| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:35
- Nahlásit
mallos, Maya
podivam se taky doma, mam tam oboje .. samotnou me to zajima
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 18:03
- Nahlásit
Roxana
ty mi normalne neveris
nevim, jak fm, ale ja na to koukal na artemis na pytel...
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 20:22
- Nahlásit
koukal nekdo na pytel artemis, aby potvrdil roxane, ze si nevymyslim
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:21
- Nahlásit
Hele, vy jste takoví šikovní, vidíte i to, co já ne:
Profine:
kuře, kuřecí játra, brambory, kukuřice, kuřecí tuk (chráněno tokoferoly, zdroji vitamínu E), lososový olej, přírodní chuť, sušené cukrovkové řízky, sušená jablka, pivovarské kvasnice, rajčata, extrakt z juky, minerální látky, glukosamin hydrochlorid, chondroitin sulfát, DL-methionin, L-lysin, mannanoligosacharidy, fruktooligosacharidy, probiotika, organická měď, cholinchlorid, organický zinek, organický mangan, organický selen, biotin, niacin, pantotenan vápenatý, vitamín A, vitamín B12, přídavek riboflavinu (zdroj vitamínu B2), thiamin mononitrát (zdroj vitamínu B1), pyridoxin hydrochlorid (zdroj vitamínu B6), kyselina listová, vitamín D3, vitamín E (alfatokoferol). Jakostní znaky v 1 kg: protein 26%, tuk 16 %, vláknina 2,5%, vlhkost 10%, popel 6,5%, vápník 1,4%, fosfor 1%, vitamin A 20000 M.J., vitamin D3 1950 M.J., vitamin E 500 mg, měď 18,8 mg, zinek 107 mg, selen 0,2 mg
Naše spotřeba granulí je minimální, máme je jen jako cestovní krmení potřebuju koupit tříkilovku, větší balení mi projde, proto by mi nevadio hodně jater, nebo mělo by?. Vetamix malé balení Acany nemá , tohle se mi líbilo.
|
Azash
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 14:01
- Nahlásit
FM má na pytlech psané:
"FirstMate Lamb meal and rice is formulated to meet the nutritional levels established by the AAFCO dog food nutrient for all life stages."
nebo pro Maintenance:
"Diets are formulated to exceed AAFCO requirements."
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 22:30
- Nahlásit
Azash
tak to jsou formulace, ktery nejsou uplne jednoznacny...
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 22:32
- Nahlásit
kachna_
tohodle krmeni jsem si uz vsiml...
mel bych tri vyhrady: malo masa, kukurice a neverim ceskemu vyrobci...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:17
- Nahlásit
Kdyby to někoho zajímalo, tak za pár dní se u nás začne prodávat Fromm.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:50
- Nahlásit
Maya
Myslis Fromm Family Foods? bohuzel sem o nich nic v cz nenasla predpokladam, ze budou nejake kvalitnejsi, jinak bys je asi nezminovala. Tusis, jak budou cenove?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:44
- Nahlásit
cernej caj
Jj, to je ono, cenově by to mělo být od 1200 do 1500 Kč za 15 kg.
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 17:54
- Nahlásit
Maya
a kdo to bude dovazet? koukal jsem na to a maji nekolik rad, takze bude zalezet, kterou maji za tuhle cenu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 19:00
- Nahlásit
mallos
Už se prodávají, to byla rychlost
http://www.dogdog.cz/
Já je určitě vyzkouším, tu řadu Gold, teď vezmu pytel Artemis jinde, protože potřebuju ještě granule pro kočku a pak asi zkusím tyto.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 19:36
- Nahlásit
Koukala jsem na na tu "Nuova fattoria" (nechci jí, jen jsem byla zvědavá ) a jako plus tam mají, že neobsahují rostlinný tuk. Má to nějaký důvod?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 19:57
- Nahlásit
kachna_
No tak k čemu by psovi byl denní přísun rostlinného tuku nebo oleje? Pro psa je přece mnohem přirozenější živočišný.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 20:07
- Nahlásit
Maya
No tak k čemu by psovi byl denní přísun rostlinného tuku nebo oleje?
On se totiž v knížkách o krmení syrovou stravou doporučuje i rostlinný, proto mě to zaujalo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 21:09
- Nahlásit
kachna_
Ale denně? Jako jasně, taky dávám třeba při přelínání když mají lupy olivový olej, ale když něco denně, tak radši rybí nebo tak.
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 21:15
- Nahlásit
[/b][b]Maya
a proc ted budes zkouset artemis a pak vezmes tohle? nejak mi unika smysl...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2010 00:11 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
mallos
Protože tam kde budu kupovat nemají recepturu pro menší plemena ani tu univerzal, takže koupím tu pro střední a velká, chci to ozkoušet, jeslti mi po tom nebude pes reznout, ale na dlouhodobější krmení tím bych tuhle recepturu nechtěla.
A chci vyzkoušet i ten Fromm, myslím, že je taky kvalitní a je pro mě cenově přijatelnější, myslím, že je dost podobný Timberwolfu, i stojí stejně, a s TW já byla maximálně spokojená, i psi. Pro nás to byli nejlepší a nejvhodnější granule. Škoda, že skončily.
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2010 07:03
- Nahlásit
Maya
no vzhledem k tomu, kdo ten fromm dovazi bych se vsadil, ze to taky brzo skonci, jak u nich skoncil avoderm a pinnackle...
|
Klárka Chodová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 13:14
- Nahlásit
Dobrý den,bezpochyby nejkvalitnějším krmivem je irský Red Mills.Krmi se s nim jak koně (papa ho i vítěz Velké Pardubické) tak i pejsci.Přečti si o něm na www.cgdf.cz nebo na stránkách špičkových koňáků,Klárka
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 13:32 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Klárka Chodová
Ty vole, tak to už je moc. Přečti si, co jsme ti psali o těch granulích v tématu o granclích pro seniory. Ty jsi fakt nemocná.
A už nám prozradíš složení? Našli jsme ho někde na cizích stránkách, tak jestli je to opravdu ono a myslíš to vážně, že jsou to nejkvalitnější granule.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 13:35
- Nahlásit
Klárka Chodová
Je to vážně tohle složení?
http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/sh owproduct.php?product=1960&cat=all
A ještě ses nezmínila proč jim děláš takovou reklamu. Na základě čeho?
|
Klárka Chodová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 13:56
- Nahlásit
http://www.cgdf.cz/red%20mils/str1.htm Stále dokolečka ty samé urážky,tak se tam konečně koukni a přečti si vše o složení,Klárka.Vy si myslíte,že irské plemeníky by někdo krmil svinstvem?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 13:58
- Nahlásit
Klárka Chodová
Tam ale složení NENÍ!!!
A neodpovědělas - na základě čeho tak soudíš? Jen proto, že píšou, že psi nebudou agresivní?
Bože!!
|
Klárka Chodová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 14:03
- Nahlásit
http://www.cgdf.cz/grn/2009/3-09/63_strana/klubovn a/red%20mills/NQ1M7755-red-mills.JPG
Odkazuješ na starý druh Red Mills ty chytráku,Klárka P.S.klikni a uvidíš o čem mluvím
|
Klárka Chodová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 14:09 - Změnil/a: Klárka Chodová
- Nahlásit
Asi 90% dostihových koňských plemeníků se tím krmí.V Anglii,AU,Irsko atd.Ale Ty jsi nechytřejší.Čti stránky pořádně a najdeš složení.Nedělám nikomu reklamu,prostě je to fakt.Zavolej Vítu Chaloupkovi a jeho stáji,uslyšíš totéž,Klárka P.S.Nebo běž do Chuchle a poptej se majitelů koní.Ti moje tvrzení potvrdí
|
Klárka Chodová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 14:23
- Nahlásit
A jestli chceš vidět jak se psi perou ,tak koukni
http://www.cgdf.cz/TLUCENI/tluce_tluces_tluceme.ht m
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 15:49
- Nahlásit
Klárka Chodová
Možná bude problém v tom, že kůň je býložravec, tže mu hromada šrotu v granulích nevadí.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 15:52
- Nahlásit
Jak jste se dostali od psích ke koňským granulím proboha?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 16:04
- Nahlásit
makrel
Jak jste se dostali od psích ke koňským granulím proboha?
Šlo to ráz na ráz. Bylo to raz dva.
|