| Autor |
Zpráva |
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:28
- Nahlásit
Orry
V Modřanech byl kvalitní cvičák, ale nevím zda ještě funguje.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:28
- Nahlásit
dorfa
a žádám, abys mi nevkládala do úst, co jsem neřekla, respektive nenapsala
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:29
- Nahlásit
Okrem toho, aby som sa vratila k povodnej otazke. Cena je prehnana, ako pri PP, tak pri bez PP. Ani jedno, ani druhe by som nekupovala
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:29
- Nahlásit
Trotelchen
máš pravdu, moc to tady neřeším. většinou jsou tu fajn lidi.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:30
- Nahlásit
zuzka
na mě přímo z té obrazovky křičí
tohle jsi napsala
Jo napsala, ten podtext, ve vašich přáních nešlo nevycítit, a to nejsem žádný psychoanalytik.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:32
- Nahlásit
a ja vam neco povim....mam psa s PP....ale zaplatila sem jen psa...papiry muzu kdykoliv dokoupit...a ty lidi...nemeli psy...meli jen spoustu "materialu" jako tovarnu na prachy...vsude jen trofeje atd...tak ten muj pes s PP...coz by tedy melo zarucovat jeho "bezzavadnost", byl nakonec na operci s dolnimi vicky neb mu zacla obrustat rasami.....hmmm a zarucil mi nekdo, ze pes s PP bude v pohode????Ne!!§ LIdi jsou svine..a pro ty, kteri psy berou jako prachy, nemam slov...
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:32
- Nahlásit
zuzka
dorfa
křičí?
Promiň, ale kdo mohl vědět, že to slovo křičí je vytažené z mého příspěvku.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:33
- Nahlásit
nika
diky kejhu chodis tam se Sanduli?
dorfu
dekuju, zjistim si to
ostatni!!
uz tu cenu neresim, anoooooo??!!!!!!!!!!! ,-)
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:33
- Nahlásit
dorfa
jen aby bylo jasno, nikdo nenapsal, že křičíš!
stejně tak jsem nikdy nenapsala, že pes bez PP je vořech, či že je tento chov neetický,
ačkoli záměrný chov na bez PP se mi tedy neetický jeví
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:34
- Nahlásit
nika00
Jedine spravny chovatel ti zaruci, ze pes s PP "bude v pohode"! Preto ludia, nevyberajte len psov s PP, ale aj chovatelov vasich buducich milacikov s PP! Sorry za vykricniky, ale uz ma tu fakt "zveda" zo stolicky.
|
nika00
Člen |
- Nahlásit
chodila sem tam se sandy....bylo to no nevim ..takvy zmateny...cvicila je tam zenska....ktera tam u toho mela kocarek se svym deckem a vetsinou se venovala jen psum, kteri uz to zvladali a byli "aktivnejsi" coz sandy se obcas bala..a ta zenska nemela moc trpelivost...byla divna
|
monika
Člen |
- Nahlásit
dorfa
a to nejsem žádný psychoanalytik.
a proto nepoznáš co v nás opravdu je. neznáš nás, nic o náš nevíš, posbírala si všechnu moudrost světa a z nás děláš závistivce. tohle se nám nelíbí. orry se ptala a my jí odpovídali.pak se to zvrtlo k něčemu jinému a my jen vyjádřili svůj názor. nebylo v tom nic špatného.jsou to peníze orry a jako takové at si je utratí za cokoliv, jen ji tady lidi radili jiné a možná lepší řešení.tahle majitelka JRT není v republice jediná.chce to možná jen hledat.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:35
- Nahlásit
sezerte se tu zatim smy
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:36
- Nahlásit
pigie....
ale jo oni mi to zarucovali..a ti jejich psi byli sampioni....meli rodokmen dlouhej jak toaletni papir...a spustu trofeji....ale...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:37
- Nahlásit
ostatni!!
uz tu cenu neresim, anoooooo??!!!!!!!!!!! ,-)
Tu je diskusia
|
Orry
Člen |
- Nahlásit
nika
to je divne vzdyt PP=kvalita,zdravi,velikost a vsechny znaky
no jo to bude tim ze sis tu Sandynu nekoupila s tema PP...ted to vidis
jj a prosim proc je Sandy takova mala?
|
dorfa
Člen |
- Nahlásit
nika00
Nevím o co ti jde? Některá plemena mají s víčky problémy, a nemusí to být chyba chovatele. Ke zdravotním problémům prostě dochází a to ať v chovu psů s PP tak i psů bez PP. Ten chovatel nemusí být svině, jen proto že tvůj pes měl problémy s víčky.
No tu továrnu na peníze nemohu posoudit, jen souhlasím s tím, že na chovu psů pokud je dělán jen s láskou a s čistými úmysly nejde opravdu vydělat. Je to jen velká bezedná kapsa kam lez pořád a pořád jen cpát peníze.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:38
- Nahlásit
nika00
To je o inom ako rodokmene, sampionaty a tak. To je o ludoch Nevezmem psa od cloveka, ktoreho vidim prvy krat v zivote Odporucam si najprv z chovatela urobit priatela az potom kupovat
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:40
- Nahlásit
monika
a proto nepoznáš co v nás opravdu je. neznáš nás, nic o náš nevíš, posbírala si všechnu moudrost světa a z nás děláš závistivce.
Super, tak teď už v podtextu cítím i náznak agresivity. No jen si posluž mě to fakt nevadí. A Orry ten váš dobrý úmysl, se kterým jí tady radíte určitě ocení.
|
pigie
Člen |
- Nahlásit
nika00
Dorfa ma pravdu. Ja mam tiez vynikajuceho chovatela, ale moj pes to proste schytal. Neriesim, poplakala som jej do telefonu (ked som uz nevedela, co so sebou), porozpravali sa o tom ako dalej a neriesim. V zivote by som od nej napr. nechcela peniaze spat.
|
Orry
Člen |
- Nahlásit
pigie
ja uz o tom diskutovat nebudu neb se to neda....promin ale vy melate o koze a ja o voze tak radsi nic...uz jsem tech nazoru slysela dost...a souhlasim jen s par lidma tady.. a dalsi vase nazory uz opravdu nepotrebuju..neplejtvejte svoji energii na nekom kdo UZ nechce diky...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:43
- Nahlásit
dorfa..ano nekteri psi maji problemy s vicky....ale po kom by to asi zdedili kdyz jsou "znackovy sampioni" ze?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:44
- Nahlásit
Orry
Ale ano, len ze vynucovat si konec diskusie na fore je trocha drsne a nezvyk
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:45
- Nahlásit
Orry
Velmi rozumné. Chceš-li psa bíti tak hůl si vždycky najdeš. A tady v této diskusi o nic jiného nešlo.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:45
- Nahlásit
jen sem tim chtela rict, ze PP v dnesni dobe neznamena vubec nic!!!!!!!! tot vse!!!!
a lidi kteri maji psu hodne a vsechny s PP jako vynikajici sampiony je to jen zdroj penez.....ti psi jsou v kotcich a ven se jdou s panickem projit jen pred vystavou...je mi z toho spatne....kdyz ma nekdo psy s PP a najednou se objevi jeden "vadnej" z chovu...tak jsou schopni ho nechat utratit jen proto, ze nebude dobrym zdrojem penez....a pro toho, kdo ma psy...jako cleny rodiny a ne jen jako zvirata, je tohle chovani neunosne....
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:47
- Nahlásit
nika00
Jo k tomu právě vedl ten chov psů s PP.Člověk chtěl by pes měl hlavu hranatou nebo zase kulatou a cílenou plemenitbou vyšlechtil psa, který se nemůže na ten svět ani pořádně podívat. O tom je ta etika o které pořád mluvíme.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:47
- Nahlásit
Orry
to je divne vzdyt PP=kvalita,zdravi,velikost a vsechny znaky
no jo to bude tim ze sis tu Sandynu nekoupila s tema PP...ted to vidis
jj a prosim proc je Sandy takova mala?
tak promiň, ale tohle fakt už vypadá, že si z nás děláš prdelky...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:48
- Nahlásit
nika00
PP ti nezaruci zdravie. Zaruci ti vacsiu pravdepodobnost, ze pes bude mat menej zdravotnych problemov ako pes bez PP
|
pama
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:48
- Nahlásit
Orry
Nevím jestli už jsi úplně rozhodnutá ale mrkni na tohle:
nabízime štěňata s pp.Barva bílá s hnědými znaky a trikolorní.Odběr možný od 3.3.06 Otec štěňat import.Perfektní exterier i povaha.Očkování,odčervení a smlouva samozřejmostí.Informace na tel:777101027 nebo imail es.jack@seznam.cz
Lokalita: Středočeský kraj
Cena: 15000
Jsou s PP (bude to JRT) a nejsou za 30.000,-Kč. Našla jsem to náhodou na www.bazos.cz, možná, že bys tam našla ještě lepší nabídku.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:49
- Nahlásit
nika00
ti psi jsou v kotcich a ven se jdou s panickem projit jen pred vystavou...je mi z toho spatne...
A ty si si od nich kupila psa????
|