Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 10:57
- Nahlásit

petl
jo to jasně ale té doby co jsou dva tak mi připadá že je to trošku jinak chtějí nás to určitě ale hodně si vystačí sami a teď už si nepřipadám jako dálkové ovládání dveří, nebo žebych si už zvikla

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 10:59
- Nahlásit

A jelikož se mi to zalíbilo, a jsem chlubivec chlubivá, tak tady je další, to je nedávno v 8m. Pravda to okolí je nic moc

petl
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:02
- Nahlásit

Petra
Já ti nevím, od doby co mám dvě tak se vtírají jedna přes druhou a to doslova
Včera jsem drbala Kuli na gauči, Nanulí to zaměřila, hupsla k nám a Kuli doslova zalehla (a že s tou její váhou to je znát a chtěla drbat taky, a že je gauč malý tak se Kulina otráveně zvedla a šla k páníkovi

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:05
- Nahlásit

petl
tak to znám taky lezou jeden přes druhého ale už domů moc nechtějí. to bys měla videt když vemu hřeben to se strkají kdo půjde dřív, a když jsem měla ještě buldoga tak na strkání byli tři to byla fuška

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:13
- Nahlásit

petl
jdu papat příjdu sned dneska dřív zatím ahoj

petl
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:56
- Nahlásit

Venuše
Hezký Tak já vám sem hodím taky jednu čerstvou - Nanulí v 8 měsících

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:14
- Nahlásit

petl
to je ale krasavice

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:23
- Nahlásit

tahle diskuse je fajn, že se dá vkládat text a k tomu i fotky...tak mne napadá, vždyť máme všichni zlaťáky! Já to říkám furt...když šeltie/kolie, tak zlatá

Jimmi
Podívala jsem se pro jistotu ještě jednou do termínového kalendáře klubu agility a 10.12. jsou halové závody v ČB. Jezdíme tam každou zimní sezónu a moc se nám tam líbí. Sraz v Hradci není pro mne až takové lákadlo. Jsem pohodlná. Je to daleko, bude zima a jelikož se psy jezdím několikrát týdně, byla by to pro mne jenom další jízda na cvičák, který je počertech daleko. Když mám u sebe psy, stejně si nepokecám, protože je hlídám - aby nedali někomu na budku, nebo naopak od někoho na tu budku nedostali sami Na závodech je dám do přenosné boudičky v teplé hale, dám si kafe, pokrafu se známými, pohraju si s kluky venku, ztrapním se na parkuru a odjedu spokojeně domů Srazy pro mne prostě nejsou, nejezdím ani na ty, které pořádá KL.

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:43
- Nahlásit

Pro mě jsou daleko v podstatě skoro všechny akce.Hodně moc se toho děje mimo jižní Moravu.A nebo o tom neví, nejsem v tom zatím tak zběhlá, jelikož se nás výstavy netýkají vůbec, a závody zatím.My sme eště malinký.A přece jen neny penys, neny akce

petl
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:46
- Nahlásit

Jimmi
Já do HK nejedu, nebudou ovečky

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:25
- Nahlásit

petl
Ovečky jako na pasení? To by se mi taky líbilo.Jenže prcek může pást leda tak kuřata A navíc mám pocit, že jeho vrozený pud pasení mu jaksi někde zmizel.Vůbec nemá tendence pást, a navíc se bojí kachen, husí i jiných tomu podobných tvorů.

petl
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:40
- Nahlásit

Venuše
No, pasení, minule prý bylo. Vždycky jsem chtěla holky otestovat kolik z toho ovčáka v sobě mají doopravdy.

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:42
- Nahlásit

tak sem tu o co tu jde?

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:01
- Nahlásit

petl
Tak to já vím naprosto přesně! Ten náš NIC! A to by jsme i měli možnost kde trénovat.Jsou tu v okolí lidi co mají ovečky.

Erwa
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:24
- Nahlásit

Venuše
Máme školku pro štěňata, pak pokračování pro mladé psy - tam jsem nechodila, takže nevím, jak to probíhá. Ale myslím, že je to hlavně základní výchova a výcvik. Zkoušky jako ZZO nepořádáme.
Pokud jde o agility, tak každé cvičení začátečníků vede někdo zkušený, staví nám parkury a radí, co děláme špatně a jak to zlepšit. Když má někdo s něčím problém, tak mu pomáhají. Třeba mně staví speciální parkury pro zrychlení psa, i když zrovna tohle šeltie určitě nepotřebují

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:42
- Nahlásit

Erwa
No ten můj hromdopoliceblesk určitě ne, na toho bych potřebovala speciální parkur na zpomalení
My jak tam byli minule, tak říkali, že před agility je tam poslušnost, tak jsem se chtěla zeptat jak to probíhá. Jestli se to dělá hromadně a někdo to vede, nebo každej co umí a někdo to kontroluje, a tak víš?

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:10
- Nahlásit

musím si postěžovat a pobrečet....máme doma invazi vos!!! Bojím se, aby si kluci zase nějakou neulovili a nesnědli.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 16:55 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
co se stalo?

kde doma?

Zany
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 21:14
- Nahlásit

gabifi: Ja mam modrou selticku, pro mne kdyz seltie tak jedine modra a nejlepe bicolorni.

petl
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:39
- Nahlásit

gabifi
Prokrista! já myslela že na vosy už je zima? Nám na ně zabral nejlíp Raid - to padaly přímo ze vzduchu - potmě jsme jim to "foukli" do hnízda...

Erwa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:47
- Nahlásit

Venuše
Tak tohle jsem našla na klubových stránkách:

Informace o výcviku
Naše organizace je jakousi psí školou vyučující základní poslušnost a ovladatelnost a výchovu psa. U nás není možné složit jakékoli sportovní zkoušky. Zájemce o zkoušky odesíláme na jiná cvičiště. Pokud má majitel zájem o další rozvoj činnosti a dovednosti psa u nás na cvičišti, je mu poskytnutá možnost v podobě cviků několika zkušebních řádů.
Výcvik vychází ze cviků podle NZŘ, Mondioring, TART, agility, ZŘ záchranných brigád psovodů, canisterapie.
Pro každého psovoda a psa je u nás povinná výuka společenského chování ve skupině osob a psů a výcvik poslušnosti. Každé další disciplíny jsou dobrovolné, nikdo dvojici k provádění těchto disciplín nenutí.
Náprava poruch chování a korigování nežádoucích projevů psů se provádí individuálně podle možností a situace.

Snad ti to pomůže

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:09
- Nahlásit

Jimmi
někdo vyhodil do popelnice před barákem zbytky jablek z moštárny a vosy si z našeho bytu udělaly hlavní stan. Poletují nám po bytě i v noci, když náhodou rozsvítím. Potvory

Zany
no jo, já zapomněla na modrého bikoše Zanyho

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:32
- Nahlásit

gabifi
jóóó jabka, to znám občas jsme dělali mošt

Tak si kup nějaký odpuzovač komárů, údajně to pomáhá i na vosy

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:07
- Nahlásit

Jinak pro všechny, kteří se chcete podívat na opravdu nádherný fotky s agility kolií tak klikněte na stránky Skipa a Odiho
http://www.collie-smooth.com/
Jsou tam fotky ze Snoopyho poháru a pokud si budete stahovat fotku pro sebe a někam jí uveřejníte, tak prosím napiště jméno fotografa. Moc děkuju za Ivana Růžičku
Ty fotky jsou úplná bomba a nafotil fčecko!!!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:31
- Nahlásit

Ahojky tady
vrátili jsme se ze srazíku trochu pozašívaní, ale jinak jsme v pohodě. Bylo to nádherný a škoda, že nejela ještě nějaká dlouhosrstka, aby byl vidět rozdíl....
A šeltie taky nic

Venuše
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:55
- Nahlásit

Dobré ránko všem
Jimmi
Já uvažovala o účasti, ale pak to nějak nevyšlo. No muselo to být super, už podle těch diskuzí z minula.Jakto že pozašívaní? Nějaký střet s jiným hafunou? Ten náš malej by tam sloužil jako plyšová hračka pro ostatní účastníky(myslím psí), k lidem se moc nemá

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:08
- Nahlásit

Venuše
jo jo, Jimík šel do boje o "šišku" nejspíš

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:36
- Nahlásit

Jimmi
uzdravte se!

Venuše
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:47
- Nahlásit

To sou věci.Jen tak zběžně sem zhlídla fota ze srazu, pěkné Jak bude čas, kouknu podrobně, přecei jen práce volá
Jo, a včera jsme opět trénovali na plánované ZZO s naším třeštiprdlem, a nevim nevim, jestli se na to nemám vykašlat.Připadá mi, že je to čím dál horší, jestli to není na něj moc brzo.Tak jsem z toho byla nadšená, jak to zkusíme, a když se to blíží, tak chytám paniku, i když v podstatě o nic nejde, jdem to "jen" zkusit.On prcek všechno zvládá, jenže když na těch zkouškách je to takový "vážný", myslím jako třeba aport, přivolání apod.Já ho to učím všechno formou hry, no a nedovedu si představit(teda já jo,ale rozhodčí asi ne ), že tam při přivolání nebo aportku budu poskakovat a hulajdat"to je dobřééééé, tááák je hodnýýýý apod.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:14
- Nahlásit

gabifi
no já se hlavně slušně "upravila" to víš poprvé je poprvé

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání