| Autor |
Zpráva |
fromeli
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:49
- Nahlásit
a lidi kteri maji psu hodne a vsechny s PP jako vynikajici sampiony je to jen zdroj penez.....ti psi jsou v kotcich a ven se jdou s panickem projit jen pred vystavou...je mi z toho spatne....kdyz ma nekdo psy s PP a najednou se objevi jeden "vadnej" z chovu...tak jsou schopni ho nechat utratit jen proto, ze nebude dobrym zdrojem penez....a pro toho, kdo ma psy...jako cleny rodiny a ne jen jako zvirata, je tohle chovani neunosne....
Nika, s tímhle souhlasím.
A taky souhlasím s Pigie, že i chovatele psa s PP je nutno pečlivě vybrat.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:50
- Nahlásit
pigie
Ale ano, len ze vynucovat si konec diskusie na fore je trocha drsne a nezvyk
no len si zvykej..jsem holt asi drsna holka kdyz chci ABYSTE MI UZ DALI POHOV zadala jsem vas o radu...a ted vas zadam KONEC diky
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:50
- Nahlásit
to je jako kdyz si berete dite z detskeho domova....taky prece neresite, jestli jeho matka byla slapka, nebo mela modrou krev....proste si berete to dite, protoze mu chcete dat lasku a verite ze i ono da lasku vam...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:51
- Nahlásit
b]pigie[/b]
Odporucam si najprv z chovatela urobit priatela az potom kupovat
já to tak mám teď. s chovatelkou jsem už víc jak rok v kontaktu.byla jsem ji už párkrát navštívit (i když to mám přes celou ČR), byla jsem s ní na výstavách, seznámila jsem se s jejím odchovem a majiteli už starších štěnat z její chov. stanice, vím jak se o své psy stará, jsme kamarádky.věřím jí a i ona má možnost poznat mě a ví kam její svěřenec půjde.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:53
- Nahlásit
dorfa
Super, tak teď už v podtextu cítím i náznak agresivity. No jen si posluž mě to fakt nevadí. A Orry ten váš dobrý úmysl, se kterým jí tady radíte určitě ocení.
no jasně a kdybych tě měla po ruce tak tě i zmlátím
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:53
- Nahlásit
fromeli....
je to proste o lidech...
ale z vlastni zkusenosti vim, ze i lide znami, nemusi byt vzdy zarukou uspechu.
me osobne je jedno, ze ten pes zrovna neodpovida normam....pro me je dulezite, co pro me znamena...a jsem si jista, ze tenhle jeden pes, ktery neodpovida norme, me srdce naplnil milionkrat vic, nez tech ostatnich deset psich sampionu ty "panicky" kteri otviraj jen penezky a cekaj az se penizky budou sypat...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:55
- Nahlásit
dorfa
odkud jsi? nezajdem se spolu provětrat? moje doga je moc hodná a já taky! fakt, nekecám
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:56
- Nahlásit
Velmi rozumné.Chceš-li psa bíti tak hůl si vždycky najdeš. A tady v této diskusi o nic jiného nešlo.
dorfu, asi tak... ale ja se nedam neboj hehe
vse jsem tu myslela dobre...ale nektere utoky jsou vazne drsne...
jandula
prdelky? ja jen cituju co jsem se od vas dozvela co jste se mi tu celou dobu snazili nalit do hlavy
dekuju dorfy a ji podobnym ze jeste takovy lide jako jsou oni existuji...jinak by to byl fakt odpad
a kejhu, stuj si za svym jako ja vsak my vime o cem to je
parma
uz jsem rozhodnuta..nejde mi totiz o to PP..ale o toho pejska..a ten co jsem za nim byla se mi libil..vybrala jsem ho srdce..neni to zbozi...chci uz jeho...i se vsemy riziky ale diky...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:56
- Nahlásit
nika00
Pro mě je také důležité, co pro mě znamená a ne jak vypadá (to že je Sára menší než ostatní retrieveří neřeším), ale už mě sakra nebaví, abych měla starost o to a nervovala se, kdy se s ní budu muset předčasně rozloučit... Dva první psi mi zemřeli v sedmi letech, Sára podle prognóz taky moc dlouho nevydrží...
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:57
- Nahlásit
pama
nabízime štěňata s pp.Barva bílá s hnědými znaky a trikolorní.Odběr možný od 3.3.06 Otec štěňat import.Perfektní exterier i povaha.Očkování,odčervení a smlouva samozřejmostí.Informace na tel:777101027 nebo imail es.jack@seznam.cz
Lokalita: Středočeský kraj
Cena: 15000
Jsou s PP (bude to JRT) a nejsou za 30.000,-Kč. Našla jsem to náhodou na www.bazos.cz, možná, že bys tam našla ještě lepší nabídku.
Orry
Tak to je opravdu seriozní a upřímně míněná rada pro Orry, po 2 dnech úspěch.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:57
- Nahlásit
Orry
no len si zvykej..jsem holt asi drsna holka kdyz chci ABYSTE MI UZ DALI POHOV zadala jsem vas o radu...a ted vas zadam KONEC diky
Nehnevaj sa, to mi pripada trochu pritiahnute za vlasy.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:59
- Nahlásit
monika
Presne tak Blahozelam
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:00
- Nahlásit
jandula...to je mi lito....ja mam taky retrivra..je taky o neco mensi...navic mela ty zarostly vicka a ted navic je docela tlustoucka
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:00
- Nahlásit
dorfa
žes mu nenašla něco takového i ty... taky tu dva dny diskutuješ a skutek utek...
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:01
- Nahlásit
monika
Ale já ti přece věřím. A proti tobě ani tvé pesině nic nemám.Přece bys ses nenechala nějakou nesmyslnou diskusí na netu rozházet. Jsem z Prahy.
No a co mé zásady při prodeji štěňat, ty už si mi odpustila?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:03
- Nahlásit
tak sem se po návratu prokousala těma tunama příspěvků.....zkrátka Orry bude mít svýho pesa a on bude nsad JRT,ale myslím,že jí by bylo jedno i kdyby nebyl,vybrala si ho..a chce ho ne? ...
dorfa
psala jsi o cvičáku v Modřanech???nevíš přesnější info..teda si psala o kvalitním a ten sháním na jaro na mé nové štěně bez PP
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:03
- Nahlásit
Svato....ja uz ale davno vim, ze nema cenu lidi o necem presvedcovat....
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:04
- Nahlásit
Jandula
žes mu nenašla něco takového i ty... taky tu dva dny diskutuješ a skutek utek...
No dobrý tobě asi fakt musím hodně ležet v žaludku. Ale ty si tady taky diskutovala a levnější štěňata JRT s PP si nenašla, tak si můžem podat ruce.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:04
- Nahlásit
nika00
To že je tlustoučká - Sára má taky jako každý retriever sklony k tloustnutí, ale dostává málo žrádla a hodně pohybu..
Ty jsi vlastně psala o těch light granulích, co zkusit nějakou veterinární řadu pro obézní psy (není to light, ale přímo určeno pro psy s přesahující váhou)? Třeba ta Eukanuba: Restricted Calorie Formula pro psy
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:05
- Nahlásit
dorfa
Nenašla, ale pak nekritizuju ostatní, že nenašli nějaké konstruktivní řešení...
V žaludku mi neležíš, v žaludku mi právě leží moc dobrý sendvič...
|
sarax
Člen |
- Nahlásit
dorfa
ale byť s tebou celkem dost souhlasím,vrátím se k tomu,že nedáš psa rodině s dětma..myslím,že pokud ho budou milovata umějí vychovat jak psa tak děti k životu se psem,neměl by to bejt problém ne??já chci psa teďka..druhýho..mimino bude v zápětí.a nemyslím,že ho ošidím ...
|
nika00
Člen |
- Nahlásit
sarax....o kvalitnim cvicaku v modranech nevim..ale jedne kvalitni je primo v jinonicich jak je stredisko vodicich psu..
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:06
- Nahlásit
dorfa
No a co mé zásady při prodeji štěňat, ty už si mi odpustila?
každý má nějaké zásady, já bych si od tebe štěně nekoupila - nemáš německou dogu já jsem z Frýdlantu nad Ostravicí (30 km od Ostravy), do Prahy jezdím k té chovatelce.
|
dorfa
Člen |
- Nahlásit
sarax
Zeptej se "Evina". Včera jsem s ní měla rozhovor na " šelma v lese nebo tak nějak". Podle toho ona pořád cvičí já už jsem toho nechala. Takže ta bude vědět určitě více, možná že ještě pořád dělá i cvičitelku na cvičíku.
|
pajinka
Člen |
- Nahlásit
Pravda je ze znam chovatele, ktery se treba na roce zbavej psa pac nesplnil jejich predstavy Nedokazu si predstavit ze bych dala jednoho z mych psu pryc, je to nechutny, je videt ze je to pro ne opravdu vec a ne pes...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:07
- Nahlásit
jandula....to se musim jeste poptat veterinare...je fakt ze ted toho pohybu moc nema...zradla dostava malo....jednou denne..
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:09
- Nahlásit
pajinka...jojo...nekdo ma na to zaludek
|
Orry
Člen |
- Nahlásit
pigie
ja se nehnevam..neboj ale uprimne uz me z toho tady zacina bolet hlava
|
dorfa
Člen |
- Nahlásit
Jandula
Nenašla, ale pak nekritizuju ostatní, že nenašli nějaké konstruktivní
Ale já jsem to pochopila, že mě za to kritizuješ, jinak bys mi to přece nevytýkala. A ráda bych do svého žaludku taky konečně už něco dostala. Takže papalala.
|
Jandula
Člen |
- Nahlásit
nika00
Niko, dávej jí spíš dvakrát denně, pro větší psy je to lepší...
Hlavně, dělej s tím něco, protože pes a jeho orgány, klouby trpí, Sára pohybu neměla moc tři měsíce, když byla po operaci obou loktů a nepřibrala, protože jsem jí musela drasticky snížit dávky...
|