| Autor |
Zpráva |
malinka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 16:34
- Nahlásit
makrel
[i]Jak jste se dostali od psích ke koňským granulím proboha
ÁÁÁle to zasejc Klárka Chodová, nestačí že člověk otvírá téma pro nic za nic, aby místo vybraného četl už po xtý, že otevřeli nějaký stadion. Teď otravuje s granulema a chce nám je vnutit.
Klárka Chodová
myslím si, že jsi tady asi jediná, která potřebuje opakovat stále a stále stejnou věc. Normální člověk poskytne info 1x a nechá na ostatních , jak s informací naloží.
Ráda bych trávila svůj čas, podle svého. Tak se mi na cz-psu, přestaň vnucovat.
RADA : založ si vlastní www, tam si můžeš opakovat, jak chceš.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 17:13 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
Klárka Chodová
http://www.cgdf.cz/grn/2009/3-09/63_strana/klubov n a/red%20mills/NQ1M7755-red-mills.JPG
Odkazuješ na starý druh Red Mills ty chytráku,Klárka P.S.klikni a uvidíš o čem mluvím
No tak jsem si taky klikla a?? Byl tam obráážek!!!! To opravdu vypovídá o valitě. Tak nevím, co tím chtěl básník říct..........
Hurá už vím, si placená za klikání
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 18:04
- Nahlásit
Klárka Chodová
A můžeš mi tedy napsat složení těch granulí? Pořád jsem se toho nedočkala. Proč to tak tajíš?
Já nejsem nejchytřejší, jen jsem tam to složení nenašla. Tak mi ho prosím zkopíruj, když jsem tak blbá, ju?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 18:06
- Nahlásit
Klárka Chodová
Jo, a ještě jsi mi stále neosvětlila, jak souvisí značka granulí s tím, že se psi perou.
Já mám pitbully, víš, tak se mi možná ta informace bude hodit. Třeba když mi to vysvětlíš, tak si ty granule taky koupím, a pak se mi nebudou prát.
Ale musím vědět to složení.
Na těch stránkách jsou jen žvásty o nesmyslech, ale o složení tam není nic.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 18:07
- Nahlásit
pawLINka
Nemůže ti ho prozradit, je přísně tajné Tos ještě nepochopila? Pracoval na tom několik let celý tým odborníků, to si myslíš, že to jen tak vyžvaní, aby to mohl gdokoliv obšlehnout?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 19:19
- Nahlásit
pawLINka
Ale tak možný to je, byl o tom kdysi článek v PPČ, o výzkumu na téma ovlivnění agresivity krmením a závěr byl, že ano, když nedáš psům živočišné bílkoviny, budou méně agresivní, akorát ti s takovým krmením po krátké době chcípnou.
Ale že někoho kvůli tomu napadne krmit koňskýma granulema psy, to asi vědce nenapadlo.
|
Klárka Chodová
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 17:05
- Nahlásit
Red Mills HORSE CARE
790Kč s DPH
Krmivo se speciálním složením pro koně se sklony k tvorbě žaludečních vředů nebo rozpad kosterních svalů. Vysoký obsah oleje, lehce stravitelná vláknina kombinovaná s nízkým obsahem škrobu pro optimální funkci žaludku a svalů. Krmivo slouží jako krmivo, které slouží jako prevence u koní, které jsou náchylné na tyto nemoci i jako léčba a prevence.
Zkuste si ho koupit také,Vít Chaloupka už ho dávno používá
|
Klárka Chodová
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 17:09
- Nahlásit
RED MILLS
545Kč s DPH
LEISURE MIX - pro koně a poníky bez zátěžě až po středně vysokou zátěž nebo pro koně vyžadující bezovsé krmení.
Přírodní vláknina: vojtěška, tráva, řezanka pro zvýšení obsahu vlákniny a prodloužení doby žvýkání.
Česnek a směs bylin pro zchutnění krmiva, antiparazitální účinky.
Top kondice: v páře vařený ječmen pro vylepšení kondice. Neobsahuje oves.Možná ho ochutná i pan Huml?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 17:26
- Nahlásit
Klárka Chodová
Tak to teda složení není...
A to fakt někdo dává psům?
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 17:36
- Nahlásit
pawLINka
treba nevi, ze pes je neco jineho nez kun...
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 18:51 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
pawLINka
Je to vážně tohle složení?
http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/sh owproduct.php?product=1960&cat=all
Odkazuješ na starý druh Red Mills ty chytráku,Klárka
pro Klárka Chodová
a co je tohle, za granule?? To si zadala Ty.
A také jsem se konečně proklikala i na to složení,
http://www.cgdf.cz/red%20mils/cenik.htm
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 19:09
- Nahlásit
malinka
tak jsem asi slepej, ale to slozeni nevidim...
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 19:11 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
musí se kliknout na obrázek pytle
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 19:12
- Nahlásit
At shanim, jak shanim uz Timberwolf zase nikde není Co by jste doporučili jako adekvátní náhradu pro mladou aktivní fenku foxlíka?
Ještě musím napsat, že granule používáme jen v případě nouze, trekků a nějakého delšího pobytu mimo domov, kdy není možnost mražáku - mladá je krmená BARFem .
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 19:14
- Nahlásit
malinka
to není slozeni, ale analyza...
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 19:15
- Nahlásit
leila
hodne podobne jsou artemis a canidae (ale ta se snad uz taky nedovazi)...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 19:52
- Nahlásit
leila
Timberwolf už není alespoń rok, taky jsem ho oplakala.
Canidae dobrý, pokud ti nevadí, že po něm psi reznou. Artemis je cenově už někde jinde. Stejný cenově a podobný složením je teď ta novinka Fromm, akorát to asi není až tak bylinkový jako byl TW, ale nemám vyzkoušeno, zatím jsem dneska prvně nasypala Artemis, pokud krmíš jen příležitostně a je ti tedy jedno cena, tak být tebou bych brala ten.-
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 20:00
- Nahlásit
Maya
no já koupila před 4měsíci poslední... ještě teda mám, ale radši se poohlížím po náhradě už teď
Jinak cena není to nejdůležitější, jelikož koupím 13kg které my vydrží na víc jak půlrok
mallos Maya
děkuji za rady ohledně toho Artemisu už jsem se na to dívala a vypadá to fajn, ještě jestli to bude fence chutnat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 20:01
- Nahlásit
leila
Hele vetamyks přijede ve středu, tak se tu zítra stav, ať se nějak domluvíme
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 20:05
- Nahlásit
makrel
oukej dojdu k Davídkové Jinak jak je to s placením, asi to dám tobě ni? Ať to moc nekomplikujeme
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 20:06
- Nahlásit
leila
Nic nevím, Biluška je tajemná jak hrad v Karpatech, tak snad zítra něco prozradí
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 21:03
- Nahlásit
mallos
tak složení pro koně.
http://www.agrobest.cz/img/pdf/certification/cz/re dmills_product_guide.pdf
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 22:34
- Nahlásit
malinka
no jo no, nastesti pes neni kun (anebo na opak?)
|
Evžen Huml
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 06:48
- Nahlásit
Klárka Chodová
Top kondice: v páře vařený ječmen pro vylepšení kondice. Neobsahuje oves.Možná ho ochutná i pan Huml?
Nejsem ani chrt ani kůň. A jsem ve skvělé kondici. Děkuji, neochutnám.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 20:19
- Nahlásit
dotaz k orijenu:
od ktereho veku stenete by se s orijenem mohlo zacit? psali jste, ze pro stenata neni vhodny kvuli riziku zrychleneho rustu... nam dojdou granule, co ted mame, v 6-7 mesici veku stenete... prosim teda hlavy zasvecene, je to jeste porad nizky vek nebo uz je tam u stredniho plemene riziko minimalni?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 05:59
- Nahlásit
Psíček
A jaká je správná délka štěněčích drápů?
Při stříhání dejte pozor, abyste nestřihli do živé tkáně. U světlých drápků je snadno viditelná růžové zbarvená živá tkáň, nacházející se v širší části drápku.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 08:22
- Nahlásit
cernej caj
U vlčího se mi to zdá celkem brzo, já bych počkala asi do roka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 09:06
- Nahlásit
Maya
prave zvazuju, zda jeste koupit acanu, nebo zkusit neco jinyho, na druhou stranu acanu zere, velikost bobku, jesli je vetsi nez by bylo vhodne to taky nepoznam... a nezda se, ze by ji neco chybelo, presto zvazuju, jestli neco nezkusit...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 09:59
- Nahlásit
cernej caj
Já bych asi u štěněte nedělala experimenty, pokud to žere, nic jí není ,teda jako nekulhá a srst má pěknou, tak bych to neměnila, Acana jsou celkem kvalitní granule, pokud budeš chtít ještě nějaký lepší, tak bych to fakt nechala až tak po roce.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 01:20 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Jestli to někoho zajímá, tak jsem našla vyhlášku přesně definující ingredience v granulích, platí samozřejmě asi jen pro evropské výrobce
je to dole - příloha č.4
URL
|