Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:29
- Nahlásit

Jimmi
co to kecám, jste před náma....to je pro petl

petl
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 15:07
- Nahlásit

Jimmi
Určitě se najdi Rádi vás uvidíme, budu leštit obě čubí do akce, takže budu muset být na jednom místě tož se přihlas
Těším se.
Poznaň byla super, organizace sice malinko vázla, a trochu mě překvapilo že za bodovaná místa nebyl pohárek a tak trochu jsem asi čekala že každá (aspoň výborná) kolie dostane aspoň stužku či kokardu, něco jako památku na účast na světovce, ale to jsou drobnosti a nenechám si jimi přece takovou událost zkazit, ne?

Madabiš
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:39
- Nahlásit

petl
Blahopřeju k šikovný feňulce, máš pěkný holky

Jimmi
Ptala jsem se proto, že myslím, že na výstavy jezdíš, tak ste jim to tam mohli ukázat
My sme výstavy vzdali už dávno, když jsme dostali CACe na klubovce a od tý doby štěstí nepokouším Bíďa není zrovna výstavní typ

petl
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:55
- Nahlásit

Madabiš
Díky Nanulí je vážně výstavní typ, chodí na čemkoliv a vystavuje se jako rodilá modelka, na rozdíl od Kuli která do kruhu vtrhne vždycky s výrazem "tak mě tady máte, navalte ty poháry" a má z předvádění děsnou bžundu. Po tomhle třeštidlu si vážně zasloužím "normálního" psa...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:56
- Nahlásit

Madabiš
ale je.... to je taky paničkou

Venuše
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:33
- Nahlásit

petl
Takovou modelku znám taky, né teda kolie nebo šeltie, je to kavalírka, ale to by ste ji měli vidět doma Taková myška nevýrazná, ušmudlaná, takový nic moc.Ale vleze do kruhu a je to jinej pes, teda fenka, vypne prsa, hodí jiskru do oka, načepýří se a je to.

petl
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:16
- Nahlásit

Venuše
Jo, to je potom radost vystavovat... A co vy tři, uvidíme vás někde v kruhu?

Venuše
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 15:02
- Nahlásit

petl
Nás leda tak v kruhu přátel, mezi které tedy počítám i vás všechny My jsme pro výstavy nevhodní, ale teď už aspoň máme doma jednoho celého psa, neb každej z prcků má jednu kouličku

Madabiš
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 19:33
- Nahlásit

Jimmi
Jo to asi určitě Příští rok pojedem někam na čuměndu tak třeba k tomu zase přičichnem.
petl
taky bych někdy takovýho profíka chtěla "povodit" po kruhu

Venuše
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 08:57
- Nahlásit

petl
Madabiš
Já se o předvádění bavila s jednou zkušenou paní, a můžu vám říct že to je fakt věda, pokud teda nejni pesa vyžoleně model/ka Ta naše tryskomyš je sice krasavec, ale určitě by jsme dostávali mínusové body za nošení ocasu. On totiž jak vidí jinýho psa, tak si ten ocas smotá až nad hlavu a nosí se jak kohout A to je prý nepřípustné A učení do postoje, to je taky mazec

petl
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:26
- Nahlásit

Venuše
Madabiš
Dá se to natrénovat ale v některých psech to prostě je. Kuli jsem to drilovala snad odjakživa ale ona je prostě nezmar - naštěstí to rozhodčí berou s humorem a téměř v každém posudku jí místo "nemožné chování" napíšou "skvělý temperament"
Nanynka je zlatíčko výstavní, zašlápne to v postoji který jí nikdo nikdy neučil a stojí a tváří se nejkrásnější a to jsem jí to neučila fakt nikdy.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:59
- Nahlásit

petl
"skvělý temperament" též my též , když zvednul jednou pysky, při koukání do tlamy, rozhodčí podotknul, že má výborné hlídací sklony - dodneška nevím co tím myslel

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:03 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

petl
Nedaří se mi Jima naučit, aby se pořád nekroutil do polohy přede mnou, potřebuju aby mě vnímal jakoby z boku a to je tragédie....prostě mi chce koukat do očí a poskakovat holt musím já...a ještě ho celou dobu ukecávám aby postál, Jim prostě na výstavy moc není, nemá v sobě potřebný klid, pořád s sebou šije a já z kruhu chodím vyčerpaná jako z ringu, i když to třeba vypadá jinak

Taky mě pořád podává packu - takové to smíření a pojď už si hráááááááááát.....no děs

petl
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:06
- Nahlásit

Jimmi
Tak si před něj klekni do dřepu - tohle jediné mi na Kulinu jakžtakž zabírá. Už teď mám noční děsy z toho jaký originální a neotřelý způsob zase vymyslela do Prahy za účelem mého totálního znemožnění...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:10
- Nahlásit

petl
jo to dělám, ale tuhnou mi nohy a u tak velkýho psa..... no ráda bych, aby ustál oboje moje stání i moje klečení

petl
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:10
- Nahlásit

Jimmi
A co když se postavíš před něj? Víš jak, bokem do kruhu oba...

Venuše
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:17
- Nahlásit

Hlášení místního rozhlasu pro zasvěcené i nezasvěcené
Naše milá štěňátka, nevím jakým způsobem, ale to asi znáte všichni, že nechápete jak to ti pejsi dokážou, tak ti prckové "vyndali" z pantů dřevěnou desku v předsíni, do které dáváme vše nepotřebné. Podotýkám, že deska váží cca 6kg, a byla zajištěna různými hřebíky apod. No naštěstí se jim nic nestalo, krom zřejmě šoku, neb to musela být rána jako kráva.Ten menší v poho, ten větší je trochu "zaraženej", očividně jim nic není, tak snad se za chvíli otřepou
A to sem si říkala, že ty ožraný zdi a odlepený tapety není taková hrůza, a že jsou to zlatíčka No všeho dočasu

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:21
- Nahlásit

petl
to právě musím dělat,ale mě se to nelíbí , no já vlastně dělám v kruhu všechno možné aby to vypadalo, že můj pes vlastně stojí správně

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:23
- Nahlásit

Venuše
Výborně, učí se rychle a jenom ty jseš tak nezodpovědná, že jim ty věci za deskou nedáš dobrovolně

Venuše
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:26
- Nahlásit

Jimmi
:lol, jójójó, hlavně že to je na koho svést

A propó výstavníci, jede někdo z vás na výstavu do Olomouce? Teda nevím kdy přesně to tam je, ale asi někdy v lednu. Že bych vás konečně poznala osbně a naživo

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:30
- Nahlásit

Venuše
Tak oni si s tim přestavovánim bytu nedaj pokoj, docela by mě zajímalo, jakou mají představu finální podoby

petl
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:36 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

Venuše
joo, my bychom chtěli jet ale asi jen s Kuli, Nanynku nechám doma, pojede až do Brna.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:56
- Nahlásit

Venuše
no my asi taky, tedy já tam pojedu trénovat na únorový Brno

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 11:01
- Nahlásit

petl
nemáš jednoho fleka v autě? do Olomouce?
--musím kout železo dokud je žhavý--

petl
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 11:01
- Nahlásit

Jimmi
Už se ví kdo bude pískat Brno? V Olomouci má být Řehánek...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 11:02
- Nahlásit

petl
asi Fiala

Lenda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 11:02
- Nahlásit

Chtěla jsem se zeptat,jestli nevíte o někom,kdo má k odběru v prosinci štěně kolie-má to být dárek.

Venuše
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 11:03
- Nahlásit

eva od jondy
Zkusím o tom s nima pokecat, třeba máme stejný vkus A vůbec, mě se ty tapety moc nelíbili
petl
Tak Brnisko taky není daleko, tak tam taky můžem kuknout

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 11:05 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Lenda
Lendo a jakou tu kolii vlastně chceš?? já vím, že budou k odběru štěňátka krátkosrstých po vánocích a v jedné stanici za dva týdny

http://www.bila-kaifa.com/
http://sweb.cz/zezamku/stanice

Venuše
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 11:06
- Nahlásit

Jimmi
Tak to je fajn, určitě si vás tam někde najdu

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání