| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:30
- Nahlásit
kachna_
ok, sem myslela, ze jsi znalec a v melniku jsme byli, podzemi je celkem fajn, je to prohlidka na chvili a nestihne byt nudna, kokorinsko naaaadhera
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:59
- Nahlásit
cernej caj
hele a co říp?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:18
- Nahlásit
kachna_
uprimne ani nevim kde presne je prozkoumam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:32
- Nahlásit
cernej caj
Říp je někde tam a blízko, když jsem dělala v Praze na Pankráci, což je kopeček, koukali jsme na něj z okna, když bylo jasno, byl krásně vidět.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:43
- Nahlásit
cernej caj
Tak se pak ozvěte, onáhubkujeme to a uděláme společné venčení, třeba na ten Říp bychom klidně šli s váma, kdybyste chtěli.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:44
- Nahlásit
pěkný popis
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:35 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
tak ja dam vedet, pokud nam to vyjde a fakt pojedem (ale nevim, jestli bych se pak nadosmrti nestydela za svoje nevychovany cokly
ps: premyslim, ze bysme jeli primo do chko kokorin
Maya
tada kam ty na to porad chodis
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 18:51
- Nahlásit
cernej caj
Já vždycky když něco hledám, tak najdu něco úplně jinýho co jsem ani nehledala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:52
- Nahlásit
ferina je nechutnej zavislak!
sem vzala v nedeli ferinu na vychazku, pak tima a ferina vyrvavala pres celou jihlavu, prej rvala, cela se trepala a jancila... kde je nase snaha naucit ji vydrzet samotnou doma, co sme pilne pres mesic trenovali, pak poridili tima a ona nesnese kdyz de pryc? nebo je to zarlivost ze on de?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:02
- Nahlásit
cernej caj
spíš všechno dohromady, já myslim, že je to spíš, "panebože voni jdou ven. A beze mě. Hajzlové!!!"
já je musim zavírat doma, když jdu jen s částí smečky, páč dvoumetrovej plot - žádnej problém a řvou jak protržený. Myslim, že je to normálka. Třeba autem můžeme odjet s libovolnou částí smečky a je to v pohodě, zbylí jsou v klidu a nejančí.
ale nevim, jestli bych se pak nadosmrti nestydela za svoje nevychovany cokl
to se neboj, u nás se na nějakou extra poslušnost taky nehledí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:18
- Nahlásit
cernej caj
To je běžný u těhle smečkovejch psů, kteří nikdy nebyli jedináčci. Mám to samý s Dorinem. Kim byl 3 roky sám a je vidět, že je zvyklej, sice zahudruje, ale pak si klidně chrupká, Dorin nikdy takhle sám nebyl a i když jsme taky trénovali, tak přece jen to není ono jako když je pes denodenně pár hodin sám, to prostě natrénovat nejde a jak odejdu jen s Kimem, má hysteráky jak vyšitý a vyřvává jako protržený taky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:29
- Nahlásit
Čau holky Jak jsem psala, tak já je ani oddělovat nezkouším, zbytečně jim přidělávat trauma Jo, autem odjet můžeme, to je fakt, jednou nebo dvakrát jsem jela na veterinu jen s jedním. Včera jsme si dovolili odjet na nákup vychajda nebyla....a Woriček mi okousal keřík-prunusku (v létě jednu, teď druhou ) asi se květů na nich nedočkám Jak se nudí, tak vymýšlí kraviny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:44
- Nahlásit
worick
Já už to taky víceméně nedělám, že bych chodila jen s jedním, akorát to spíš fakt ta veterina, to pak jezdíme s Kimem a Dorin musí zůstat doma, ale naštěstí nic neničí jako Woriček.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:42
- Nahlásit
asi ty 2 mesice co byla feri sama doma pro ni bylihodne kratka doba, kdyz pak byla dycky jen s timem.
Uprimne ja je oba dva naraz hur zvladam, hlavne tam v jihlave kam chodime ven je dycky pulka jihlavy, takze mam strach chodit s obouma, protoze na psa narazis kazdou pul minutu, proto sem sla separe... i kdyz u nas je oba vezmu v poho, znam to tam a psi zadny...
kachna_
tak to je uklidneni a vam se hodi spis vikend nebo v tydnu muze byt? kokorinsko uz je jiste, jen jeste dohledavam ubytko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:28
- Nahlásit
cernej caj
Já bych to nehrotila, pokud vám to její vyvádění nevadí nějak výrazně kvůli sousedům, tak bych jí nechala ať si vyvádí a hysterčí, třeba časem pozná, že jí to k ničemu není.
Já to u Dorina taky neřeším, když prostě potřebuje s Kimem odejít, tak jdu a ať se tam Dorin třeba vztekne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:19
- Nahlásit
Maya
sem premyslela jeslti to zase nevzit tim stylem na chvilu, na dyl... jenze realne kdyz du nekam ven nebo tak, spis beru pouze ferinu nez naopak - min konfliktni kdyz potkame psa, b) vic ji verim v cizim prostredi c) proti timovi vypada ze ji pohani atomova elektrarna
tim ackoli se u nas hafo zlepsil, jak ho nekde pustim z voditka, tak nabere smer a proste bezi... nekdy se necha odvolat hned, nekdy za dyl a nekde v lese na vylete na to nejsu zvedava. zatimco s ferinou se drzi u ni a kdyz volam ferinu, tim de s ni sam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:48
- Nahlásit
cernej caj
Kolik ono že to je Timovi? Není on třeba nahluchlý, když takhle s Ferinou poslouchá a sám ne? Kim jak neslyší, tak se taky hodně řídí podle Dorina.
Jinak bych to být tebou moc neřešila, chodila bych s Ferinou a Tima bych vzala pak třeba samotného alespoň na chvíli jen na vodítku, aby si počuchal, podle mě ti psi si zvyknou a bude to jak ty budeš chtít.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:52
- Nahlásit
A nevím, s Ferinou bych to asi moc neřešila, s Dorinem to taky neřeším, málokdy je sám a když jo, tak ječí, mě to nevadí, prostě Ferinu moc samotnou doma nenechávej no, vždyť ono je to v celku jedno.
Jinak by se asi musela zvykat po chvilkách, ale nevím, něco jiného je asi učit jí doma na samotu a učit jí zůstat doma, když smečka jde ven.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:03
- Nahlásit
Maya
prave, kdyz sme meli jen ferinu, tak naucena na "sama doma" byla perfektne a prave protoze je to vyjimecne tak asi na to prdim.
Tim ma tak 5, hluchotou to nevim, ale myslim si spis ze je "v kontaktu s feri" takze kdyz vidi ze ona reaguje, tak on taky, asi vi ze dostane dobrutku nebo tak. s ferinou dokonce i hodne minimalne "vyrazi hlava nehlava primym smerem pryc". proste jako by chytil stopu, vybehne jak smyslu zbavenej a za chvili se zastavi a vrati... nekdy se necha i odvolat, ale jak mi todle udela v neznamym prostredi, de hned na voditko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:40
- Nahlásit
cernej caj
Možná jo, že se naučil, že budou mlsky když Ferina doběhne a nechce o to přijít, tak jde taky.
Kim taky tahle odchází do dáli, teda jako nevybíhá, ale odchází, když slyšel, tak to bylo v pohodě, protože na zavolání se vrátil, ale musela jsem ho pořád monitorovat a přivolávat, teď už ho z vodítka pouštím je u nás na louce, tam nemá kam odejít, na vycházkách ne, chodí na flexi a myslím mu to až tak nevadí, Timovi to taky určitě nevadí, oni vlčí zase nejsou žádní běžci aby musel vyběhávat kolečko kolem tebe, spíš jen tak chodí, tak ho prostě pouštěj jen tam kde víš, že ti nezdrhne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 20:21
- Nahlásit
Maya
to jo, zadny bezci nejsou, coz beru jako luxusni vyhodu a nejlip se taky citim tam kde to znam a mam dobrej rozhled predevsim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 22:19
- Nahlásit
mám na vás záludnej webovej dotaz... protoze mi nejak rychle pribyvaj psi fota, tak by za chvilu musel kazdej navstevnik mych stranek rolovat az nekam do australie... tak sem to zkusila trochu predelat (jo, trvalo mi asi 3 hodiny nez sem prisla jak )
takze po vas akorat chci, abyste mi pochvalili/pohanili
novotu
pro srovnani starej original:
(realne asi krome vas obcas ke me stejne nikdo nekouka ) proto se ptam vas...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 22:59
- Nahlásit
cernej caj
je to příjemný, jen já bych řadila nejnovější nahoru, nejstarší dolů
Můžu to hodit i kamarádovi ke kritické revizi. Ale já se ho vždycky na něco zeptám, von mi to zkritizuje a komplet celý předělá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 06:39
- Nahlásit
Nejnovejsi navrch, to by slo Kriticky kamarady, to mam taky a ti by hodily celej web do pryc a poradili nejakej hotovej system a zatratili moji vlastni tvorivou radost popripade chteli rozjizdeci nabidky a jine veci co neumim ale optat se muzes, dlouho sem nebyla v depresi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 08:26
- Nahlásit
cernej caj
Mě se to líbí, je to krásně přehledný. Ale můj názor je jen názor laika a v podstatě můj web byl taky často kritizován odbornějšími, ale co, mě se líbí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 08:35
- Nahlásit
Maya
a právě pro mě je důležitější názor právě těch, co tam občas nakouknou než odborníků
Děkuju
kachna_
tak poradi prehozeno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:01
- Nahlásit
Maya
vedle v teme se prodava 4.6kg Artemis Small Breed Adult tak premyslim, ze bych tu artemis zkusila, ale nevim ze je pro maly plemena, myslis, ze je to jedno pro spicouny? asi by jim nemelo vadit ze sou ty granule mensi, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:40
- Nahlásit
cernej caj
Taky se někdy chystám zakoupit a určitě tohle pro malý plemena, však i vlčí jsou v podstatě malý pes, střední jsou labrador, NO a tak. Menší granule vadí akorát hltavcům, ti se pak můžou tím dusit jak to hltají, mojim to nevadí, už jsme pěkný mrňky měli, to asi musíš vyzkoušet, jak ti to budou žrát. Mě taky žerou rychle, ale vyloženě jako nehltají, takže to jde.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:49
- Nahlásit
Maya
super, si myslim ze 4.6 kg za 380kc odber v brne je pro me jako stvorenej na vyzkouseni artemisek
no a necham je jen ferine, ta nehlta, a bude
a uz sama nastupuje do vlaku!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:20
- Nahlásit
cernej caj
Fakt? Moji vlakem nikdy nejeli a ostatně já taky léta ne.
|