Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:22 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
dík "cervenajici se smailik"

p.s: hlavne se mi libi tahleta a nevim, jak dokazu odolat tomu nutkaní si zrcadlo pořídit

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:45
- Nahlásit

Mě ty fotky nejdou otevřít, pořád to hrabe a nic se nestahuje, přitom normálka zipy otvírám

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:00
- Nahlásit

cernej caj
Pumpa mšeno je naprosto neuvěřitelná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:11 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
divný, mě to normálně jede. AKorát to jsou fotky ze společného výletu, samej špic (teda hlavne baty specialne pro kachu a jinak nic

jinak fotky z cele dovci u me

kachna_
akorat to tam meli asi uz jen na okrasu kdyby se z toho dalo tankovat, to by teprv bylo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:57
- Nahlásit

krizenec vlciho spice a samojeda:

URL

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:00
- Nahlásit

cernej caj
viď, takovej krasavec a je v útulku už strašně dlouho.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:18
- Nahlásit

cernej caj
héézké fotky, jsem zkouknula celý výlet (zip neumím otevřít ) Úplně závidím, taky chci takhle výletit....no, mohli by jsme, jenže u nás je problém právě ještě z kočkama: mají zavedený nějaký režim a bojíme se je nechat jen s tchánama, že by byly šoknuté z toho, kdyby ns doma tři dny nenašly
A kde je fotka té nové koupelny?! Čéče, nám se doma věci samy nespravujou....spíše naopak

Já to dominantní chování neřeším, psi se nikdy neservali, tak to nechávám na nich jenom mne to zajímá.... co je projev dominance, co podřízenosti - jelikož jsem se na to dívala spíše z pohledu primátů a tam je to přesně naopak: podřízený vybírá blešky a opečovává šéfa tak jsem byla dlouho zmatená a nemohla se v tom zorientovat

Pejsek samojedošpic je zajímavý: ze samojeda má hlavu i když černou ale chování samojedí teda nemá, tam bude hlavně špic A to si majitelé představovali jak? Že budou ti dva spolu jen ,,kámošit"? Že ji nenakryje? Nebo to bylo schválně... A dát psa hned do útulku jen proto, že napadl jednu slečnu, co jim vlezla na zahradu? To se mi nějak nezdá, tam bude výchovných problémů víc...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 08:14
- Nahlásit

worick
koupelnu muzu teda vyfotit taky

no ja to vidim tak, ze tam dalsi problemy byt nemusi. kolik lidi se zbavuje psa jen proto ze se stehuji nebo se jim narodi dite? proti tomu vyjeti/pokousani cloveka (nepamatuju si presne) je pro vetsinu lidi dostatecnej duvod ho dat pryc...

na zip staci najit a stahnout programek 7zip a pak kdyz kliknes pravym na ten soubor, tak ti to nabidne moznosti na rozbaleni ruznych typu archivu, rar, zip, 7z atd, coz se ti muze do budoucna hodit

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 08:28
- Nahlásit

cernej caj
O tomhle psovi a jeho sourozencích vím už z doby, kdy ještě v útulku nebyl, ta zprostředkovatelka co ho inzeruje, je jeho chovatelka, provozuje špicí blog, má ještě kavkazačku, s kterou měl ten samík taky štěňata, tento konkrétní pes je prý hodně problémový, proto ač je hezký je v útulku tak dlouho, nemyslím si že se ho zbavili jen kvůli tomu jednomu incidentu, prostě nejspíš zanedbaná výchova

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 08:31
- Nahlásit

worick
To se mi nějak nezdá, tam bude výchovných problémů víc...
Mája skončila v útulku po té, co majiteli (resp. chtěl jí zastřelit) zakousla slepice. U lovečáka překvapení, co?
Pes je prostě nevychovávanej pes zahradní hlídací, kterýho seženeš v každý hospodě za pivo
worick
co je projev dominance, co podřízenosti
tak to vyhoď jako téma a hlavně zdůrazni, že to neřešíš jako problém, že tě to jenom zajímá . Já to neřešim, když nejsou problémy, bojim se o tom i jen přemýšlet . Rodičů Milča nám třeba vyndavá z bot a oblečení svízele přítulu a bodláky...
Mně se psi navzájem neolizují.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 08:35
- Nahlásit

Maya
zprostředkovatelka co ho inzeruje, je jeho chovatelka
já jsem koukala, že je tam víc info než na stránkách útulku.
má ještě kavkazačku, s kterou měl ten samík taky štěňata
no potěš koště, taky skvělý spojení

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 08:35
- Nahlásit

cernej caj
Tak jsem prohlídla fotky v výletu, moc pěkný, až na tu fotku slepejše nebo co toje, to je fuj, Ferinka s pampeliškama kolem krku je mnohem hezčí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 09:55
- Nahlásit

worick
u nas se taky olizovani skoro nekona, ale zase kdyz nekde su jen s ferinou tak po prichodu domu tima ferina nakrejva, skace po nem a vrci na nej. Jinak krome hry nebo kdyz hara nakryvani tim na ferine neprovadi.

taky kdyz ferina na neco steka a tim se prida, tak po nem casto zavrci a "vyjede po cumaku", ale tohle dela jen venku, doma ne. beru to tak ze ferina je proste dominantnejsi, ale taky to muze byt, jak nam rikali na vycvikovym kurzu, ze je rozmazlena, tak ja nevim

kachna_
no skoda psa, je fakt krasnej, lidi taky asi nakryjou kdeco maj doma

Maya
ty taky znas uplne vsechny

hadka sem chtela vyfotit z vetsi blizkosti, ale to my muz zakazal, prej aby me nepokousal a kupodivu ji venecek ani nevadil, mela ho az do rozpadu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:45
- Nahlásit

kachna_
začínám reálně zvažovat, že koupím od kolegy ten foťák si dělám naděje, že když zlobí, že ho dá levno a budu na to mít (a navíc by ho nechtěl zaplatit hned). otazka zni, zda se chci o pul roku dýl koupat v lavoře

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:59
- Nahlásit

cernej caj
začínám reálně zvažovat, že koupím od kolegy ten foťák si dělám naděje, že když zlobí, že ho dá levno
. Fotí fakt moc pěkně, zejména pohyb prostě s obyčejnym digitálem nikdy tak pěkně neuděláš. Ale nevim, jestli bych si ho nenechala zkontrolovat nějakym servisákem nebo odborníkem, jestli ta závada neni degenerativní a nebudeš za půl roku plakat do lavóru.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:06
- Nahlásit

cernej caj
No u mě by to bylo jasný, já bych stopro dala přednost koupelně před foťákem, ale ty jsi ještě mladá, ty ten lavor ještě dáš.
Ale kachna má pravdu, kontrolu odborníkem by to asi chtělo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:11
- Nahlásit

kachna_
Fotí fakt moc pěkně, zejména pohyb prostě s obyčejnym digitálem nikdy tak pěkně neuděláša co teprv až se s tím naučím zacházet

Maya
ale ty jsi ještě mladá, ty ten lavor ještě dáš. to je fakt, koupelny si budu užívat dalších 40 let aspoň, tak pár měsíců mín mi těch 40 let radosti neubere

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:27
- Nahlásit

cernej caj
Jako bez debat zrcadlovka je zrcadlovka. Taky jsem váhala, když jsem kupovala před pár lety nový foťák, ale pak jsem usoudila, že mě se sice fotky ze zrcadlovky líbí, ale jsem líná je nějak složitě dělat, takže pro mě jedině digitál, vzít a cvaknout, já mám problém i na digitálu přetočit kolečko na sport když fotím běhací psy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:39
- Nahlásit

Maya
já si právě i na kompaktu nastavuju časy a tak, na auto nefotím skoro vůbec, nechala bych si kompakt a střídala podle nálady
kolega se rozhoupal že nechá tělo s náhradní baterkou a pamětovkama za 3t... sice je to 5 let starý, ale pro začátek asi dobrý... to se váhat ani nesluší

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:58
- Nahlásit

cernej caj
Tak to je super, a když tě to tak baví.. Jako víš co, peníze budou a my nebudem a člověk si musí udělat občas radost.

worick
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:04
- Nahlásit

Maya
No u mě by to bylo jasný, já bych stopro dala přednost koupelně před foťákem, ale ty jsi ještě mladá, ty ten lavor ještě dáš -
cernej caj
Háďátko je hezké, ty brďo, slepýše jsem neviděla snad 7 let Teď jsem si uvědomila, že jsem skoro týden neviděla naši užovku Žofku - doufám, že ji nenajdu někde kočkou zamordovanou
Maya
až na tu fotku slepejše nebo co toje, to je fuj - fakt Ti připadne hnusný, když na něj takto koukáš? Ani Ti nepřipadne ,,jakový má hezký vočičká..."!? Já mám prostě tuhle havěť ráda a blbě se mi to chápe. Ještě tak teda hadi, žáby - budiž ale třeba takový myšák-plyšák? Vždyť myška je krásňučká (bohužel mně jedna s...e už dva měsíce v garáži Je tam někde uhnízděná pod naskládanýma parketama a rozhryzává mi pytle s tříděným odpadem Posílám na Gůču, ale ta to fláká )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:07
- Nahlásit

worick
rodiče měli myši, tak na ně švagr nachystal pasti se sejrem, ale chytla se do ní šeltie

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:23
- Nahlásit

a takovej dotaz, co sem sice nepatri ale treba neco vite... kdyz si zmenim trvale bydliste z mista, kde ho mam ted (dum psany na me a sourozence), kdyz se mi neco stane s bydlenim, automaticky mam narok vratit si trvale bydliste do stareho mista nebo k tomu musi vydat souhlas ostatni spoluvlastnici?

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:34
- Nahlásit

worick
fuj jsou pro mě hadi a slepejši zvláště, protože vypadají jak přerostlý žížaly, i když jednou jsem si sáhla na hroznýše a taky nic moc a pak pavouci, zvláště ty s dlouhejma nohama
jejich vočička mi teda hezký nepřijdou
myši, žáby, ještěrky a v podstatě skoro nic dalšího mi nevadí, nechápu toto rozdělení, ale je to tak, i když jako děti jsme si se slepejšema a užovkama hráli, bylo jich všude plno, ted to ke mně nesmí na dva metry

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:36
- Nahlásit

cernej caj
Tak to netusím, logicky usuzuju, že když ti někde kus patří, že si tam trvalý bydliště můžeš dát automaticky, ale jako zákony logiku většinou nemají, tak to může být úplně jinak
možná by stačilo zeptat se na úřadě, ale pak pro jistotu jejich názor ověřit alespoň pohledáním na netu

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:39 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
když ti někde kus patří, že si tam trvalý bydliště můžeš dát automaticky,
já myslim, že musíš mít souhlas vlastníka (jako všech spoluvlastníků) a když o to "svoje" přijdeš, tak jsi pak nahlášená trvalym bydlištěm na nějakym úřadě.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:44 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

kachna_
No ale když ty jsi jedním z těch spoluvlastníků tak je to jiná situace než než když žádáš vlastníka jako cizí osoba
edit: na úřadě jsi hlášená když nemáš nikde jinde trvalý bydliště a nebo ho máš někde kde ve skutečnosti nebydlíš, tak tě vlastník nemovitosti může odhlásit a přihlásí tě automaticky na úřadě, vím to, jsem toto zjišťovala pro známý
cernej caj
Zkus se třeba pozeptat tady http://www.pravnik.cz/forum/topic/2855/diskuze-ke- clanku-trvaly-pobyt-k-cemu-se-vyuziva.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:59
- Nahlásit

prozkoumám to, jak bude čas. Přemýšlím vážně, že ho přehodím, protože musím platit 2x popelnice a celkově sou s tím pořád nějaký ofuky...

ale mám pak strach, že kdyby se třeba něco stalo nejen mě, ale i zbytku rodiny, že by mohl být problém třeba získat zpět bydlení aspoň v Brně (nemyslím tím samozřejmě, že by mě rodina cíleně nenechala aspon nějaký čas u nich přespat, ale kdyby se cokoli stalo třeba po zdravotní stránce, že by spoluvlastník třeba nebyl schopen ten souhlas dát, aby ze mě nakonec nebyl bezďáč...

mě vadí jen pavouci. všech velikostí. se už týden bojím v práci otevřít okno u mého stolu, protože sem tam před týdnem přiklepla hnusnýho obrovskýho pavouka do rámu a teď se bojím invaze jeho nasraných dětí

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:11
- Nahlásit

cernej caj
Hele co jsem našla
k ohlášení změny trvalého pobytu (přihlášení se) stačí souhlas jen jednoho ze spoluvlastníků
takže teoreticky, když ten jeden spoluvlastník budeš ty a odsouhlasíš to sama sobě, tak by to mělo jít

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:24
- Nahlásit

Maya
teoreticky, když ten jeden spoluvlastník budeš ty a odsouhlasíš to sama sobě, tak by to mělo jít
tý jo, no představ si, že se třeba manželé rozvádí a von jí nasadí do bytu někoho

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání