Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:31
- Nahlásit

Gerda

Slabej pes se snadno přidá na stranu grázlouna

takhle mi to doma taky připadá, dřív jsem měla obavu, aby ty dvě menší se nespojily proti největší a ono to vzniklo takhle
obráceně. Bordera ví, že má podporu a tak se vytahuje. Dneska ráno jsem stihla Báru vyhodit za dveře, když letěla zase oprat Eninku a i když máme zase pár dír, tak toho Terka rychle nechala, když zjistila, že je na Ennie sama.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:33
- Nahlásit

Eninka
Já vůbec nechápu a nevím, proč se rozhodla při každém, dnes už denním konfliktu, který se jí netýká, to takto řešit. Kdysi Eninka mlátila ji a ona se ani nebránila, nechávala se pokousat (než jsem to vyřešila),
Šiš neblázni, jak nechápeš, ty v tom vážně nevidíš souvislost
švýcarka sama o sobě je spíš submisivní, jak sama píšeš, byla bita od australky a teď má po boku dominantní borderu, která sice není fyzicky tak silná, ale zase má kuráž ji napadnout, přičemž švýcarka jen využívá svý příležitosti a "vrací" ji (nerada používám tohle slovo, protože to dost zavání polidšťováním, ale v daný situaci mi to přijde jako nejsnadnější vysvětlení) to jak od ní dostávala dřív. Bordera ví,že švýcarka jí příjde pomoct, ví, že tak na australku mají, jedině společně. Já bych z toho švýcarku úplně nevyjímala, ale osobně situaci neznám samozřejmě, píšu jen svůj názor
Stále to nechápeš?

Venta
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:33
- Nahlásit

Eninka
popíšu, jak žijeme
A co s nima děláš, když jste spolu? Cvičíte, chodíte na výlety vyběhat se, míčky, ... prostě cokoliv na zaměstnání hlavy i na fyzický unavení se?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:35
- Nahlásit

Eninka
Je ale pravda, že pokud se mi už třikrát podařilo Báru oddělit, tak bordera dostane na prdel od Eninky a okamžitě toho nechá a pak lítostivě chodí okolo.

A to do toho vůbec nezasahuješ?!!

Necháváš je doma o samotě dohormady,pak bych být tebou očekávala na kamerách brzy velmi nehezkej film , obzvláš´t při tý progresi co popisuješ jak se to rychle zhoršuje.

Nejsou zvyklý být doma zavřený?

A neni lepší aby si zvykly než aby se pozabíjely?

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:37
- Nahlásit

Eldoguero

švýcarka sama o sobě je spíš submisivní, jak sama píšeš, byla bita od australky a teď má po boku dominantní borderu, která sice není fyzicky tak silná, ale zase má kuráž ji napadnout, přičemž švýcarka jen využívá svý příležitosti a "vrací" ji (nerada používám tohle slovo, protože to dost zavání polidšťováním, ale v daný situaci mi to přijde jako nejsnadnější vysvětlení) to jak od ní dostávala dřív. Bordera ví,že švýcarka jí příjde pomoct, ví, že tak na australku mají, jedině společně.

to je přesný, to mi sedí na chlup, že to takto je

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:38
- Nahlásit

Eninka
tak toho Terka rychle nechala, když zjistila, že je na Ennie sama.
Tak je to nějaká šikana, divnosrabácká, blbý je, že spolu maj na to, aby aussinu zabily. Co je teda spouštěč tý rvačky? Pořešila si už tedy někdy nějak tu borderu? Ví vůbec, že je to špatně, co dělá? Pokud bydlíte v domě se zahradou, nevěřim, že neni možnost je oddělit, zejména, pokud dokážou bejt po dvou v klidu. Na ten spouštěč bys měla přijít, protože pro aussinu je jinak dost nebezpečný žít mezi těma fenama.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:39
- Nahlásit

Sízra Milanová

A to do toho vůbec nezasahuješ?!!

zasahuju, ale než stihnu Báru "vyprovodit" za dveře, tak to má tento průběh. Před třema dny jsem těch jejich 50 kg musela zvednout nad zem, aby přestala kousat a jak jsem ji vytahovala ven, tak boj skončil s tím, že bordera ztratila parťáka, silově několikanásobně většího

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:40
- Nahlásit

Eninka
Nebuď z toho jelen
Tak po přečtení výše uvedeného, přehodnocuji situaci - bordera dle mého názoru není dominantní, ale čistě jen spratkoidní (neber to zle, je to jen tak trochu lidský popis toho co dělá). Bez tebe za prdelí si na australku netroufne, zrovna tak bez přímé účasti švýcarky - tohle by skutečně dominantní pes neudělal, ten nemá důvod cokoliv si dokazovat před páníčkem a notabene by za prdelí nepotřeboval submisivní, i když fyzicky silnou fenu.
Jak jsi řešil předchozí konflikty? Myslím konflikty švýcarky a australky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:40
- Nahlásit

Eninka
Je ale pravda, že pokud se mi už třikrát podařilo Báru oddělit, tak bordera dostane na prdel od Eninky a okamžitě toho nechá a pak lítostivě chodí okolo.

nebo ji sere že to nedotáhla do konce.....
základ je nenechávat je o samotě bez košů a nejlíp oddělit za tvojí nepřítomnosti, budeš mít klid a feny taky nebo se nebojíš že přijdeš domů a tak budou jatky?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:41
- Nahlásit

Eninka
jsem těch jejich 50 kg
Fena BŠO snad nemůže mít 50 kilo, to nemá ani dospělej pes...nebo možná pes od Pumpy, ten je strašně přerostlej...chudák, má i velký nosní dírky.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:43
- Nahlásit

Eninka
Před třema dny jsem těch jejich 50 kg musela zvednout nad zem
Fakt mi chceš tvrdit, že tvoje švýcarka má 50 kg, když mí dospělí bělouší psi mají oba okolo 40 kg ?

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Eninka
jejich 50 kg
a jsi si jistá, že je to švýcar, není to převlečenej americkej buldok

Odpovez mi prosím na moje otázky, dík.

Jebloň
Člen
- Nahlásit

Eninka
A ještě jedna věc....možná jen můj postřeh,moje doměnka....psi se servou,ale dokážou to tak nějak řešit,zatímco feny jsem vždycky viděla jít na smrt,fakt zabíjet,nebo být zabita.

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

Eninka
zasahuju, ale než stihnu Báru "vyprovodit" za dveře, tak to má tento průběh. Před třema dny jsem těch jejich 50 kg musela zvednout nad zem, aby přestala kousat a jak jsem ji vytahovala ven, tak boj skončil s tím, že bordera ztratila parťáka, silově několikanásobně většího

ta BŠO má 50kilo?

A ty nevypozoruješ situaci když se ke konfliktu schiluje,třá když někdo začne povrkávat...v tu chvíli bych jí jednu střihla hnedle,ovšem pokud nejsou vůbec zvyklý na to že je šéfuješ, můžou se do tebe klidně vobout....takže nevim

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:45
- Nahlásit

Já to nemám ještě dočetný, ale vidím, že něčím oslovujete Vlčáčkovou, prosím vás moc, nechte ji být, ona ani nevěděla, co se mi doma teď stalo, tak mi prostě poslala odkaz na psíka, o který jsem tématem žádala.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:46
- Nahlásit

Gerda
má i velký nosní dírky

ale ty dírky snad nic nevážej, ne?

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:47
- Nahlásit

Sízra Milanová
.v tu chvíli bych jí jednu střihla hnedle
Možná bych jí ke koši přihodila ještě stopku. Po dobu mé nepřítomnosti bych je oddělila, po dobu mé přítomnosti bych si vyčíhla situaci, kdy bordera hodí zlý voko, drapla stopku a na drc s patřičným slovním doprovodem bych ju vysmýkala vyhodit někam za dveře..

To, že nemůže mít permanentně košík je blbost a zbytečná útlocitnost.

Jebloň
zabíjet,nebo být zabita
Nechtěla bych být tím, kdo za pár týdnu řekne "my ti to říkali"...

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:48
- Nahlásit

Eninka
nechte ji být, ona ani nevěděla, co se mi doma teď stalo, tak mi prostě poslala odkaz na psíka, o který jsem tématem žádala.
A proč neřekneš jí, že nás má nechat být?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:48
- Nahlásit

Eninka
ona ani nevěděla, co se mi doma teď stalo, tak mi prostě poslala odkaz na psíka, o který jsem tématem žádala.

hele ale ty si v prvním příspěvku povšechně psala, co se doma děje, ani za takových okolností by ti normální člověk nenabízel psa do takovýdle "smečky"

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:49
- Nahlásit

Sízra Milanová

A ty nevypozoruješ situaci když se ke konfliktu schiluje,třá když někdo začne povrkávat...v tu chvíli bych jí jednu střihla hnedle,ovšem pokud nejsou vůbec zvyklý na to že je šéfuješ

vypozoruju, ona jí to dělá především v situaci, kdy je Eninka u mě, pod stolem či na sedačce a potom když si lehne vedle mě na postel a taky když jdem spát, tak bordera zazdí schodiště,
já jdu první, bordera za mnou, pak zbytek a ona mě nechá vyjít nahoru a na schodišti se otočí a brání Enince jít s náma. To zazdí i Báru tímpádem. Někdy Eninku v noci vyžene dolů do přízemí a vrčí tam na ni a nechce ji mít u nás nahoře.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:51
- Nahlásit

Baico

má, ona je celkově hodně veliká, není mohutná ani tlustá, je nasvalená protože má dost pohybu ale je prostě veliká.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:53
- Nahlásit

Eninka
Rozmazleneček žárlí. To u nás dělal prakticky každý pes, zpočátku.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:54
- Nahlásit

Eninka
já jdu první, bordera za mnou, pak zbytek a ona mě nechá vyjít nahoru a na schodišti se otočí a brání Enince jít s náma. To zazdí i Báru tímpádem. Někdy Eninku v noci vyžene dolů do přízemí a vrčí tam na ni a nechce ji mít u nás nahoře.
Ty vole, to by měl bičík hody. Bych ju kopla do zadele, až by se zastavila dole o zeď, že by ju příště takový choutky přešly raz dva.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:54
- Nahlásit

Jebloň

psi se servou,ale dokážou to tak nějak řešit,zatímco feny jsem vždycky viděla jít na smrt,fakt zabíjet,nebo být zabita.

jo, tohle je zkušenost těch, co znám a mají psy anebo feny, fena jde klidně natvrdo do smrti, pes taky ne, o kom vím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:55
- Nahlásit

Eninka

tohle je prostě hodně špatný.co děláš ty v tý situaci?

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:56
- Nahlásit

Vlčáčková

Rozmazleneček žárlí.

jo, je to rozmazlenec, kterýmu vždycky všechno prošlo a narostl mu hřebínek, akorát to obsírá nevinná fena

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:56
- Nahlásit

Eninka
Prosím tě čti rychle děsně mě zajímají tvoje odpovědi, jako vážně zajímají.
oslovujete Vlčáčkovou, prosím vás moc, nechte ji být,
Jsem z toho stále zmatenější, tak nejdřív do toho nemáme tahat Dostála, který ti dle jednoho z prvních příspěvků doporučil ke svoučím se fenám psa a teď zas máme dát pokoj Vlčáčkový, která ti ho dokonce shání a přitom ti nedokáže poradit, přestože zde působí jako odbornice na slovo vzatá
Nezlob se na mě, ale vážně tomu vůbec nerozumým, stále se do toho zamotáváš čím dál tím víc

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:58
- Nahlásit

Eninka
Hele,beze srandy,bordera by měla letetckej den,na kterej by do smrti nezapoměla.
Mě tohle právě jednou udělal boxer,né přesně stejně,ale bylo to hodně podobný a ty schody nestačil spočítat.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:58
- Nahlásit

kejtlin

zůstanu nahoře a horko těžko odvolám borderu z těch schodů a trvám na tom, aby šla dál a nechala ty dvě přijít taky. Až jsou všichni nahoře tak ona pořád ještě Eninku nasraně obkružuje jak žralok a vyvaluje na ni oči ale nakonec se všichni dostanem do ložnice a jde se spát.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:59
- Nahlásit

Eninka
vypozoruju, ona jí to dělá především v situaci, kdy je Eninka u mě, pod stolem či na sedačce a potom když si lehne vedle mě na postel a taky když jdem spát, tak bordera zazdí schodiště,
já jdu první, bordera za mnou, pak zbytek a ona mě nechá vyjít nahoru a na schodišti se otočí a brání Enince jít s náma. To zazdí i Báru tímpádem. Někdy Eninku v noci vyžene dolů do přízemí a vrčí tam na ni a nechce ji mít u nás nahoře

a proč to teda jen pozoruješ a proč hned při prvním zamachrování nedostane bordera po čuni,proč jí necháváš na posteli a proč jí za to co dělá prostě netrestáš??????

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání