Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:38
- Nahlásit

kachna_
ale zase ona ho muze odhlasit a prehlasit na urad a udelat z toho cloveka zase bezdomovce, takze by si akorat mohli delat naschvali ale clovek by asi utek kdyby se o nej takhle tahali

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 18:59
- Nahlásit

kachna_
Jo, přesně u takového případu jsem tu větu našla

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 19:00
- Nahlásit

cernej caj
Ona nikoho odhlásit nemůže, pokud tam ten dotyčný skutečně bydlí. Přehlásit na úřad může vlastník jen někoho, kdo už tam nebydlí a to musí doložit čestným prohlášením.

worick
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 20:20
- Nahlásit

cernej caj
protože sem tam před týdnem přiklepla hnusnýho obrovskýho pavouka do rámu a teď se bojím invaze jeho nasraných dětí - vidím, že máš stejné (stejně prdlé ) uvažování jako já
Pavouky taky nemusím, i když jsem se dopracovala z naprosté hysterie ke klidné ignoraci. Jinak jako tvorové mají můj obdiv, ale z bezpečné vzdálenosti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 21:36
- Nahlásit

worick
zůstávám u hysterie zato mrtvá krysa rozežraná mušíma larvama už mě poté co jsem jednu uklízela z před dveří na chalupě nechává klidnou

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 22:27
- Nahlásit

worick
Mám to stejně, pavouka ignoruju, ale musí být daleko od mě a rozhodně ho nemůžu zabít, na likvidaci musí nastoupit někdo z rodiny a když není nikdo k dispozici, tak vyklízím pole a čekám až pavouk zaleze a není vidět
Na napůl sežraný myši mě vycvičily kočky, pravidelně nechávají zbytky hostiny na rohožce přede dveřma, jsou moc hodný, asi nás nechtějí nechat pojít hlady, tak se s náma dělí o jídlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 07:35
- Nahlásit

někde jsem četla článek, už nevím s kým a otázka "kdy jste naposledy překonal strach?" a odpověd: když jsem šel manželku zachránit od pavouka

taky sme na chalupě v komoře měli u 2m stropu zavěšenej řetěz a na jeho konci, tak metr nad zemí a metr ode zdí danou krabici na jídlo s chlebem. nechápu jak, ale ten chleba byl ráno okousanej

worick
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:19
- Nahlásit

cernej caj
taky sme na chalupě v komoře měli u 2m stropu zavěšenej řetěz - vy to těm chudákům myším děláte těžší kvůli kondici, že jo To je jak když se křečkům dávají do klece takové ty různé prolézačky, aby se nenudili....
Maya
Na napůl sežraný myši mě vycvičily kočky - ani nemluv vrcholem těhle ,,chuťovek" byla zadní polovina myši a z ní ,,vysypaná" malá myšátka

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:53
- Nahlásit

worick
Fuj, ještě že zrovna nesnídám.
A teď když po nich chci, aby chytli krtka, tak na to kašlou.

Hanca
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:48
- Nahlásit

Prosím o doplnění fenečky na špice v nouzi. Díky.

Dvouletá fenka křížence špice hledá nový domov. Je moc hodná a krásná.
Fena se nachází v odchytových kotcích Vyškov. http://www.psivyskov.wbs.cz/Hledame-nove-hodne-maj itele.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:56
- Nahlásit

Hanca
Dík

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 19:12
- Nahlásit

Ta je pěkná, takhle dává Dorin pacinku taky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 23:17
- Nahlásit

cernej caj
"vtipnej koutek s rudou" dorazil .
Díky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit

Maya
a je ještě mlaďoučká, by mohla mít dobrou šanci

kachna_
kolik se přes špice v nouzi už umístilo špiců? nebo umísťují se vůbec?

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:58
- Nahlásit

cernej caj
kolik se přes špice v nouzi už umístilo špiců?
já to nepoznám, dyk tam je proklik přímo na útulek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 09:35 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
to je fakt, to mi nedošlo, já to brala třeba že ty psi mažeš, tak to víš, ale vlastně tím jen poznáš že se umístil, nebo proč...

edit: tak jsem v našem občasníku četla, že chtěj dělat obchvat psi a že asi začnou už letos na podzim. myslím, že nám seberou tu jednu jedinou venčící možnost

worick
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 12:03
- Nahlásit

cernej caj
edit: tak jsem v našem občasníku četla, že chtěj dělat obchvat psi a že asi začnou už letos na podzim. myslím, že nám seberou tu jednu jedinou venčící možnost - to je mi vás líto Mě něco takového tady udělat, tak bulím jak želva...
Špicka je krásňučká Kdyby náhodou odešel Alfík, tak bych u našich intervenovala. Nikdy sice fenku nechtěli, ale tak by se dala vykastrovat, no...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit

worick
A k Alfikovi by jí nechtěli? Je fakt moc hezká.
cernej caj
Tak to vás lituju, tam fakt není kam jinam jít? I když když to vezmu u nás, tak taky na většinu stran od vsi se jít skoro nedá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit

Maya
prave, dost omezene. hodne i tak vyjizdime autem treba 5 - 10km nejak vencit, chodit kazdej den stejnou debilni trasu s autama ci cyklistama me totiz neba, hlavne kdyz je hodne cyklistu

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 13:22
- Nahlásit

cernej caj
To tam nemáte nějaký polňačku, louky, lesní cesty a tak? Zas až tak blbý jako u vás to teda u nás není.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 13:28
- Nahlásit

Maya
mame tady pole a silnice zadnej les, ani louka, proste v tomhle ohledu sem si moc nemohla vybirat... tak uvidime, jak to dopadne.

Si psala ty, ze nemas rada kdyz psi cinkaj? a ze mas nejakou "znamku" se jmenem a telefonem? pokud k tomu je ale psi znamka, tak uz to stejne cinka, ze? popr. znamka musi byt vzdy umistena na psovi?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 13:51 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
Jj, já, že jim nedávám známky na vzteklinu, psí známku nemáme, ale co vím od lidí, tak na psovi být nemusí, jen bys jí měla mít u sebe jako doklad o přihlášení psa, i když netuším čím bych dokazovala třeba já ve městě, že mám u nás na vsi zaplaceno, když psí známku nemáme a pokladní doklad sebou těžko budu všude nosit , znám lidi, co jí nosí na klíčích, známku se jménem a telefonem máme tagisku ocelovou Red dingo, ale pokud chceš věšet i psí známku a necinkat, tak dělají i plastový http://tagisky.cz/tagisky-psi-znamky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 13:56
- Nahlásit

Maya
aha, takze staci nosit znamku treba v penezence. Prave muz jak je strojar, tak v praci udelal kolecko a vyfrezoval tam jmeno psa, adresu a nase tel cisla, tak ze bysme nechali jen tuhle jednu... ale nevim, jestli tu o vztekline nemusi mit, kdyz by se zabeh, at je jasny ze je ockovanej

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 14:03
- Nahlásit

cernej caj
JJ, prostě tu známku u něčeho, co sebou vždycky se psama nosíš. Známku o vzteklině mít nemusí, je stejně k ničemu, když se ti zaběhne, tak nikoho nezajímá, že je očkovanej, buď si ho někdo nechá a přeočkuje a nebo ti ho vrátí, a na to stačí známka s telefonem a když někoho kousne, tak stejně musíš mít papír od veta.
Pes podle zákona, nařízení atd. nemusí mít na sobě nic.
Proto já mám jen tu jednu známku, mám na ní teda jen telefon, dávat tam adresu a jméno psa už mi připadá zbytečný, no a pak čip a můžu doufat, že když se ztratí, že je někdo vrátí. NO a taky, že zrovna na sobě budou mít obojek a když už, tak ten obojek se známkou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 15:07
- Nahlásit

Maya
tak pokud pri pokousani stejne musi byt potvrzeni od veta, pak je to vazne zbytecny, aby tu znamku nosil. Muz to tam v praci vyfrezoval, zatim mame jen pro feri, muzem je ale upgradovat, nerezovyho plechu mame dost

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 15:11
- Nahlásit

cernej caj
tak pokud pri pokousani stejne musi byt potvrzeni od veta
pokud dotyčný jde k doktorovi, tak ano, alespoň teda u nás, musíš mít potvrzení od veta, že pes je očkovaný a zdravý a po 10 dnech znova potvrzení, že je pořád zdravý a nejeví známky vztekliny nebo tak nějak, jen tak se člověk vyhne injekcím proti vzteklině, vyprávěl mi to pár let zpátky známý, co ho pokousal jeden místní psí útěkář

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 15:13
- Nahlásit

cernej caj
To máš dobrý, že si je můžete udělat sami, já měla kdysi hliníkový ze zámečnitví, byly taky docela dobrý, akorát tam byl telefon na pevnou linku a když jsme jí zrušili, tak jsem musela nechat udělat nový

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:33
- Nahlásit

Maya
tojo, muz rikal ze ho v praci jeden videl to delat a uz ma 5 objednavek

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:59
- Nahlásit

Maya
že je pořád zdravý a nejeví známky vztekliny nebo tak nějak, jen tak se člověk vyhne injekcím proti vzteklině, vyprávěl mi to pár let zpátky známý, co ho pokousal jeden místní psí útěkář
a tušíš, k čemu nám teda je, že jsme země prostá vztekliny?

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:17
- Nahlásit

kachna_
a tušíš, k čemu nám teda je, že jsme země prostá vztekliny?
no já myslím, že je to proto, že se nedá dokázat, že už tu vzteklina není, všechna divoká zvířata se překontrolovat nedají a myslím, že jsem četla, že je téměř jistý, že netopýři jí mají pořád
ale prostě taky nevěřím, že se dá vzteklina chytnout od psa, u psů není už dávno, je to asi jen pro jistotu, mám knížku o psech z roku 1903 kdy se ještě neočkovalo a co tam píšou o vzteklině a jak vybíjeli psy kvůli ní, to je dost děsný

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání