| Autor |
Zpráva |
petl
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 08:22
- Nahlásit
gabifi
Ahoooj, standard došel Moc díky, co jsem dlužná?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:32
- Nahlásit
petl
není zač, dlužná nejsi nic
Děvčata, příští týden už jsem bez netu, tak se tady mějte! U nás doma je to jako po bombardování a aby toho nebylo málo, manžel má pořádnou chřipku. Jestli mne chřipka složí taky, tak kluci budou muset čůrat do bažantů
Stavební firma má zpoždění, truhlář má zpoždění...vypadá to na spaní na zemi...a taky to vypadá, že mne z toho všeho brzy klepne
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:36
- Nahlásit
Ahoj cholky a kluci(teda jestli na tomhle fóru vůbec jsou) a chlupaťandy a kraťandy a fšeci.
Zjistila jsem, že našeho diblíka baví běh.Teda že rád běhá to vím, ale ho to baví i vedle mě, a kolem mě.Tak nějak jsem se potřebovala zahřát kterejsi den v parku, tak jsme se proběhli a ejhle, prcek běhal jak o život. Pak jsme teda ještě zkoušeli, k pobavení kolemprocházejících "start z bloků", a to teda na něj nemám. To mě stihnul předběhnout a ještě štěkat a ještě se mi motat pod nohy. Takže teď na stará kolena ještě začnu běhat. Pravda na zimu nic moc
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:43
- Nahlásit
Venuše
s naším šeltim se vůbec běhat nedá!!! Pořád se mi motá pod nohy, nebo dokonce na mne skáče. Já prostě tu fyzičku mít nebudu a nebudu
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:58
- Nahlásit
gabifi
To s tím netem je docela šlamastika co?Já už si to bez něj ani nedovedu představit.Teda hlavně v práci, tam je to nutnost nad nutnost, no a od té doby co jej máme i doma, tak to by zase dcéra byla bez netu společensky znemožněná
Abych pravdu řek, já běh teda moc nemusím, ale s ním je to srandovní , tak se furt motá a poskakuje, ale taky běhá kolem dokola a tak.Vypadá to, že věčný poskakování a přetahování se doma a na prochajdách mu nestačí, tak přidáme ten běh. Jo a v zimě se chci naučit běžkovat, tak to bude taky další trénink. No určitě ze začátku bude mít prcek pohodu, neb jsem na tom nikdy nestála, takže nějaké dlouhé tratě nehrozí, ale až se to nučím, tak mu ukážu. A to by bylo, aby sem ho neutahala
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:17
- Nahlásit
Venuše
nj, už se těším na to skladiště emajlů až se znova připojím
Mně to nepřijde až tak hrozné, protože normální pošta funguje velmi dobře. Bude to trošku složitější, ale dva týdny se to vydržet dá.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:08
- Nahlásit
gabifi
Ještě jednou díky, díky!!! Až se někde uvidíme zvu tě na revanš na kafe!!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:13
- Nahlásit
gabifi
tvoje útrapy se stěhováním, naprosto chápu, loni jsme se stěhovali 17. 12. a dodneška mám noční můry
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 15:51 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
jsem na tom stejně, budím se ve tři a myslím na anténu, tarif na elektriku, chybějící přechodky ve dveřích a kolik oken ještě musím umýt
petl
super, kafe beru
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 08:41
- Nahlásit
Dávám sem odkaz na stránky narozených kraťandích miminek po super mamince Alfě a skvělým otci Neldovi
http://www.bila-kaifa.com/
pokochejte se ...
některá štěnda jsou ještě volná
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:12
- Nahlásit
Jimmi
Nádhera. Jít po štěněti, beru Avallona, má nádhernou hlavu.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:59
- Nahlásit
petl
jo jo, celej táta..
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:04
- Nahlásit
Avallon
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:06
- Nahlásit
Jimmi
ježíííš "trochu větší než jsme čekali"
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:23
- Nahlásit
Jimmi
ježíííš "HODNĚ trochu větší než jsme čekali"
Přiznám se bez mučení, že mne daleko víc než štěňata berou dospělí psi. Zatím jsem si jela pro štěňátko 2x a pokaždé jsem chtěla místo štěněte nakládat rodiče
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:27
- Nahlásit
gabifi
já se u štěňátek dojímám, ale tak u těch šesti-sedmi týdeních
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:00
- Nahlásit
Ahojky, jdu se k vám přidat a taky jdu posílit modrou barvičku ahoj Marcela a Bíďa
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:11
- Nahlásit
Madabiš
Ahoj, copak vám doma běhá za pesa ?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 14:50
- Nahlásit
petl
halóó si tu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 17:04
- Nahlásit
Madabiš
ahojky, když si se konečně připojila, já se zase musím odpojit
Pozdravuj všechny doma. Od víkendu nejsem na netu a ruším taky všechny pevné linky...jenom ten mobil mi zůstal...mohl by mi ho někdo šlohnout a jsem úplně nezvěstná.
Jó nick je boží
petl
(Ma)dabišovi běhá doma kříženec špringra (da), kolie krátkosrstá (bi), kobylka, dvě kozy, hafo koček, slepice, kachny...a ještě nějaká rodina (š)
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 20:13
- Nahlásit
petl
Jo tak naši broučkové jsou představeni dřív než "Š" usnul a pustil mě na net
gabifi
Nojo u vás brzo už začne akce kulovej blest - tak ať to proběhne bez chybičky a jste brzo zabydlený - my pak přijedem kolaudovat
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 20:25
- Nahlásit
Madabiš
to víš, musím si internet ještě užít, proto jsem to sfoukla za tebe
Hledám někoho, kdo by měl nad tím naším polem pokryto signálem a aby po mně nechtěl za své služby majlant, ale je to docela tragedie. Včera jsem si všimla, že sousedi mají na stožáru s tíví anténama taky anténu wifi, budu se muset k nim vnutit na návštěvu a zjistit podrobnosti.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 20:29
- Nahlásit
Madabiš
a ještě napráskám na Akimka, že při návštěvě nového domova chtěl projít zavřenými skleněnými dveřmi...byla z toho pěkná rána do palice. Budeme tam muset nalepit ve výšce psích hlaviček nějaké samolepky
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 20:42
- Nahlásit
gabifi
Tak to držím palečky ať ti návštěva dobře dopadne
Já myslím, že si daj maximálně dvakrát do paličky a zvyknou si - pak ti budou hledat sklo i tam kde není
A kdy že se odpojuješ zejtra?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 21:10
- Nahlásit
Madabiš
balení a odpojování pracoviště nechávám až na konec, vypadá to na sobotu.
Klukům tam bude asi pěkně smutno. Tady je to samý pes, na každé vycházce pokecají nejmíň se třemi. Dnes jsem si uvědomila, že Kendýskovi se nesplní jeho životní přání...zabít sousedovic Ricka, ptže to asi nestihne Nejradši bych jim pořídila třetího, ale to by nerozdýchal ani Pavel a ani Akim
Už doma topíte?
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 21:43
- Nahlásit
gabifi
Jo my taky nepotkáme pořádnýho kamaráda. Vono na vsi moc lidí na procházku se psy nechodí - vetšinou jsou to jel "lufťáci" a když je to místní hafan tak si to valí na prochajdu sám
Třeba tam budete mít kamarádů až se budete divit, jo a Kendyk si určitě nějakej novej cíl najde
Teda třetího psa - ty seš dobrej blázen - Kendy už je rozumnej kluk a ty máš nudu na procházce co - já ti pučím Dagýka ten by tě vyléčil, ikdyž už to taky není co to bejvalo, stal se z něj taky spořádanej pes.
Už topíme hlavně kvůli malýmu, ale jen v kuchyni a o víkendu zahřejem celej barák, ale myslím, že už to brzo začne každej den
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 08:35
- Nahlásit
gabifi
fšecko nejlepší Kendymu k úterním narozkám..
A Akimka podrbej taky
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 09:43
- Nahlásit
Jimmi
díky, díky, už jsem je podrbala, i piškotek dostali. Našemu mlaďochovi jsou 4 roky...už to vlastně žádný mlaďoch není
Madabiš
všechno nej k Bíďovým narozkám
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 09:58
- Nahlásit
Madabiš
Jo jo pozdravuj Bíďu a všechno nej k dnešním narozkám
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:53
- Nahlásit
gabifi
Taky za mě, trochu ze zpožděním, dej Kendýskovi něco dobrýho k narozkám. Tak Bíďovi se ty čtyři taky už přehouply, ale stejně je to bláznivý velký štěně! Až budu mít foťák tak vyfotím jak si hraje s Bárou (kozou) a hodím vám to sem.
Jimmi
Pozdravy mu vyřídím
|