit kozu s PP
A pak budu jezdit s kůzlatama na výstavy - snad se nám bude dařit líp jak s Bíďuchou a když se nepovede tak je sež...m
Do těch Budějek nevim - Pepíka teď nikam asi nedostanu, ale je to ještě daleko tak se uvidí.
A na tréninky nevím nevím - berou tam úplný začátečníky? A stejně bych radši s Bíďulou chvilku jezdila na nějakej cvičák, kde nás nebude tolik - přece jenom se moc často nedostanem cvičit mezi pesy.
Jimmi
Bíďa má spíš kozy jako kamarády a společníky na hraní takže klasicky nepase, oni spíš pasou jeho. Ale docela by mě zajímalo jak by se choval k cizím.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:21 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Madabiš
na psy s PP už jsem si zvykla...ale kozy? Je ti jasné, že bez PP budete pak doma akorát ty, Pepík a Šimonek?
Dnes jsme potkali stádečko ovcí, ale mazali jsme pryč, ptže jsem čekala, že se vyřítí taky nějací ovčáci
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:38
- Nahlásit
gabifi
No zatím u nás mají PP jen kobyla a Bíďa takže my bezpapíráci sme pořád v převaze
|