| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 11:05
- Nahlásit
worick
myslela, že je to něco z krůtího masa
ještě že tě nenapadlo, že je to z morčecího masa
morčecí tyčinka
nee tato
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 11:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Maya
nee tato - proboha, kam na ty obrázky chodíš!?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 12:36
- Nahlásit
worick
kam na ty obrázky chodíš!?
no zrovna najít takovýto obrázek, když se takto morčata prodávají na ulicích snad v celý jižní America, fakt není nic těžkého
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:43
- Nahlásit
Maya
A to já zase jo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 15:07
- Nahlásit
asi u nas zacina doba harani... timik vcera olizoval ferinu, ta po nem pekne vystartovala a tim se s kvicenim klidil a za 5 minut se akce opakovala... nevim, jestli je mam nechat, kdyz ho ferina pacifikuje ale on tak jeci, nebo radsi poresit oddeleni...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 16:43
- Nahlásit
cernej caj
nebo radsi poresit oddeleni... - tak pokud nechceš jejich štěnda, tak začni řešit oddělení, protože odhánět ho bude nejspíš jen zpočátku, jelikož jako každá správná ženská dělá první upejpavou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 17:16
- Nahlásit
worick
tak pokud nechceš jejich štěnda
dyk Tim je kastrovanej .
cernej caj
nevim, já kastrovanýho psa nikdy neměla. Holky nechávám pohromadě, ať si haraší dle libosti.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 19:39
- Nahlásit
cernej caj
Já s tím teda zkušenosti nemám, ale asi bych je oddělila, protože myslím, že Timík z toho musí být docela vystreslej. Když nebude mít háravku v dosahu, tak jako kastrovaný by měl být v klidu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 20:35
- Nahlásit
kachna_
cernej caj
dyk Tim je kastrovanej - ahááá kdepak já bych si na tohle vzpoměla že je tu někdo kastrovaný
ale asi bych je oddělila, protože myslím, že Timík z toho musí být docela vystreslej. Když nebude mít háravku v dosahu, tak jako kastrovaný by měl být v klidu - tak já myslím, že o nic víc, než jsou ti pejsové, co týden běhají kolem našeho s háravou Dášou a ta pak připustí jenom jednoho z nich a ti další 4 si ne....
kachna_
já jsem, jak to čtu kolem a kolem, zmatená jak sysel Onehdá jste tu psali něco o tom, že máš mimino...jo? - máš mimino? a tuhle jsi někomu psala, že jseš vdova...opravdu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 14:02
- Nahlásit
kachna_worickMaya
prave ale u nas otazka oddeleni stejne tak spis pres dvere a je mi lito Tima nechavat porad venku a mit doma jen Feri. I kdyz chapu, ze tohle asi vic negativne berem my lidi, ze jim delame nejakou krivdu, nez ze ti psi by to brali spatne, ale prijde mi to takovy, ze vidi ze jeden jde do postylky a druhy zustane venku
ta Dáša je ale vybíravá, co
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 14:06
- Nahlásit
worick
tuhle jsi někomu psala, že jseš vdova...opravdu?
jo, už šest let, a páč se s partnerem jaksi nemůžem shodnout na tom, jestli si změnim jméno nebo ne (to je důvod, co? ), tak jsem se podruhý nevdala, jedno dítě mám dvou a něco letý, druhý čekám v prosinci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 15:27
- Nahlásit
kachna_
jaksi nemůžem shodnout na tom, jestli si změnim jméno nebo ne
tak si nech obě a máš to, dneska to jde
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 15:39
- Nahlásit
Maya
tak si nech obě a máš to, dneska to jde
a tak já si zase řikám, ať si tu svatbu užije i to druhý, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:24
- Nahlásit
kachna_
ať si tu svatbu užije i to druhý, ne?
No to je zase fakt, alespoň si nebudou závidět.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 03:52
- Nahlásit
Maya
četla jsem (teda jako radši bych spala ), že jdete v pátek na kastraci kvůli prostatě a cystám. Tak držim palce. jinak teda s těma všema chorobama psíma musíš bejt u veterináře něco jako VIP zákazník, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 07:48
- Nahlásit
kachna_
s Kimem predpokladam? ze takovy info nam sem Maya vubec nedava, furt nakukuju jestli uz byli u toho veta a najednou dou rovnou na operaci... Tak taky drzime palce, aby to probehlo bez komplikaci.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 07:51
- Nahlásit
kachna_
jo, už šest let - ježíš, to mne mrzí, ach jo Ale koukám, že už je dobře jedno dítě mám dvou a něco letý, druhý čekám v prosinci
a páč se s partnerem jaksi nemůžem shodnout na tom, jestli si změnim jméno nebo ne (to je důvod, co?) - počkej, svoje rodné jméno, nebo už jméno po bývalém manželovi? Svoje rodné si já taky měnit nehodlám, tak je Tom postavený před volbu ber....nebo nech tak Nebo myslíš jméno po bývalém manželovi? Z úcty k němu? To bych si asi nenechala, právě už kvůli novému muži. Protože: tehdy jsi si jméno kvůli prvnímu změnila a tenhle už Ti za to nestojí? Bacha, chlapi jsou ješitní, znáš to....a popravdě se mu nedivím, uvažuju stejně...jak vidíš
Maya
Četla jsem vedle takže to učůrávání s vybarvilo takto (nepletu se? Bylo to u vás?) Držím palce!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 08:19
- Nahlásit
kachna_
cernej caj
worick
Jj, s Kimem, jako sorry, že jsem nenapsala, ale jsem z toho ještě trochu v šoku, jsem nikdy ještě nekastrovala psa a navíc jsem sháněla ten límec, protože tím že už je dost zima se mi to trochu komplikuje, protože Kim mi doma celou noc nevydrží a s normálním satelitem neproleze do boudy, tak doufám, že ten nafukovací bude OK. Byli jsme u veta, udělali mu sono a vet řekl, že má prostatu fakt velkou a plnou cyst, že to chce kastrovat co nejdřív, takže jdeme v pátek. To učůrávání by se tím mělo taky vyřešit, tak doufám, že jo, zase dobrý, že tím se na to přišlo.
jinak teda s těma všema chorobama psíma musíš bejt u veterináře něco jako VIP zákazník, ne?
No to ještě není s Kimem všechno, ještě jsme měli sebou kocoura neb ten mi dva dny předtím skoro přestal chodit, takže rtg a tak a má silnou artrozu, pořád má bolesti, dostal 2x injekci Rimadylu, ale moc mu to nepomohlo, víc už se to prý kočce dávat nemá, mám pro něj objednaný chondro a Hillsky na klouby, jenže on musí žrát i dietu na močák, tak se mu to pokusím nějak míchat a budu doufat, že se to zlepší, zatím se chudák jen plouží a ani si nevyskočí na gauč, po schodech ho nosím, no děs, ani jsem netušila, že toto kočky můžou mít.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 08:31
- Nahlásit
Maya
tak to u vás fakt docela složitý teď Kim by teda měl být po operaci v pořádku, ale teda u kocoura sem o tom taky ještě neslyšela. že se to dycky tak semele všechno v jednom...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:14
- Nahlásit
cernej caj
Jj, nedávno pokousanej Dorin, teď tohle, mám pocit, že jsem celou vejplatu nechala na veterině, jen doufám, že kočku a morče už nic nepostihne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 21:06
- Nahlásit
Maya
dej pak vedet, jak dopadla operace
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 09:17
- Nahlásit
Heble, lze donutit špice, aby po mně nehrabal packou, když chce pohladit nebo se hladí? Mám pocit, že je to pro ně prostě fyzicky nemožný, se tou packou nezarejt člověku do kůže
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 18:25
- Nahlásit
kachna_
No mě při hlazení packou nehrabou, jen když chtěj hladit a nebo přestaneš hladit
odnaučit to nevím jedině snad nikdy nehladit po hrabání, ovšem jak známo, co špicovi jednou vyjde, tak to bude zkoušet pořád, i kdyby stokrát to pak nevyšlo, tak možná by to fungovalo jen od štěněte
každopádně u nás by to ani nešlo, tady už maj lidi takový reflex, jak pes hrábne, tak se automaticky drbe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 18:28
- Nahlásit
Jinak informace, byli jsme dneska na kontrole, Kimovi se podařilo to odřít, nejspíš o betonovou podlahu v kotci přes noc, jak to dělá, jsem viděla odpoledne, rozcapí se na fenu s břichem napůl na zemi a jezdí po zemi nebo se točí dokolečka, ale stehy má dobrý, tak jsme akorát dostali měsíčkovou mast na ty odřeniny, za tejden stehy a snad to bude dobrý, snáší to fakt blbě, furt kňučí a píská, jako teda operace nohy proti tomuto byly naprostá balada.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 19:55
- Nahlásit
Tim hrabe packou neustale, kdyz chce drbat. uz s touto veci prisel k nam a neznam nic lepsiho, nez kdyz clovek spi a najednou mu neco sedre kuzi z pulky hlavy popripade drapne pres celo a oko... takze mame rano ritual - cinkne budik, okamzite si natahnu perinu pres hlavu a v posledni chvili dostavam tlapou pres hlavu, zmekcene pres perinu (proste maj ty bestie reflex na budik, kdyz zmenim zvoneni tak jim trva tak 3 dny, nez na nej zacnou reagovat). I proto se snazim na ferinu nesahat, kdyz obcas hrabne taky, ale s timem je to fakt hrozny... a nevim jak ho toho zbavit.
Maya
tak hlavne, ze stehy dobry, aby se mu tam jeste nedostala nejaka infekce, nebo tak... chudak
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:23
- Nahlásit
Kdyby náhodou někdo strašně toužil po 4 letým papíráčkovi:
tak je v útulku Dobranov
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:31
- Nahlásit
stetisek123
je nádnernej. ale zase ten důvod "z důvodu stěhování si ho majitelé nemohli vzít sebou"... jakože člověk neví ty důvody, ale často je pro hodně lidí jednodušší se zbavit psa než hledat nějaké jiné bydlení
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:42
- Nahlásit
cernej caj
No, mě o tom povídej, mám to na emilu pětkrát denně: alergie dítěte a stěhování. Prostě celá republika je alergická nebo se stěhuje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:49
- Nahlásit
kachna_
bré den,vinšuju..
evidenční číslo: 2131/2011
plemeno: špic
popis: fena
srst: bílá , delší
velikost: střední
nalezen: 23.10.2011
Praha 5
charakteristika: Nalezena bez ničeho
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:57
- Nahlásit
stetisek123
Díky za info, už jsem si tam napsala o jméno, že bychom ho šoupli na klubový stránky.
davidkova renata
Mě teda toto přijde spíš jako čuvač nebo tak něco, tak to je na kachně zda na špice v nouzi.
|