| Autor |
Zpráva |
petl
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:30 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Jimmi
Já bych byla vyřazená okamžitě - dědičná oční vada
kurnik vlastně měli vyřadit už babičku
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:57
- Nahlásit
gabifi
ten boj a nechuť postát aspoň 5 sekund máme asi po nějakým příbuznym
z kruhu sice odcházím jako z ringu, ale výtězně, takže potom!!! si výstavu vychutnám ...většinou jí prokecám
P.S. Jim přišel na to, jak mě v kruhu vytočit - hryže vodítko a ví, že na něj nemůžu řvát, přitom venku to neudělá ani jednou! A já tak ráda bych si na něj pořádně zařvala...
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:01
- Nahlásit
gabifi
No jo pracovní dobu, my co se válíme na mateřskej už ani neznáme
Tak se k vám přidáme na jaře
Pro mě MDR1 test je jedinej do kterýho chci investovat, ale ne kvůli dědičnosti, ale kvůli tomu, že vždycky když Bíďu uspávali tak trnu aby to dobře dopadlo a v pořádku se probral, takže hlavně pro můj klid.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:54 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Madabiš
já investovat asi nebudu, neb je mám doma dva a Kikimovi je 7,5...a když to přežil doteď, bude muset i odteď. Sabine z Rakouska, co má Kendyho sestru, testy jí dělala a byly -/-. Podle testů ostatních příbuzných vím, že Kendys +/+ určitě nemá, což znamená, že v Kendyho případě veta hlídat musím. Z praktického hlediska, i kdyby mi přišly výsledky +/+, veta bych hlídala stejně, protože nelze vsadit život na výsledek jednoho testu (strávila jsem 12 let v laboratoři, vím o tom své).
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:35
- Nahlásit
petl
já bych k chovnému programu asi taky nebyla zařazena, pro svojí dědičnou žravost
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:43
- Nahlásit
gabifi
To já budu hlídat taky, ale prostě to chci vědět
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:52
- Nahlásit
Jimmi
Ono je to taky dědičný? a já myslela, že jsem prostě nenažraná - tak to dneska vynadám mým rodičům
|
petl
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:56
- Nahlásit
Madabiš
Jo, dědičný je úplně všechno, mám stejný problém tak to musím vědět
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 15:10
- Nahlásit
Madabiš
petl
Jimmi
právě jsem zbouchala dvě koblihy...ono je to vlastně dědičný a já za to nemůžu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 15:17
- Nahlásit
Madabiš
gabifi
petl
...dědičný je cokoli, říkám to pořád
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 08:54
- Nahlásit
posouvám a mizím
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 11:02
- Nahlásit
Našla jsem v jednom internetovým obchodě dva odkazy týkající se granulovaných krmiv pro psy a kočky. Moc doporučuju pročíst oba. Jsou pravda delší a nejsou nejaktuálnější, ale fakt zajímavý.
http://www.pet-servis.com/cs/vyber-komercniho-krmi va.html
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 13:34
- Nahlásit
Jimmi
přečetla....a koupila kus hovězího
Krmit pouze vařeným, na to jsem líná.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 14:01
- Nahlásit
gabifi
Já taky nevařím, ale střídám to, syrový, konzervy, vařený a tak ...a jsem ráda, že můj selský rozum nezklamal
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 14:37
- Nahlásit
Jimmi
chi, Akim uštědřil mému selskému rozumu pěknou ránu, ptže vařené mu chutná ze všeho nejmíň a když se občas po něčem poblije, je to vařené maso se zeleninou a přílohou...nevděčník jeden chlupatej
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 15:26 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
gabifi
no strkat mu do žrádla zeleninu...no fuj, že se nestydíš, se mu nedivim chudákovi, že blinkal
tak mu dej syrový...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 15:49
- Nahlásit
Jimmi
na syrový nemám odvahu.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:50 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
gabifi
Jimovi koupím kilo hov. zad. a má tři večeře. Mám instantí vločky z Heppy dogu, to zaliju vodou nebo vývarem(většinou vodou, teplou) a nakrájím pekně na menší kousky a to bys viděla, jak to vysaje. Takže už granule dávám prakticky jenom ráno a jenom někdy večer. Taky má konzervy. Prostě to tak nějak střídám. A zatím---ťukťuk bez problémů
on je hrozně žravej, a nikdy neofrňoval ani nad granulema, miluje rohlík s máslem a medem...to si sedne a hned zvedá packu...si říkám, že mu tím medem snad ty granule pomažu
|
petl
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:53
- Nahlásit
Jimmi
gabifi
Ježíš lidi a já mám fakt problém naopak Nanulí trochu zhubnout, dávám jí jen granule jednou večer už skoro dva měsíce a váha se jí dolů ještě vůbec nehnula...mám podezření že jsme nějak příbuzné či co
Ona je prostě popelnice, zbodne cokoliv.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:55
- Nahlásit
petl
proč musí chudák pes hubnout? krmení jí rozděl, aď není tak hladová...já bych scípla, jíst jenom jednou dennně
|
petl
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:16
- Nahlásit
Jimmi
Protože šestadvacet kilo je na jedenáctiměsíční fenu fakt docela dost
a hladová je bohužel pořád říkám ti že běžně loudí i nakládané kapary nebo kyselé okurky ale že krade syrové brambory a cibuli když jí krájím, to mi stejně nikdo nevěří...
Nechat jí osamotě s pytlem granulí tak věřím že je schopná se přežrat do bezvědomí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:37
- Nahlásit
Jimmi
petl
Kendyk je taky popelnice, banán, kyselá okurka, granule, maso, hrušky...Jediné, co nechce, jsou pamlsky pro psy prodávané ve zveráku (ne že by mi to bylo nějak líto). Nechat ho osamotě s pytlem granulí by byla jeho smrt...sežral by ho na posezení a jako zákusek by si dal obal
Akim je o hodně vybíravější, ale konkurence i v jeho případě udělala své. Ten zase postupuje dle zásady Radši se z toho pobliju, než abych mu něco nechal
Holky nevíte, kdo posuzuje Olomóc? Trenčín Havelka....takže zlaté kraťandy se tam ani nemusí obtěžovat
Krmím 2x denně. Ráno granule, večer vařené nebo mix granule s konzervou.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:41
- Nahlásit
gabifi
Holomóc posuzuje Řehánek - náhradníkem je prý Václavík
Kuli má od Řehánka CACe takže jedem a pro velký úspěch doufáme v opakování
Jestli tam nakonec dají toho Václavíka, tak nevím, toho neznám.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:46
- Nahlásit
petl
úspěch se dostaví určitě...a pokud ne, člověk může doma rozhodčího pomluvit, až mu naskočí v ústech opar (tomu rozhodčímu)
|
petl
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:23
- Nahlásit
gabifi
Heh v Kuliny případě za ohromný úspěch považuji už jen to když vydrží v kruhu stát 10 vteřin bez hnutí
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:45 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
petl
Řehánek má prý rád lehké uši, tak tam jedu
gabifi
Jinak já mám od Tibora Havelky 2x CAJCe
z toho jednoho v Brně, kdy dal přednost Jimovi před Zenithem, no chudák, potom svoje rozhodnutí musel dlouho vysvětlovat majitelce Zenouše ...ani nevím na co se vymluvil, asi na vedro
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:54
- Nahlásit
taky jestli budete mít chuť se na něco podívat
http://www.smootcolliejim.estranky.cz/
ale nejsou HOTOVÝ!!!!! začala jsem včera
|
petl
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:00
- Nahlásit
Jimmi
Žjůůů a kde máš gestbuk? Byla bych ti nechala vzkazík, ale nebylo kde tak honem dolaďovat
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:03
- Nahlásit
petl
musíš přesedlat na agility....tam jsou hyperaktívy žádoucí
Jimmi
sledovat Havelku v akci je zážitek....když nevystavuju Kendy ho měl jednou, dostali jsme sice BOBa, ale moc velkou radost jsem z něj neměla...měla jsem tak trošku pocit, že to vítězství bylo spíš kvůli tomu, kdo stál proti mně.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:05
- Nahlásit
gabifi
jo od Havelky má dva skoro stejný posudky a se mnou ještě další a další psi i když jiného plemene
|