Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:43
- Nahlásit

petl
Jsi moc hodná, já odvoz měla zajištěný, jenže nějaká bakterie v Jimovi si usmyslela, že nám víkend změní ve sportovní vybíhání z domu .
A k tomu ostatnímu...není co říci. Všude je něco. Odradit by to nemělo, jestli chce někdo psa, nebere si chovatelku

petl
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:46
- Nahlásit

Jimmi
Nojo, i já jsem si kdysi myslela že výstavy jsou hlavně o tom že se sejde banda lidí se stejnými zájmy na pokec a pokochat se načančanými krasavci... he, naivita začátečníka

Budete v Letňanech?

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:08
- Nahlásit

petl
krásná fotka
he, naivita začátečníka to znám taky jsem si to taky myslela ale realita je jiná

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:10
- Nahlásit

petl
Do Letňan mám placeno, nicméně se neodvažuju říct na 100%, že tam budu.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:12
- Nahlásit

petl
Ještě nevím jestli pojedu Nowou Rudu...problém je s dopravou.
nechtělo by se ti vyrait do Polska?

petl
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:13
- Nahlásit

Jimmi
Chtělo, moc, ale budu mít stejný problém...drahá polovička nechce jezdit tak daleko.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:16
- Nahlásit

petl
aha, takže taky jsi jenom auto bez řidiče

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:19
- Nahlásit

petl
možná můžeme drahé polovičky trochu zmuchlat a udělat si jednoho poslušného a nadšeného řidiče

petl
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:20 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

Jimmi
Já jsem i řidič, ale mým colliemobilem bych se do Polska neodvážila...Danovo postrk je spolehlivější ale ten má jen jednoho pána

A kdo to vůbec píská?

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:24
- Nahlásit

petl
tý jo, výstava dobrý, slovily jste co se dalo

Venuše
já přemýšlím, že bych nechala agi plavat (nemáme kde trénovat) a vrátila se na klasický cvičák. Pokud půjdeš na ZOP nebo ZZO tak sem prosím napiš, jak to probíhalo...snad se nezaleknu

Jimmi
petl
udělejte to jako já...z neřidiče je kvůli psům řidič dálkový

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:30
- Nahlásit

gabifi
Já mám řidiče perfektního, ale věčně honí peníze a výstavy ho nudí a vidí ty prachy, jak utíkají do jiné kapsy a to ho žere

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:34
- Nahlásit

Jimmi
s manželem jsem přestala jezdit výstavy poté, co poskakoval za kruhem a vykřikoval tam, že náš pes je nejmíň vychovaný ze všech a že během vystavování snědl nejvíc piškot...ještě že kolem byli samí Němci

petl
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:38
- Nahlásit

Jimmi
gabifi
Ten můj je skvělý řidič, navigátor, nosič, manažer...prostě všechno...jenže vteřinu po odvystavování začne balit a to tak že nekompromisně a já si nestihnu s nikým ani pokecat, natož obejít pár stánků

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:46
- Nahlásit

petl
to mi povídej...byla jsem z něj tak nervózní, že jsem přestala chodit do závěrečných soutěží a dokonce jsem si přestala vyzvedávat poháry

petl
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:16
- Nahlásit

gabifi
He a já si myslela že to se nikomu jinému stát nemůže třeba teď z Budějek jsme nevezli ani tu kokardu protože jsme MUSELI odjet v 11:00

Venuše
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:23
- Nahlásit

gabifi
Tak to já bych nerada skončila, baví nás to, teda mě určitě, a je to taky činnost, kde se prcek vyblbne.Ale nechci nic hrotit. I ty zkoušky beru jako pokus, však vo co de ne?A třeba překvapíme, kdoví?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:25
- Nahlásit

petl
tak to je děs....to ten můj je tedy vstřícnější a dokonce sám odbíhá za nákupy.
Tuhle jsem ho poslala koupit pytlík psích piškotů, aby nervozitu nepřenesl na všechny okolo a přišel a piškoty nikde. Když jsem se dotázala kde má mlsku pro psa, řekl, že v autě, že toho vzal 8(slovysm) kilo
Takže já si musím jeho výjezdy šetřit do zahraničí, nejlépe do německy mluvících, protože dělá i překladatele. Minule nezaváhal a skočil čile do kruhu, když viděl že kývu hlavou nějak dlouho a rozhodčí se začal rosit....já husa kejvalka kývala na něco nesmyslnýho

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:34
- Nahlásit

Jimmi
já zase v cizině seřvala rozhodčí, že má na tabuli blbě napsané psy (myslela jsem, že je to vedoucí kruhu). Neurazila se, poradila mi, jak vystavovat nevystavitelného psa (Kendyho) a dala nám BOBa

petl
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:35
- Nahlásit

petl
No, za nákupy sice neodbíhá ale já ho posílám s úkoly jako zápis do PP, sežeň tenhle sprej apod - on je zase na tohle skvělý a zodpovědný, ale jak se odvystavuje tak se prostě BALÍ ani si nestihnu s nikým pokecat.

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 12:16 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Tak jsem si vzpomněla na naši první výstavu. Byla to oblastka a vystavovali jsme Akima. Získali jsme ocenění VD1 - byl ve třídě sám - a byli šťastní jako blechy, protože dostal krásný posudek. Potom jsme si pořídili dalšího pejska a aby se otrkal, přihlásili jsme ho do třídy dorostu na mezinárodku. Pár dní před výstavou mu lehly uši na hlavu a my se na výstavu vůbec neodvážili...já jsem si řekla, že bych ty kecy na Mujpes nepřežila...Tu studenou sprchu si asi musí odbýt každý. Později jsem si řekla, že na kecy nepřejícníků nedám, ale přesto jsem měla raději výstavy v zahraničí.

petl
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 12:20 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

gabifi

Venuše
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 12:45
- Nahlásit

petl
gabifi
I tak vám vaše protějšky závidím, teda v tom, že s váma aspoń jezdí a podporujou vás.U nás je nadšení z kynologie a práce s hafanama,bohužel jen moje záležitost.Přítel mi to nikterak nehaní, ale taky nikterak nepovzbuzuje. Ještě že zbytek rodiny jsou nadšenci.

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 12:51
- Nahlásit

petl
na fóru nic závažného...po každé výstavě si někdo rejpne a holt vždy se najde někdo, kdo to nevydrží. Já sama nevím, co je nejlepší. Mlčet a nechat vyšumět i věci, které mi nejsou po chuti, nebo se občas ozvat.
V pozadí je toho víc a až budeš chovat, určitě se taky dočkáš. Mně se například stalo, že jeden perspektivní majitel štěněte po Kendym dostal info, že Kendyk má genetickou poruchu imunity. Říkám jeden, protože o jednom vím. Kolik jich bylo ještě navíc, netuším. Nebo se stane, že máš někde domluvené krytí nebo štěně...a najednou druhá strana na poslední chvíli z toho vycouvá bez udání rozumného důvodu, ale konkurence tam nakryje v pohodě a štěně koupí taky v pohodě. A pak si říkáš: "pomohl" mi někdo, nebo ne? Něco víš určitě a něco jenom tušíš. Složité.

petl
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 12:55 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

gabifi
Sorry, já to nakonec smazala protože si říkám jestli by sis to tou odpovědí taky třeba "někde" nezavařila
každopádně díky za odpověď
Takže je to jen a jen v lidech

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 13:09 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
no vidíš...a možná díky tomu jsem se perspektivním majitelem štěnda po Kendym stala já

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 13:14
- Nahlásit

gabifi

Taky jsi mi něco připomněla, jak jsi mluvila o nevystavitelném psu....tak Jim sebou v Německu tak šil a vrhal chtivé pohledy na fenky kolem kruhu, že jsem málem brečela. Nos u země, okusoval vodítko...fakt príma věci
Nakonec jsem si odvezla prvního Bobíka a v posudku máme "výjimečný temperament"

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 13:16
- Nahlásit

petl
já už si to víc zavařit nemůžu. Chce se to obrnit a připravit se na všechno. Vy máte štěstí, že je vás víc a případný škodič by měl hodně práce Když jde o to, kdo má lepší hlavičku nebo nožičky, je to vlastně ptákovina.

Jimmi
vidíš, to je pravda...tak já dotyčnému napíšu děkovný dopis

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 13:18
- Nahlásit

Jimmi
ona se i Kofinka (Kendyho ségra) vystavovala dost těžko, furt přešlapovala a kazila Míše výstavní postoj. V MB jsem chvilku vystavovala Gill (Míša běhala se silkou). Gill se v tomhle nepotatila, vystřihla perfektní figuru i se mnou

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 13:22 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
No my jsme Kendymu za temperament vděční, protože máme stále nové zážitky
po kom má Jim lehkou ovladatelnost a snášenlivost k ostatním psům nevím

Včera na prochajdě si Jima šel očuchat velký černý pes, protože v tý tmě vidím jenom šedivou cestu a světlý límec Jima, tak jsem se bála, ale i to s klidem ustál

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 13:40 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
Kendy je na psy přátelský a každého vyzývá ke hře. Pokud si pes řekne o rvačku, s chutí by mu vyhověl...kdyby měl dovoleno K prověřeným psům ho pouštím, na cizí jsem opatrná. Akim je jiný. Na výzvy ke rvačkám vůbec nereaguje...ale občas si nějakou začne sám. Prostě nemám klid a nemám klid

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání