| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:15 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
petl
gabifi je tajný agent, takzvaný krtek, který má doma oboje
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:21
- Nahlásit
Jimmi
Tak takhle to je Ještě jí ale doma chybí ta "nenahatá" varianta
Holky co se přijely podívat ze Slovenska pro paní rozhodčí vymyslely ještě dvě extra třídy: v dorostu BEZNADĚJNÝ a v ostatních NEDOBRÝ
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:29 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
petl
Jimmi
po přečtení výsledků DK a KK jsem se na výsledky u šeltiček radši nepodívala...aby mi zbyly aspoň nějaké iluze Francouze znám ze slovenských stránek o koliích, má tam inzerát na krytí. Pochopila jsem to tak, že nám paní Korna ohodnotila nadějného občerstvovače české krve DK na dobrou.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:31
- Nahlásit
gabifi
Ehm, ano, pochopilas to dobře Chudáci ti šampióni jeho potomci co běhají po kruzích v zahraničí. Aby je snad teď nechali utratit
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:45 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
petl
BEZNADĚJNÝ a v ostatních NEDOBRÝ
Chci taky hodnotit......rozhodčí, ti by se asi divili
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:01
- Nahlásit
Jimmi
já bych hodnotila rozhodčí...nejlépe v poklusu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:03
- Nahlásit
gabifi
já bych zhodnotila úroveň jejich hodnocení a jejich eleganci a zanalosti a bylo by vymalováno
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:10
- Nahlásit
Jimmi
...a začala bych zákeřnou otázkou: Jaképak plemeno dneska posuzujete?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:46
- Nahlásit
gabifi
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 18:18
- Nahlásit
Když to tak tady sleduju, tak mě asi ani nemusí mrzet, že jsou pro nás výstavy pasé.Na závodech je aspoň nějaký bodování, a mělo by to být férovější
|
petl
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 08:11
- Nahlásit
Heh, musela jsem už včera domů ale teď se bavím o to víc...
gabifi
dost dobrý
Venuše
Nenech se otrávit, ono to není vždycky takový, ale občas se najde mezi rozhodčími skutečná perla
Sport je určitě férovější, ale i výstavy jsou zábava
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 08:29
- Nahlásit
petl
No abych pravdu řek, já tomu stejně nerozumím, a když jsem měla možnost sledovat hodnocení, tak jsem "hodnotila" stejně úplně opačně než rozhodčí
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:16
- Nahlásit
Venuše
no jasně protože ty si koukala na pejsky a né na to z jaké jsou ch.s., nebo kdo ho vodí, na tom taky moc záleží, ale nemělo by to tak být. Ale neděje se to při každé výstavě. a myslím že se to stejné děje i na závodech
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:42
- Nahlásit
Venuše
Výstavy jsou dobrodružství, uspokojení, když pes dopadne dobře a hlavně mluvíš s lidmi, kteří jako ty mají psy jako hobby, takže máš najednou o pár kamarádů navíc a to není k zahození. Takže i když nějaká výstava je trošinku jiná, horší, určitě nezanevřu na všechny. Stejně pojedu i příště.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:12
- Nahlásit
Petra
Jo, tak to jsem taky slyšela, že na tom záleží odkud pejsek je apod.Ale co, i kdybych jsme jezdili z výstav bez pohárů, tak ten náš bude stejně nejkrásnější na světě Je fakt, že i na závodech je rivalita, no ale o tom to je.
Jimmi
Možná až budu mít nějakou výstavu za sebou, tak budu mluvit jinak, a budu lítat po všech možnejch a nemožnejch , jen abych toho svýho krasavce všem ukázala
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:14
- Nahlásit
třeba na závodech agility rozhodčí může taky ovlivnit výsledek, například při hodnocení zón...a taky se tak děje. Jenomže pokud tu zónu udělám perfektně, sejmout mne nemůže (no, může, ale ne příliš často, zničil by si pověst).
Nejhodnější, nejkrásnější, nejchytřejší a nejšikovnější psy máme doma...tak vo co go?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:15
- Nahlásit
Venuše
jasně že máme všichni ti najlepší psi doma, to by nebylo ono, i když jsou to někdy lumpové ale sou naše a TI NEJLEPŠÍ a nejkrásnější a nepotřebujem k tomu rozhodčí
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:25
- Nahlásit
gabifi
Petra
Pravdu máte přátelé
Tak mě napadlo, že většina majitelů psů jsou ženský, a u šeltií a kolií to platí obzvlášť.Anebo se o tom chlapi tak moc nebaví.
Já snad chlapa s šeltií ještě neviděla. Asi to bude tím, že jsou tak jemné v povaze ne?A chlapi mají pocit, že pes je pes jen v případě, že má 50kg a 1m v kohoutku
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:42
- Nahlásit
Venuše
jéé já taky nemám šltii ani kolii ale BO tervueren se stejnou strukrůrou chlupů tak proto se sem vtírám. Dalal jsem se do řeči s petl a proto sem docházím a čtu
|
petl
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:56
- Nahlásit
Venuše
Já znám pana Hemelíka od šeltiček z Moravia Classic
Ale je to asi jedna z čestných výjimek
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:32
- Nahlásit
můj manžel chodí s šeltií a kolií...pravda, když jsme psy vybírali, chtěl rotvíka nebo dobrmana, pak se nechal ukecat na BO a výsledek dalšího ukecávání máme doma
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:38
- Nahlásit
gabifi
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 17:58
- Nahlásit
Docela vám všem závidím, že je u vás ukecávání úspěšné.Můj přítel je bohužel ten případ, že pes je to jen v případě výše uvedeném, a šeltičí kluk co máme doma podle něj není pes
Ale my mu ukážem co takový šeltičky umí
Já zhatím ukecávám naši babi, aby jsme měli dalšího šeltičího hafku. Zatím né moc úspěšně. Přitom jí neustále politicky zdůvodňuju, že bude mít aspoň prcek kámoše na hraní a blbnutí, a tím nám odpadne starost postarat se mu o zábavu , ale moc mi nevěří
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 19:22
- Nahlásit
Venuše
babička správně předpokládá, že čím víc psů, tím víc lumpáren
|
petl
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 08:07
- Nahlásit
gabifi
lumpárny ? co to je ???? Vždyť mají vždycky takové neviňoučké kukuče když mi pohledem říkají : bota? A na zahradě? No nevím, asi tam odešla neee???
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:00
- Nahlásit
gabifi
Ale taky víc psů=víc radosti Hovedíme,hovedíme, jsem pořád na vážkách
petl
, dóst dobrý, u nás jen ten kukuč není, u nás se ještě urazí, že jako co si o něm myslím, že by jako on měl na svědomí tu rozkousanou papuči jóóó?! , on takovej hodnej a poslušnej hafka
|
petl
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:29
- Nahlásit
Venuše
Jooo, to znám taky. Ale to jsem tuhle mrňavku přistihla se svojí zánovní koženou botou tak vystřihla pohled: Tomu bys nevěřila paničko, takhle si tak normálně jdu a ta bota mě zákeřně přepadla ze zálohy, uznej že jsem se musela bránit...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:57
- Nahlásit
petl
Takový psy o jakých tady píšete já vůbec neznám...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:06
- Nahlásit
včera si šelti na procházce ulovil něco k svačince. Překvapení, dnes má průjem
|
petl
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:19
- Nahlásit
Jimmi
Bože! Děsí mě na tom nejvíc to že je to asi dědičný. Předevčírem na procházce bylo 9 kólií v pořadí špinavosti:
1. Lady a Smokey - elegáni, špinavé měli jen polštářky pacek
2. lehce zablácení psi jak tu a tam prošli louží
3. čuňata zablácená souvislou vrstvou bahna až po hrudník a na čenichu s kopečkem bahna jak v tom bahně ryli hubou...
a teď přijde to překvapení - do skupiny 3 patřila fena, její syn a vnučka no a moje Kuli...už teď lituju páníky kteří dostanou její potomky
|