| Autor |
Zpráva |
Venuše
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 17:43
- Nahlásit
Madabiš
To se právě snažím. On ten starší už přece jen vydrží víc než mrňous, takže nějaký poskakování kolem baráku mu nestačí, a potřebuje akci . A s malým se taky snažím chodit samotná, aby měl vazbu i na mě a né jen na staršího pesu.No snad to půjde No musí to jít, jinak se s něma nedomluvím.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:28
- Nahlásit
Tak tohle je náš nový člen rodiny
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:31
- Nahlásit
A takhle pěkně je hlídá labrador
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:33
- Nahlásit
Venuše
Ahoj jsem na chatu
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:39
- Nahlásit
Petra
Já taky
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:55
- Nahlásit
super diskuze!!zdravim šeltičky!!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 10:09
- Nahlásit
eva od jondy
Ahoj, já už tě potkala na agiliťákách že jo?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 10:58
- Nahlásit
Venuše
ahoj, určitě jo,napjatě sleduju, jak se to vyvíjí s novým štěndem, taky bych moc chtěla pořídit jonášovi kámoše, ale to se budu muset nejdřív přestěhovat a předtim dostudovat ...takže to vypadá nadlouho..tak držim palce, ať spolu hafani dobře vycházej,znám samý šeltie-samce, co spolu doma ve smeče vycházej bez větších problémů.tak ať je s dalším členem rodiny jen spousta radosti
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:36
- Nahlásit
eva od jondy
Jimmy
Tak koukám, že tu budu jako pokusnej králík co se týká pořízení nového psíka v malém věkovém rozmezí
Takže poznatek: máme pokoj co se týká ranního, dopoledního, poobědního, odpoledního a večerního přetahování, kousání a hraní si s tím starším To zastane piraňa, takže se můžem v klidu dívat na televizi, nebo ještě líp na ty dva, když řádí a přeskládávají nám nábytek Další poznatek:je to opravdu časově náročné, co do výchovy.Ostatní členové ty dva venčí dohromady, což je bezva, ale já si je beru raděj i zvlášť, ať tam je ta vazba
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:40
- Nahlásit
Venuše
uff mám to fšecko napsaný!!!!
u nás je trochu problém, že Jim je trochu větší než šeltička a prostě nevím, jestli bych dva velký psy uživila
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 09:59
- Nahlásit
Venuše
být takovejhle pokusnej králík musí být přece super!! snažím si představit tu nádhernou úlevu, že jonáš neječí svým děsným hlasem na mě a že si kdykoliv může hrát s jiným hafem..už pro tohle by to stálo za to
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:24
- Nahlásit
Jimmi
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:26
- Nahlásit
Venuše
ahoj
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:33
- Nahlásit
Venuše
ano?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:35
- Nahlásit
Holky, kdo budete v Letňanech?
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:35
- Nahlásit
Jimmi
Tak si zapisuj dál : sice sežerou víc, zato ušetříš na misce, neb ti naši žerou z jedné na střídačku , ale je fakt že 1 malej pes=míň žrádla než 2 velký psi, to je jasný.A co tak naučit je žít ze vzduchu
eva od jondy
Omyl vážená ! Teď na nás ječí těma svejma fistulema oba dva Nééé, dělám si srandu, co se týká hraní, tak si opravdu vystačí sami, to jo. Ale uvítací štěkot hlasitosti vlaku je docela mazec.Když byl Romiš sám, tak při příchodu teda blafal, ale jen tak zlehka. Teď se předhánějí kdo víc, dýl a hlasitějí uvítá nově příchozího Asi nás brzo z toho paneláku vystěhují. Už tak si ťukají na hlavu, cože jsme to zrobili
Jo, a pozor, Romiš coby "starší a zkušenější" se začal předvádět a hraje si na ochránce. Dnes ráno blafal a startoval po malým klukovi. Ale bylo mu vyčiněno, to se nedělá
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:36
- Nahlásit
Jimmi
To byl pokus o odpověď, ale nebyla jsem přihlášená
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:37
- Nahlásit
Jimmi
Já teda v Letňanech nebudu Co se tam děje?
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:45
- Nahlásit
Ja tam budu s cinankem , tentokrat oba dny v sobotu KV a v nedeli MV.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:46
- Nahlásit
Venuše
taky si někdy říkám, jestli se nevzbouří sousedi..věřím, že se musí v tom nádhernym šeltiím štěkotu podporovat..kdyby z toho aspoň nepadaly obrazy a nepraskaly bubínky . vždycky si říkám, když na mě začne ječet, že se děsně nudí-10 minut po vycházce, že ho vydržím ignorovat, ať ho to přejde samotnýho..většinou vydržím přesně 2-3 minuty ..ale stejně tu smečku hafanů závidim
jonda si hraje taky na ochránce děsně rád, můžu ho mít puštěnýho všude včetně hlavního nádraží bez problémů, ale jakmile se ke mně někdo přiblíží a chce se bavit...v horšim případě se chce bavit s nim-no ty si krásnej pejsek, pojď se nechat pohladit-vrrrrrrrrrrrrrrrrrr HAF
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:48 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Venuše
výstava
docela ráda bych se tam s někým od dlouhosrstek nebo šeltiček viděla
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 14:00
- Nahlásit
Jimmi
Praha je docela z ruky jen tak na čumendu.Ale myslím že tam budou Romišovi ségry, nebo aspoň jedna.Minule jim to moc nevyšlo, tak snad se zadaří tentokrát
Já už pak věděla, že když štěkal ze začátku, i když to bylo pro prochajdě, tak sem neměla šanci ho ignorovat, ale tak po hodině tahání a blbnutí, sem si to lajzla a ignorovala, a to bylo vidět že blafe jen ze setrvačnosti a za chvilku dal pokoj.
Ale teď to tak není, to už jen vidíme jak mu malej visí na límci, a zadku, hubu plnou chlupů, a je spokojenost
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 16:22
- Nahlásit
Ach jo a nevíte jestli nejede Petl? Kde vlastně je?!!!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:22
- Nahlásit
AHoj!!! kdo byl na výstavě v Polsku - pochlubte se!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 10:47
- Nahlásit
Jimmi
V Poznani? To už bylo? Tak to jsem taky zvědavá
|
petl
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 10:52
- Nahlásit
Jimmi
Ježíš no pracuje
Teda taky, když necourá v Poznani.
Jsme zpátky utahaný jak koťata, tedy všichni kromě Kuli ta se v autě vyspala do růžova a ve tři ráno po příjezdu šla hecovat páníka že se budou tahat o jeho ponožky.
Nanu byla výborná bez pořadí z 19 nastoupených fen, docela úspěch, borecky chodila a ukazovala se jako ostřílený profík, šampióni se mohli chodit koukat jak se to dělá Mám z ní ohromnou radost, možná v pondělí vložím fotku teď jsou ještě ve foťáku.
S Kuli jsem bohužel prošvihla nástup do druhého kruhu, to mi dost mrzí ale nedá se nic dělat, udělala si rekreační výstavní výlet.
Jo a v Letňanech budeme jen se prosím přihlašte protože budu vodit zase obě holky a asi zas nebudu mít moc času se rozhlížet kolem tak se předem omlouvám pokud si vás hned nevšimnu v davu Budeš s Jimmíkem?
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 10:53
- Nahlásit
jsem taky zvědavá chlubte se!!!
Jimmi
Proč ste taky nevyrazili reprezentovat?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:53
- Nahlásit
Tak uuuuž
Takhle nám to slušelo v kruhu
A takhle pak po výstavě mimo kruh
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:26
- Nahlásit
petl
Moc gratuluju, určitě ta Poznaň stála za ty peníze a čas.
Moc vám to slušelo.
V Letňanech si tě u kruhu najdu, koneckonců jdete až po nás, tak budeme mít trochu času si popovídat.
Jinak u nás na fóru jedna holka psala, že měli děsnej binec v organizaci a navíc nějaký zmatky s katalogem
Takže ráda tě uvidím
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:28 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Madabiš
No já jsem strašně dlouho váhala, neměla jsem odvoz a taky žádný spaní, takže jsem to prošvihla a druhá věc byla "peníze".
Takže tak
P.S. A teď toho lituju
A pročpak jsi nejela ty?
|