Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:30
- Nahlásit

kachna_
tak to me napadlo, ze zrdhla, jen sem si rikala, jak se ji pri utikani udela zaparenina tudiz sem cekala neco fakt jinyho

Maya
hnisavy to nevypada, pri tlaku ji to neboli, tak jestli to taky nebude teda jen ta kuze. uvidime, co nam na to rekne vet.

segra chce selticky porad akorat si s manzelem ted budou porizovat stenatko borderky na vybehani s kolem a tak, nicmene od seltii se pry upoustet nebude

a me umrela vcera morcice, za mesic 3r... se mi zda nejak brzo, tak nevim zda bych nemela vzit na kontrolu radsi i druhou kdyz byli spolu v kleci...

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:36
- Nahlásit

cernej caj
při zapaření se neudělá, ale jak zaleze pod strom a tam uschne. Nicméně to vypadá spíš na tu plíseň co má Cir nebo na alergii. To taky nemůžu vyloučit protože jsem změnila řasy (dávám je jako vitamíny) atd. a Batyna má falešku, takže myslim i docela oslabenou imunitu.
Super. Doufám, že stihneme veterináře dneska, protože to vypadá strašně.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:16
- Nahlásit

cernej caj
Bordera na vyběhání u kola? Promiň že se musím smát, ale brácha už má druhou a tuhle představu měl předtím taky.
Morčice je mi líto, ono to bývá často že zničehonic umřou, těžko říct proč, mě morčák zase nějak zhubnul, ale zatím se tváří že mu nic není, tak doufám že ho taky jednou nenajdu nožičkama nahoru, synovci by to nepřežili.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:20
- Nahlásit

Mayatak je to fakt hotspot jako kráva, máme celkový ATB, fakt myslim, že opodstatněně

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:12
- Nahlásit

kachna_
S hot spotem zkušenosti nemám, ale atb určitě pomůžou. Asi se to má hlavně vysušovat ne?
cernej caj
Tak už vím proč morčák hubnul. Nemohl se chudák nažrat, jsme koupili jiné hobliny a má rozedřený celý nohy, takže jen pořád seděl v domku na seně chudinka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:37
- Nahlásit

Maya
no tak hlavně, že problém nalezen My včera koupili narcisy, ať máme hezké poslední místo odpočinku, a druhá teda vypadá normálně, ale skoro nekvíká, tak jí je chudince asi smutno, dokonce ani nevrká při drbání. Snad si zvykne sama.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 13:38
- Nahlásit

cernej caj
Tak kupte nějaký malý, když byly zvyklý ve dvou tak to je asi blbý, my máme jen jedno, takže naštěstí toto truchlení nehrozí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 14:04
- Nahlásit

Maya
to nas taky napadlo, jenze -> nevim jak dospely morce by prijalo novy, kdyz jako mladatko na druhou docela prskalo a kousalo -> urcite ne mlady, za par let bysme byli ve stejny situaci a ja spis "chov" morcat chci ukoncit, nez rozbihat takze jedine spis nejaky uz dospely, treba ty 3-4 roky stary jako to moje, ale otazka zda by si na sebe zvykli

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 15:31
- Nahlásit

cernej caj
No tak to nevím, já vždycky slyšela že ke staršímu se má dávat mládě, že dva cizí dospělý se nesnesou. Ale nevím, možná to spíš bude kus od kusu. Leda se zeptat nějakého zkušeného chovatele.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 18:12
- Nahlásit

jedna psi fotka z celni strany

a ta ferinina packa se zlepsila, uz to moc neolizuje a nema to krvavy a po "vycnelku" uz ani stopa

Maya
jinak morcisko uz je OK, takze druhe zvazovat nebudem

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:33
- Nahlásit

cernej caj
To je moc pěkný fotka. Svělý, že je packa v pořádku, asi to byla opravdu jen rozlízaná kůže, ti psi jsou paka a všechno si moc ošetřují.
Super že morčák je OK, můj moc ne, probíhá zase zvykačka na venkovní králíkárnu, takže tráví dny venku zalezlý v budce a žere až večer když ho vrátím do klece. Vloni mu to vydrželo 14 dní, jsem myslela, že letos to bude lepší, že si vzpomene na letní pobyt a ono ne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:02
- Nahlásit

Maya
no tak si holt na letni pobyt bude muset zase zvyknout... taky bych brala kralikarnu, aby bylo v lete venku... nicmene to bysme ji napred museli nejak ztlouct a kdyz nemame kraliky...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:10
- Nahlásit

cernej caj
No my sice králíky máme, ale tam bych ho chudáka nešoupla králíkárnu mám koupenou přímo pro morče, původně stlučením nějaké byl pověřen táta, ale když na jaře furt nebylo nic, tak mi nezbylo než koupit, jako loni jak už tam byl zvyklej, tak si to fakt užíval, pak už tam je celý léto pořád, teď ho ještě na noc beru domů, občas se králíkárna přestěhuje, aby byla čerstvá travička, prostě super
máme tuto

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:15
- Nahlásit

tyjo, to je perfektni, z akolik jsi ji koupila? a halvne kde?

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:57
- Nahlásit

cernej caj
Já jsem koupila tady, cena byla něco přes 3 tisíce http://www.spokojenypes.cz/kralikarny/
myslím, že o něco levnější a i větší výběr mají na zoohit.cz, ale k tomu obchodu nějak nemám moc důvěru - plat předem a zboží z Německa, tak jsem to tam raději nekupovala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:03
- Nahlásit

Maya
no tak maj fakt pekny domecky asi zadam ukol muzi, kdyby se nudil, ze by mi stloukl nejakou domaci... i kdyz ptaci budku mi taky uz slibuje pul roku, tak nevim

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:11
- Nahlásit

cernej caj
Já na to nejsem a nikdo jinej se k tomu neměl, tak holt jsem musela vysolit prachy. Pravda je, že je to alespoň kvalitka a něco vydrží, počítám, že po morčeti to ještě zdědí želvy.
Hlavně jsem chtěla něco bytelného, aby se do toho nedostali psi, to by byl z morčete oběd.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:06
- Nahlásit

Maya
tojo, takhle to vypada fakt dobre, mít ty peníze navíc, tak do toho du, bohužel mám pocit že než se dočkám financí, morče už to nebude potřebovat takže zkusím toho muže ale fakt jsem se do toho zamilovala

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:29
- Nahlásit

cernej caj
Tak šikovnej chlap nějakou králíkárnu udělá levou zadní, i když pravda kupovat na to materiál, tak to vyjde ještě dráž, mě kdysi brácha dělal domek pro želvy z palubek, to je snad 15 let a pamatuju si že už tenkrát to vyšlo kolem tisícovky jen materiál.
Ale pokud máte nějaký prkýnka a nářadí, tak ho musíš nějak diplomaticky donutit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:52
- Nahlásit

Maya
muz si chce domu koupit frezku... kdyz nenajdem drevo, dostanu kovovou a bude nicmene nejaky desky a tak prave k dispozici jsou, uvidime.

odlehcenej letni byt by ale mohl byt vrchni cas klece, zatizena necim tezkym se zakrytym jednim rohem pro soukromi... ja teda jen vynasim tu horni klec s morcetem kdyz si vzpomenu, tak mozna nejak tak by se to dalo taky dlouhodobejc...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:21
- Nahlásit

cernej caj
Tak určitě by to šlo nebo jen sbouchat rám potažený pletivem, určitě by to bylo rychlejší než stavět celou králíkárnu, něco jako toto

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:52
- Nahlásit

Maya
to taky vypada docela solidne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:53 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
tak sem koupila v hornbachu za 1500 v podstate co si posilala ten domecek nad vybehem, akorat ze ten vybeh nemam oplocenej, coz ale muz nebo tatinek dodelaj tak su zvedava

edit: prisli nam dneska vzorky, arden grange, belcando a fromm. Fromm uz je sezran, chutnal, su zvedava co rekne na ty dalsi

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:20
- Nahlásit

cernej caj
Tak to je super, tak pak ukaž fotky jak si morčák bydlí.
My teď granule máme už druhý pytel Dog lovers gold, ale myslím, že Dorinovi to až tak nesedne, občas má trochu průjem, asi se zase vrátím k Frommu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:06 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
no doufam, ze se ke slozeni dostanu brzo, i kdyz ted jak je destivo... tak je morceti asi lip doma

rano sme zezrali belcando, to taky zblajzla, granulky sou oboji mensi nez acana ale... mozna zkusim vzit pytel frommu stenecich, uvidim co rekne na ten arden grange a itm nam vzorky dojdou... blby ze z toho nepoznam celkovou snasenlivost, jen ze to zere. A v Arden grange se koukam ze je i kukurice a co rikas na belcando (finest croc sme dostali vzorek)?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 11:08
- Nahlásit

cernej caj
Ta nová receptura Belcando je celkem dobrá, jen nechápu, proč nemají 15 kg pytle, když se to vyrábí v Německu, tyhle 12 kg já nesnáším, jeden je málo a dva je pro mě moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 12:54
- Nahlásit

Maya
jako ze ti nezerou 2 stejny pytle po sobe?

a ten dog lovers ma jak velky granule asi?

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 12:58
- Nahlásit

cernej caj
Maya
Dneska jsem mluvila s mamčou. Koupila psovi granule. kachnu a brambor, značku si nepamatuje, byla to prý nějaká skvělá italská, ne Trainer. No a myslíte, že četla složení??? Ne, ale ta prodavačka jí říkala, že jsou to skvělý granule. To by se z toho fakt jeden zbláznil.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:04
- Nahlásit

kachna_
to tě nesmí překvapovat. Pradavačka v jednom brněnským zveráči tvrdila o granulích 15kg za 200 kc ze je tam hafo masa a ze pro podvyzivenyho akitaka ve vyninu jasna volba

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:23
- Nahlásit

cernej caj
Ale jo, žerou dva pytle po sobě, ale kupovat dva najednou je pak moc peněz pro mě a navíc mám pak i logistický problém se skladováním.
Dog lovers má bych řekla takový průměrně velký granule, připomeň mi to tady večer a já ti jí klidně změřím.
kachna_
Jj, taky znám takový lidi, kteří navíc řeknou, že když to prodávají jako krmení pro psy, tak to přece nemůže být nic špatného. Moji rodiče taky, dalo mi docela práce je přesvědčit, že granule nebudou kupovat v Penny, ale budou chodit poštou.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání