Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / jack russell terier -štěnátko s PP či bez...
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 30 . 31 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:16
- Nahlásit

Orry
Možná ještě taková rada, když se rozčiluješ, kam se celá diskuze svezla, zkus zadávat název tématu jednoznačněji. Pro to, cos tady chtěla probírat ty se třeba rozdíl v ceně psů s PP a bez PP hodilo víc než jack russell terier -štěnátko s PP či bez...

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:17
- Nahlásit

Eimy
Jirikovo je taky drahy? Ts, zlava pre forume cz-pes neexistuje? Budem sa o tom s nim musiet vazne porozpravat

Eimy
To by bolo supeeeeer. Aspon niekoho by som mala moznost spoznat nazivo Ja by som potom vzala aj Huga, nech vidis, ze nazivo je to take male, cierne, uslintane nic

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:18
- Nahlásit

pigie
Myslim, že to už je se slevou ale nevim, jeho ceník mimo cz-pes jsem neměla šanci vidět

Ještě uvidíme, jak to všechno bude, jak se domluvim na hlídání veverky a ještě s jedním člověkem v Blavě a pak bych si tě tady kydžtak odchytla, abychom to zesynchronizovaly ještě spolu když už bych jela, tak ať to stojí za to

dorfa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:22
- Nahlásit

Eimy
Ty si nedáš pokoj viď Tobě ty chudáčci voříšci nedaj pokoj a nedaj.
No protože i se psem bez PP se můžeš bavit a účastnit různých akcí, když máš zájem a k pobavení přesně tyto akce jsou. Určitě to není ze závisti, že ty s PP mají nějaké výstavy zaštítěné FCI, a ČKS atd., kam ti bez PP nemají přístup.Mimochodem tam jsem se mnohdy nejela pobavit ale spíš rozčílit, jo korupce světem vládne.
Vždyť třeba takový nemyslný zákaz vstupu na výstavu zaštítěnou FCI pro psy kupírované tak to hovoří opravdu již o všem.
Moje legálně kupírovaná veteránka s PP má zákaz se účastnit těchto akcí, tak co k tomu ještě dodat.Teď se tady do mě můžou pustit třeba ochránci zvířat kvůli kupírování.

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:26
- Nahlásit

dorfa
Mně prostě přijde nesmyslný, aby někdo vykřikoval, že nechce na výstavy a proto náký PP nepotřebuje a potom obrážel voříškiády Tohle mi fakt hlava nikdy nebrala a nebere do teď...

Vořišci mi nedaj pokoj, protože mi jeden furt leží na noze a to víš, že to občas tíží, když máš mravence v noze

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:32
- Nahlásit

Eimy
Ja sa uz tesiiiiiim!

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:33
- Nahlásit

a neni to uz jedno???

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:33
- Nahlásit

pigie
Ale asi to chvilku potrvá teď toho mám moc moc moc... až se to trochu zvolní, tak bych se objevila Nebo až mě to tady přestane bavit

dorfa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:34
- Nahlásit

Eimy
Jo i na cvičák s nimi můžeš chodit.Stopu naučíš psa ať má PP nebo ne. Tak proč se sním nepobavit, obzvlášť když je voříškovcová akce obohacena ještě o předvádění dovednostních prvků což mnohdy bývá.
Pes bez PP nebo voříšek nemusí zákonitě znamenat jen pes na gauč a na dvůr, ale i kamarád se kterým se dá dělat spoustu věcí i bez rodného listu.
Na takové akci, ti na tvém psovi nikdo nebude hledat chyby, ale bude ho jen a jen chválit a hledat přednosti, které třeba ani ty na něm nevidíš, tak proč to považuješ za nesmyslné.

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:34
- Nahlásit

Eimy
To nevadi, mam sa na co tesit Dufam, ze to vyjde

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:36
- Nahlásit

dorfa
Mně pořád chybí odpověď na tu zásadní otázku Nevím, jestli ti to ještě nedošlo, ale já nemám psa určitýho plemene, mám zvířátko, který určitou rasu už pár generací nevidělo

A to, že se na voříškiádách nehledají chyby... Na kolika takových akcích jsi byla? Záleží samozřejmě na pořadateli...

pigie
Já taky doufáááám

dorfa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:39
- Nahlásit

Eimy

Mně pořád chybí odpověď na tu zásadní otázku

Jakou otázku prosím? Vždyť jsem ti odpověděla.

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:40
- Nahlásit

dorfa
Achjo, takže vlastně to, že "nechci na výstavy" je valstně jen zástěrka proto, jak si obhájit to, že dělám chybu? To mi přidje docela smutný....

Protože když nechci na výstavy, tak nepujdu ani na výstavu voříšků, když nechci šampiona Asi se na to dívám jinak

Rexxy88
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:42
- Nahlásit

Našla jsem ve staré Planetě zvířat tento inzerát:
prodám fenu černého labradora,s PP,neuchovněna(výška pouze 50 cm)věk 4,5 roků.Moc starostlivá matka,3x 9 ks štěňat.tel:xxxxxxxxx
tady máte případ množitele,a ještě nezodpovědného.Po světě běhá 27 nestandardních labradorů-bezpapíráků.Vím,že malá výška zvíře nijak neohrozí na životě,ale stejně......

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:44
- Nahlásit

Rexxy88
By ma zaujimalo, ci chce tuto predat, aby si zaobstaral s PP s vidinou vyssieho zisku

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:47
- Nahlásit

dorfa
Ale zas enikomu neberu, že pokdu chce fakt jen psa na gauč, tak mu může pes bez PP stačit...

Já právě proto, že bych chtěla v budoucnu se psem pracovat, teď už sáhnu jen po pečlivě vybraným štěněti z CHS, o které vím, že mívá kvalitní odchovy. Protože i když bych svoji psici za nic nevyměnila, má prostě vlastnosti, který při jejím výcviku občas překáží... Plánovala jsem s ní třeba canisterapii, ale nakonec se ukázalo, že je hodně nedůvěřivá k lidem, takže smůla. Občas je přehnaně nedůvěřivá i k věcem, se kterýma se dřív nepotkala (třeba když se na agi rozhoupal slalom, tak hodně přemýšlela, jestli tam jít nebo ne) atd. atd.

Takže i když je šikovná, aktivní, ... Má vlastnosti, který nám občas dokážou ztížit život....

dorfa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:48
- Nahlásit

Eimy

Achjo, takže vlastně to, že "nechci na výstavy" je valstně jen zástěrka proto, jak si obhájit to, že dělám chybu? To mi přidje docela smutný....

Protože když nechci na výstavy, tak nepujdu ani na výstavu voříšků, když nechci šampiona Asi se na to dívám jinak

Jestli to nebudu spíš tím, že nemáš detailní představu co to chov psů s PP a výstavy, uchovnění atd. vůbec obnáší.
Můžeš mít říct na kolika výstavách psů s PP jsi byla ? Protože jinak ti musí být jasné v čem je ten rozdíl mezi výstavou a voříškijádou.
Výstavy psů PP už mají k zábavě opravdu hodně daleko, proto o to lidi nestojí. Mám jich pár desítek za sebou tak vím o čem mluvím. To už není o záběvě,to je někdy spíš pro zlost.

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:51
- Nahlásit

dorfa
Jenže tu větu :"Nechci na výstavy, nepotřebuju PP" v 90 % případů říkají lidi, co si jdou pro prvního nebo druhýho psa... Zvláštní, že většina lidí, co někdy měla psa s PP tohle netvrdí...

Na výstavách (na koukání) jsem byla řekla bych na hodně Rozdíl tam je, ale... Zksu se nad tím aspoň trošinku zamyslet.

dorfa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:58
- Nahlásit

Eimy

Plánovala jsem s ní třeba canisterapii, ale nakonec se ukázalo, že je hodně nedůvěřivá k lidem, takže smůla. Občas je přehnaně nedůvěřivá i k věcem, se kterýma se dřív nepotkala (třeba když se na agi rozhoupal slalom, tak hodně přemýšlela, jestli tam jít nebo ne) atd. atd.

Opravdu ti přeji, aby tvůj další pejsek tvé představy splnil.A pečlivým výběrem CHS k tomu vysněnému psovi dospěješ určitě lépe než náhodnou koupí na inzerát to je všechno pravda.Ale věř, že i tak to bude loterie. Já už si raději od svých psů nic neslibuji. Taky mi leze na nervy, že je moje feňule nedůvěřivá k dětem atd.
A to si představ, že je můj odchov z mé CHS, 6 generace, a vidíš nic jsem s tím neudělala.
A to můžeš vzít jed na to, že jsem si ze svého vrhu vybrala opravdu to nejlepší. Šampionka s jinak docela super povahou, ale žádný pes není dokonalý.

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:58
- Nahlásit

rexxy:

[i]prodám fenu černého labradora,s PP,neuchovněna(výška pouze 50 cm)věk 4,5 roků.[/i]

kdo prodava ctrletyho psa????blazen??

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:59
- Nahlásit

dorfa:

jak se muzu dostat ev prihlasit na canisterapii???

Endy
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 15:03
- Nahlásit

Ach jo,tím je nemožné se prokousat.Napadá mě otázkaracuje tu někdo?

dorfa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 15:04
- Nahlásit

Eimy

Ještě trochu k výstavám
Já když si vzpomenu co peněz jsem do výstav vrazila. Myslím, že by to dalo na pěkných pár JRT s PP. A to nebyly ty výstavy zas tak neúspěšné. CAC, CACIB šampionáty atd. Jo, ale trvalo mi to hezkých pár let než jsem si uvědomila jak jsem blbá, že ty akce svou účastí podporuji.

Myslím, že každý potřebuje svůj čas aby uzrál k určitému poznání. A to jsem udělala a cítím, se mnohem lépe a svobodněji. Liberální pohled na svět mi v tom hodně pomohl.

dorfa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 15:05
- Nahlásit

Endy
No já dneska byla pro svého zaměstnavatel zadarmo drahá

Endy
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 15:07
- Nahlásit

Rexxy88
Jak víš,že těch 27 labradorů je nestandartních?

nika00
Člen
- Nahlásit

odpoved prosim???

dorfa
Člen
- Nahlásit

nika00
dorfa:

jak se muzu dostat ev prihlasit na canisterapii???

To nevím, mě se neptej. Jen jsem o tom něco četla ale zkušenost s tím nemám žádnou. Ale to je opravdu smysluplná věc kterou chválím v každém ohledu.

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 15:09
- Nahlásit

no me to taky prijde moc pekne....akorat jsem nikde nenasla nejakou zkousku pro psa a popr potom start

dorfa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 15:09
- Nahlásit

Endy

Jak víš,že těch 27 labradorů je nestandartních?

Ne nediv se tady je takových lidí s patentem na moudrost, tak to prostě asi ví.

dorfa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 15:11
- Nahlásit

nika00
Jestli přímo zkoušky nějak standardizované to nevím, ale vzhledem k tomu, že se pes dostává do opravdu velkého kontaktu s člověkem a většinou ještě postiženým člověkem tak tady bych ty standardizované zkoušky opravdu kvitovala.Když zapátráš na netu určitě něco najdeš.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 30 . 31 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání