| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 21:53
- Nahlásit
destiny
já bych ti pučila třeba toho svýho psa, abyste to zkusili,jo? jsou dvě možnosti, co by se stalo
1. nevšim by si, že ho plácáš novinama
2. vzal by to jako super hru a šel se s tebou přetahovat....
stačí?
|
destiny
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 21:55
- Nahlásit
birma
Nestaci
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 22:56
- Nahlásit
destiny
Toho blba co vymyslel ze se psi maji trestat placnutim novinama bych povesil do pruvanu. Je to naprostej nesmysl ktery vede jen k tomu ze se pes zacne bat naprahu.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 23:09 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Tchor
Podla mna to bolo skorej takto. Aby ich nebili palicou, povedzme im, ze sa to robi novinami...
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 23:11
- Nahlásit
Ja skor toho, co vymysla bojove plemena a BSL...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 23:22
- Nahlásit
jeje
Ja skor toho, co vymysla bojove plemena a BSL...
to jsem nepochopila....
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 23:43
- Nahlásit
birma
Ja by som skor povesil do pruvanu tych blbov co vymyslaju bojove plemena a Breed Specific Legislative...
To malo byt rozsirenie ku prispevku Tchora
|
kejta
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 11:17
- Nahlásit
Ježiši lidičky, ty noviny byly použité s nadsázkou. Prostě když už musim potrestat holky nějak fyzicky, tak je vezmu za kůži nebo po nich něco hodim a nemusim se bát, že když po nich švihnu třeba klíče, tak je to zlomí vejpůl. Tak asi takhle.
|
kejta
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 12:13
- Nahlásit
destiny
A ktorych psov myslis, ked vravis "tito psi"?
Jestli čekáš, že řeknu ti psy, který ty myslíš, tak se mýlíš. Na každýho psa platí něco jinýho. Na některýho stačí jen zaječet a některýmu halt musíš trochu ubrat kyslík, aby pochopil, že takhle teda ne.
A preco když už je nutné se uchýlit k nějaké formě fyzického trestu, tak plácnutí novinama jako forma trestu je u nich na nic.?
Plácání novinama je stupidní forma trestu pro jakéhokoli psa nejen pro ty jakoby "bojové". Dovedeš si představit, že by třeba majitel ovčáka nebo dobrmana používal na trestání noviny? To by chudák musel chodit venčit s balíkem.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Led 2006 12:23
- Nahlásit
....ale srolovaný noviny jistě nevypadají surově(ač je to medota stejně nanic)......tak že toto jistě myšleno nebylo.........
|
kejta
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 12:33 - Změnil/a: kejta
- Nahlásit
....ale srolovaný noviny jistě nevypadají surově(ač je to medota stejně nanic)......tak že toto jistě myšleno nebylo.........
Psala jsem nahoře, jak holky trestám, když je to nutné. No nic, tak znova. Buď na ně jen zle procedim mezi zuby něco ve stylu "nes..", nebo zařvu, většinou to stačí. Když ne, což jsou třeba případy voňavoučkých hovínek, do kterých zabořej hlavu dřív než stačim zavrčet nebo zařvat, tak letěj klíče, když ani to nezabere, tak je drapnu za kůži a přimáčknu k zemi. Za agresi trestám vytáhnutím za kůži nahoru s hlasitým proslovem. Už od toho trestu házení klíčů dál to některým lidem připadá surové.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Led 2006 12:46
- Nahlásit
kejto,smím se zeptat? vytáhnutí za kůži nahoru......jako je nadzvedneš -tedy spíš asi jen přední nohy, že.....ale udajně zvedání nahoru je povyšování.........
zajímá mě,jak to u vás všech funguje...
|
kejta
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 13:43
- Nahlásit
Anonymní
kejto,smím se zeptat? vytáhnutí za kůži nahoru......jako je nadzvedneš -tedy spíš asi jen přední nohy, že.....ale udajně zvedání nahoru je povyšování.........
zajímá mě,jak to u vás všech funguje...
Chytnu jí (zatím jsem toto použila pouze jednou u tý starší) za kůži okolo tlamy, zvednu si jí k očím a nahlas jí vysvětlím, že "fuj". Zatim jsem to použila jednou a víckrát jsem nemusela.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 21:07
- Nahlásit
Právě jsem byla venčit svého psa-staforda a jen jsme vystrčili hlavu z baráku, vylítl proti nám čokl, směska knírače a mému psovi hupsnul rovnou na hlavu. Naštěstí ten zmetek měl košík. Opodál páníček-dědek ožralej jak doga a snažil se odmotat svého druhého psa, který se mu omotal na flexině kolem lampy. Dostal pěknej pojeb a potkam ho ještě jednou už svého psa nebudu tahat pryč, ať si s tím zmetkem pohraje. Fakt nechápu bezohlednost některých lidí.
|