| Autor |
Zpráva |
KarelB
|
# Zasláno: 2 Čen 2005 13:05
- Nahlásit
Anonymní
Muj nazor na chov pitbulu je celkem jasny,zakazat chov.Nikdy totiz nejde dohlednout na to aby si je poridily jen lide kteri je dokazi spravne vychovat a vycvicit.
Muj nazor na množení se lidí=hovad je celkem jasny,zakazat množení.Nikdy totiz nejde dohlednout na to aby si množili jen ti normální a fyzicky a psychicky nezávadní jedinci. Nikdy nejde dohlédnout na to, aby pak lidé nekradli, nevraždili, neznásilňovali a celkově neubližovali všemu kolem i jiným jedincům svého druhu.
Stejně jako já si myslím, že Země by se bez nás=lidí docela dobře obešla a nejspíš i oddychla.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2005 16:53
- Nahlásit
Denisa
No, on tam byl problém, že holka, co tam s tou fenulí byla nic nedělala, nebo možná nestihla udělat (to asi spíš, aspoň doufám). Jinak jasný, že bych se snažila hlavně odtáhnout svoji feňuli, ale když mi nad ní (10 kg) stála fena labradora, tak to nešlo...
Jinak naštěstí většinou když ten pes k nám běží, tak stačí zařvat...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2005 16:58
- Nahlásit
KarelB
Ačkoliv ne vždy s vámi souhlasím, tohle je svatá pravda......
|
Vladimir
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2005 17:01
- Nahlásit
Uz dlhsie sledujem tuto diskusiu a je myslim na case si vyjasnit,
co to vlastne je BOJOVY PES:
|
Vladimir
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2005 17:04
- Nahlásit
Eimy
DAKUJEM za spolupracu.
|
karelB
|
# Zasláno: 5 Čen 2005 20:27
- Nahlásit
Vladimir
To se mi nezdá!!!!!
|
Vladimir
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2005 21:16
- Nahlásit
karelB
Radsej trocha srandy ako napr. toto:
http://spravy2.centrum.sk/svet/clanek.phtml?id=199490
|
karelB
|
# Zasláno: 5 Čen 2005 22:33
- Nahlásit
Vladimir
Tak já nevím, ale fakt se mi nezdá, že by ten pes byl bojový !!!! :?-)
|
karelB
|
# Zasláno: 5 Čen 2005 22:43
- Nahlásit
Vladimir
Jinak k tomu článku:
Nevím jak ve Friscu, ale několikrát jsem se již setkal s vyprávěním lidí, kteří bydlí v USA, Canadě a podobně a popisují, že pitbuly si pořizují dealeři, zlodějíčci a jiná verbež.
Když se potom kouknete třeba zde:
http://www.puppyfind.com/for_sale/?breed_id=134&back=%2Fbreed%2F%3Fbre ed_id%3D134%26back%3D%252Fbreed_match%252F%253Fbsize%253D%2526upkeep%2 53D%2526purpose%253Dwatchdog%2526page%253D1&sid=eff27499a0c398e6b294f9 b933d0de05
(snad to bude fungovat)
tak zjistíte, že pitbull je v prrrrrrrrrrrrrrrrrrreli.
Že někdo chová psy podobné pitům a dělá z nich hovada????
Tak ať mu pak sežerou všechny jeho děcka...patří mu to.....
Myslím si, že je to mnohem větší hovadismus než zápasit s pity..myslím, že větší hovadismus než zápas je dělat z nich stvůry....kdyby se totiž jednalo o "pity", nikdy by k té události v tom článku popisované nedošlo. Nebo ano, ale muselo by se jednat třeba o nádor na mozku apod. Vycházím z toho, že je dotyčný nijak netrápil.
Ale škoda mluvit, zápasit se psy se nesmí.....pes už ani nesmí honit zvěř...jsem zvědav, kdy kočky budou potřebovat lovecký lístek na myši.
Imbecilitě naši společnosti zdar.
|
začatečník
|
# Zasláno: 12 Čen 2005 21:45
- Nahlásit
Zdravím diskutující a celkem sem se dobře pobavil. mí hafani jsou OK. a je to pro mne to nej. Nechce se mi hledat,ale mám takovou moudrou knihu kde je smrtelně vážně miněno,že při napadení psem vážicím nad 60 kg pomůžé jenom 9mm ráže. Nechci a ani se nebudu přít jestli je to pravda,ale určitě bych se tak zachoval. Jenom prosím všechny aby nepokoušeli osud a nebojovali se psy-my bychom měli být chytřejší než ti,kteří nemají hafíky v lásce a stejně si myslím,že to bylo jen hecováni. Jenom pro zajimavost chci uvést,že když se mi pejsani dali do sebe,tak jsem jim u uší střílel 9mm a nic. tak se mějte ahoj.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2005 21:50
- Nahlásit
začatečník
tak jsem jim u uší střílel 9mm a nic
a co se jako mělo stát? Snad někdo neočekává,že se rozejdou v klidu jako na demonstraci?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2005 21:57
- Nahlásit
že při napadení psem vážicím nad 60 kg pomůžé jenom 9mm ráže
že když se mi pejsani dali do sebe,tak jsem jim u uší střílel 9mm a nic
No, já myslim, že ta 9mm ráže byla myšlená jako střelit do psa a ne mu s tím střílet u hlavy... I když u některejch by to pomoct mohlo...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2005 22:10
- Nahlásit
Eimy
jo,ty mě jenom nestíháš,víš? Já jen jsem zas někde jinde,dělali jsme kraviny na předváděčku,zadržení osoby pálící proti psu devítkou slepejma,jakon na KNPV....to bys koukala,jak to Bobulce zvedlo razanci...šla do toho tak natvrdo jak nikdy jindy...
asi takhkle-když budeš střílet po služebákovi a netrefíš ho,jen si to zhoršíš,jsou učení na střelbu jako silný vydráždění...no ta naše se to ani učit nemusela...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2005 22:31
- Nahlásit
Sali
Já tebe pochopila, to, co sem psala, to bylo pro začátečníka
Ale jinaks těma služebákama sem fakt netušila, že u něj střelba má mít takovejhle efekt...
Jednou mi stačilo vidět služebáky od policie na nějakým cvičením, když sem venčila psici. Vypadali, že se fakt těší, až budou moct jit něco dělat... Měla sem chut se jít zeptat, o co se jedná, ale nakonec mi to bylo docela blbý a navíc sem si netroufla odhadnout reakci těch psů, kdybych kolem nich zkusila projit... A něco mi říká, že by na mě stejěn ani neměli ti policajti čas
|
američan
|
# Zasláno: 13 Čen 2005 17:28
- Nahlásit
karelB
Proboha kde ji zas vzal tu hovadinu, cituji:několikkrát jsem se již setkal s vyprávěním lidí, kteří bydlí v USA, Kanadě a podobně a popisují, že pitbuly si pořizují dealeři, zlodějíčci a jiná verbež. Tak podívej se ty chytráku, v USA má pitbula každej druhej amík, protože tady je to společně s amstafem národní plemeno. U nás v ulici je pitbulů asi 8 a nevím o tom, že by z majitelů byl některý dealer, zloděj nebo podobná verbež.
|
KarelB
|
# Zasláno: 13 Čen 2005 18:29
- Nahlásit
američan
Nepsal jsem, že si tam pity pořizují výhradně dealeři........
Takže se nauč slušně vyjadřovat nebo si běž nacpat pět hamburgerů do tlamy a neotravuj mě.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Čen 2005 18:52
- Nahlásit
KarelB
Ty jsi ČECH A NEBO INTELIGENT? No lepší hambáč, než nemít co do huby, ne?
|
američan
|
# Zasláno: 13 Čen 2005 18:55
- Nahlásit
Anonymní
Vskutku češi jsou moudrý národ, takový slušný, nekonfliktní.
|
KarelB
|
# Zasláno: 13 Čen 2005 20:17
- Nahlásit
Anonymní
Bohužel tvé chytrosti nerozumím, Adame Bernaue
|
američan
|
# Zasláno: 13 Čen 2005 20:24
- Nahlásit
KarelB
To mě nepřekvapuje, čekal jsem to.
|
KarelB
|
# Zasláno: 13 Čen 2005 20:29
- Nahlásit
američan
Dost dobrý vymaštěnče, tak si alespoň dávej pozor na to, jak se zrovna podepisuješ, ať se pak takhle neblamuješ.
V tý americe si kde? V atlase? )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2005 20:36
- Nahlásit
KarelB
|
američan
|
# Zasláno: 13 Čen 2005 23:43
- Nahlásit
KarelB
Na tom nezáleží kde tu jsem, ale ty jsi v prde...
|
KarelB
|
# Zasláno: 14 Čen 2005 08:56
- Nahlásit
američan
No to sice jo, ale ne zase v takový, aby jsi mě těmahle kecama nějak rozhodil, chudinko. )
|
KarelB
|
# Zasláno: 14 Čen 2005 08:59
- Nahlásit
Pro všechny:
To je super...vidět kolik má člověk za to, že má jiný pohled na svět, než většina, na netu "kamarádů".
Prostě mě nenávidí tak a přitom je takovej Adam Bernau, že ho nenapadne nic jinýho, než napsat, že je američan , vzpomenout si, že jsem někde jinde psal, že na tom nejsem dobře, vpálit mi to a myslet si, že se nejspíš rozpláču...no lidi...není tohle sranda, co my jsme to za společnost????
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2005 10:40
- Nahlásit
Ach jo, to je s váma práce
Vraťte se k bojovým psům.
|
Denisa
|
# Zasláno: 14 Čen 2005 10:43
- Nahlásit
tady jsou bojový (bojovní) lidé
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Čen 2005 11:13
- Nahlásit
Karel co tedy zakázat chov lidí????? tam je násilí taky dost a nikdo to neuhlídá....
|
KarelB
|
# Zasláno: 14 Čen 2005 11:48
- Nahlásit
Anonymní
chov lidí tuším ani není povolen
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Čen 2005 12:02
- Nahlásit