| Autor |
Zpráva |
Venuše
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:47
- Nahlásit
petl
, no ale vidíš že to jsou znalci, aspoň znají šeltije
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:49
- Nahlásit
petl
mne nejvíc urazilo "zparchantělá kolie" na Akima Nebo dotaz na Kendyho: a je opravdu čistokrevný? TAKHLE (s despektem) se přece kolie nechovají!
|
petl
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:51
- Nahlásit
gabifi
ehm...chovají
aspoň ta naše starší raketa jo...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:58
- Nahlásit
petl
na zklidnění pomáhá pořádná rána do hlavy, máme to vyzkoušeno...když chtěl Kendyk proběhnout tažným zařízením maringotky...cca 24 hodin byl od něj klid
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:10
- Nahlásit
Jestli tomu rozumím dobře, tak jakože se gólie a minigólie mají chovat klidně, rezervovaně
Hohoho, tak to teda nemáme doma minigólii, ale nové psí plemeno Kulový blesk
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:19
- Nahlásit
gabifi
štěňátko brzo dostane po té své roztomilé držtičce. To byla moje nejoblíbenější knížka (
Venuše
Z Bruntálu. U nás je šeltií celkem dost (9) a agilitíme na docela slušné úrovni (alespoň já si to myslím ). Je teda fakt, že z těch všech v současné době běhají jenom ty moje. Zbytek to z různých důvodů vzdal
petl
Venuše
Svého času jsem nosila na batohu placku " to není žádná malá kolie", protože dotazy typu : " paní,jak jste to udělala, že vám ta kolie nevyrostla" mi vážně lezly na nervy. Teď, co jich tady je víc už to většina lidí ví a dá pokoj. Naopak řeším dotazy "s čím je křížený ten pudl" - chápej pumi, můj vzácný hajzlteriér
|
petl
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:28
- Nahlásit
Biluška
asi si nějakou taky pořídím...jenže tam bude napsáno "Lassie je mrtvá!" To pro všechny co na moje holky originálně a leckdy velmi neodbytně pokřikují "Lesí, pocém"...a diví se že ony se ani neohlídnou...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:41
- Nahlásit
petl
my když se vracíme domů, děti na nás vykřikují: Lesí se vrátila Na Lesí mi nešahej, díky této knížce mám doma to, co mám
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:16
- Nahlásit
Biluška
Jejda, tak to od nás je OL o hodně blíž. A vůbec, tady na té Moravě je to se šeltičkama a koliema vůbec poslabší.
Jojo Lassie, to byla legenda, svýho času taky favoritka
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:05
- Nahlásit
Jo, a víte co? Už vím jak bude vypadat můj život, až budu mít hóóódně času, a hóódně peněz. Budu mít barák,koňa, smečku psů, samozřejmě šeltie a možná KK, a budu s něma chodit na procházky a vyjížďky. dobrý ne? Zatím je to teda tak, že bych potřebovala, aby měl den 48 hodin, bydlím v paneláku,dluhů plnou pr..., koně leda na obrázku, ale už mám vyhlídnutou maštal, kde si můžu koně aspoń půjčit, a na smečce psů už pracuju
Ale představa je to příjemná, nemyslíte?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:22
- Nahlásit
gabifi
ahoj právě jsem pomluvila Kendyho, že jsme po něm zdědili tunelářský umění
Jinak si někdy říkám : to tě holka pámbů potrestal, že jsi nebyla spokojená se svýma malýma, hodnýma holčičkama......"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 16:21
- Nahlásit
Venuše
Co já vím tak z OL žádná šeltice nezávodí. Ale v Kroměříži jich běhá několik, dvě jsou v Lipníku (závodící). Ty z Lipníka dojíždějí na tréninky tuším do Přerova. Nebo možná do Prostějova. Prostě tam někam.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 17:32
- Nahlásit
Biluška
Tak Přerov je od nás taky kousek, ale nevím jak to tam vypadá. My máme dobrý podmínky, ale málo nadšenců.A já jsem sama začátečník, než abych ještě radila ostatním . Spíš si tak poskakujem, a čerpáme z toho, co jsme se naučili v létě na psím táboře v Žamberku, a z toho kde co pochytím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 17:41
- Nahlásit
Venuše
To je docela škoda, ne? Takhle plýtvat šeltiím talentem . Kde jste byli v té Olomouci?
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 17:54
- Nahlásit
Biluška
To si piš že je.A navíc když máme doma budoucího žampióna v agility , a vůbec ve všem Ne teď vážně, škoda to je, protože podle Olomouce máme minimálně větší a hezčí cvičák.Jenže jsou tam většinou jen ovčáci na poslušnost a obranu, což teda nějak s naší velikostí nezvládáme , a malejm a začátečníkům se nikdo moc nevěnuje, a v agility už vůbec.Oni sami řekli, že nás v tom budou podporovat, jak finančně, třeba kvůli překážkám, a tak, ale nikdo to tam prostě nedělá. V Olomouci sem přímo nebyla, ale kousek za OL,v Hněvotíně.Je fakt, že tam mají víc překážek, ale to není problém, spíš jsou tam trenéři, nebo minimálně holky co už jezdí po závodech.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 09:42
- Nahlásit
Jimmi
připojit při hrabání k dynamu a doma svítíš celý rok zdarma
Venuše
až vyhraju jackpot "větší než obvykle" udělám to samé
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:44 - Změnil/a: Venuše
- Nahlásit
Já když si tak pročítám některé diskuze tady na fóru, tak mi připadá, že my s našema pejsama máme docela nudnej život. Nikde nás nikdo nenapadá, nikam nám v lese a na polích neutíkají, myslivce a jiné živočišné druhy na prochajdách taky nepotkáváme, srny a zajíci nám taky přes cestu nelítaj. Tak nevím, buď máme divný lesy a pole, a na sídlišti máme taky asi jakžtakž normální pejskaře. A nebo ty naše zážitky neumím tak popsat.Zaplať pánbůh ovšem za to, raděj poklid pro mě i pesany, než každej den volačo řešit
Jo, vlastně jeden problém bych měla, ale to byla stejně moje blbost, a naštěstí to dobře dopadlo. Prostě se náš splašenec rozběhl po silnici za autem a vozíkem. Zřejmě ho rozčílil ten rachotící vozík. Naštěstí nic nejelo do protivky.Halt měla jsem ho mít na vodítku, a nestalo by se to.Zatím má totiž ještě tendenci prchat za onlajnistama, motorkama a jinýma rachotícíma věcma
Jenže jak tohle mám řešit, když vlastně když volám, tak neposlechne, no a pak poslušně, když je po akci, přiběhne jak nejhodnější. Když ho potrestám, tak si bude myslet, že je trestanej za to, že přišel. Pravda, měla bych těmhle situacím předcházet,tzn.vodítko, ale když už se to stane, tak jak?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:33
- Nahlásit
Venuše
Kuli jsem to odnaučovala ze začátku na té stopovačce...chce to psa zarazit DŘÍV než stihne vyrazit, pak už je pozdě už řešíš to co řešíš. Až se naučí nevyrazit, zvládnete to nějakým ostrým "NE!" a časem se naučí si jich nevšímat.
Když to zvládla naše starší poděska, zvládnete to taky
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:54
- Nahlásit
petl
ahoj jak se máš????
|
petl
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:58
- Nahlásit
Petra
hoooj! taky dnes makáš?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:02
- Nahlásit
petl
jo jo taky sem v práci, ale je to v poho jen mi je trošku zima
|
petl
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:04
- Nahlásit
Petra
jo, je dnes docela frišno ale chlupům to neva, ty jsou nadšené že není vedro. Mladá mi dohárala tak už můžeme i ven. Jak je u vás?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:12
- Nahlásit
petl
vše při starém jen řeším moooc dobrou nabídku na koupi fenky malinois s výcvikem ale nechci to tu rozvádět
|
petl
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:13
- Nahlásit
Tak kam bychom šly na pokec?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:14
- Nahlásit
Petra
jen rozváděj, maliňáci jsou moje velká slabost!!!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:15
- Nahlásit
petl
jo,ale když už se to bohužel stane, tak dělat že se nic nestalo, a pochválit za to, že přišel?Když ho doběhnu, což jde čím dál hůř , tak je schopnej uhýbat a opět prchat.A když mu řeknu teda čekej, tak čeká, ale to ho zas nemůžu vykrákat, když poslechnul.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:16
- Nahlásit
máš mail???
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:17
- Nahlásit
gabifi
depak ty bys mě jí vyfoukla
|
petl
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:21
- Nahlásit
Venuše
Když ho nedokážeš zadržet, tak ho budeš muset přivolat a pokud přijde, tak pochválit K tomu aby si uvědomil že na něj dosáhneš kdykoliv právě slouží to že tahá za sebou šňůrku. Bez ní se přivolání (zvlášť v krizových situacích kdy má pejsa něco mnohem zajímavějšího než tebe) učí fakt mnohem hůř.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:22
- Nahlásit
Petra
simplemails@seznam.cz
|