| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:07
- Nahlásit
darfu
fakt to uz nereste...
me to radost z pejska nezkazi, ikdyz se treba o to nekdo snazi!!
darfu, kde chovas psiska?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:07
- Nahlásit
A lhaní samo sobě je taky ošidná porucha.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:08
- Nahlásit
dorfa
křičí?
ze mě konkrétně mluví špatná zkušenost z dětství
jistě ty máš také špatnou zkušenost se psy s PP, proto tu zas šíříš svoje názory
mohu mluvit jen za sebe, ale celou dobu se snažím Orry upozornit, jak moc si protiřečí,
na jednu stranu chce jen a jen JRT a na druhou stranu je jí to vlastně jedno, co z něj vyroste i přesto je ochotná za něj dát nemalou sumu
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:08
- Nahlásit
dorfa
Ja som Slovenka Ale nie, ja jej ho prajem, kludne nech si ho kupi, viem, ze ho bude mat rada aj bez PP, aj ked to nebude nakoniec JRT. Ja by som sa nikdy neodvazila takto cloveka obvinit
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:10
- Nahlásit
Trotelchen
A lhaní samo sobě je taky ošidná porucha
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:10
- Nahlásit
pigie
chapu..ja jen ze se tu vsichni ti co maji pejsky s PP ohaneji utulky..a sami maji pesany jen ze spickovych vrhu a za nekolik tisic
me zas prijde tech tricet tis. moc..tot vse...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:11
- Nahlásit
monika
Trotelchen
A lhaní samo sobě je taky ošidná porucha
Nerozumim Tvemu prispevku. Vzhledem k tomu, ze je urcen mi ci je reakci na me, muzes mi ho prosim vysvetlit? Dik
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:11
- Nahlásit
pigie
já bych ten krevní test udělat nechala, borelióza je sviňa zákeřná, táta málem ochrnul a může být rád, že se vůbec hýbe... a to že dodneška má problémy, zaplaťpánbůh, že je na tom tak jak je...
Jen mu odeberou krev a udělají rozbor, nic víc, nic míň...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:12
- Nahlásit
Orry
No ved. Ja bud psa s PP alebo z utulku. To je, co ti chceme povedat Nic viac.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:12
- Nahlásit
Trotelchen
kdo tady lhal?
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:14
- Nahlásit
zuzka
Já nekřičím. Já se jen upřímně bavím, jak Vás "poctivé chovatele" přímo zvedne ze židle už jenom ta myšlenka, že někdo je ochotný dát 10.000,-Kč za psa bez PP. Nebo, že někdo nevidí jen zápory na chovu psů bez PP. Je to jako když s píchlo do vosího hnízda.
Všechny své psy jsem milovala úplně stejně i když třeba tu pomyslnou chovnost nezískali. Není o špatné zkušenosti, je to o vývoji myšlení a o uspořádání si priorit v daném problému.
|
Orry
Člen |
- Nahlásit
ja si protirecim??
celou dobu tu rikam ze chci PLEMENO JRT bez PP..nic vic nic min...
chtela jsem jen slyset nazor v rozdilu cen
|
pigie
Člen |
- Nahlásit
Orry
Skus to radsej s tym spolumajitelstvom Takto ceny fakt pojdu do zavratnych vysok, len preto, ze je s PP. Ja som kupila svojho s PP za 16 tis. A to si myslim, ze urcite investovala do neho viac ako tvoja chovatelka, hoci ho predava za 10tis. Radsej sa spytaj chovatelov s PP, ci su ochotni zlavit a za aku cenu. Niektori su, ti naozajstni
|
Trotelchen
Člen |
- Nahlásit
monika
kdo tady lhal?
Nic takového jsem netvrdil, jen jsem konstatoval, ze lhani samo sobe je nebezpesne. Je to takovy testik, zjišťuje se tím sklon k některým typům chování ) nic víc, nic míň.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:16
- Nahlásit
Trotelchen
a co jsi zjistil?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:17
- Nahlásit
pigie
a ja chci jen PSA JRT nic vic
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:17
- Nahlásit
dorfa
nejsem ani poctivý ani nepoctivý chovatel... jsem poctivý majitel, kdybych byla množitel, tak na své Sáře vyrejžuju zlato... spousta lidí se mě ptá, moc se jim líbí, jak je drobná atd...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:18
- Nahlásit
a co jsi zjistil?
monika
Zatím nic moc snad jen že uživatel s nickem Monika má zřejmě zájem o oblast psychoanalýzy )
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:19
- Nahlásit
pigie
spoluvlastnictvi psa??? promin, ale ja chci pejska pro sebe,,, a chci o nem rozhodovat sama
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:20
- Nahlásit
Jandula
mám to samé s doginou. ted dohárala a já tam měla chlapa, který mě přesvědčoval at nakryjem. ani náhodou. Dora nikdy štěnata mít nebude, jde v dubnu na kastraci. nic o předcích nevím a i když ona sama je skvělá nikdo mi nezaručí,že budou i štěnata.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:20
- Nahlásit
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:22
- Nahlásit
Trotelchen
musím se přiznat, že z některých lidí tady jsem dost zmatená.Pracuji s lidma, myslím si, že lidi dokážu celkem dobře odhadnout, ale v tomhle písemném anonymním projevu dost tápám.Ale je mi tu fajn.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:23
- Nahlásit
pigie
Skus to radsej s tym spolumajitelstvom
No pigie, ale to bude bud stejna sazka do loterie nebo zaplati advokatovi za kvalitni smlouvy taky tu "dvacku"..nemyslis?
A jit do spolumajitelstvi s rizikem, ze jsem podepsal nejaky nesmysl a o psa mohu treba i prijit nebo mohu byt nucen s nim delat neco, co bych sam nechtel...no nevim....
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:25
- Nahlásit
dorfa
psala jsi, že to na tebe křičí, což mě udivilo
Orry
ano protiřečíš
chceš pouze JRT, žádné jiné plemeno (nikdo neříkal doga, ale poukazovali na povahově podobné teréry), na druhou stranu vlastně ani toho JRT nechceš (chceš přeci hlavně kamaráda) a případně ti vůbec nebude vadit, že to bude kříženec
chtělas vědět, proč ten rozdíl 20 tis., teď to víš, je to riziko, že to nebude JRT, nebo že to bude JRT s vadou, ta vada může být nevýznamná (např. postavení uší), ale třeba i závažná zdravotní
ta chovatelka neuchovnila svoji fenku z nějakého důvodu, otázka je proč, jelikož chová i jiné plemeno s PP, nechutí k výstavám to zřejmě nebude
|
Orry
Člen |
- Nahlásit
tak co ty agility v praze? nevi prosim o nich nekdo, dekuju
|
Trotelchen
Člen |
- Nahlásit
monika
)
Nenech se zmást, zde je to jen virtuální realita, zde nejsou lidé, zde jsou nicky!!!!
Můžu se s Tebou chvili bavit tak a chvili úplně jinak, ten internet to snese, pokud teda nejsi někdo, kdo se na to specializuje a snaží se identifikovat, kdo opravdu jsem. Rozumíme si? )
Spousta lidí se zde chodí uvolnit, odreagovat a mnohdy dost nevybíravým způsobem...a ni s tím nenaděláš...
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:26
- Nahlásit
monika
Jandula
zuzka
Ta obava o to zda to štěně bude skutečně JRT, to varování že psa bez PP jsou jen vořeši, že jejich chov je neetický, ta obava o budoucí zdraví štěněte ….. Protizákonná činnost, která by se měla zakázat.
No a o mě řeknete že křičím. Vždyť tenhle příspěvek v některých z vás vyvolal přímo hysterii, proti chovu psů bez PP.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:26 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Orry
Trotelchen
Je to navrh. Ani mne by sa to nepacilo, ale poznat chovatela, mat plemeno, ktore ide do zavratnych vysok, tak urcite na to pristupim. Napr. ja svojej chovatelke doverujem Som s nou v kontakte, hoci pes ma uz skoro dva roky. Ja vyberam i chovatela, nie len psa s PP.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:27 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit
dorfa
na mě přímo z té obrazovky křičí
tohle jsi napsala
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:27