Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:00
- Nahlásit

Eninka
tak ji příšte neodvolávej, ale sraž ze schodů, okamžitě bez varování

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:00
- Nahlásit

Eninka
[i]akorát to obsírá nevinná fena [/i]
No ... zase tak nevinná není, že ne? Skoro bych řekla, že sklízí, co zasela. Ale někde by to mělo mít meze. Samy se dámy nervou, jen při Tobě. Terezka žárlí a předvádí se. Dej jí najevo, že tohle se Ti nelíbí. A Barče samozřejmě taky. Ta se samozřejmě ráda přidá, aby Enince vrátila minulá příkoří.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:01
- Nahlásit

Eninka
zůstanu nahoře a horko těžko odvolám borderu z těch schodů a trvám na tom, aby šla dál a nechala ty dvě přijít taky. Až jsou všichni nahoře tak ona pořád ještě Eninku nasraně obkružuje jak žralok a vyvaluje na ni oči ale nakonec se všichni dostanem do ložnice a jde se spát.
Tak dík. Teď už du fakt venčit. Protože tohle je moc.

Vlčáčková
Eninka
Rozmazleneček žárlí.

Tvé odborné rady jsou čím dál lepší.

Btw. odpovíš na ty položené dotazy? Jakože essi ti přijde normální do tohodle tahat dalšího cizího a dospělýho psa?

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:02
- Nahlásit

Eldoguero

ale pan Dostál mi to nedoporučil, vysvětlil mi jen všechna pro a proti, rozhodnutí bylo na mě. Proto jsem psala, že jsem to konzultovala, to není to samé, že mi někdo řekl, že to tím vyřeším, řekl mi stejný věci jak vy všichni.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:03
- Nahlásit

Eninka
á jdu první, bordera za mnou, pak zbytek a ona mě nechá vyjít nahoru a na schodišti se otočí a brání Enince jít s náma. To zazdí i Báru tímpádem. Někdy Eninku v noci vyžene dolů do přízemí a vrčí tam na ni a nechce ji mít u nás nahoře.
kriste souhlas s holkama bordera by letěla ze schodů, tohle si nesmí dovolit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty jí to toleruješ a necháš jí vysírat ještě v ložnici, neexistuje.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:03
- Nahlásit

Gi a smečka

Jakože essi ti přijde normální do tohodle tahat dalšího cizího a dospělýho psa?

nejde o to, co mi přijde normální, uvažovala jsem o této variantě jako o řešení, nečekám, že další pes za mě vyřeší to, co musím udělat já přeci.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:04
- Nahlásit

Eninka
zůstanu nahoře a horko těžko odvolám borderu z těch schodů a trvám na tom, aby šla dál a nechala ty dvě přijít taky

já bych jí nedovolila ani jít dál,dostala by tečku a vůbec by nešla do ložnice,protože ložnice je moje a v ní nemá kdo co bosnit ty to pořád popisuješ jako nezúčastněnej pozorovatel, nenechala bych jí ani kroužit kolem tý druhý,žádný vrkání,blbý čumění nic....

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:04
- Nahlásit

Eninka
Tebe se neptám, ptám se Vlčáčkový.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:06
- Nahlásit

Eninka
nečekám, že další pes za mě vyřeší to, co musím udělat já přeci.

No spíš bys to mohla čekat ještě horší.

....a borderu už bych do ložnice,vlastně ani nahoru na schody nepustila.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:07
- Nahlásit

Alexa

necháš jí vysírat ještě v ložnici, neexistuje

to je ten začarovanej kruh. Kdybych řešila jen ty dvě, tak to mám dávno vyřešený, to vím jistě, ale tím, že je tam ten druhý element, přidruženej mydlit s Terkou Ennie, tak jsem v pasti a tím, jakou zabíjačku už předvedly se mi v ten okamžik udělá úplně blbě, feny to vycítí a proto jsou si tak jisté. Už se mi i stalo, že Terku stihnu chytnout za kožich a v tu ránu mám haldu nasranejch psů na hromadě, kteří se chtějí k sobě dostat a já mezi něma.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:08
- Nahlásit

Eninka
uvažovala jsem o této variantě jako o řešení
nečekám, že další pes za mě vyřeší to, co musím udělat já přeci.

cože že?
Já tomudle nerozumim...

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:09
- Nahlásit

Eninka
Proc to ty bordere usnadnujes tim, ze ji tohle vsechno dovolis? Jak uz tu bylo psano, okamzite by dostala, todle fakt neni zadna sranda. Ostatni cuby jsou pod tlakem, jedna pod vetsim, druha pod mensim, pac se pridala na stranu ty usurpatorky, ale v konecnym dusledku neni v komfortu ani jedno z tvych zvirat, protoze musej PORAD neco resit.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Eninka
má, ona je celkově hodně veliká, není mohutná ani tlustá, je nasvalená protože má dost pohybu ale je prostě veliká.
Nasvalenou mám argentinu a 50 kilo teda fakt nemá

fena jde klidně natvrdo do smrti, pes taky ne, o kom vím
ohledně psa to je dost velkej omyl

jo, je to rozmazlenec, kterýmu vždycky všechno prošlo a narostl mu hřebínek, akorát to obsírá nevinná fena
Však to píšu - spratek
Hele, ona si tě prostě přivlastňuje, ve švýcarce nemá pocit konkurence, kdežto v australce jo. Netrp jí naprosto žádnej ani náznak, prostě nic, snaž se, aby když budou u tebe, ležela ona od tebe nejdál. Neříkám ignoruj ji nebo protěžuj tu či onu, naopak chovej se ke všem třem stejně, ale nedovol jí naprosto žádné ústrky, žádný vrčení, žádný, že půjde za teboupo schodech a bude hučet na druhou čubu - neexistuje.
Zkus třeba ji dole odložit, vyjít nahoru po schodech s prvníma dvěma fenama, uložit je tam kde normálně spí a pak borderu přivolat, pochválit (nic extra,jen normoš podrbání za to, že přišla) a ihned ji odešli do pelíšku, nebo kde spí. Krmení jim určitě dávej dost daleko od sebe a při krmení stůj u nich. Třeba ti to bude znít divně, ale když si někde venku najdeš prtu tak metr dlouhý, ne příliš ohebný, aby se ti neohýbal když ho zvedeneš a s tím si stoupneš mezi ně, pomůže ti to třeba. Není určen na mlácení psů ale spíš jako "ukazovátko". Bordera se otočí a houkne na jinou čubu, okřikneš ji a klackem ukážeš na její misku atd. atd. Jasně, že pokud by hodně prudila můžeš ji s ním i švihnout, ale raději bych to moc nepřeháněla, je to dost na hranici.
Měly by počkat až dojedí všechny, pak si třeba lehnout, nechat si odebrat prázdný misky a čekat co uděláš ty. Udělej jim z krizových situací zábavu, ale bez zbytečných fyzických zásahů do nich.
Osobně se přikláním k názoru, že je otázka času, kdy si bordera dodá dost odvahy a porve ti spolu se švýcarkou třetí čubu tak, že ... Opravdu máš na to koukat na kamerách, jak ti dvě čuby rvou třetí a najít ji doma třeba i mrtvou?

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Eninka
Jdu domů. Zdar.
PS. Psům bych letecký den po schodech nepořádala, páč za úraz páteře nebo čehokoliv jiného to nestojí. Vysvětlit, že takhle ne, se to dá i klidnějším způsobem.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:11
- Nahlásit

Eninka
to je ten začarovanej kruh.
Souhlas,ovšem problém vidím v tobě.
Bylo ti tady nabídnuto spoustu rad,ale mám pocit,že ty jen pořád omlouváš to co se děje a řešení žádné nepřijímáš.
A prosímtě,to není útok na tebe,tohle bych napsala komukoliv.

Gi a smečka
Člen
- Nahlásit

Eninka
Tak dej BŠO náhubek a stopovačku, ne? Co na tom pořád nechápeš.

Mě přijde, že se furt vymlouváš a omlouváš, a stejně omlouváš tu bílou. Bys potřála, aby tě na těch schodech někdo pěkně seřval. Protože takový zdravý nasrání se někdy dělá fakt divy. Věř temu, že stát tam já, i jako cizí člověk, tak to udělaj jednou a naposled.

Eninka
Člen
- Nahlásit

Mathea

Dulezity je, aby si Eninka uvedomila, jak to resit a resit to zacala. Vubec nic proti jakymukoli prispevku s radou, byt desetkrat opakovanou, jelikoz je jen dobre, kdyz si tohle Eninka precte od co nejvic lidi s ruzne velkejma zkusenostma se psama.

ano, je to důležitý a jsem za to ráda

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:12 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

Vlčáčková
No ... zase tak nevinná není, že ne? Skoro bych řekla, že sklízí, co zasela. Ale někde by to mělo mít meze. Samy se dámy nervou, jen při Tobě. Terezka žárlí a předvádí se. Dej jí najevo, že tohle se Ti nelíbí. A Barče samozřejmě taky. Ta se samozřejmě ráda přidá, aby Enince vrátila minulá příkoří.

jako ty to popisuješ jak nějaký beverlyhills, ty psi přeci dělaj jen to co jim Eninka nezakáže a toleruje...od prvních útoků aust. na bord. a te´d naopak....jedinej kdo sklízí co sám zasel je v tomhle případě Eninka, ty psi vopravdu nevinný jsou,nezlob se na mě

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:12
- Nahlásit

Eninka
v první řadě by všechny tři čuby dostaly pevnej koš, protože v tu chvíli kdy budou okošovaný nemůžou se pokousat a nemůžou pokousat ani tebe, když víš že konfliktní je cesta do schodů speciálně bych tam s nima chodila v těch koších v okamžiku kdy jeda vrkne okamžitě by letěla ze schodů, vrkne druhá to samý, vyjdou bez problémů nevšímam si jich něco v ložnici udělám a jdu dolů a takhle bych to opakovala. ohedně koše nevidím důvod proč by ho nemohly mít, není to žádný tejrání až to ošéfuješ v koších můžeš je postupně sundavat, alůe rozhodně ne všem najednou, prostě ty musíš bejt klidná a to bez těch košů nebudeš protože se pořád budeš bát že se pokoušou nebo pokoušou tebe

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:15
- Nahlásit

Eninka
má, ona je celkově hodně veliká, není mohutná ani tlustá, je nasvalená protože má dost pohybu ale je prostě veliká.
No tak to josu moji kluci taky a ani jeden se 50 kg neblíží. Jestli má 35 kg, tak je to fakt hodně.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:15
- Nahlásit

Jebloň

Souhlas,ovšem problém vidím v tobě

já to vím přeci, pořád tady píšu, že chyba je na mé straně, nechci se omlouvat, vymlouvat a tak, jen popisuju stav věci a
přijímám názory. I kdyby byl jakýkoliv příspěvek na moji adresu jakkoliv názorově drsnej, i za takový jsem ráda, protože jsou pravdivý, je to realita, blbá, ale je. Jsem na sebe fakt nasraná, moji laxnost odnášejí psi, kteří by takto určitě fungovat nechtěli. Prostě mi dospívání bordery nějak proteklo mezi prsty a z malinkýho klubíčka se vyklubal pes, kterej se vydrápal až nade mě.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:17
- Nahlásit

Baico

já to trochu zaokrouhlila, má běžne spíš 48 kg plus mínus, ale i tak. Je ale fakt veliká, je velká jak pes ne fena.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Eninka
mě přijde, že z nich máš trochu strach, třeba se pletu ,ale řešila bych to stejně jak radí Alexa budeš si jistější a feny taky pes samo pozná že páník není zrovna jistý nebo pevný v kramflecích

Alexa
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
Psům bych letecký den po schodech nepořádala, páč za úraz páteře nebo čehokoliv jiného to nestojí. Vysvětlit, že takhle ne, se to dá i klidnějším způsobem.

nikdo nepíše aby jí skopla z 20týho schodu žejo, a když znáš klidnější způsob proč ho enince neporadíš, když to s ní probíráš po telefonu????? nebo možná bys nám ho mohla poradit veřejně, rádi, aspoň já se něčemu přiučím

Venta
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:19
- Nahlásit

Gi a smečka
Eninka
že něčím oslovujete Vlčáčkovou, prosím vás moc, nechte ji být
A proč neřekneš jí, že nás má nechat být?
Já myslim, že by hlavně Eninka měla nechat Vlčáčkovou a hlavně její rady být

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:19
- Nahlásit

Eninka
Jsem na sebe fakt nasraná, moji laxnost odnášejí psi, kteří by takto určitě fungovat nechtěli. Prostě mi dospívání bordery nějak proteklo mezi prsty a z malinkýho klubíčka se vyklubal pes, kterej se vydrápal až nade mě.
Takze uz mas na cubkach kosiky nebo je mas oddeleny? Abys o tom mohla premejslet v klidu a v klidu ty veci resit, presne jak psala Alexa. Pro tebe to bude jednodussi a cuby si nebudou moct ublizit. To je prvni krok, kterej musi udelat - ty se hodit do klidu. Sama jsi psala, ze to feny vycejtej, takze v prvni rade musis ty zapracovat na tom, abys mela podminky k tomu nastalou situaci resit.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:21
- Nahlásit

Vlčáčková
Vysvětlit, že takhle ne, se to dá i klidnějším způsobem.
V té situaci, do které to došlo už ne.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:21
- Nahlásit

Eninka
ale pan Dostál mi to nedoporučil, vysvětlil mi jen všechna pro a proti, rozhodnutí bylo na mě. Proto jsem psala, že jsem to konzultovala, to není to samé, že mi někdo řekl, že to tím vyřeším, řekl mi stejný věci jak vy všichni.
To není, ale ty jsi to tak podávala a já to tak pochopila.
Co ti tedy řekl pan Dostál?

uvažovala jsem o této variantě jako o řešení, nečekám, že další pes za mě vyřeší to, co musím udělat já přeci
A proč ho tedy chceš? Nechápu to.
Vlčáčková
Vysvětlit, že takhle ne, se to dá i klidnějším způsobem.
Jistě můžeš jí to dát třeba písemně

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:22
- Nahlásit

Eninka

Možná by chtělo, aby ti někdo ukázal správnou hlasovou intonaci v tzv. krizových situacích...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:23
- Nahlásit

kejtlin
mě přijde, že z nich máš trochu strach

taky mám ten pocit

Eninka

ty pořád píšeš že víš jakou si udělala chbu atd,to je sice hezký,ale nic to neřeší,odmítáš jim dát koše,oddělovat je...co teda chceš? Samo se to nenapraví,4pes to nenapraví, promiň ale podle mě nejsi prostě schopná zvládnout tři feny, neměla si je vůbec mít, ale už je máš ok,takže to neni konstruktivní připomínky uznávám, ale to co bys měla dělat se tu už psalo mockrát a ty všechno odmítáš, tak co vlastně ted čekáš že se stane?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání