| Autor |
Zpráva |
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:34
- Nahlásit
dorfa
No nenapsal jsem to přesně, takže oprava:
a můj názor je ten, že exteriér byť sebestandardnější sám o sobě o ničem nesvědčí neboli lépe plemeno nedělá!
pardon, nějak mi to vypadlo
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:42
- Nahlásit
Trotelchen
V tom případě pak jíž souhlasím úplně se vším co jsi napsal.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:48
- Nahlásit
dorfa
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:50
- Nahlásit
Trotelchen
To je škoda viď, žádný škádlitel na obzoru. No v pondělí, až budou všichni v pracovním procesu tak to bude o něčem jiném.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:55
- Nahlásit
dorfa
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:03
- Nahlásit
Trotelchen
Jdi na „etika v chovu psů“ . Tam se můžeš škádlit s Pegie
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:15
- Nahlásit
tys ale velké škádlidlo ))))))))))))))))))
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:38
- Nahlásit
Trotelchen
z českých kynologických serverů je evidentní že průměr českých chovatelů je dosti v PRDOLÍNĚ ať už co do úrovně či jen třeba svých zájmů.
No to bude tím, že já už nejsem ani ten průměr, já jsem někde hodně u dna, ale těžší mě, že zcela dobrovolně a ráda.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:40
- Nahlásit
Trotelchen
Ale fuj je tam překlep, mě to samozřejmě těší, a pro někoho to pak tady je holt těžší.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:45
- Nahlásit
dorfa
je fajn že u dna jsi dobrovolně a ráda...ostatní tam jsou a nevědí to
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2006 23:17
- Nahlásit
dorfa
Jsi si to vzala nějak osobně.....já psal o průměru Nebo mi to osobno z Tvého spotu aspoň tak vyznívá
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:29
- Nahlásit
Trotelchen
Vůbec ne.Tak jsem to ani nemyslela. Já se sem chodím taky jen bavit, nic jiného od toho ani nečekám.
A nejvíce mě baví ty filosofické rozbory etiky chovu psů, krmení a kastrace.A máš bohužel v hodně věcech pravdu. Zatím jsem se tady nic nového co bych už nevěděla nedozvěděla. A poučování mě v tom směru, že chov psů bez PP je protizákonný, což už mně tady jedna účastnice diskuse taky tvrdila a s takovým přesvědčením, mě pak může jen rozesmát. Pravda svědčí to o mnohém, a já jsem nabyla dojmu, že pro tu účastnici to třeba svědčí o tom, že když ona je v tom bahně dle tebe, tak já se svými názory jsem asi hodně pod dnem toho bahna.
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:22
- Nahlásit
dorfa
Trotelchen
Zdravím ze dna
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 11:14
- Nahlásit
dorfa
Aha, tak to jo...no já se občas něco nového dozvím...teda velmi často (jako na těchto diskuzích), ale občas je to i smysluplné . Takže navíc určitý přínos to má a to je dobře!
Ty ale nejsi bahno ) Teda v Bahně :-D
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 11:15
- Nahlásit
daliva
A jak jsme se tam dostali? Na to dno?
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 11:26
- Nahlásit
Trotelchen
No, dumám a zpytuju svědomí, ale evidentně jsem tam byla umístěna... Ale modří už asi vědí...
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:14
- Nahlásit
daliva
prostě z českých kynologických serverů je evidentní že průměr českých chovatelů je dosti v PRDOLÍNĚ ať už co do úrovně či jen třeba svých zájmů.
Toto je vyjádření kde je úroveň většina českých chovatelů. Je to sice vyjádření, která psal kolega v "Etika v chovu psů", ale dle mne se vztahuje i k této diskusi. No a já jsem pak tu PRDOLÍNU, nazvala ještě spisovněji DNEM.
No, dumám a zpytuju svědomí, ale evidentně jsem tam byla umístěna... Ale modří už asi vědí
Takže na vysvětlenou.
Jinak si nemyslím, že jsi tam byla umístěna ty, alespoň mnou ne. Protože vyjádření typu (nesouhlasím, neschvaluji atd.), je vyjádření pouze tvého postoje a to respektuji, jakož i každý jiný názor. Já jsem měla na mysli výrok jiné přispěvatelky a to "je zákonem zakázáno", myšleno chov psů bez PP. A natolik jsem byla schopná vypozorovat, že jsi natolik inteligentní, že víš že je to právě naopak Protože co není zákonem zakázáno je povoleno.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:17
- Nahlásit
dorfo to fakt nekdo psal ze je to zakonem zakazano?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:17
- Nahlásit
daliva
Trotelchen
No, dumám a zpytuju svědomí, ale evidentně jsem tam byla umístěna... Ale modří už asi vědí...
A KDO JE MODRÝ?
Já ne, já ještě nedostal na zadel? Ale koukám, že brzo již chytnu
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:19
- Nahlásit
Hele, přišel Artík a Beník, pojďme se raději najíst!
Jj psala to jedna žena ...ona psala, že je to nelegální tuším...nu asi si to popletla...myslela, že když ji to zakáže klub, tak je to nelegální...a to je právě to zlo...spousta lidí vůbec neví...kam sahají pravomoce klubu a pak ten chov taky vypadá...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:22
- Nahlásit
pajinka
Tak jsem si chtěl trochu užít, tak jsem najel na webovky svého oběda a nějak se nemohu dostat za titulní stranu...jakto?
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:29
- Nahlásit
trotelchen zkousej to, treba na o prijdes
Na Benikovi by sis moc nepochutnal...
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:36
- Nahlásit
dorfa
Díky za vyzvednutí ze dna.
Vztáhla jsem to na sebe proto, že jsem v dřívějším příspěvku na adresu paní, od které si Orry pořizuje štěně, také použila výraz "vědomě ilegální činnost". Což není sice formulace nejšťastnější a nejpřesnější, ale z kontextu je snad patrné, že je to myšleno ve vztahu k pravidlům chovatelského řádu, ČMKU a FCI, které se ta dáma svým dobrovolným členstvím a registrací ch.s. v rámci těchto organizací rozhodla akceptovat...
Takže jestli to fakt nakonec nejsem já a šup se mnou zpátky do bahna. Navíc i z toho filozofování jsem tu byla obviněna...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:39
- Nahlásit
pajinka
Njn to byl trochu problem, musel jsem povypinat asi 4 veci, nez se mi ta uvodni foteska zobrazila...to je totiz tim, ze ji tam mas vkladanou pomoci javascriptu....takze par lidijum se muze stat, ze prijdou o ten pocit, dostat se na Tve stranesty )...hlavne se to nepovede tem, kteri maji vyssi zabezpeceni )
Tak jdu se koukat na obed.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:41
- Nahlásit
daliva
Co do bahna?? Na pranýř!!! A trhat nehty a řezat uši!!!!
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:41
- Nahlásit
alespon snizim riziko spapani mojich miminek
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:44
- Nahlásit
protoze chov psu bez pp podle zakona JE VLASTNE U NAS NELEGALNI!
Možno přečíst na této diskusi na str. 15.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:46
- Nahlásit
daliva
jsem tu byla obviněna...
Co do délky se tvé příspěvky rovnají filosofickým rozborům velkého formátu.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:46
- Nahlásit
uz to ctu dorfo, super blabol...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:50
- Nahlásit
pajinka