Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:24
- Nahlásit

Eldoguero

s tím krmením, mám to zavedený tak (blbě, to je mi jasný), že mají společnou velkou misku, kde jsou granule pořád k dispozici a každej, kdo jde okolo si kdykoliv vezme co chce- prostě zažitej blbej zvyk. Nemám fenky, co by sežraly vše, co dostanou, nemám žrouty. Takže když jim dám misky na krmení s tím, že by se měly nažrat a basta, tak by to nefungovalo, protože máme tento systém. Ale zkusím to změnit a nastolit to krmení jak říkáš.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
Vysvětlit, že takhle ne, se to dá i klidnějším způsobem.

co navrhuješ?
Eninka
50kg fena BŠO se mi zdá dost, kolem 50kg-něco přes, má moje kavkazanda, která je nejen větší ale má i jinou stavbu kostry

Baico
Člen
- Nahlásit

Eninka
Je ale fakt veliká, je velká jak pes ne fena.
Nvěřím tomu ani náhodou. I dobře rostlej es se 50 kg nemůže přiblížit. Takže byc to doporučovala jí zhubnout.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:27
- Nahlásit

Eninka
jedna miska- špatně naprosto! nemáš žrouty, nevadí, udělej je z nich nandej krmení do 3 misek, klidně je krm i v jiných místnostech-každou, bez ohledu zda sežerou, nesežerou po cca 10-15 minutách misky seber a dej jim je až druhý den, nic okolo žádný piškoty, salámy apod....nic a vytrvej dokud misky nevymetou, každý den opakuj, dej misky, seber misky bez ohledu zda sežraly nebo ne

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:28
- Nahlásit

kejtlin

mě přijde, že z nich máš trochu strach, třeba se pletu ,ale řešila bych to stejně jak radí Alexa budeš si jistější a feny taky pes samo pozná že páník není zrovna jistý nebo pevný v kramflecích

máš pravdu, mám strach z toho, co se zase stane a to není dobrý, ony to cítí. Jsem hrdina jen když je doma klid, což bývávalo, ale teď jsem těžce znejistěla.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:28
- Nahlásit

Eninka
Doopravdy se dívím, že tě ty čuby ještě nesežraly

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:29
- Nahlásit

Eninka
s tím krmením, mám to zavedený tak (blbě, to je mi jasný), že mají společnou velkou misku, kde jsou granule pořád k dispozici a každej, kdo jde okolo si kdykoliv vezme co chce- prostě zažitej blbej zvyk

uffff...todle vůbec nevim jak komentovat,došla mi slova

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:30 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

že mají společnou velkou misku, kde jsou granule pořád k dispozici a každej, kdo jde okolo si kdykoliv vezme co chce
Todle není možný. Todle fakt není možný a začínám silně podezřívat Eninku, že se jen snaží přes tenhle vymyšlenej problém dostat do žumpy, potažmo do tajný. Páč todle se prostě nemůže dít v reále.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:31
- Nahlásit

Eninka

Jako fakt nechci bejt nějak jako too, ale ta švýcaranda je s PP? neni to ten čuvač?

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:31
- Nahlásit

Eninka
máš pravdu, mám strach z toho, co se zase stane a to není dobrý, ony to cítí. Jsem hrdina jen když je doma klid, což bývávalo, ale teď jsem těžce znejistěla.

a to ti vyřeší košíky, ale musej bejt pevný, aby si je nesundaly

krmení vyřeš jak ti píše kejtlina, mě se malý psi neperou a povím ti že mě nikdy ani nenapadlo jim dát společnou misku, nikdy žádnejm psům, když nesežerou tak budou mít prostě můlu. Ono je to možná první dny trochu překvapí, ale nakonec si zvykou, přijdemi že nemáš nastavený žádný pravidla, tak s tím máš nejvyšší čas začít

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:33
- Nahlásit

Eninka
že mají společnou velkou misku, kde jsou granule pořád k dispozici a každej, kdo jde okolo si kdykoliv vezme co chce
To bych si nedovolila ani u těch pidi psů co mám doma.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:34
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

nee, všichni mají PP, můžu ti dát odkaz na fotky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:35
- Nahlásit

Eninka

mají společnou velkou misku, kde jsou granule pořád k dispozici a každej, kdo jde okolo si kdykoliv vezme co chce
No ty vole promiň, ale napadá mě teď spousta slov a málo z nich je slušných Po pravdě se divím, že australka je ještě na živu vzhledem ke všem okolnostem Má jedinou kliku, že bordera není až takový machr, jak se tváří ...
Nemám fenky, co by sežraly vše, co dostanou, nemám žrouty
Jé je, o tom mi povídej, s nežravejma čoklema mám dost zkušeností přesto má každej pes svou misku a každej žere zvlášť (domácí společně, ale VŽDY jen za mé přítomnosti, nikdy nezůstávají se žrádlem sami a to i přesto, že žravá je jedině stafbulka, která se zase do ostatních nesere).
Prostě si to nelajznu.

Ty budeš muset změnit hodně věcí, pokud to chceš vyřešit. Krmením bych třeba začala. Žádný add libitum, prostě tady máš a teď jez, nejíš, ok, jíst budeš zase až třeba za hodinu, později třeba ráno, nebo klidně až druhý den večer. Nic se jim nestane po krátké hladovce, pokud se rozhodnou demonstrativně nežrat.

Eninka
Člen
- Nahlásit

Sízra Milanová
Gi a smečka
Jebloň

mně tento systém s krmením vždycky bez problémů fungoval a nikdy žádnej konflikt nenastal, vážně

hally001
Člen
- Nahlásit

Eninka-me taky připadá, že ti chybí zdravý nasrání...myslím že tím zkopnutím ze schodů žádnej úraz páteře nehrozí..není to myšleno jako že do ní čutneš jak fotbalista do míče ..prostě bych jí nakopla do zadku...u našich stačí zařvání-já se naseru rychle a Pepku chytnu za kůži do vzduchu-když napadá psy a zařvu jí do ksichtu...naposledy vyjela po štěndu od Jablůň..nikdy už to pak neopakuje...jako nikdy během tý návštěvy-jinak je prudič furt. Já myslím že když důsledně dodržíš -žádný vrčení, blbý čumění a uzurpování a vyřveš je hned, může to být rychlý a bezbolestný řešení....a je možný že máš vyřešeno, přála bych ti to....ale začala bych hned teď. pokud nejsou zvyklé na to, že si dupneš, vyřveš je ..prostě zasáhneš, bude to třeba fungovat. Na to nasrání je nejlepší si říct :"..tak já kvůli vám nejezdím na dovolenou, trávím s váma veškerej volnej čas, žerete za moje...nikdo po vás nechce extra "buřty" a vy...".

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:36
- Nahlásit

Eninka
Já ti fakt nevěřím, že váží kolik áží, aby nebyla tlustá jak prase. Moji kluci vůbec nejsou drobečci, jsou nasvalení, ale váhy tvojí feny nedosahují ani vzdáleně.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:37
- Nahlásit

Gi a smečka
Todle není možný. Todle fakt není možný a začínám silně podezřívat Eninku, že se jen snaží přes tenhle vymyšlenej problém dostat do žumpy, potažmo do tajný. Páč todle se prostě nemůže dít v reále

já taky už jsem teda po tomdle sdělení na pokraji prdnutí fšech cévek teda, jako nevim fakt,jako todle mi dalo dardu a už vůbec nevim kde brát energii k nějaký smysluplný odpovědi...

Eninka
Člen
- Nahlásit

Eldoguero

no změním to, je fakt, že šéf smečky rozděluje stravu a já v tomto před nima jsem jen dodavatel granulí pod nos

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Eninka

fajn a kolik má teda v kohoutku cm? dyť Baicový Baiko je pes a má mírně přes 40 kg a je poměrně velkej...

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:39
- Nahlásit

Gi a smečka

Todle není možný. Todle fakt není možný a začínám silně podezřívat Eninku, že se jen snaží přes tenhle vymyšlenej problém dostat do žumpy, potažmo do tajný. Páč todle se prostě nemůže dít v reále

tomu nevěř, protože můj příběh snad ani vymyslet nejde.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:39
- Nahlásit

Eninka

ale i kdyby se u misky nezabíjely...jak víš kolik kdo sní? To může sníst každej kolik chce a nebo třeba i nic? Nemáš kontrolu nejen nad tim jak ti doma bosněj, ale ani nad tim jestli nejsou nemocný třá...jako sorry,ale tohle mi příde jako fakt velký zlo....

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:40
- Nahlásit

hally001
.u našich stačí zařvání-já se naseru rychle a Pepku chytnu za kůži do vzduchu-když napadá psy a zařvu jí do ksichtu...naposledy vyjela po štěndu od Jablůň..nikdy už to pak neopakuje...jako nikdy během tý návštěvy-jinak je prudič furt.
Jj,tenkrát sem se toho řevu lekla i já a to je co říct,ale pravda je,že Pepí se po zbytek návštěvy tvářila velmi zhnuseně,ovšem nepokusila se už o nic.

Eninka
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

s tím kohoutkem nevím, změřím a dám info

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Eninka
dobře zkus tedy prosím popsat co budeš dělat od chvíle kdy přijdeš domů a co budeš dělat s fenami než zase z domu odejdeš

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:42
- Nahlásit

Eninka
mně tento systém s krmením vždycky bez problémů fungoval a nikdy žádnej konflikt nenastal, vážně
Tak co tady ku.va řešíme deset stran??????

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:44
- Nahlásit

já teda nevim jo, ale taky krmim z jedný mísy, teda grancle.. syrový krmim zásadně v celku, rozhážu to na dvorek mezi psy do trojuhelníku )))

Eninko - tobě to ale v žádnym případě nedoporučuju, ty krm jedině odděleně, výše popsaná metoda je jenom pro velkokynoloky

Gi a smečka
Člen
- Nahlásit

Sízra Milanová
ale i kdyby se u misky nezabíjely...jak víš kolik kdo sní?
Proto má švýcarka půl metráku.

Eninka
Člen
- Nahlásit

Gi a smečka

však neřešíme krmení těch deset stran

hally001
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:45
- Nahlásit

hele a není trochu jedno kolik má kilo a cm v kohoutku? Ajda má skoro 60kilo a kdyby mě nasrala tak jí zvednu půlku těla taky..to stačí..ztratí půdu pod nohama.S tím podáváním žrádla je to na prd...i proto, že já bych chtěla mít kontrolu nad množstvím který sežerou a při pravidelným přídělu se s nima dá líp pracovat-odzkoušeno u am.buldoka.Ono je to v podstatě tak, že ty holky si tam žijou jak chtěj a ty jsi prostě spolubydlící, která dotlačí chálku...maj svůj život a určujou si pravidla....to není ve zlým, jen mě to tak připadá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:45
- Nahlásit

Eninka
odpověz prosím na moji otázku, poradily jsme ti tak potřebujeme vědět kolik jsi toho pobrala a kolik ne, kdyžtak tě opravíme

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání