| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 13:15
- Nahlásit
konecne po sto letech stazeny fotky z rijnove dovci...
prasopes:
nastesti vetsina kaluzi byla ciste mokra, ne bahnita
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:35
- Nahlásit
cernej caj
Pěkná fotka, tohle mám přesně já, jak je někde nějaká louže, stoprocentně jí Kim vymete a ty bahnitý jsou fakt super. Včera se Kim vykoupal v rybníku, prej ještě není taková zima.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 20:20
- Nahlásit
Maya
a otrepal se na panicku, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:46
- Nahlásit
cernej caj
Panička má bohatou praxi a ke psovi vylezlému z vody v listopadu se nepřibližuje ani omylem.
No naštěstí teď už má Kim rozum a jen tak si ve vodě pochodí, aby mu koukala hlava, skoky po hlavě do vody a nejlépe v zimě předváděl jen jako mlaďoch
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 09:15
- Nahlásit
Maya
skoky po hlavě do vody a nejlépe v zimě předváděl jen jako mlaďoch nevim, jestli nejsu rada, ze Tim se vody boji jako cert krize a dava si sakra zalezet, aby ani drapek neomocil
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 09:35
- Nahlásit
cernej caj
Jj, Dorin se taky vody bojí, ten se z potoka ani nenapije, protože se k vodě ani nepřibližuje, ale taky jsem ráda, druhý takový jako Kim, to by mě kleplo, to by ani nešlo uhlídat, teď už to jde, ale když byl Kim mladší, tak jsem musela neustále hlídat kde je voda, jinak byl schopný skočit z mostu, a to bohužel u nás je voda snad všude.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:43
- Nahlásit
Maya
minimálně Kim musel být moc spokojenej jak sme teď byli na tom třeboňsku na prodloužený víkend, ferina musela strčit do všech těch rybníku aspoň přední tlapy, když už nic, Tim byl ale přesně jak Dorin. přemýšlel, jestli mu ta žízeň stojí za to, aby do vody strčil čumáček
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 16:11
- Nahlásit
Maya
taky jsem ráda, druhý takový jako Kim, to by mě kleplo, to by ani nešlo uhlídat, teď už to jde, ale když byl Kim mladší, tak jsem musela neustále hlídat kde je voda
Nám se takhe v únoru šel koupat pitbul, protože bylo bezpodmínečně nutný přinýst na házení zrovna ten konkrétní klacek z potoka. No bohužel to byl kořen
Jinak Baty, Cir a Mája se cachtaj po bříško kdykoliv to jde, Bessy chodí při břehu nebo bublá čumáčkem do vody. Už ale neječí jak na lesy, páč jí bylo vysvětleno, že kdo štěká, poletí do vody. Koupala se dvakrát a pak usoudila, že vlastně neni bezpodmínečně nutné řvát jak na lesy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 23:22 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
kachna_
Bessy chodí při břehu nebo bublá čumáčkem do vody. Už ale neječí jak na lesy, páč jí bylo vysvětleno, že kdo štěká, poletí do vody. Koupala se dvakrát a pak usoudila, že vlastně neni bezpodmínečně nutné řvát jak na lesy -
Naši psi oba jen po břicha s tím, že Berry tam vydrží dýl, Worka potápí hlavu a bublá
cernej caj
prasopes: nastesti vetsina kaluzi byla ciste mokra, ne bahnita - to by jsi teprve viděla prasopsa když Worka vleze do kaluže, kde je trochu vody a většina starého, šedého, náležitě smradlavého bahna...a vyleze bílá koule s napatlanýma šedýma podkolenkama Většinou to cestou ošoupá či zase v něčem opláchne, ale onehdá nebyla už nikde víc voda, tak to měl nalepené tři dny, dokud jsem se nenakrknula a vyčesala mu to
Poslední výlet i se sestřenkama a jejich psinama (druhá fotí)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 23:26
- Nahlásit
Maya
co marod, už je happy??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 09:31
- Nahlásit
worick
JJ, ve čtvrtek večer jsem mu po 14 dnech sundala límec, tak si to do pátku celkem oblízal do červena, jsem myslela, že mě klepne, ale jsem si řekla, že už mu na to kašlu, ať si ty kulky třeba ukousne ale pak už to šlo, asi to bylo jen to prvotní, že si na to konečně může, teď už to má dobrý, už si to skoro nelíže, akorát když jdeme na prochajdu, tak to asi pořád trochu cejtí jak jde a každou chvíli si sedne na bok, někdy i lízne, ale to už nic není, akorát to vypadá srandovně, tak snad už to bude dobrý, ale byl to teda horor nad horory
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 22:11
- Nahlásit
cernej caj
Tak už jsou na webu bonitace na příští rok, tak doufám, že se dostavíte.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:24
- Nahlásit
Maya
takja to ocihnu, jeste bysme meli vyresit ten rentgen, ale financne nam do toho vlezl nakup komina, at v zime neumrzneme takze se to asi presouva na jaro ale zas nevim, jak dlouho se ceka od rentgenu na zaslani vysledku? (v nejhorsim dorazime bez rentgenu aspon
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:35
- Nahlásit
cernej caj
zas nevim, jak dlouho se ceka od rentgenu na zaslani vysledku?
Taky to řeším
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:51
- Nahlásit
cernej caj
Tak můžeš dorazit bez rtg, příjdeš akorát o tu slevu, což je stovka.
Jak dlouho se čeká to teda netuším.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 13:04
- Nahlásit
uvidime. muz s ukazovanim psa zasadne nesouhlasi, si mysli ze pak budu mit tendence ho mnozit, takze i ten rentgen je mu dost proti srsti, vubec nechce pochopit, ze rentgen a bonitace jeste neznamena, ze clovek bude chtit mnozit
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 13:24
- Nahlásit
cernej caj
kachna_
Na výsledky RTG se čeká tak cca 3 týdny- měsíc maximálně pokud fotíte jinde a posíláte k Ekrovi. Ale mně to fotili přímo u Ekra, takže mi výsledek řekl rovnou a i papíry dal do ruky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 13:40
- Nahlásit
cernej caj
Muž se bojí že Ferinku rozmnožíš a všechny štěňata si pak necháš doma?
Ale rtg děláte snad nejvíc kvůli sobě ne? Si myslím, že s Ferinou dost chodíte, takže info jak na tom má klouby by se vám asi celkem hodilo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 13:58
- Nahlásit
nefritt
Na výsledky RTG se čeká tak cca 3 týdny- měsíc maximálně pokud fotíte jinde a posíláte k Ekrovi.
Dík a můžu se ještě zeptat na orientační cenu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 15:11
- Nahlásit
Maya
no právě, rtg chci kvůli sobě částečně, i kvůli tomu že su prostě zvědavá, jak na tom je, + s tou bonitací taky. nemám množící ambice ale potěšilo by mě, kdyby nám ji zbonitovali
jj, má strach z 8mi malých piraňátek a prasopsů, on už špice nechce
tak koukam, ze zbraslav v cervnu nebo brno v zari by sly v poho.
nefritt
tak měsíc je docela v pohodě.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 15:24
- Nahlásit
Tak já platila kyčle, lokty a patelly a všechno dohromady 2600,- ale to bylo v r.2009. Teď nás to čeká začátkem v prosinci s choďandou - už jsme objednaní
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 15:26
- Nahlásit
cernej caj
tak já se přiznám bez mučení, že k nám už vlčí taky nepřijde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 15:34
- Nahlásit
nefritt
to bude zelizko v ohni pro muze, ze existujou lidi co znova vlci nechcou, ze to neni pro nic za nic urcite
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 15:45
- Nahlásit
cernej caj
existujou lidi co znova vlci nechcou
taky jsou lidi, co už nechtěj šoltyji!!!
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 16:06
- Nahlásit
cernej caj
Tak já odvždycky chtěla choda - vlčího jsme si vzali od kamarádky, protože jí ho vrátili původní majitelé. Takže tak trochu neplánovaně. No a protože se chci věnovat hlavně chovu choďáků, nebudu rozšiřovat špice, ale před vánocema si jedu pro další choďandu
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 16:07
- Nahlásit
S tou naší dračicí si totiž naši důchodci nechtějí hrát, tak aby měla parťačku pro lotroviny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 18:34
- Nahlásit
cernej caj
Jen tak ze zajímavosti, proč už muž nechce špice? Nevyhovujou mu povahově? Ono žádný plemeno nevyhovuje všem a kdo má třeba radši klidnější psy, tak špice na perkách moc nedá.
Já už taky asi nebudu mít vlčouna, ale jen kvůli velikosti, co mám Dorina, tak už preferuju menší psy, takže spíš zase střeďáka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 20:49
- Nahlásit
nefritt
tak to uz je za chvilku, uz se na ni asi tesis, co
Maya
jj, "divoky" na nej. on by chtek psa lenochoda, takze ty seltie se mu libej hafo
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 06:44
- Nahlásit
cernej caj
jj, těším. Vybírala jsem hodně dlouho - vlastně i tu první. Tohle mimi je nějaký otesánek. Ve vrhu byla váhou jako čtvrtá a teď už suveréně vede URL
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 06:47
- Nahlásit
A k těm velkým psům - já taky vlastně postupně snižuju hranici, protože když jsme měli po operaci Corynu (leonberger), byla ta manipulace s ní šílená, takže já už velkýho do budoucna nechci.
Teď zase kulhá. Prvně jsem si myslela, že tu nohu má snad zlomenou. Jen jí tak visela a vůbec na ní nešlápla. Ale už to měla, honem jsem nasadila chondra a už na ní našlapuje - sice opatrně, ale našlapuje.
A popravdě si nedovedu nic takového představit u Charlieho, protože to je tak strašná hysterka .............
|