Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 18:34
- Nahlásit

Eninka
Kdo ví, co všechno je v tom namixovaný.
Jdu teď ven, budu zpátky v cuku letu (za 3/4 hodiny určitě). Ten trubka útulkáč, co nesnáší chlapy, má další rozmar - nechce chodit sám ven. Takže vypustit ho s ostatními moc nejde, protože se zapře tlapkama ve dveřích a když ho chci vystrčit, ohání se lehce. Tedy jen za předpokladu, že se mu do tý doby nepodařilo zdrhnout zpátky do obýváku, najít si nějaký zákop mezi bordelem a v něm se zamaskovat. Mimochodem, mám tu v jednom místě za odloženými obrazy mezi banánovkami a těmi obrazy takovou "noru", kterou milovala už ta teriéřice Betynka (viz Týraná zvířata) a tenhle se tam taky občas zašije. Když se mu zdá, že v posteli je moc na ráně a při cestě ven je tam lehce k nalezení.
Když už jsme venku, tak lítá a raduje se. Nevím, co to s ním je, že při odchodech dělá fóry. Možná, že to způsobilo to, že jsme venku potkali dva sousedy, on na chlapy až útočí (ne na všechny, ale na většinu je nepříjemný). Možná má prostě strach jít ven, že tam zase bude nějaký chlap. Nevím, no.
Tak až budeš na příjmu, zapni si skype a zavolej mi, jo?

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 18:53
- Nahlásit

Vlčáčková

ááááá, koukám, že přiznání jsou hotová, že se rozepisuješ na cézetku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 21:21
- Nahlásit

Mám dotaz ohledně sbírek. Myslíš, že bys mi mohla zavolat na skype?

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 21:37
- Nahlásit

Vlčáčková

mohla, kdybys nebyla vypnutá

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 21:46
- Nahlásit

Eninka
Ježíš, pardon. Už jsem se zapnula.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 22:39
- Nahlásit

Už mám těch psů tolik, že je neumím ani spočítat. Teď jsem to vpustila domů ze zahrady ... lavina ... byla jsem ráda, že mě nestrhla s sebou, nohy nepodrazila, hlavu neurazila o stůl a tak. No a mezi bordelem doma nastal Brownův pohyb. Tak koukám, že mi chybí Sabinka. Jdu ven, volám, řvu, budím vesnici. Slyším jí courat po zahradě. Přidám nějaké ty výhrůžky, jak dopadne, když hned nepůjde. Pak jdu domů a nač tam narazím metr za dveřma? Na Sabinku s výrazem: "co je, dyť jsem tu!?!" Takže jsem si rychle přepočítala jedince, který mi tedy chybí. Žádný. No nic, no... Chtělo by to asi nějakýho panáka nebo ránu cihlou do hlavy, aby se mi rozvítilo.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 22:48
- Nahlásit

Vlčáčková

panák je lepší varianta, z toho se vyspíš, ale z cihly do hlavy už hůř....nic si z toho nedělej, cca dva dny zpátky, o víkendu, pospávám u telky a holky ležej před dveřma, venku na terase.
Proberu se někdy po půlnoci a obligátně jdu pro ně a venku jen Eninka, tak volám Báru, hledám, lítám venku, doma, všude, Bára nikde (to se ještě nikdy nestalo). Posílám Eninku Báru hledat, Eninka se vrátila ko kontrole celého pozemku bez Báry. Tak jsem nadále u telky a stále pokukuju ven na terasu a v půl třetí ráno už jsem byla dost na nervy. Buším na boudu, Bára nikde, tak znovu čekám u telky do půl páté ráno, opět buším na boudu a hledám psa, no a v té půl páté Bára milostivě vylezla z boudy a šly jsme zpát

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 22:56
- Nahlásit

Eninka
A proč ses do tý boudy nepodívala rovnou?

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 22:58
- Nahlásit

Vlčáčková

protože má předsíň a tou já neprolezu, abych nakoukla do obýváku, je docela velká a kdybych vlezla do té chodby, tak už nevylezu tam ani zpátky, těžko popisovat, ukážu ti na místě samém. Ale ty by jsi se asi vlezla, ale stejně nestočila do boku, abys viděla obsah apartmánu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 23:00
- Nahlásit

Eninka
No jo a otevřít střecha se tomu kolosu nedá, páč na tom stojí ty chlebíčky, zákusky, chlast, že ani ty dvě boudy na to nestačí. Mimochodem v souvislosti s tím mě napadá, jestli při velikosti těch bud jsi vůbec žádala o stavební povolení na ně.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 23:05
- Nahlásit

Vlčáčková

otevřít střecha se tomu kolosu nedá

střecha by šla nadzvednout, kdyby nebyla skřížená zubem času, lze toho docílit, ale jen při použití minimálně dvou svalovců
kteří se zde bohužel zrovna nenacházeli.

na tom stojí ty chlebíčky, zákusky, chlast

mňam, dala bych si, ale nic takovýho tam bohužel nestálo

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 23:07
- Nahlásit

Vlčáčková

jestli při velikosti těch bud jsi vůbec žádala o stavební povolení na ně.

jsou to boudy putovní, v zimě u terasy, v léte vedle terasy, a jak je ti jistě známo, stavební povolení jest třeba na stavby pevně spojené ze zemí

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 23:15
- Nahlásit

Eninka
To máš pravdu. Doufám, že dovnitř nemáš natažené sítě, protože jinak by se to stejně muselo schvalovat. A popravdě - nejsem si zcela jistá, jestli boudy unikly vánoční výzdobě a nebyly připojeny na dědu Mráze s pytlem.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 23:17
- Nahlásit

Vlčáčková

jestli boudy unikly vánoční výzdobě

tak až takovej blázínek nejsem, to bych těm psicím nemohla udělat, jdu se povalovat k telce, zaujímám vodorovnou polohu, dobrou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 23:27
- Nahlásit

Eninka
No, proč? Aspoň by si líp viděly do kožichu na blešky!
Dobrou. Já jdu ještě dodělat dvě přiznání.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2013 00:47
- Nahlásit

Už jsem doma. Bylo to pěkný. Tedy až na to, že se mi zasekl foťák a neustále exponoval jen 8 sekund. Vlčáček říkal, že chce být v autě, a pak v autě, a nakonec pro změnu v autě. Ven nechtěl, ale dovnitř zasvištěl vždy, když jsem si do auta pro něco šla. A to mu zima nebyla. Kdo ví, jestli ho někdo někdy nevyhodil z auta a neujel mu. Koukali jsme se Sometem a bylo toho vidět dost.
Mamčiny buchty (nebo jak to nazvat) jsou naprosto skvělý.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2013 09:57
- Nahlásit

Vlčáčková

Ty jsi ale noční můra, no, hlavně že jsi ji viděla, kometku jednu.
Bude nějaké foto? Vlčákovi se nedivím, taky bych se radši uhnízdila v autě, než na nějakým poli. Mamce jsem to vyřídila, dík...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2013 13:24
- Nahlásit

Eninka
Kdybys nebyla líná, mohla jsi jí vidět taky. Už slábne.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2013 13:26
- Nahlásit

Vlčáčková

Kdybys nebyla líná

já se radši podívám na fotky v teple domova
Ale jednou, jednou určitě dojedu, to si piš, to přijde, musí to dozrát...ty máš ty svoje koukání na hvězdy v hrozně blbý časy, protože o půlnoci, či v pět ráno já totiž co? Spinkááááááám

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2013 14:07
- Nahlásit

Eninka
protože o půlnoci, či v pět ráno já totiž co? Spinkááááááám
To děláš chybu.
Kvůli Tobě budeme hvězdy pozorovat v poledne, ne? Nebo v 17 h, abys to stihla z práce i s dovozem mamky a Džordže...
Jo a ještě vykácím les, aby ses přes něj nebála potmě jet.
Ufff, je to všecko?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2013 14:28
- Nahlásit

PS: poslala jsem Ti na mail darovací smlovu na nefinanční dar. Mohla bys na to mrknout?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2013 16:07
- Nahlásit

Eninka
Eninko, prosím Tě, jak se jmenoval ten geodet, kterého jsi mi doporučovala před časem? Já na něho teď nemůžu najít kontakt a jméno jsem zapomněla.
Díky.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2013 16:29
- Nahlásit

http://www.geodethajany.ic.cz/

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2013 16:36
- Nahlásit

Díky, už jsem s ním domluvená.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2013 16:46
- Nahlásit

Vlčáčková

jupíííí, už se těším, až bude.....však víš co

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2013 17:24
- Nahlásit

Tak a policajti už mají ty tři. Prý jsou to opravdu sběrači kovů, žádní byťáci.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2013 17:34 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Vlčáčková

policajti už mají ty tři.

kecáš, kde je našli? Ty jo, to jsou dobří, že tak rychle. Hele, ale to jsi měla štěstí, když jsou to sběrači a nesebrali tebe do sběru. To víš, už ti není ani dvacet let, už ti není ani dvacet pět...http://www.youtube.com/watch?v=k4f-tnP7xB8

http://www.youtube.com/watch?v=k4f-tnP7xB8
edit:

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2013 17:35 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
No, já jim dodala poznávací značky, tak to měli dost snadný. Shodou okolností je v Brně přede dvěma dny už kontrolovali, takže spolu s tou značkou šli více méně na jisto. Takže to vypadá, že tihle se tu neukážou, protože o další problémy asi stát nebudou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2013 17:36
- Nahlásit

A jinak teda NEBUĎ DRZÁ!

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2013 18:19
- Nahlásit

Vlčáčková

NEBUĎ DRZÁ!

to já ráda

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání