| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:27
- Nahlásit
Petra
nevyfoukla, mám doma plně obsazeno
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:33
- Nahlásit
gabifi
a co máš za týpky
navýš o někom kdo bychtěl psa tervueren
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:40
- Nahlásit
Petra
nevím, ale můžu předat dál...jak je starý?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:42
- Nahlásit
gabifi
v červnu mu byli dva ale víc ti napíšu na mail nechci tady
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:42
- Nahlásit
Petra
gabriela.filipova@seznam.cz
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:54
- Nahlásit
gabifi a petl můžeme jít taky na chat a tam si to taky nikdo nepřečte
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:04
- Nahlásit
Petra
teď musím jít pryč od kompu a vrátím se až večer
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:05
- Nahlásit
gabifi
tak zas až v pondělí podívaj se na mail ahoj
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 10:04
- Nahlásit
Ahoj holky,
teda aspoň myslím, že tu jsou samé holky. Chtěla bych se jen zeptat, jestli znáte nějakou šeltii, ketrá není ochotná se cokoliv učit, a vždy když by jste po ní, nebo po něm, něco chtěli, tak štěká, kňučí, zmatkuje, nedává pozor, no prostě vypadá jako nešťastník.Já totiž takovýho doma mám. Dřív jsem to přičítala tomu, že je eště moc malej.Navíc je opravdu hyperaktivní a těžko se soustředí. Neříkám, že teď už je velkej, má 9 měsíců, ale přece jen, když po něm chci základní povely, jako je sedni, lehni, zůstaň, k noze, tak to snad není tak moc . Zkoušela jsem podle rad, krátké, nebojím se říct velmi krátké cvičeníčko, zato častěji, ať ho neotrávím, ale ono je to asi jedno. Dokud si poletuje kolem, honí balónek nebo cokoliv jiného, tak je veselý a hravý, ale jakmile začnu s povelama, tak je z něj nešťastník.A to je vždycky povel, pochvala, krátká hra, a tak dokola, ale ne zas moc často, ať s té prochajdy taky něco má. Ale říkám, jakmile slyší některej z povelů, tak je to jinej pes.A já bych tak ráda, aby to dělal rád, achjo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 12:30
- Nahlásit
Venuše
jo tohle znám, ale s jinými plemeny. On ti nerozumí, chápe, že po něm něco chceš, ale nechápe co. Začni znova, úplně od začátku. Zapomeň na všechno, cos ho naučila, nebo spíš nenaučila a úplně od nuly začni "sedni", "lehni", "ke mně" a všechno ostatní. A vždycky dělel jenom jeden povel dokud ho úplně nepochopí a pak teprve začni s dalším.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 13:08
- Nahlásit
Biluška
Asi budu muset, protože v praxi to vypadá tak, že udělá všechno co umí dohromady, a to by bylo, kdyby se netrefil
I když on je prcek hodně chytrej, spíš mi připadá, že tam hraje hodně roli, to jeho seběvědomí a dominantnost. Prostě se mu nechce dělat něco co ho neba.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 15:45
- Nahlásit
Tak milé dámy musím se trochu pochlubit, i když cizím peřím. Dneska se narodilo fence Alfě a otci Neldovi 8 (slovy osm)
krátkosrstých koliií 3 holčičky a 5 kluků všechny v barvě trikolor.
A protože z toho mám sama velkou radost , tak to píšu i sem.
Jinak stránky Alfi jsou www.bila-kaifa.com a Neldy www.smooth-collie.cz/nelson/
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 18:24 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
9 kousků, Alfara se tím zařadila do seznamu zasloužilých matek. Pořád vede nepřekonatelná Celine...tuším 33 zapsaných štěňat ve 4 vrzích
Petl
Gratulace k úspěchu v Tullnu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:11
- Nahlásit
Venuše
Pokud dělá naráz všechno to, co umí, tak je jednoznačně úkaz toho, že neví co po něm chceš. Dominance s tím nemá nic společného, on ti chce vyhovět, ale neví jak. Mimochodem, kdo Vás trénoval v té Olomouci, jak se ti tam nelíbilo? Když tak mi to písni soukromě na mail - libuse.kotkova@seznam.cz . Nechcete přijet v sobotu k nám na výstavu voříšků? Přes poledne budeme mít docela čas, tak můžem s tím agi trošku pohnout ať na ten žampionát nečekáte tak dlouho
|
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 08:06
- Nahlásit
Jimmi
No tedy, to je slušná úrodička! Tak jen ať se mají prckové k světu!
gabifi
Díky Byla jsem moc spokojená, byla veleslušná konkurence
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 08:16
- Nahlásit
gabifi
Ahoj, tak já se o devátém dověděla teprve dneska...docela jsem koukala
Snad to všechna štěňátka i maminka zvládnou.....moc bych jim to přála.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 08:18
- Nahlásit
petl
Ani jsi se Tullnem nechlubila, jak to??? gratuluju
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 08:24
- Nahlásit
petl
nevodila jsi v závěrečkách náhodou kraťandu?
Jimmi
Doufám, že to všechna štěňátka vydrží, moc bych to Ditě přála.
Venuše
Já mám takové střevo doma. Tak moc chce vyhovět, až to všechno pokazí. Je to dáno i rychlostí reakcí. Naše kolie je v plnění povelů daleko přesnější...prostě jí to dochází pomaleji
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 08:37
- Nahlásit
gabifi
....strašně toužím ty malinký prcky vidět na fotkách, ale bohužel si uvědomuju, že chudák Dita asi ani nespala...tedy já asi ne
Takže se obrním trpělivostí a počkám....ale trpím tedy
utěšuju se Modráskem
To je vlastně taky jeden z důvodů, proč mám psa. Já bych ty štěňata asi nedokázala udat. Možná bych dopadla jako bezdomovec někde pod mostem, ALE!!! se smečkou psů.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 08:49 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
gabifi
Nevodila...to byla Jitka Fialka z AfricanGold
Míša z KL totiž nemohla jet, byla nemocná.
Jsem ani nevěděla že tam jste taky? Mohla ses přihlásit...
Jimmi
Díky jinak to byl den plný zážitků. Kuli si ublátila nohy tak jsem musela bělit-pudrovat, ona to nesnáší i když jinak mi odpustí cokoliv. Nemluvila se mnou celé dopoledne
Nakonec se na to ale vyspala a rozhodla se že mi velkomyslně odpustí a v kruhu chodila moc pěkně. Sice máme "jen" res CACA ale překrásný posudek od zahraničního rozhodčího fakt potěšil
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 08:56
- Nahlásit
petl
gratuluji ale měla si se pochlibit a to se bojíš že na světovce neuspěješ
|
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 09:02
- Nahlásit
Petra
Já jsem radši vždycky smířená s tím že jedu dělat křoví. Cokoliv lepšího mě pak už jen příjemně překvapí
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 09:05
- Nahlásit
petl
no to jasně ale nesmíš být moc skromná. Musíš vypadat sebevědomně. A hlavně na tu světovku buď pěkně oblečená aby si s holkama ladila to mají rádi-rozhodčí
|
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 09:13
- Nahlásit
Petra
ano prosím, rozkaz, my se budeme snažit
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 09:24
- Nahlásit
petl
fakt docela mě štvalo když byla klubovka nebo speciálka tak většina přijela v maskáčích. A podle mě je to takoví svátek pro psa i pána že by to mělo být s noblesou a né jenom pro malá plemena. Je to přeci jenom o kráse a né o tom jak je máme vicvičené. A nebo mě může vzít ďas kryž tam někdo jde se stahovákem nebo dokonce s ostnáčem. Pes by měl být na předváděcím vodítku a hotovo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:01 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
já myslím, že když ti 10 raubířů likviduje byteček, ještě ráda se jich zbavíš
Petra
není to jednoduché, já po 3-5 hodinách jízdy v autě plném psů vypadám vždy příšerně, i když ty maskáče nemám
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:03
- Nahlásit
gabifi
jasně stím se počítá, taky sem vozila věci na převléknutí. A když né tak špinavé kalhoty pejskaři odpustí
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:17
- Nahlásit
Jimmi
Trochu opožděne, ale i tak gratulace. Měla jsem možnost se z kraťandama setkat,a hodně mě nadchla jejich povaha.Doufám že vše dobře dopadne.Konečně o KK začíná být slyšet.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:30
- Nahlásit
Biluška
Adresu si zapíšu, a když tak pisnu.A kde to je ta výstava? To bych ráda. Aspoň bych slyšela další názor, těch není nikdy dost A zrovna v neděli jsme byli u nás na cvičáku, a to tikal jak hodinky, teda dle jeho možností. I skákání nám šlo . A
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:31
- Nahlásit
gabifi
To on střevo je, a možná to chce mít tak rychle za sebou, že to všechno poplete
|