Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:00
- Nahlásit

Katka Králová

díky za zkušenost a příspěvek, bocka je problém, u ní musím hned začít. Ty ostatní dvě bez náznaku a cenění zubů před útokem bordery jsou naprosto vpohodě. Nechám ji nahoře, kde je, ale nenechám ji terorizovat člena smečky. Už nesmím, podělala jsem to, podcenila jsem borderu a výsledek je tristní.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:03
- Nahlásit

kejtlin

Řeknu ti to dopředu-nestihneš to!

to se může stát, ale já jsem teď neustále jen s nima a u nich a sleduju každej krok, každej pohled, každej blbej obličej, nejsou ve stavu, kdy útočí bez signálu, to je malá výhoda. Signály probíhají a v okamžiku prvního náznaku budu konat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:05
- Nahlásit

Eninka
jo jenže je dost velká nevýhoda že sice začneš konat, ale jakákoliv akce z tvé strany vyvolá útok třeba hned a neuděláš vůbec nic, vůbec si neuvědomuješ jakýmu nebezpečí vystavuješ nejslabšího člena smečky a potažmo i sebe

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:07
- Nahlásit

Eninka
Prosim, fakt moc prosim, tohle nedelej... nemysli si, ze neco stihnes, ne v tyhle situaci. Nasad jim je hned, at je nemusis nervit jeste tim, ze je furt sledujes.. vsak sama vis, ze tu feny vsecko vycejtej...

younglady
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:09
- Nahlásit

Eninka
doprčič už! prober se! nasaď jim koše, vystěhuj borderu spát na chodbu a nečekej na další náznak!!!! je ti přednější, aby ti čokloidi spali v posteli nebo aby přežili??? trochu začni přemýšlet proboha!

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:11
- Nahlásit

younglady

spali v posteli nebo aby přežili???

ale já jim je na spaní dám, akorát teď se tady válej všude okolo a je klid, tak jsem jim je zatím nedala

younglady
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:12
- Nahlásit

Eninka
ty prostě čekáš než jí fakt zabijou... na to už není co dodat...

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:13
- Nahlásit

kejtlin

neuvědomuješ jakýmu nebezpečí vystavuješ nejslabšího člena

uvědomuju, jsem tady s nima a jsou naprosto v klidu, Terka leží někde venku na terase a Eninka u mě pod nohama, Bára kousek vedle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:14
- Nahlásit

younglady
ty prostě čekáš než jí fakt zabijou... na to už není co dodat...
tak ale zase víš kolik stránek to hodí? zas bé vo čem psát..

Venta
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:14
- Nahlásit

Eninka
podělala jsem to, podcenila jsem borderu
to se může stát
je klid, tak jsem jim je zatím nedala
bocka je problém, u ní musím hned začít.

TAK PROČ JIM TY KOŠE UŽ NEDÁŠ????? Myslim jako teď hned.

helps
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:15
- Nahlásit

tak sem to přečetla a fakt nevím na jaký znamení Eninko ještě čekáš. že teď ležej v klidu je hezký, ale stejně bys to nestihla a prostě viz co píše kejtlin... navíc sem píšeš a zároveň stíháš sledovat každej pohled? asi ne viď... nevím na jednu stranu mi připadá, že chceš jen a jen to nejlepší a na druhou stranu bys klidně riskovala život jedný svojí feny... to se ti podle mě šeredně nevyplatí, spoléhat se, že něco stihneš.

younglady
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:16
- Nahlásit

Eninka
nepsala jsi předtím, že útoky jsou když je u tebe eninka moc blízko, tzn. leží ti pod nohama??? pořád nic??? achjoooooo

davidkova renata
to bude, jen nevím, jestli nás všechny admini nezablokujou, protože tolik sprostých slov co tu bude pak padat ještě nezažili

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

Eninka

beznaděj....to je jediný co mě ve vztahu k tobě a tvýmu přístupu ke psům napadá a už možná i přepadá....

Eninka
Člen
- Nahlásit

younglady

čekáš než jí fakt zabijou

nedopustila bych to, čas jsem měla fobii z kousnutí po posledním šití ruk loni v létě, kdy jsem naprosto debilně sáhla do rvačky a schytala to, dneska už vím, že nenechám Enie zabít, i kdyby mi šili zase ruky, ale při opakování trhání masa zaživa se už nedívám doprava doleva. Možná jsem teď hrdina a skutek uteče, ale nevěřím tomu

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:18
- Nahlásit

davidkova renata

Davídková, ty jedna, ty jen počítáš stránky

younglady
Člen
- Nahlásit

Eninka
ty bys to nedopustila ale svým přístupem přesně k tomu dokonale směřuješ!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

dneska už vím, že nenechám Enie zabít, i kdyby mi šili zase ruky, ale při opakování trhání masa zaživa se už nedívám doprava doleva. Možná jsem teď hrdina a skutek uteče, ale nevěřím tomu

obdivuju diskutující...jak to můžete vydržet?

du na to amores péros,tam je taky trhání masa zaživa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:19
- Nahlásit

Eninka
ony se tě ptát nebudou zda to dovolíš, ne já jdu pryč z tématu a třeba si naleju víno a dám cígo,nedokázala bych být už slušná

Katka Králová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:20
- Nahlásit

A co až jednou přeskočej fázi signálu? Pes je hoooodně rychlý zvíře, když chce, a buď si jistá, že jednou to nestihneš, i kdybys byla metr od nich, nehledě na to, že jakmile do nich hrábneš, když se budou chystat, tak jim to akorát odstartuješ. Jestliže se nenechaj odvolat, tak jakýkoliv hrábnutí bude pro ně signál, ať jdou do toho.
Já má taky chvíle, kdy je čuba schopná v klidu ležet na dvoře i když na druhé straně leží kočka. Ale kdykoliv kočka může udělat něco, kvůli čemu během setin vteřiny čuba vyletí a nestihnu nic. Naštěstí už je ve stavu, kdy se dá ořvat, ale jen díky tomu, že jsem to jednou nestihla, naštěstí kočka rychle zdrhla do kůlny, kam se pes nedostane, ale čuba letěla z metrové výšky na dlažbu na záda, že od té doby je v přítomnosti koček jen vystresovaná, že na ně nesmí. Jasně, je to trochu jiný případ, u nás je to panika, u tebe rozmazlenej spratek, ale fakt, že musí zjistit, že útok se nevyplácí, platí v obou případech.

Eninka
Člen
- Nahlásit

Sízra Milanová

....to je jediný co mě ve vztahu k tobě a tvýmu přístupu ke psům napadá

pesimistko, až se to vyřeší a já to zvládnu, sníš pak kloubouk na důkaz toho že jsi se ve mně mýlila?

Alexa
Člen
- Nahlásit

Eninka
nedopustila bych to,
uvědomuješ si že bys bojovala proti třem rvoucím se psům????? který v podstatě můžou tu ausinu přetrhnout vejpůl a tebe u toho pokousat do bezvědomí???? hele já na to už fakt nemám, vážně mi to přijde že chceš aby se s tebou tady někdo bavil i za cenu že budeš psát o zabitym psovi

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:22
- Nahlásit

Eninka
nedopustila bych to, čas jsem měla fobii z kousnutí po posledním šití ruk loni v létě, kdy jsem naprosto debilně sáhla do rvačky a schytala to, dneska už vím, že nenechám Enie zabít, i kdyby mi šili zase ruky, ale při opakování trhání masa zaživa se už nedívám doprava doleva. Možná jsem teď hrdina a skutek uteče, ale nevěřím tomu
Tak sakra zenska! skoro 24hodin tady zatinam zuby (a nejen ja) a snazim se ti vysvetlit co a jak (a nejen ja), ale s timhle uz mi fakt dochazi trpelivost (a nejen mne)!! Prestan s tim, prestan s tim domyslenim, ze neco zvladnes, ze neco vosefujes! Ne ted probuh! Neser se s nima, nasad jim kose, at si zvykaj, at mate klid!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:22
- Nahlásit

Eninka
Tak a dost,víš co....nenasazuj jim košíčky,nech je ať to odesere aspoň jedna a pak popros Vlčáčkovovou,aby ti sehnala pejska!!!!
Omlouvám se,ale nevydržela jsem.

younglady
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:25
- Nahlásit

Jebloň
myslím, že není za co se volmouvat, tohle už by nevydržel ani svatej!!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:26
- Nahlásit

Eninka
uznávám, ale ono se to všechno (nemyslím tebe, ale rady od všdch ) dobře řekne, ale hůř koná. Já jsem v tý situaci, já musím zapracovat, ale já jsem i u toho, když přijde teror s trháním tkání a to všechno dohromady je pro mě fakt psycho.
Já to nevzdám, ale musím to zvládnout psychicky, nejenom prakticky. Nejsem žádná bábovka ale ty pohledy na útoky je silná káva a mě to rozhodilo na ultimum, bordera to ví...

hele, začínám tě podezřívat z toho, že se v tom faaaaakt vyžíváš, jako v tý krvi, tohle tu píšeš ve skoro každým příspěvku

Kolemjdoucí I
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:27
- Nahlásit

JEŽIŠIKRISTEDOPRDELEKURVAUŽ!!!!

Já proskočím zdí, jak jsem neskutečně nasraná! 150 lidí ti tady věnuje celej den svůj čas a trpělivě, slušně, s argumenty ti tady vysvětluje, proč jim musíš nasadit ty koše IHNED! Do hajzlu, na co chceš čekat? Na jaký signály? Jak můžeš napsat, že když to nestihneš, tak budeš vědět, žes to nestihla. Ty už jsi to nestihla!!! Opakovaně! Ty feny vytrhaly z autralačky kusy masa, tři hodiny ji šili na veterině a dneska ráno to feny zkusily zas. Napsala jsi, že tři odtrhnout od sebe nezvládneš. A teď sedíš a čekáš!

To je moc tohle. Ty nemáš měkký srdce, člověk s měkkým srdcem nedopustí, aby vůbec mohla vzniknout situace, že mu feny rvou do krve třetí! Co je to za stupidní logiku. Tak ty nebudeš trápit feny košem, ale necháš jednu klidně zabít, jo? To je pro tebe lepší představa? Lepší mrtvej pes nebo zraněnej než psi s košem, ačkoli je koš nijak neomezuje a nebolí??? Ty jsi normální sadista. Okamžitě jim nasaď ty koše.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:28
- Nahlásit

all

nestíhám reagovat na všechny příspěvky, ale shrnu-li to, sama za sebe říkám, že udělám vše, co je třeba a pokud šlápnu vedle, dám si facku. Nejde vše teď hned, vybudovala jsem průšvih, řeším jej, nezlobte se proto na mě, když v okamžiku neproběhne vše podle rad a představ. Věřte mi, že mi na tom všem vážně moc zálěží a pokud se něco špatně semele, řeknu to, nebudu nic skrývat ani zastírat.

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:29
- Nahlásit

Eninka
NEREAGUJ NA PRISPEVKY!!!!! NASAD FENAM KOSIKY A PAK SI TU FACKU DEJ ZA TYHLE KECY!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:30
- Nahlásit

Eninka
mám řešeníčko. Zajedu k vám s akitama, taky jim sundám košíčky a pustíme je s tvýma fenečkama na zahrádku. Dáme kafíčko, pak ti pomůžu pouklízet tu kref na zahradě a pohřbít zbytky Terezky, Barunky a Eninky. Ty si na oplátku vezmeš toho černého křížence co mi tu přebývá. Pokud budeš chtít pejsků víc obstará ti zbytek Vlčáčková. Ti noví se třebas prát nebudou

Slibuju, že si můžeš Dýdžej RaFa přejmenovat dle vlastní libosti

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:30
- Nahlásit

Eninka
já zažila namísto bílýho psa celýho červenýho, zdi jsem taky musela znova malovat od krve a koberce jakbysmet, to když Eninka bila Báru, vím přesně o čem mluvíš, akorát na ten problém byly psi dva, ne tři, teda u mě myslím, a trvalo docela dlouho, než jsem je vrátila zpátky do dob, kdy byly největší kámošky.

hááááá áááá no ty koky!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání