Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 14:35
- Nahlásit

cernej caj
http://www.cafepress.co.uk/
do vyhledávání si musíš napsat keeshond

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 14:39
- Nahlásit

tohle je síla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 14:51
- Nahlásit

Maya
tyjo, a jaky maj super mikiny, a hrnky... to si doma poradne projdu, se umlatim smichy asi

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 15:34
- Nahlásit

cernej caj
se mlátím už teď, jsem našla komiks

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 15:35
- Nahlásit

tady jsou další http://www.squidoo.com/mylifeisacartoon

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 15:51
- Nahlásit

Maya
se mlátím už teď, jsem našla komiks
z toho se nevzpamatuju do vecera, ten je fakt super

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 16:06 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
Jo, ten se mi moc líbí, a pak ještě tenhle, ten je bombovej

edit: tak koukám se komiks nezobrazuje celý, tak jsem ho smázla, měl to být samozřejmě PAtrol

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 16:43
- Nahlásit

Maya
ja zbytek sjedu doma, ale teda husty sou uplne vsechny

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:19
- Nahlásit

Jsou skvělý, ale s mojí Aj pochopim sice smysl, ale už ne slovní humor
cernej caj
Je to těžký s tím průzkumem? Přemejšlim nad tim, že bych udělala (přesněji poprosila kamaráda, ať mi udělá) neoficiální stránky obce Vysoká, vlastně jenom fórum, kam by každej mohl dávat akce, ztracený psi z okolí atd a chci si nedřív zkusit udělat anketu mezi známejma, jestli jedinej, komu to chybí jsem já, protože bych si na to asi registrovala novou doménu a nedávala to pod Plivníčka.

Hanca
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:34
- Nahlásit

Ahoj, prosim tě, na FB po různých útulcích je pár kříženců špiců, může je k sobě přidat na Plivníka?

psí útulek Turnov : http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid =186278758050339&set=a.186276718050543.47264.18626 4264718455

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid =166831100022458&set=a.166710130034555.33456.16670 3270035241 psí útulek Nejdek

psí útulek Rožnov - několik kříženečků špiců : http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid= 41437&id=172624402748983

Uvedené útulky na svých webových stránkách psy uvedené nemají. Díky, Hanka z Kladna

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Hanca
no jo, já s fejsbookem nepracuju. Dám to tam večer

Hele, Vlčáčková to tak taky dělá, všechno, co souvisí se špicema v nouzi dává sem a já si to přezobu. Fakt je, že fejsbook vůbec neprohlížim, myslela jsem, že jsou tam jen další fotky psů z webů.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:56
- Nahlásit

kachna_
nee, je to uplne jednoduhcy, na tom webu vyplnto.cz se zaregistrujes a kdyz ti nebude vadit reklama a tak, tak to mas zadarmo (s nejakou omezenou funkcnosti, ale ta by ti asi nechybela) a ta tvorba je celkem intuitivni

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:38
- Nahlásit

Maya
hele ještě mě napadlo nedávat Batynce chvíli hovězí, jestli na něj třeba není alergická. Co myslíš?

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 15:25
- Nahlásit

kachna_
No zkusit to můžeš, za to nic nedáš, ale teda o alergii na hovězí jsem ještě neslyšela, spíš na kuřecí, to jo, a nebo na pšenici.
Pořád si to vykusuje? Zkus jí dávat olivový nebo rybí olej.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 15:28
- Nahlásit

kachna_
Ještě mě napadá vyměnit obojek za jiný z jiného materiálu, hlavně ho dlouho nenechávat. A pak jestli to nemůže být zlozvyk? Z nudy to asi u tebe nebude, Kim si takhle rval stehna po operaci z nudy. A vidělas jí přitom? Nerve jí to někdo jinej? Když byl Dorin štěně, Kim měl od něj pěkně orvanej límec a ocas.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:15
- Nahlásit

kachna_
Nevím, jeslti ho nemáš na plivníkovi, ale pro jistotu, druhý pes shora http://www.utulek-dobranov.estranky.cz/clanky/psi- k-adopci.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:10
- Nahlásit

tak jsem si objednala svět psů za rok 2010 za zvýhodněnou cenu a už se v autobuse vzdělávám, ten samojedí díl se mi celkem líbil a zatím se mi to zdá fajn i celkově nicméně mi zůstává stát rozum nad veterinární poradnou s panem veterinářem z výzkumného centra waltham, který na všechny dotazy typu "můj pes nežere granule, krmím domácí stravou, co dělat ať má vše, popř: od chovatelky budu brát štěně na mase, jogurtu atd, jak dále pokračovat ve výžive" odpovídá "nutit granule, prostě je jednou žrat začne, doma vařena je nebezpečná či domácí je riziková i pro dospělýho, natož pro štěně, musíte naučit na kvalitní průmyslové krmivo". Celkem mi vadí, že tam je tak moc propagovanej takto jednostrannej názor bez i ochoty nějakých komentářů pro a proti zvolený stravě v konkrétním případu... Některý lidi tomu aj budou bezmězně věřit a místo docela dobrý domácí stravit budou krmit lidl granule v domění, jak svýmu psovi pomohli...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:39
- Nahlásit

cernej caj
Tohle s těma granulema je ve všech časákách, je to vlastně placená reklama a oni z toho žijou. Jinde jsou zase dvoustránkový elaboráty na téma co má obsahovat psí výživa a je tam, že jedině v granulích je všechno atd. většinou článek od Eukanuby a spol.
Svět psů odebírám už několik let, na to co tady vychází je to ještě dobrý časák, dřív jsem odebírala i PPČ, ale co teď tam je víc sportu než jiného, tak jsem předplatný před pár lety zrušila. Sem tam je tam něco zajímavého taky, ale za tu cenu si přečíst jeden článek a zbytek vyhodit, to bych musela být blázen.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:46
- Nahlásit

cernej caj
Když jsme prodávali v Lysé králíky, přišel ke kamarádovi známý a ptal se na jisté králičí granule. Kamarád spíš mlčel a tvářil se neurčitě a když ten člověk odešel, otočil se ke mně a povídá.
"Co mu můžu říct, když pracuju pro firmu, která dováží to samý, za dvojnásobek?"

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:54
- Nahlásit

kachna_
No jo, to má kamarád blbý, ale zase na druhou stranu to ukazuje na schopnosti firmy, prodat draho šunt neumí každý.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:55
- Nahlásit

Maya
taky mě napadlo tam hledat slůvko "inzerce" ale úspěšná jsem nebyla... tojo, PPČ se me ke mě dostali asi 3 čisla loňská a sportu hafo... tahle koupě loňskýho ročníku mi tak přišla vhod, protože se mi zdál ten časopis z větší části zajímavej a zatím fakt nelituju... a letošní si taky asi zase v lednu koupím zpětně

kachna_
jo to znám... často se v otázce kterej bezpečnostní sw na pc tvářím podobně, hlavně když lidi pomlouvaj tu firmu ve který dělám

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:00
- Nahlásit

cernej caj
Slůvko inzerce tam nebývá, je to normálka PR článek, v podstatě se nemusí odlišovat od ostatního obsahu, ani většinou neodlišuje, v tom je právě ten vtip.
http://www.prcentrum.cz/cz/web/pr-clanky-tistena-m edia/

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:05
- Nahlásit

Maya
prodat draho šunt neumí každý.
to bys jim křivdila, to není šunt, jen prostě značka

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:17
- Nahlásit

kachna_
Jj, jasně, špatně vyjádřeno, spíš mělo být prodat něco dráž než ostatní.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 11:54
- Nahlásit

psum asi neuskodi kdyz pudou obcas na vylet/prochazku bez druhyho, ze? koketuju s myslenkou vzit si na rychlovku zitra dovolenou... ale netroufam si vzit oba na vylet... asi to snesou v klidu, ne? nebo je treba nejaky "pravidlo" dle kteryho uprednostit toho kteryho psa? nebo jednoho sbalim a hotovo? )

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:03
- Nahlásit

cernej caj
[i][nebo jednoho sbalim a hotovo/i]
No asi tak nějak.
Ale jestli to snesou v klidu, tak to asi spíš ne, u nás Kim docela dost dlouho po odchodu blafe, asi nadává, že zůstal doma,ale pak se teda zklidní a Dori chytá úplný hysterák, protože přišel jako druhej a vůbec není zvyklej být doma sám.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:05
- Nahlásit

cernej caj
pravidlo
pravidlo je nelitovat toho druhýho.a jestlito jde, dát mu obojek a vodítko až venku, ať se ten druhej nezcvokne

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:35
- Nahlásit

kachna_
A nebo toho zústavšího doma něčím chutným zabavit, nejlépe někde za rohem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 16:59
- Nahlásit

zkombinuju timik dostane kus dobroty na dvore a ferine to dam az mimo timuv dohled a uvidime, jestli nas agresor nesezere vse zive po ceste...

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 23:46
- Nahlásit

Čau holky, já vás občas přečtu, ale když nic nemám k tématu, tak vám sem nekafrám
cernej caj
psum asi neuskodi kdyz pudou obcas na vylet/prochazku bez druhyho, ze? - snad ne, někteří to tady doporučujou v rámci výcviku - ale já si to ani neumím představit Naši psi jsou na sobě těžce závislí a já bych měla z výletu taky prdlajz, protože bych pořád myslela a litovala toho druhého. Když byli malí, asi dvakrát jel na veterinu jenom jeden, ale od té doby nebyli jeden bez druhého nikdy. A taky bych se bála, aby třeba toho druhého v zoufalství nenapadlo se podhrabat pod plotem a jít nás někam hledat

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání