| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:37
- Nahlásit
Venuše
no přece u nás. V Bruntále To nemáš daleko. Z Prostějova coby kamenem dohodil a zbytek dojel vlakem. Další šeltii moc rádi přivítáme, s naší Winky si tady nikdo nechce hrát musí vystačit s vlastní smečkou a ta už je okoukaná.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:38
- Nahlásit
Venuše
V Budějovicích jsem jukla na rozpis kruhů a ejhle : chlupáčů 14 a kraťand 11 kusů , takže se začínáme dotahovat...aspoň tedy přibližně. Na klubovce nás bylo jako šafránu.
Potom se ti stane, že dostaneš titul a někdo se tě jedovatě zeptá "a co konkurence?"....
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:52
- Nahlásit
Biluška
Tak to náš Romik taky přivítá dalšího kámoše. Hovedím jak na tom budu časově a taky finančně, ale proč si neudělat výlet že?
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 13:10
- Nahlásit
Jimmi
Konkurence malá(co do počtu,zatím), na druhou stranu velká(co do kvality), z jedovatých poznámek bych si hlavu nedělala. neteř se taky chystá jít do KK,ale zatím je to hudba budoucnosti.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:17
- Nahlásit
Jimmi
a co konkurence? ...chi, když dostanu titul já, je to proto, že je můj pes krásný. Když ho dostane někdo jiný:
a) nepřijela kvalitní konkurence nebo dotyčný byl na výstavě úplně sám
b) rozhodčí je blbý, slepý, trapný, podplacený atd.
Vítej mezi výstavníky, Jimmi
A teď vážně: Ti, co se tážou "a co konkerence?" se mohli přihlásit a dělat tu konkurenci sami
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:34
- Nahlásit
gabifi
tak se nějak už cítím mezi výstavníkyy jako doma
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:01
- Nahlásit
v rámci léčení bolavé nožičky jsem se rozhodla, že pejsek bude chodit navolno, abych mu náhodou popotahováním vodítkem ještě víc neublížila. Nožička už je OK, ale mně se pejska vracet zpět na vodítko nechce...co si budeme povídat, mít ho navolno je daleko pohodlnější. Jsem zvědavá, co ve mně zvítězí. Jestli ohleduplnost - kolemjdoucí velké pejsky navolno nemusí, nebo pohodlnost.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:19
- Nahlásit
gabifi
Náš hafka bolavou nožku nemá, a taky chodí na volno . Teda hlavně se mnou, ostatní členové smečky používají vodítko. Pravda někdy řeším zbytečné situace, kdy odběhne a neměl by apod., ale když já to vodítko tak nerada
Já ráda když poletuje kolem a vítr mu čechrá srst. Ovšem když pak poletuje hodně, a hodně mu vítr čechrá srst a navíc začne chňapat po kolemjdoucích a honit malá batolata, neb mu připadají srandovní, obzvláště na frekventovaném místě, tak to už pravda tak romantické není
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:59
- Nahlásit
Tak trochu posouvám, ale hlavně se chci taky pochlubit , jak je náš hyperaktivka hodnej, hezky papká, skoro i poslouchá, no prostě téměř jinej pejsek.Jo a učíme se plazit na povel Pravda s hromadou piškotů v dlani, ale jinak to zatím nejde
Téma ohledně výstav je mi poněkud vzdálené, mezi výstavníky se s prckem nezařadíme ze zdravotních důvodů.Ale předpokládám, že ten další, ať už bude teď nebo na jaře, tak to bude manekýn, tak potom si s váma budu sdělovat zážitky z výstav
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 18:28 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Hledám nový domov. Jsem pejsek a je mi asi 5 let. 731 115 900 nebo formajan@seznam.cz
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 18:32
- Nahlásit
Venuše
plazení na povel neumíme...ale líbí se nám to
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:01
- Nahlásit
gabifi
Ten je hezoučkej A jak se mu to stalo, že hledá nový domov?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:24 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Venuše
našla jsem ho tady: http://www.sos-kolie-a-seltie.ic.cz/
Ještě štěstí, že šeltie a kolie moc v nabídce útulků nejsou.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:32
- Nahlásit
gabifi
Tedy ten je hezkej ten by se k nám hodil.....ale fakt to nejde, to mně tak mrzí, už jsem volala i manželovi...bohužel to nejde
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:38
- Nahlásit
Jimmi
to se nedá nic dělat...nelze nabídnout domov všem psím bezdomovcům. Já ho taky vnucovala Veronice, protože si chtějí s přítelem pořídit hafíka. Jenomže dcera chce malou, klidnou fenku...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:47
- Nahlásit
gabifi
ostatní mě zatím nechávají v klidu, ale stěnda krátkosrstek(zlatých ) a kolie v útulku mě zvednou tep
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:58
- Nahlásit
Jimmi
já chodila jeden čas do útulku venčit. Jsou to jiní psi, než jsem zvyklá a nemám na to povahu, abych nějakého zachraňovala. Opuštěné šeltie a kolie mne ale vždycky dostanou.
Náš šelti by se s přítomností dalšího psa asi nesmířil. Akim je na mne strašně fixovaný a jsem ráda, že přijal aspoň Kendyho. Je to i díky tomu, že je Kendy neuvěřitelně hodný, trpělivý a tolerantní...jiný pes by už Akimka dávno přizabil, on je to takový samorost
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:58
- Nahlásit
Jimmi
Takové se tam snad zatím nevyskytují...naštěstí
Holt si všechny vzít domů nemůžeme
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:01
- Nahlásit
Jimmi
petl
držím palce na sobotu, my tentokrát budeme muset zůstat doma.
petl
Myslela jsem, že ti standard od Stelly Clark přivezu do Budějek, ale vypadá to opět na poštu
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:06
- Nahlásit
gabifi
Neva, hlavně že přijde těším se!
Mysli na nás, jedeme silná sestava i s Nanynkou
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:51
- Nahlásit
gabifi
budu určitě potřebovat a taky trochu hezkého počasí
a vy se uzdravte ať zase může skákat přes kaluže...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 09:38 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
petl
Jimmi
děvčata, myslím na vás
U nás počasí OK.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 18:18
- Nahlásit
Jimmi
petl
Tak jak jste dopadli????????
Hopsání je pro nás zatím tabu, ale za 14 dní si vyzkoušíme ZZO.Sem móóóc zvědavá co z toho všeho budem schopni udělat U nás na cvičáku totiž pořádají zkoušky všeho typu, tak se tam někam zapíšem a bude to
|
Erwa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 20:00 - Změnil/a: Erwa
- Nahlásit
Venuše
Omlouvám se, že se pletu do vaší diskuse (kolii ani šeltii nevlastním, i když do budoucna plánuji pořízení kk - proto diskusi sleduji), ale nedalo mi to, abych nenapsala svůj názor na zmiňované cvičáky v Prostějově a Olomouci (Hněvotíně).
Se svým štěnětem voříška jsem se loni přihlásila do Prostějova s nadějí, že nás tam někdo naučí agility. To byla ale chyba, jak jsem brzy poznala. Na pár jedinců jako já s jinými psy než NO tam slušně řečeno kašlali a nechali nás, ať si klidně sami kazíme psy.
V létě jsem se zúčastnila LVT a zjistila tak, co všechno dělám blbě
Letos jsem začala chodit do Olomouce a nemůžu si stěžovat - pokud jde o agility, tak se to s Prostějovem nedá srovnávat. Rozhodně tam nejsou jen samí závodníci, momentálně tam máme třeba 4 mladé border kolie, začátečníků je dost.
Tak se prosím nezlobte že otravuji
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 08:41
- Nahlásit
Erwa
Nemusíš se omlouvat, každej máme svůj názor. Já taky netvrdila, že Prostějov je na agility super.Taky nám tam chybí někdo kdo by to vedl, a to že se tam zabývají hlavně výcvikem NO je taky pravda.Však jsem říkala že prostředí super, ale není tam nikdo, kdo by nás cvičil.V Pv to prostě nefunguje jako na jiných cvičácích, když to tak tady sleduju na jiných diskuzích.Tady už jsou prostě mazáci co maj svoje ovčáky a dělají si poslušnosti a obrany.Na agility tam nikdo není.A co se týká Olomouce, tak pokud jsi to četla, tak jsem hanila i chválila.Prostě se mi moc nelíbil přístup jedné děvčice, na druhou stranu ta druhá byla v poho.Stejně si myslím, že jde o to, abys znala základy, nějaký finty, a pak si stejně pesu cvičíš sama.Právě na zkušenou jsme jeli do toho Olomouce, a neznamená to, že už se tam neukážeme, zkušeností není nikdy dost Mě taky nejvíc dal LVT leots v létě.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:13 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
gabifi
Venuše
Držení palečků pomohlo Kuli má r.CAC a r.CACIB a Nanynka vyválčila ve velmi pěkné konkurenci první CAJC
a prostě neodolám a tu fotku sem musím dát
Erwa
Omlouvat se tu rozhodně nemusíš, a navíc jako budoucí majitel KK sem přeciš patříš
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:32
- Nahlásit
petl
Tedy Petl pustě ti závidím SUPR a GRATULUJU
Já nejela, Jim si vybral průjem místo výstavy. I když tentokrát se u nás na fóru rozběhla taková debata, že jsem možná radši, že jsem nejela..... asi bych v případě úspěchu byla kamenována a v případě neúspěchu taktéž, ale jinou stranou
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:34
- Nahlásit
Na stránkách jedné chovatelské stanice jsem četla:
"Výstavy jsou tvrdá a drahá řehole"
Ta věta vystihuje opravdu všechno
|
petl
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:36
- Nahlásit
Jimmi
Hm, koukala jsem k vám a vůbec se mi to nelíbí...myslím že to odrazuje docela dost případných zájemců o KK...
Škoda že jste nebyli, rozhlíželi jsme se po vás...Pavla pro vás sháněla odvoz tak jsme nabídli že vezmeme Jimíka, ale člověk už by se fakt nevešel - na kleci se sedí velmi špatně
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:39
- Nahlásit
petl
Velké gratulace k úspěchu .Nojo, s takovejma krasavicema se to vystavuje co? Móóóc hezká
|