| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 19:06
- Nahlásit
tak novou fotku nemám, jen ze začátku ledna u nás na zahradě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 19:33
- Nahlásit
Maya
dorin je tam strasne roztomilej, jak je ve snehu az po usi skoro
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 19:43
- Nahlásit
cernej caj
mate za barakem nadherne... - no, ono je to před barákem
Za barákem je tohle
Tady na té fotce Kim? vypadá úplně jako měl můj Tom Merlina
Maya
To malé černé cosi by klidně moh být nějaký skunk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 19:50
- Nahlásit
worick
bych si s tebou hned vymenila bydleni ja mam za barakem dalsi baraky a pred barakem hlavni tah
to je ferinka, jestli si tu poznamku s "Kimem" (toho ma Maya si myslela na me a jestli si to myslela na Kima tak si me uplne zmatla
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 20:06
- Nahlásit
cernej caj
bych si s tebou hned vymenila bydleni ja mam za barakem dalsi baraky a pred barakem hlavni tah - já jsem si tohle místo vysnila, když jsem chodila kolem na prochajdy s Alfíkem. Ale vykoupit pole od sousedů bylo doslova peklo
si myslela na me a jestli si to myslela na Kima tak si me uplne zmatla - tak jestli jsem byla doteď zmatená já, tak po téhle větě jsem totál Tak na druhý pokus: myslela jsem Tim - ale stejně je to Feri
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 20:20
- Nahlásit
worick
no evidentne to peklo stalo za to Nam snad planujou kolem vsi delat obchvat, tak nevim, zda mam byt rada (ubrani velke casti provozu pod oknama) nebo nerada (jestli obchvat narvou na to jedno jediny misto kam se od nas da pohodlne na rychlovku chodit ven)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 22:13
- Nahlásit
worick
skunk jo? no pravda je, že tak trochu vypadá, hodně zmavnul a je místo vlkošedej skoro černej se šedivejma flekama
Máte to tam u baráku fakt super, taky takovýhle místa miluju, my máme naštěstí jen jednoho souseda, před barákem silnici, ale jen místní, je slepá jen k nám do vesnice, z další strany potok, taky žádná výhra, šíleně to od těch povodní zvedá pojistku a jediný super vzadu za barákem louku, která je ohraničená víceméně potokem a rybníkem, takže psi tam nemají kam utéct, pouštím je tam na procházku i samotný a když se mi nikam s nima moc nechce, tak chodíme jen tam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 22:18
- Nahlásit
jeden specielní skunk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 22:19
- Nahlásit
worick
Tvůj Tom měl vlčího špice? Jakého? To mě zajímá. Nemáš fotku?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 22:31
- Nahlásit
Maya
Tak tady je fakt videt, ze je celej cernej skoro, to sem si ani nevsimla. a pekne urousanej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 00:55
- Nahlásit
cernej caj
No jo, to bylo v tý době nedávno jak odtál ten sníh a byla všude voda, on jak je nízkej, tak se vždycky celej urousá, zlatej vlčí špic na toto, ten má mokrý jen packy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 08:04
- Nahlásit
Merlin byl bez papírů a zdálo se mi, že i hodně velký. Možná mají nějakou fotku oni doma, my jenom, když jsme chodili kontrolovat začátek stavby a to jsou všechno fotky, kde je ze zadu a nebo z kilometru
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 11:10
- Nahlásit
worick
podle ty prvni fotky vypada asi normalne velikostou... s feri se to nesmi srovnavat, tak je nejaka mensi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 18:44
- Nahlásit
worick
Pěkný psík, taky myslím ta velikost je normální i podle tý první fotky bych řekla, že je to vlčí špic, má přesně takový zadek , ale na té druhé je vidět, že spíš je to kříženec, hodně se vlčí kříží s NO a ten předek mi tak připadá i ty vysoký nohy má spíš jak NO i hlavu, takže je možný, že byl vyšší, ale fakt byl moc pěknej
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 23:04
- Nahlásit
Ahoj, bylo by možné přidat na špice plivníka pár špicoidních pejsků z útulku Rožnov pod Radhoštěm? http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?aid=4 1437&id=172624402748983 Díky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 11:49
- Nahlásit
tak jestli to klapne, pojedu s ferinou s breznu na vycvikovy vikend do heroltic, tak su zvedava. slysela sem predevsim chvalu a hlavne jakakoli moznost s velkou koncentraci psu asi neni k zahozeni
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 11:52
- Nahlásit
cernej caj
tak super, a co Tim, zůstane "ušetřen"?
Hele ale měj na paměti, že je to špic a výsledky jako od ovčáka od něj nemůžeš čekat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 12:30
- Nahlásit
kachna_
tima necham prozatim doma, a bud pojedu nekdy pozdej s timem, nebo aj s muzem, to uvidime. Vyzkousim si jaky tam sou a kdyz se me to bude libit, tak by bylo fajn kdyby mi tam pomohli s tim napadanim psu...
jinak necekam zadny ovcakoviny, beru to spis s nadhledem, ze se tam obe neco naucime, uzijem si ostatni lidi a psi... v tomhle bych rekla ze su trochu laxni, protoze me by stacilo kdyby pes umel privolani, netahal a byl jinak snasenlivej a v pohode
Kdyz sem si porizovala spice, myslela sem, ze trochu zkusenosti mam... ale kdyz porovnam selticky a spice, musim rict, ze to byla obrovsa chyba si to myslet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 12:43
- Nahlásit
cernej caj
Kdyz sem si porizovala spice, myslela sem, ze trochu zkusenosti mam... ale kdyz porovnam selticky a spice, musim rict, ze to byla obrovsa chyba si to myslet
já můžu říct to samý, ale obráceně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:03
- Nahlásit
cernej caj
Tak to je super, tak si to tam užijte.
Já můžu říct to samý a to mám furt jen špice.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:07
- Nahlásit
kachna_
já můžu říct to samý, ale obráceně
Maya
Já můžu říct to samý a to mám furt jen špice.
z toho plyne, že předpokládat zkušenost už nikdy nebudu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:14
- Nahlásit
cernej caj
A to ne, zkušenosti jsou jistě dobrý , akorát bohužel někdy člověk dospěje do bodu, kde nikdy předtím nebyl a zkušenosti mu tam končí jen se neboj, až budeš mít dalšího špice, tak ten ti taky předvede nějakou novinku, nad kterou se zapotíš zkušenosti nezkušenosti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:59
- Nahlásit
Maya
no doufám ale, že na to mám aspoň 10 let čas
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:01
- Nahlásit
cernej caj
10 let uteče jak voda, mě to připadá že to je chvíle, co byl Kim štěńátko a ono mu bude zítra 8.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:50
- Nahlásit
Maya
tak to prejem Kimovi hlavne hodne zdravi a chutnyho zradylka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 15:01
- Nahlásit
cernej caj
Díky, vyřídím, Někdy mi připadá, že čím je starší, tím je prdlejší a žrádýlko si obstarává sám a už je v tom teda profík, naposledy si vzal z talíře ze stolu sekanou, ale tak, že ač jsme tam všichni seděli, nikdo si toho nevšim, jen tak hodil hlavou, snad ani neotevřel tlamu, teda nikdo to neviděl a během snad tisíciny vteřiny byla sekaná pryč, Kim ani nežvejknul a koukal jako že on nic, fakt zabít málo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 15:38
- Nahlásit
Maya
tak to je fakt vrchol drzosti no aspoň vidíš, že jako lovec je celkem úspěšnej to timik si nechá všechno sebrat aj zežrat od feriny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:15
- Nahlásit
cernej caj
No Kim nechá Dorina klidně žrát ze svý misky, i když je tam maso nebo cokoliv, ale jakmile jim dám něco extra mimo, většinou venku, tak i když jde o suchý rohlík, tak to nedá a hlídá si to a ještě bere Dorinovi to jeho, Dori už to ví a jak něco dostanou, tak s tím zdrhá někam na zahradu se schovat
fakt to nechápu, proč v misce mu to nevadí a jinak jo, ale je to tak
Když si vzpomenu, jak první 3 roky jsem do něj tlačila jídlo horem dolem a on žral jen tak, aby nepošel hlady, tak fakt nevím co je lepší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:03
- Nahlásit
otazka pro kachnu, kdyz je od toho melnika: planujem dovcu v polabi, tak jestli bys mela nejaky tip na konkretni oblast na kterou se zamerit pri planovani dovci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:20 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
planujem dovcu v polabi
nevim. Bydlíme tu jen dva roky a navíc spíš protože je to už Kokořínsko, tzn. kopce, lesy.
Soutok vltavy a Labe je hezkej, v Mělníku je i přístupné podzemí (ještě jsme tam nebyli), centrum máš projité za chvilku.
Ale bohužel opravdu nevím.
zkus se zeptat v "dovolená se psem", spíš
|