Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 14:27 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

kachna_

jojo, obzvlášť u účetnictví to bejvá dost častej jev, např. když má účetnictví externí účetní a ty mu nezaplatíš za vedení účetnictví, tak bývá v praxi obvyklé, že nechtějí vydat doklady, jen oproti penězům, akorát už si neuvědomují, že na účetnictví se nevztahuje tzv. zadržovací právo a tudíž se dopouští trestnýho činu podle § 254 tr.z.
Možná budete muset kromě trestního oznámení dát ještě občanskoprávní žalobu na vydání věci, ale podle mě to vyřešíte přes policii, protože on se lekne a vydá to.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 10:24
- Nahlásit

Eninka
dík.
Možná budete muset kromě trestního oznámení dát ještě občanskoprávní žalobu na vydání věci
jo, o tom mluvil známej předsedy. Ale dyť my nemáme ani korunu , z čeho bysme zaplatili kolky? Už teď nám tam leží faktura za tisícovku, ale snad to vrátěj...

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 12:57
- Nahlásit

kachna_

tak buď to nechte na tom trestním oznámení a počkejte, co z toho vyleze, anebo požádejte soud o zproštění od poplatku při podávání žaloby

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 20:00
- Nahlásit

Eninka
Zdar!
Jsem doma a až budeš mít čas, skypni. Vzali mě na druhou fakultu, ale to Ti říct nechci. Mám informaci o včerejší události, kterou asi nikde neseženeš.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2013 23:52
- Nahlásit

Zdar!
Skoro nechodím. Ještě že mám po matce ty berle. Zítra to na oběd nevidím ani náhodou.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 10:48
- Nahlásit

Vlčáčková
Je to tu sice pro Eninku, ale ty ses u nás neukázala ani nepamatuju a teď tu ještě čtu, že nechodíš? Co se to tam u vás děje?!?

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 11:16
- Nahlásit

worick

teď tu ještě čtu, že nechodíš?

Vlčice nechodí jenom dočasně, včera jsme u ní trhali švestky a jabka a ona šlápla do díry v trávě a zvrkla si nohu, když pelášila za psicí, která si z ní dělala srandu, takže je pouze krátce indisponována vyvrklým kotníkem.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 12:17
- Nahlásit

worick
Uvedu Eninku na pravou míru:
neplánovaně přijela Eninka s mamkou a kamarádem. A "pusť psy!!!" Tak teda nerada, ale pustila jsem jí je, protože by mě tu pomlouvala. Vzhledem k tomu, že před Eninkou se nesmí psi ani napomenout, dělala jsem hodnou a tudíž neměla žádnou autoritu hned ze startu. Pak mi rozhodili pozornost sbíráním jablek. Sbírali jsme jen já a kamarád, Eninka koukala, vedla umravňující řeči a její mamka povídala, že jsme já a ten kamarád "prdlí". Načež po chvíli Eninka andělským hláskem praví: "Hele, není za tím plotem (až od souseda! čili obpozemek - přes dva ploty) Tvůj pes?" No, jasně, že byl. Tak na tu mrchu zavolám, ta se rozejde, pak rozeběhne a obíhá sousedův plot k našemu. A co se nestane??? Když doběhne k našemu plotu, tak místo aby vlezla dírou (je-li tam nějaká) nebo brankou dovnitř, zamíří si to vesele přes pole doprčic. Křiknu víc a Eninka říká: "Dyť jí nech, Ty na ně furt řveš!..." Grrr. Pes na zavolání nereagoval a vzdaloval se stále dál. Tak jsem vystřelila a běžím za ní. A jak jsem si jí chtěla nadběhnout, vzala jsem to zkratkou přes takové pole-loučku-bordel. Už když jsem tam vbíhala, jsem věděla, že je to špatně. Ale vběhla jsem tam. A po asi 5 metrech už jsem se válela na zemi, protože jsem šlápla do nějaké díry. Čokla jsem ještě chytla, dosbírala jabka, vyprovodila milou návštěvu a pak jsem přestala chodit.
Takže takhle to bylo. Chudák já.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 12:32
- Nahlásit

worick

Uvedu svoji verzi oproti Vlčáčková

Jedeme takhle přes tu její dědinu z hříbků a chceme jí ukázat úlovek. Venku krásně, Vlčáčková
zalezlá s psiskama uvnitř a tak šla za námi ven a psiska za skleněnýma dveřma chtěli logicky taky ven za náma. Všichni jsme se motali po zahradě a všichni psi žrali rychlostí blesku, než přijde ředitelka celého ansámblu za náma, švestky, co ležely na zemi a žrali je děsnou rychlostí (nojo, hlad je svinstvo)... Fenka, co zdrhla by normálně přišla, ale výkřiky její dočasné paničky by každého smrtelníka varovaly - zdrhej co nejvíc můžeš, protože když se vrátíš, dostaneš do držky, takže psice nabrala směr pryč od Vlčáčková, protože to byl prostě pud sebezáchovy ...Eva se rozběhla s tím hurónským řevem za ní a čím víc za ní běžela, tím víc psice zdrhala...se zbytkem příběhu vpodstatě souhlasím

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 12:35
- Nahlásit

Eninka
Myslím, že do držky dostaneš Ty! Asi zavolám Tvojí mamce, ať Ti to ode mě vyřídí!

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 13:55
- Nahlásit

Vlčáčková

napíšu ti příběh - dnešní svíčková na smetaně...
Jen pro přehled: Tak včera jsem naložila svíčkovou, prošpikovala pěkně slaninou, dala směs halali, všechnu zeleninu, polila pěkně rozpuštěným máslíčkem, okořenila a dneska v půl desáté šoupla do trouby. Po asi třech hodinách pečení a hlídání, podlévání a tak normálně jsem rozmixovala majdu, povařila, šleahčka apod...mraky nádobí, bordelu a prostě všeho - svíčkovou vařit je za trest prostě, no a naservíruju to, pěkně dám brusinky, citronek a domácí knedlu a padám na hubu z té práce a víš co na to mamka? Prej že to koření co je na svíčkovou je dobrý...o obědě ani zmínka, no stojí mi to za to? Tyjo já to tu mám jako po výbuchu atomové bomby a pochvala nikde, ale na druhé straně jsem se průběžne dozvěděla, co všechno bych měla dělat jinak, když to vařím

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 14:32
- Nahlásit

Eninka
hahaha

worick
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 15:53
- Nahlásit

Vlčáčková
Eninka
Moc pěkná storry a jak to každá vidíte po svém...jste jako manželé po 20letech

Eninka
a víš co na to mamka? Prej že to koření co je na svíčkovou je dobrý...o obědě ani zmínka, no stojí mi to za to? Tyjo já to tu mám jako po výbuchu atomové bomby a pochvala nikde, ale na druhé straně jsem se průběžne dozvěděla, co všechno bych měla dělat jinak, když to vařím - absolutně klasická mamek reakce...jinak to budou mít snad až naši vnuci Naše mamka na všechno vždycky reaguje způsobem že: to přece musí být moje chyba, jelikož ten či onen by to takhle jistě neřekl, nemyslel, neudělal...Já nikdy nechápala, ale myslela jsem, že je to specialita naší rodiny mé mamky a tet....následně bych tak dopadla taky...jelikož je to dědictví po bábě Tchýně Toma např. nikdy nekritizovala, bouchla ažněkdy před půl rokem a od té doby, je Tom na ni naštvaný a nemá chuť se s ní ani stýkat.. Že to dělá naše mamka, to je klasika, ale od své to vzal jako zradu Dorazila to jedna známá, která mu básnila o svých dvacetiletých dcerách stylem: jsou nejkrásnější, nejgeniálnější...prostě hvězdy této galaxie
Za a) byl šokovaný, že takovéhle matky existují a za b) už je celkem rád, že tchýně takhle nekritická a prdlá není

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 19:47
- Nahlásit

worick

to přece musí být moje chyba

jéje, takže to jsi mě uklidnila, akorát já teda nechápu, proč u nás to je tak, že, jak i ty píšeš, já dělám všechno špatně, všichni ostatní dobře, za všechno můžu taky já, i kdyby spadl na planetu Zemi meteor a rozmetal ji, prostě je toho plno a mě to štve, starám se, lítám, jezdím, vařím a stejně se něco najde..ještě že se mnou nežije, to bych si asi hodila lano přes větev...

...jste jako manželé po 20letech

aji jo, akorát já jsem ta oběť a ona ten tyranosaurus rex

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 06:46
- Nahlásit

Eninka
Vlčáčková

impact
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 09:40
- Nahlásit

Eninka
Prej že to koření co je na svíčkovou je dobrý...o obědě ani zmínka, no stojí mi to za to? Tyjo já to tu mám jako po výbuchu atomové bomby a pochvala nikde, ale na druhé straně jsem se průběžne dozvěděla, co všechno bych měla dělat jinak, když to vařím
Chválíš mamku často?

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 13:19
- Nahlásit

impact

Chválíš mamku často?

právě že jo, když něco uvaří, upeče, zavaří - vždycky jí to pochválím, dokonce i to, že když měla na hlídání Eninku, že se jí venku pěkně vykakala a že jí hezky opláchla chlupy za zadkem, na kterých ulpí mnohdy to, co je již měkčí konzistence

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 15:15 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

vždycky jí to pochválím, dokonce i to, že když měla na hlídání maminku, že se jí venku pěkně vykakala a že jí hezky opláchla chlupy za zadkem, na kterých ulpí mnohdy to, co je již měkčí konzistence
Tééda, co ta Eninka všechno nezvládne!

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 15:41
- Nahlásit

zbrnd

Tééda, co ta Eninka všechno nezvládne!

záleží jestli myslíš psa, či mě

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 15:48
- Nahlásit

Tak já doufal, že z toho textu jasně vyplývá, že ani Tebe ani psa, ale fenku.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 15:59
- Nahlásit

zbrnd

ani Tebe ani psa, ale fenku.

aha, takže jsi myslel, že se zvládla vykakat jo? Tak to jóóó potom, já to prapůvodně nepochopila

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 16:05
- Nahlásit

Néé, jsi psala co všechno Eninka zvládá kolem maminky, tak jsem ji za to chválil...

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 16:27
- Nahlásit

zbrnd

ty jeden lumpiku, ty jsi zaměnil slova a vyšlo ti, že Eninka venčí a mamka se pokakala

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2013 21:10
- Nahlásit

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.85153364 1560767.1073742025.147849528595852&type=1

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2013 21:13
- Nahlásit

Vlčáčková

no to ať jdou ti lidi fakt do prd*le, z důvodu stěhování utratit psa

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2013 04:42
- Nahlásit

Eninka
Tak už se nám sešel rok pomalu s rokem a já si včera u telky s poměla na tebe Eninko, že jestli už připravuješ baráček na vánoce a nebo tento rok to kašleš? Jestli jo tak nezapomeň vyfotit. Jinak na Nově už byl pán co nastrojil a už svíti proto jsem si s poměla na tvůj baráček.
Dája a BB.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 19:30
- Nahlásit

Darina1

ahoj, díky moc za vzpomenutí na domeček...v sobotu se dozvím, jestli mi můj skorosynovec přijede pomoct nazdobit, protože se odstěhoval docela daleko (cca 300km) a má novou rodinu a novej domeček a tak. Pokud nebude moct dojet, určitě to nějak zvládnu sama, ale nevím jak dalece do bude aspoň takové, jako v minulých letech, ale fotkus emka určitě dám, abys věděla, jak to vyšlo
podrbej za uchem za mě své psíky

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 07:57
- Nahlásit

Eninka
No jako nezávidím to strojení a pak odstrojováni, ale na druhou stranu je to fakt takové to VAU nádhera pro mě. Na fotečku se budu těšit určitě a pejskům sem podrbáni vyřídila tak, že se uculily a vzkazuji, že děkuji.
Dája a BB.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 08:09
- Nahlásit

Darina1
když já byla u Eninky poprvé, tak to sem měla rovnou wow efekt naživo. Dokonce když sem jako orientační bod, aby mě vyzvedl muž uvedla ten honosně vánočně nazdobenej domek, tak si s kamarádem mysleli, že to je jen orientační bod, že vylezu z toho vedle

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 09:26
- Nahlásit

cernej caj
Jojo umím si to představit, ale na živo je na živo a to VAU bych taky udělala podle těch fotek a videa předešlých.
Dája a BB.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání