| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2005 16:19
- Nahlásit
FiSt
Nic proti tobě, ale kdy má člověk větší šanci s volnejma rukama nebo se psem nad hlavou nebo v náručí? Myslim, že je lepší mít ty ruce volný... Nebo fakt věříš, že když ten pes po tom druhým psovi jde není schopnej na člověka, kterej toho psa drží skočit a zahryznout se do toho psa, když ho má ten člověk v náručí?
Měls vubec někdy malýho psa?
|
Vladimir
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2005 17:02
- Nahlásit
FiSt
Já budu jen rád, když dotyčným nějaký pes ukousne ruku, alespoň nebudou moci ťukat na klávesnici
Hmm..ozaj zaujimavy postreh
Len aby tebe neodhryzol niektory tu jednu, ked budes druhou drzat nad hlavou toho yorka.
|
Vladimir
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2005 17:12
- Nahlásit
FiSt
Ha, ha, ty si ale veselá kopa. Ono po slovenky "v podpaží" znamená nad hlavou? Nebo neumíš číst?
Neboj, to som urobil umyselne, vedel som, ze sa niecoho musis "chytit".
Uz sme si davno tak "na urovni", "priatelsky" nepokecali. A s tebou je to celkom sranda
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 17:39
- Nahlásit
Martina
Hmm a jak by to asi bylo, kdyby se ji ten pes zahryzl do obličeje????
KarelB
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 17:41
- Nahlásit
FiSt
Jen kdyby mi chtěl někdo z tohoto fóra předvést, jak zvládne útočícího psa holýma rukama, tak napište a domluvíme se. Psa zajistím, konkrétně jednoho šikovného černého NO
Myslíš, že je málo lidí,kteří ti psa zneškodní za pár sekund????
Ty máš rád zvířata?
Karel B
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 17:42
- Nahlásit
Martina
Doufám, že je NO dost ostrej, aby těm chytrákům natrhl prdel
Škoda, že nebyl dost ostrej ten pes, co ti třeba mohl zabít tu dceru, třeba by se ti rozbřesklo!!!!
KarelB
|
Vladimir
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2005 17:43
- Nahlásit
FiSt
Já budu jen rád, když dotyčným nějaký pes ukousne ruku, alespoň nebudou moci ťukat na klávesnic
Ale nereagovat na niektore tvoje "inteligentne" pravou cestinou pisane myslieky, je dost tazko nereagovat.
Toz ti asi nevyhovim. A budu dal psat, co se mi zlibi a kdy se mi zlibi.
Pre ostatnych: Ospravdlnujem sa, ak som tu cestinu moc zbabral. Ale FiSt zjavne neznasa slovecinu a Slovakov, tak som ho uz nechcel nou tolko drazdit.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2005 17:46
- Nahlásit
FiSt
Víš co mi přijde zajímavý? Že když tady bylo forum, jak se bránit napadení psem atd., tak tam nikdo braní psa do náruče nedoporučil, ale najednou je to super nápad? Nebo to tam někdo jako možnost psal?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 17:49
- Nahlásit
FiSt
Anonymní
Hlásíš se?
A proč?
Za slušný balík to zvládne každý průměrný chlap, ale tomu psovi musíš hodně ublížit, zmrzačit jej nebo zabít, víš ty ignorante, tak co to tady píšeš za debilárny?! Vidíš rád utrpení?
Kolik nabídneš? Jaké podmínky?
KarelB
|
Vladimir
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2005 17:55
- Nahlásit
FiSt
Vladimir
Nesnáším tebe, že si Slovák to je vedlejší.
Ako moc? Inak mi odlahlo. Takze "narod slovensky" moze zit dalej bez obav.
Mne si inak celkom sympaticky. "Jen kdybys nekdy nebyl takej vul."
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 17:58
- Nahlásit
FiSt
Anonymní
Hlásíš se?
A proč?
Za slušný balík to zvládne každý průměrný chlap, ale tomu psovi musíš hodně ublížit, zmrzačit jej nebo zabít, víš ty ignorante, tak co to tady píšeš za debilárny?! Vidíš rád utrpení?
Kolik nabídneš? Jaké podmínky?
KarelB
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 17:59
- Nahlásit
FiSt
Anonymní
Jo a ty už si to někdy viděl? Jak někdo bez vážného zranění zvládnul služebního psa holýma rukama?
Viděl jsem jak Sandokan zvládl tygra, heč.
Ale věci....bavíme se reálně nebo ne?
KarelB
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:03
- Nahlásit
Nevim jak vy,al ejá svýho psa neuzvednu,prát se neumí a kdyby mi ji napadl třeba vlkodav.tak co mám dělat pak??A i kdybch jí zvedla,mylsim,že by mi to u vlkovadava moc neprošlo. A jinak mám to hrozně obávané plemeno-amerického stafordšírského teriera auž mi ho napadli dva psi(labrador a ovčák)a jediné co pomohlo, byloho odtáhnout za zadní nohy, co mi i doporučil veterinář, prootže kdyby ste se postavili mezi ně, můžou vás kousnout oba. A to stou holčičkou-to byla fakt statečná, jen mě zaráží, jaktože ste jí nechal tak daleko od sebe, co kdyby ten pes byl rychlejší?Když budu mírná, tak by jí jen schodil, pošlapal a ona by ještě viděla,jak jí rdousí pejsanka-to by určitě v ni žádný následky nezanechalo,,že???
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:09
- Nahlásit
Anonymní
byloho odtáhnout za zadní nohy, co mi i doporučil veterinář
Ehm, nebyl to MvDr Hod ????
KarelB
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:11
- Nahlásit
FiSt
Vcelku ano, psovod by neměl být proti, ale platit ti za pokus nebudu
To si děláš legraci, mám věnovat čas a peníze tomu, abych minimálně zmrzačením zvířete tobě nebo někomu jinému něco dokázal?
A psovod, že by nebyl proti? Tak to je skvělý psovod.......
To mi fakt palice nebere ......
KarelB
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:16
- Nahlásit
nebyl to pan hod.doporučil mi to kolafa,vyzkoušela sem si to sama, za zadní nohy či ocas, jinak by asi moje stafordka měla prokousnutej krk
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:18
- Nahlásit
FiSt
Tak co, kdy nám to přijedeš předvést? Možná by si mohl být motivovaný sázkou, co ty na to?
Tak jsem to samozřejmě myslel a proto jsem psal, ať nabídneš částku a upřesníš podmínky.
Ale zvaž prosím o co se chceš sázet....např. jde v podstatě o trestný čin domlouvaný na veřejném fóru atd...měla by tomu odpovídat i nabídka.
KarelB
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:22
- Nahlásit
FiSt
Děláš tu odborníka na boj se psem a psal si, že to zvládne každej chlap, pro připomenutí:
Za slušný balík to zvládne každý průměrný chlap,
Přitom moc dobře víš, že by si se tak akorát...
Odborníka nedělám, něco si nabídnul, tak pokračuj....víš chytrolíne.....nabídni sázku........nabídni!!
KarelB
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:23
- Nahlásit
Anonymní
nebyl to pan hod.doporučil mi to kolafa,vyzkoušela sem si to sama, za zadní nohy či ocas, jinak by asi moje stafordka měla prokousnutej krk
No může to fungovat na některé psy, ale na jiné nejspíš ne...
KarelB
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:26
- Nahlásit
No může to fungovat na některé psy, ale na jiné nejspíš ne... [i][/i][u][/u]
proč myslíte??
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:26
- Nahlásit
FiSt
No, děda mi vykládal, jak na vojně měli hlídacího ovčáka a jednou se kluci vraceli z chlastačky přes plot. Na jednoho ten ovčák skočil, ten kluk mu lisknul rukou přes čenich a bylo po psovi...
Nevim jestli je to fakt pravda, ale možný by to bejt mohlo ne?
Jinak pokud budu mít psa na zemi tak nebudu mít jen holý ruce, ale i ty nohy, abych toho psa mohla i nakopnout, kdyby něco...
Jinak ty tady modelovou situaci taky neuvádíš, tak nevim, proč bych to měla dělat já...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:28
- Nahlásit
Anonymní
Tak mi prosím tě vysvětli, co bys dělal, kdyby se na tvoje dítě řítil pes a ty jsi byl 50 až 100 m za ním. Dceři je 8 let a jednala tak jak jednala. Měla jsem na ni volat nech ji na zemi a braň ji rukama nebo co?
Škoda, že nebyl dost ostrej ten pes, co ti třeba mohl zabít tu dceru, třeba by se ti rozbřesklo!!!
Tak to už je na mě dost, tak se tu mějte jak chcete.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:28
- Nahlásit
Anonymní
No může to fungovat na některé psy, ale na jiné nejspíš ne...
proč myslíte??
Protože některý pes jen tak zákus neuvolní, třeba pes k tomu cvičený nebo vedený k zápasu.
|
KarelB
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:30
- Nahlásit
Martina
To je na tebe dost, si přečti své reakce, to je zase dost na mě.
Já tam nebyl, tak ti nebudu psát, co jsi měla dělat.
|
KarelB
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:33
- Nahlásit
FiSt
Fiste nikam necouvám, jen jsem tě upozorňoval na to, co domlouváme, aby jsi mi třeba nenapsal, že se vsadíme o litr nebo dva.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:34 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
KarelB
Jo Tebe se dotkla ta prdel, tak sorry, třeba máš prdelku.
Já tam nebyl, tak ti nebudu psát, co jsi měla dělat
Jasně, žes tam nebyl, ale myslím, že jsem to popsala dost jasně, abys mohl napsat co bys dělal ty, chytračíš tady dost.
|
KarelB
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:37
- Nahlásit
Martina
Kolik bylo dceři?
Jak daleko před tebou šla?
Útočící pes přeskočil nějaký plot?
Nedalo se náhodou v té lokalitě něco takového potencionálně předvídat?
|
Anonymní
|
- Nahlásit
No pes, kterej je cvičenej, aby nepustil,má za sebou výcvik poslušnosti,takže by se ani nemělo stát, že zakousne,ale je pravda,že když se ti do psa zakousne pitbull,tak ti pomůže už jen pepřák,pokud není ten pes vycičenej.Ale já se spíš bojim ovčounů, prootže pitbullu tady kolem mý čtvrti nejsou,a stafordi jsou mírumilovný,takže sem zatim sundávala jen labradora a ovčáka
|
Eimy
Člen |
- Nahlásit
FiSt
S tebou nemá cenu se o čemkoliv, co se tohohle týče bavit...
|
KarelB
|
# Zasláno: 31 Kvě 2005 18:39
- Nahlásit
Napiš to tady...mailovat budu, až se dohodneme aspoň na základu.......částku nabídni ty.
|