| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:10
- Nahlásit
nika00
no jinonice nejsou až tak blízko myslím sháním něco na dostřel od Modřan..Jižňák,Braník atd.)
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:13
- Nahlásit
pajinka
Pravda je ze znam chovatele, ktery se treba na roce zbavej psa pac nesplnil jejich predstavy
To je v chovu (chceš-li šlechtitelství) naprosto běžná věc. Pravda pro mě taky nepředstavitelná, ale chceš-li v tom boji na trhu štěňat s PP a bez PP nějak přežít a ne to dotovat ze svého platu, tak to asi jinak nejde. Proto jsem po dlouhé době dozrála k tomu, že mi jsou všechny ty chovatelské svazy ukradené s svými pseudo etickými zásady ukradené.Jsou to jen pokrytecké zásady.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:14
- Nahlásit
Prave dorfo, ja bych to teda nedokazala, mi psi jsou moje vsechno a tecka.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:16
- Nahlásit
sarax
V Modřanech to bylo u Vltavy rozhraní Modřan a Komořan. Myslím, že pořád fungují. Ale jistá si nejsem.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:18
- Nahlásit
jojo tam ja znam ty agility..ale jak rikam....nic moc...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:18
- Nahlásit
dorfa
zkusila jsem se pod Vaší debatou s Evinou jí na toto zeptat vedle uvidíme....potřebuju informací víc
a doufám že nepotřebují PP
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:19
- Nahlásit
jandule...jenze dvakrat denne...to ani nesezere....davam ji rano..aby se ji to nejak roztahlo do celeho dne a nemela jidlö na noc...ale kdyz nikdo neni doma, tak ani moc nezere....vsechno to zblajzne kdyz ma radost ze nekdo prisel
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:20
- Nahlásit
a taky pekne zlenivela...kdyz jdem na vetsi prochazku, tak uz koukka, kdy budem doma....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:21
- Nahlásit
nika00
Dvakrát denně bylo myšleno, že jí tu denní dávku (např. 250 g) rozdělíš do dvou (tj. 125 g) a ty jí dáš ráno a večer... Psovi nevadí jít spát s plným žaludkem. Sára dostane ráno když odcházím do práce (a zblajzne to ještě než zavřu dveře) a večer po návratu z večerního venčení... a pak jde spinkat...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:21
- Nahlásit
sarax....no ale od branika to neni zas tak daleko....tak pulhodina cesty...kdyz sjedes tramvaji na karlak a pak metrem....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:22
- Nahlásit
Orry
Jednoducha pomoc, reaguj len na to, co chces
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:22
- Nahlásit
kdyz ji dam rano, tak to nezere...takze ji to tam necham...a zrejme to sezere v prubehu dne..nez se vratim domu....kolikrat jeste vecer jsou v misce granule z rana
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:23
- Nahlásit
nika00
no pro mě je to fakt daleko..nesnáším metro..používám ho jen v krajní nouzi
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:23
- Nahlásit
jinak ja vim, ze jim nevadi jit spat s plnym zaludkem...akorat se to lepe ulozi..jako u lidi...jidlo na vecer se uklada, protoze neni zadna aktivita
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:24
- Nahlásit
sarax
Já si pamatuji, že tam byli rozumní lidi a na nějaké PP si tam nikdo nehrál.Všem se měřilo stejným metrem.Ale už je to pár let a lidi se obměňují.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:25 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
dorfa
budu jen doufat,jinak bych mohla mít problém..PP fakt mít nebudu
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:26
- Nahlásit
jdu na obed..za chvili jsem tu
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:29
- Nahlásit
Jandula
Pro mě je také důležité, co pro mě znamená a ne jak vypadá (to že je Sára menší než ostatní retrieveří neřeším), ale už mě sakra nebaví, abych měla starost o to a nervovala se, kdy se s ní budu muset předčasně rozloučit... Dva první psi mi zemřeli v sedmi letech, Sára podle prognóz taky moc dlouho nevydrží...
Tak to je opravdu pech.Ale zdraví to ti opravdu nikdy nikdo nezaručí. I pejskové s PP umírají mladí. Je to smůla, ale živý tvor je živý tvor, a každému je dána jiná délka života.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:34
- Nahlásit
Orry
Orry , vybrala sis srdcem , tak hodně štěstí s pejskem .
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:40
- Nahlásit
mac1
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:06
- Nahlásit
mac1
dekuju
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:25
- Nahlásit
jsem zpet
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:58
- Nahlásit
Tak jsem se dozvěděla, že mám nejspíš asi psa s PP, závidím Orry, že bude mít štěně a nevím, co ještě...
Ještě byste mi vy všichnic, o tvrdíte, že pro člověka, co nechce na výstavy je pes bez PP lepší voba neý s PP mohli vysvětlit, proč se na voříškiádách objevuje tolik plemen bez PP? Ptala jsem se na to už někde při začátku téhle diskuze a nikdo neodpověděl
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:06
- Nahlásit
Eimy
Eimy, nech už to být... já se zase nechci rozčilovat a tahle diskuze mě k tomu vždycky donutí...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:07
- Nahlásit
Eimy
Ale jasne, Veverka je krizenec s PP ako vysity. Ved si si ho nedala u Jirikovo vyrobit?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:10
- Nahlásit
pigie
Momentálně nemám peníze, takže papíry ke svýmu NEVEPovi spolu s papírama na hlavu zatím nedošly, bohužel
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:12
- Nahlásit
Eimy
Kolko to potrebujes? Poskladame sa
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:13
- Nahlásit
Eimy
Ježíš, co ti ten ... Jiříkovo určil za plemeno?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:14
- Nahlásit
pigie
Nevim, 15 - 20 tisíc řikal Jirikovo
OT - možná se někdy objevim v Bratislavě, když budou finance, tak bychom se mohly srazit, ať si rozšiřuju obzory Ale to asi (určitě) bez Veverky
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:15
- Nahlásit
Jandula
NEVEP Netopýroveevří pes
a já celý dlouhý tři roky žiju v tom, že mám čistokrevnýho undergatera
|