| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 14:21
- Nahlásit
cernej caj
Darina1
ten honosně vánočně nazdobenej domek
holky, to není vůbec honosný, prostě jen taková chaloupka strýčka "Toma", jak se říká v pohádkách.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2013 16:16
- Nahlásit
eninka - tak to neni honosny, ale je to do oci bijici (nebo spis svitici;) vec kterou mas z lidi co znam jen ty;) svagr dava pod okno z venku zarovku coz je vic co delame my. Srovnej to s zarovkama pod oknem a vychazi ti huste nasvicenej a vyzdobenej dum, ze aj lidi u vas v obci vi, kterej presne to je;D
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2013 01:30
- Nahlásit
Ty se budeš smát, ale napsat Ti to musím. Spadla jsem, stejně jako Darek, do výkopu u dveří. Když jsem šla psům pro žrádlo.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2013 12:04
- Nahlásit
Vlčáčková
zdááár, už jsem četla na FB, hlavně že tě to nezasypalo, to by byla prdel, pohřbena zaživa...ale nic si z toho nedělej, já včera, jak pán zazimovával bazén jsem se chtěla kouknout za dřevěnej domeček, jak je čerpadlo a zapomněla jsem že mám na plotě dva háky kovový, který drží tu hadici a napálila jsem obličejem přímo na ten hák. Mám sedřenou kůži po tváři veddle oka a nedovedu si představit, trefit se o dva centimetry vedle, možná bych byla jednooká Eninka...jsem se lekla, až mi změkla teda
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 10:05
- Nahlásit
Eninka
Nevim, jestli čteš Ešusčino fórum, tak ti to na=píšu sem. Mmoje dítě má novou hračku, dalo jí jméno Eninka (nevím,kde na to přišla).
Eninka je obří šiška
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 13:26
- Nahlásit
kachna_
Nevim, jestli čteš Ešusčino fórum, tak
jééé, nečtu....to mě těší s tou "Eninkou" a co to je za hračku? Juknu tam
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 13:48
- Nahlásit
Eninka
No fakt je to obří šiška z borovice (já nevim, jak se ten druh jmenuje, roste nám na zahradě). Rozesmálo mě to
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 16:09
- Nahlásit
kachna_
je to obří šiška z borovice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 09:53
- Nahlásit
Eninka
tak co, bylas v nedeli?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 15:59
- Nahlásit
cernej caj
ahoj, no nebyla, ale kvůli mně, protože vtipná Vlčáčková pořádala akci u ní v dědině s tím, že jde o vánoční trhy a měla na prodej různé věci od lidí, co vyrobili keramiku apod. jako příspěvek pro psiska a jak to dopadlo? Ha, to zde nebudu publikovat, ale sranda byla, to zase jo. Takže jedu až tuto neděli, tak dám info
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 16:10
- Nahlásit
ok. doma budu jen dopo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2013 08:13
- Nahlásit
Eninka
tak jak vcera? byla?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2013 16:54
- Nahlásit
cernej caj
byla, byla ale nic moc, zavolám ti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 08:37
- Nahlásit
Eninka
tak to se nedá nic dělat, něco se najde
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 15:28
- Nahlásit
Eninka
ahoj, můžeš se mi prosím tě mrknout do OT témátka: vstup do spolku a napsat mi k tomu svůj názor?
Díky moc
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 15:41
- Nahlásit
kachna_
kachničko, napiš mi na evapernova(zav)seznam.cz svůj telefon
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 22:44
- Nahlásit
Jsi tu? Nebo už spíš?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 22:44
- Nahlásit
Jestli tu jsi, tak mi zavolej, ještě nespím. Nebo pošli zprávu na FB.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 09:55
- Nahlásit
Vlčáčková
to je dobrý, vlezu sem jen občas a mám tady vzkaz
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 09:46
- Nahlásit
Eninka
Ahoj, jdu poděkovat, zatím to vypadá, že ten hajzlík asi ostrouhal. Dokonce snad stáhnul všechny své ostatní stížnosti. Jako pořád ještě nejásám předčasně, ale zatím to vypadá dobře.
|