| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:19
- Nahlásit
cernej caj
Nehárá Ferina?
Nebo nesvědí ho jazyk nebo něco v tlamě? Zkus mu jí pořádně prohlídnout.
Když nic, tak bych asi tu podlahu přetřela octovou vodou, to by ho mohlo donutit s tím přestat.
Třeba tam někdy něco našel, tak se zase snaží, Kim mě tahle vždycky projde celou podlahu v kuchyni, i když tam nic není, protože občas tam nějaký drobky jsou, on je takový sběrač. Ale teda až do takovéhodle extrému, že by měl pěnu u huby, to zase nejde.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:21
- Nahlásit
cernej caj
Haskyna žrala zeminu a kořínky, jenže jí už bylo 13, tak jsem některý věci moc neřešila. Máš ještě ty minerály, cos tu onehdá nabízela? já bych mu je zkusila přidávat. Přecijen aspoň u nás už se začíná línat
Podlahu bych vysavila, protože by mě to rozčilovalo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:23
- Nahlásit
Maya
nojo, on je vlastně kastrovaný Tim, ne Ferinka. Ocet je určitě lepší než savo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:40
- Nahlásit
pridavam jim roboran, tu smes vapniku a dalsich mineralu muzu zkusit pridat.
Jo, je mozny ze jen zkousi co tam je, protoze dost casto tam sou drobky, upadena granulka a tak. To svedeni me taky napadlo, ale kdyz ho zavolam tak toho necha okamzite a v klidu vydrzi lezet u me bez toho aby na podlahu sel. Feri jeste harat nezacala.
Zkusim ten ocet a uvidim, zdravotne mi prijde porad stejnej, ale je pravda ze nejakej zacinajici nedostatek se pozna az kdyz neni zacinajici...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:11
- Nahlásit
cernej caj
pridavam jim roboran, tu smes vapniku a dalsich mineralu muzu zkusit pridat.
to ne, buď jedno nebo druhý , a jestli něco dáváš, je to skoro určitě v pohodě.
Ještě jsem se dočetla, že to může bejt vnitřníma parazitama.
Jako občas žasnu nad tim, co se špicům může vylíhnout v hlavě. Třeba mu to přišlo jako fakt dost dobrej nápad
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:43
- Nahlásit
cernej caj
Nebo mu tam něco chutná. Nevylilo se ti tam něco třeba už před delší dobou? Pes by to mohl pořád cejtit.
Ti parazity jsou taky dobrý nápad, odčervením určitě nic nezkazíš, pokud jsi to teda nedělala teď někdy.
kachna_
Jako občas žasnu nad tim, co se špicům může vylíhnout v hlavě. Třeba mu to přišlo jako fakt dost dobrej nápad
Jo, Kimovi přišlo nedávno jako fakt dobrej nápad v 8 letech začít rvát boty, což nedělal ani jako štěně. Rodinka zuří, že nízký gumáky na ven, tedy ty poslední co nám zbyly, musíme teď uklízet do verandy a nejsou teda k dispozici hned za dveřma, kde byly celý léta. Někdy fakt zabít je málo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:52
- Nahlásit
kachna_
dostali odcervovadlo nekdy prelom prosinec/leden tak to by snad melo byt dobry
Maya
jako ze by cejtil ten uhelnej prach kterej mu prisel jako fakt perfektni vec k olizovani? Jako dycky delal to ze treba dvakrat lizl k podlaze, vetsinou mistech kde driv neco bylo, a protoze mame prkennou, tak to muze byt v tech sparach a furt to citi. Na druhou stranu si rikam, co je na uhli tak dobry bobky ma dobry ze by to zral na prujem No zkusim ten ocet a uvidime
Kimovi přišlo nedávno jako fakt dobrej nápad v 8 letech začít rvát boty,
treba ma druhou mizu ve "strednich" letech je to prej normal u chlapu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 10:06
- Nahlásit
cernej caj
Druhá míza!! Že mě to hned nenapadlo!
No s uhlím můžeš udělat test, nech tam ležet vedle uhel a uvidíš po čem půjde, jestli po uhlí nebo po podlaze. Akorát nevím, k čemu ti to pak bude.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 10:18
- Nahlásit
Maya
no vim jiste, ze po uhli jako takovym nejde
kachna_
tak sem nasla asi konecny ubytovani: http://www.konezaksin.cz/ - treba se ti ten tip nekdy bude hodit z kempu se neozyvaj a nakonec chaticku bez koupelny sme nakonec zavrhli kvuli cene.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 10:27
- Nahlásit
Maya
No s uhlím můžeš udělat test, nech tam ležet vedle uhel a uvidíš po čem půjde, jestli po uhlí nebo po podlaze. Akorát nevím, k čemu ti to pak bude - přece bude vědět, že má do krmení přidávat ještě trochu uhlí
Když jsme u toho....Worka si hóóódně často líže pindíka - vím, že u psů to není nic divného, ale u něj se mi to zdá vážně dost. Olízá se, hodí se na záda a paničko škrabkej, jen přestanu zkontroluje ho a pořád dokola. Je to nějaký druh masturbace? Ono mi to i připadalo, jako by mi chtěl naznačit, že tam má nějaký problém...A teďka češu a koukám - na kulkách si zase rozlízal dva fleky. Jeden má se stroupkama, už jakoby vyhojený a druhý do krvava. Nemáte někdo zkušenost s tímto?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 10:32
- Nahlásit
Hele co se prodává na fleru
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 10:33
- Nahlásit
worick
A teďka češu a koukám - na kulkách si zase rozlízal dva fleky. Jeden má se stroupkama, už jakoby vyhojený a druhý do krvava.
když klepneš u mě na "člen", mrkni na téma "krvavý flek"
Byla to alergie (asi na hlavně prach, protože jakmile dostavili ten óbr okruh, tak se to výrazně zmírnilo). Co Milče fakt pomáhá je časté a kvalitní odblešení (ne frontline, ale advocate...)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 10:37
- Nahlásit
worick
Tak to neporadím. Jedině takový rozlízaný fleky na kulkách měl Kim taky, jenže to ho tam rafnul Dorin. Nemohl taky Woricka nějaký prťavec rafnout? A nebo se poškrábal někde o křoví. Pokud je to jednorázovka, tak bych to neřešila, můžeš mu to maximálně potírat řepíkem nebo betadinou nebo tak něčím. Já to nechala bejt a zahojilo se to samo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 10:49
- Nahlásit
Maya
no ale worick už to řešila loni
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 10:58
- Nahlásit
kachna_
no ale worick už to řešila loni - áno, dlouho byl klid, nic tam neměl, až teďka zas on je takový pošuch, že mně taky napadlo, že se škrábnul, začal to lízat, až si zase vyrobil tohle Betadinu kapkám, jenže to ho potvoru akorát donutí k ještě intenzivnějšímu lízání
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 11:06
- Nahlásit
worick
Aha, tak to nevím, že už to měl loni. Ve stejnou dobu takhle na jaře? To by pak mohla být třeba alergie na nějaký kytky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 11:09
- Nahlásit
a jestli ti vadi ze to lize, dej mu limec at se mu to stihne zahojit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:56
- Nahlásit
Co je to za psa?
(koukala sem po nejakych "recenzich" na ten vikend jak pojedeme a narazila na par zajimavych fotek)
1
2
připadá mi jako vlčí ve vývinu kvůli srsti, ale není zas moc velikej?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 13:00
- Nahlásit
cernej caj
a neni to norský losí?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 13:19
- Nahlásit
kachna_
to by mohl byt. Docela me prave zaujal, takoveho psa jsem zatim nikdy nevidela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 13:58
- Nahlásit
cernej caj
jj, to je norský losí http://www.elghund.estranky.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:12
- Nahlásit
tak sme se vratili s ferinkou z vycvikoveho vikendu pro zacatecniky a sme spokojeny
neco noveho jsme se dozvedeli a uzili sme si to, tak mozna jeste nekdy zajedem i s timikem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:15
- Nahlásit
cernej caj
Tak to je super že se vám tam líbilo. Ta fotka je skvělá.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:32
- Nahlásit
cernej caj
Z Ferinky je už krasavice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 20:27
- Nahlásit
Mayakachna_
Děkujem
Však mi taky trvalo 3 dny ji vyčesat z těch kudlibabek co nabrali když se jim otevřela cesta na cizí pozemky a my se jen 2 dny divili kam na ně chodí když my žádný nemáme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:14
- Nahlásit
cernej caj
Kudlibabky neznám, to myslíš čumbrky a nebo takový ty malý zelený kuličky? Jako obojí je děsný, ale ty kuličky jdou dolu alespoń o něco líp.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:04
- Nahlásit
Maya
takovy ty suchy bodlakovy "kvety", jestli to sou ty čumbrky, to je možný
nicméně máme uhnilou bránu, takže psi minulej týden vesele běhali 2 dny po zahrádkách, když přusel soused a ptal se mýho taťky jestli ty psi nekoušou, že na něho furt štěkaj když de ven a taťka chudák že psi sou ve dvoře... no pak se šel podívat, psi ve dvoře samozřejmě čekali protože když se tam de tak to slyšej... tak se kouká po dvoře, nic. De do zahrady a tam je vidět mega díra
A mě bylo divný odkud to nosej že nám to tam neroste ale žádnou zřejmou skulinu k útěku sme nenašli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:33
- Nahlásit
cernej caj
Jj, suchej bodlák, to je čumbrk.
Ty jo, ale ještě že vám ten soused přišel, ale psi jistě zvětšený výběh ocenili.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:09
- Nahlásit
Maya
no právě, jinak by tam drandili a plenili zahrádky ještě teď
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:15
- Nahlásit
cernej caj
A taky si mohli přilepšovat, to dělal kdysi pes kamarádky, takový menší chlupatý roztomilý, takže když začal prolejzat dírou k sousedům, tak sousedi se ani nezlobili a nic neřekli, poňuchali si ho, nakrmili ho a on se pak vrátil domů a tam totéž, kámoška se to dozvěděla asi až po půl roce, že žije dvojí život i s dvojíma večeřema.
|