Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
ErzebethB
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 18:52
- Nahlásit

V cca jakém měsíci přichází a kdy cca odchází puberta? A jak to u vlčích probíhá? Mám pocit, že jsme do ní tak nějak asi vlítli nebo co...

A stává se z ní pěknej závislák... když jsme si jí přivezli, tak to byl samotář jako prase - stranila se nás, vydržela sama jakou dobu....cca dva týdny zpátky po nás začala strašně šílet za dveřma při odchodu a pako je schopný ve 3 ráno začít dělat bugr, když jde někdo domů z hospody!

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2013 19:00
- Nahlásit

ErzebethB
puberta tak v roce, ale + - několik měsíců, to je různý, probíhá jednoduše, pes ohluchne a dělá že v životě neslyšel žádný povel pokud ti v noci blafe na lidi z baráku, tak to začala hlídat, to si musíte ošéfovat, jinak to bude dělat nejspíš furt
kolik ono jí vlastně je?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 14:46
- Nahlásit

čau špicoidní, tohle vám sem musím dát

https://www.youtube.com/watch?v=kBAzEMLKTWU&featur e=youtube_gdata_player

nezlobte tu

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 21:53
- Nahlásit

PetraK
to je super, u nás by to bylo raf haf a jakej byl ježek, ale kdyby chtěl někdo ježka, můžu dohodit kontakt

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 20:19
- Nahlásit

Maya
Tak to s ní ještě tak hrozné není...

Ale máme problém.... začíná dělat štěkací bugr.... v jedenáct zalezem do pelechu a ona cca půl hodiny poté (co asi někdo chodí z odpolky nebo hospody) vylítne z ložnice a začne dělat bugr... jenže - než se já vzpamatuju, vylezu z postele a chci na ní zařvat, tak už je ticho a jen stojí u dveří a čumí na mě....
Co s tím? Mám za ní vystartovat, nebo to nechat odeznít (po pravdě nepočítám, že by to pomohlo... bojím se že bude prodlužovat tak dlouho, dokud za ní nevystartuju). Dá se tomu nějak zamezit? Přes den to nedělá, max. jen na zvonek... ale to štěkne dvakrát a je klid.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 21:53
- Nahlásit

ErzebethB
No podle mě jedině naučit jí povel ticho, tak abys nemusela vylejzat z postele a řvát, ale prostě jen normálka zavelet a určitě bych jí to hned zatrhla nějak, aby prostě nemohla vylítnout z ložnice a dělat bugr někde u dveří, protože samo, jak se to naučí, bude se to odnaučovat hůř a to do doby než bude umět ten povel ticho, teoreticky pokud nějakou dobu nebude mít možnost to dělat, tak to dělat přestane

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 08:04
- Nahlásit

Dvě noci po sobě jsme se s ní zavřeli do ložnice (před tím jsme je nechávali otevřené, aby si lady mohla lehnout kam libo). Zavřené dveře zatím fungují, tak uvidíme... ale zastřelila bych jí za to.... a když to udělala prvně, tak jsem za chudinkou vystřelila a říkám NESMÍŠ! a kdybyste viděli ten její zaraženej pohled... něco jako - tak já ti tady hlídám domov a ještě za to dostanu vyhubováno?

Hihi a musím se malinko pochlubit, byli jsme prvně na cvičáku (kde se jede na pozitivní motivaci, žádné škubání vodítkem a drill) a jako až na moment, kdy jsme se snažili přivolat a já byla úúúúplně šumafuk to zvládala bombácky... jsem čekala, že když si koupím špice, bude to samostatná jednotka, ale lítala ke mě přes hračky, misky se žrádlem a hlavně pááááániiiička Tak jsem z toho byla taková jakože hrdá maminka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 10:14
- Nahlásit

ErzebethB
tak to je supr

PetraK
jinak video supr

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 18:08
- Nahlásit

ErzebethB
tak super, že vám to tak jde, ono fenky jsou asi závislejší, no Kim mě začal odcházet do dáli tak v roce

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 18:40
- Nahlásit

Maya
No pozor, to ona venku to jako vůbec neřeší....

Když jsme šli minulej víkend do lesa, tak tam sice mezi náma lítala, ale občas měla tendence se vypařit... Tak jsme jí tam lovili, páč bychom jí v lese samozřejmě nikdo nedoběhl, a to přestože za sebou tahala vodítko x))

Ale na cvičáku lítala jak blecha )

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 08:24
- Nahlásit

ErzebethB
tak hlavně ať jí to vydrží na tom cvičáku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 08:52
- Nahlásit

ErzebethB
dobry je bezet od ni pryc, ne ji lovit jako nahanet, pac je to pro ni supr hra, kterou se samozrejme bude snazit hrat co to pude, ze jo...

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 18:36
- Nahlásit

cernej caj
V tom lese jsem za ní neběhala, stačil udělat dva, tři kroky, šlápnout na 10m vodítko a bylo po útěku.... jsem poučená z úprku u baráku,.... neutíkat, stejně jí člověk nemá šanci chytit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 19:06
- Nahlásit

si psala lovili tak moje predstava byla jinaci

nefritt
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 13:42 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit

Holky, potřebovala bych poradit.
Rozhlížím se po novém telefonu a podmínkou je, aby měl pořádnej foťák - takže minimálně 5 mpx. Nechce se mi tahat pořád velkej foťák a telefon mám u sebe pořád. A jelikož se mi můj mobil na jaře rozbil, mám aspoň důvod vybrat nějakej slušnej - doufám, že za cenu, která mě nezruinuje. A úplně ideální by bylo kdyby to nebyl dotykáč. Ale tam se asi moc nechytám.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 14:13
- Nahlásit

nefritt
a tu ashu sis nakonec nekoupila?
brala bych podle penez... ja mam rada nokie, tak bych preferovala osobne nokii (treba chytrou se symbianem c5) anebo samsung s5610 (recenze. Pech je, ze dneska se delaj bud chytry telefony = dotykace s dobryma fotakama a tak, nebo bezdotykace, kde je vetsi vyber spis v levnejsim segmentu, kde je beznej 2-3mpx fotak zase... pripadne jit do bazarovyho, ale tam to bude podobny... dobry fotaky mely sony ericsony (bazarovy SE elm.

nefritt
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 14:35
- Nahlásit

No nakonec nekoupila kvůli tomu foťáku. Taky má jenom 3mpx. Na starým telefonu to tak mám a fotky nestojí za nic. Když už ho teda budu kupovat, tak ten foťák ať to má taky pořádnej. Chtěla bych u toho blesk a automatické ostření. Na ten Samsung jsem ráno koukala a na Nokii Lumii.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 14:51
- Nahlásit

nefritt
to je tezky takhle, lumie sou dobry, ale asi vsecko dotykace? na mobilmanii muzes hledat podle parametru a neco ti to vyflusa (pokud pujdes zpet z prehledu telefonu, hlidej si, ze ta tabulka funkci se hodi na default tak si jen pridas parametr a dostanes uplne jine telefony, tak jen proste hlidat, ze mas ty sve stare + treba ten nove pridany)

nefritt
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 14:58
- Nahlásit

To bude dřina :-/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 15:08
- Nahlásit

nefritt
Proto ja mam telefon, mp3, fotak... Neexistuje univerzalni vec, co by me vyhovovala. Teleny od 6ti tisic podle me jinak budou mit dobry fotaky a pak existuje fotomobil, to je minikompakt fotak s mobilnima funkcema ale ted z hlavy nevim ani vyrobce. Ani nevim, zda to nebyl prototyp

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 15:11
- Nahlásit

nefritt
Brácha má Lumii a fotí už jen tím, jsou to fotky jak z foťáku, akorát teda je to dotykáč

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 15:23
- Nahlásit

prave ty drazsi dotykace maj fotaky dobry a dneska se uz moc nedelaj chytry telefony klasicky konstrukce proto nedostatek v tomto ohledu v novych modelech

nefritt
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 15:26 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit

No já jsem koukala, že se asi tomu dotykáči nevyhnu.
Ale ten Samsung S5610 taky nevypadá špatně a nemá špatný hodnocení. Ale podle toho popisu tomu mám rozumět, že to je jak na klávesnici, tak dotykáč??? To už jsem měla u tý Nokie a tu jsem prodala.To mi nevyhovovalo

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 15:39
- Nahlásit

nefritt
co na to koukám tak to není dotykáč ten samsung

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 15:49
- Nahlásit

cernej caj
z hlavy nevim ani vyrobce
samsung

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 16:06
- Nahlásit

kachna_
Toho sem tipovala, ale jistota nebyla

Nefrit
Nemel by to byt dotykac, ale nevim jiste...

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 16:08
- Nahlásit

cernej caj
http://www.svetandroida.cz/fotomobil-samsung-galax y-s4-zoom-oficialne-predstaven-201306

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:03
- Nahlásit

a hele, kupte si drahej mobil a je volání a sms zadara, by mě zajímalo, jestli to fakt bude fungovat i u nás a na všechny mobily a pevný linky http://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/31431 5-volani-zadarmo-apple-odsouva-operatory-na-druhou -kolej.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 07:13
- Nahlásit

Maya
jasny, klasika. to co je u PC uz davno (ala skype) tak konecne je i jako aplikace pro telefony...

kachna_
to je uplne presne ten, co sem myslela

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 10:59
- Nahlásit

http://www.mall.cz/mobilni-telefony-znacky/samsung -galaxy-s-iii-mini-blue
vím že si psala lépe nedotykáč, ale klasickej s 5 megapixelama jsem snad viděla jen párkrát.... já osobně bych třeba doporučovala samsung galaxy s3 mini... je za pár korun, má to 5megapixelů a navíc to má dvě kamery, což je super, když chceš dělat autoportréty nebo třeba skypovat =)

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání