| Autor |
Zpráva |
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 11:56
- Nahlásit
nefritt
I to je možný... možná to třeba jen dělal, abych to musela převléknout já.... pěkně leniví poslední dobou, budu ho muset zase pořádně zapřahnout... Nechci týpka sedícího u televize
nefritt
Tak s troškou konzervy je do sebe nasoukala... samotné jako mlsky taky baštila... ale ona je hajzl vybíravej... včera jsem jí do granulí nalámala (blbej) bílej rohlík a sežrala celou misku, jinak se jich ani nedotkla...
Mimochodem - neožíraly Vám štěňata omítku? Dneska ráno přijdu na chodbu a tam na mě koukala původní zelená namísto bílé... a pes úplně bílej čumák... Myslela jsem, že jí zabiju, ale jako první mě napadlo, jestli jí něco nechybí...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 12:21
- Nahlásit
ErzebethB
neožíraly Vám štěňata omítku
mě teda ne, ale zase je neměla trvale v bytě, bych řekla, že se nejspíš nudí, vono bude ještě hůř a zklidní se to až přejde puberta trochu
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 12:45
- Nahlásit
Maya
No, možná že to bylo nudou.. nevím, ale udělala to někdy v noci, nebo ráno, když odešel přítel.... ale je to takový pěkný zelený flek... Doufám, že nebude větší, až dorazím teď domů v obědové pauze
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 14:58
- Nahlásit
Tak je to dobrý, nepokračovala v té omítce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 15:04
- Nahlásit
ErzebethB
zase si najde něco jiného
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 20:39
- Nahlásit
Maya
tomu věřím... jako třeba nedávno - má nová sluchátka s mikrofonem, který jí obzvlášt chutnal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2013 17:42
- Nahlásit
ErzebethB
Nesmis ji to nechat. Me jednou zezrala brejle za 5t. Od ty doby si je proste hlidam.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 17:05
- Nahlásit
cernej caj
jj, to si pamatuju na ty brejle
mě teda naštěstí nesežrali nic, jen Kim mi udělal z gumáků pantofle, ale daly se nosit i tak, tak vlastně žádná škoda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 17:54
- Nahlásit
Maya
jo ja si to pamatuju taky na dovolene 2h cesty od nahradnich brejli jako supr s 6ti dioptriema
ale to taky bylo snad jedinkrat, co znicila neco, krome snad tech cinskych "papirovych" pantofli, ktery jedny jako pidi stenatecko okousala... ale u tech gumaku se ti zas aspon nezaparuje noha
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 18:49 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
ErzebethB
Já nakonec objednala osvědčené a vyzkoušené Nutra Gold. Dala jsem jí ochutnat dospělácký, co mají teď psi a mohla se užrat. Vzala jsem pro jistotu jen 3kg a uvidíme. A hlavně vím, že po těch mi psi nerezli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 20:23
- Nahlásit
nefritt
jj, Nutra Gold jsem měla teď a Kim nezreznul
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2013 09:56 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
Já ho měla pro choďandy a měly krásnou černou srst. Teď co jsou na mase - s mrkvičkou v kombinaci s Ontariem jsou zrzavý jako lišky
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2013 09:58 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
Tak už mi Bela tři noci chrupkala venku. Včera a předevčírem ani nehlesla celou noc, dneska k ránu v půl pátý začala poštěkávat, ale pak ještě zmlkla a ozvala se až v šest. Ale to bylo myslím tím, že včera bylo celé odpoledne hnusně a moc se nevyběhali. Mužskej by nebyl proti, kdyby zůstala doma, ale když jsem mu připomněla, že by teda po ní mohl začít uklízet, usoudil že jí venku s ostatními opravdu bude líp
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2013 16:39
- Nahlásit
nefritt
to je supr, bela si zvyka venku
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 08:44
- Nahlásit
jj, tuhle jsem si myslela, že se jí to líbit nebude - lilo a fučelo, ale chrupkala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 08:46
- Nahlásit
nefritt
Konečně pochopila, že špic je spíš venkovní pes?
V tomhle počasí se to hodí, co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 09:23
- Nahlásit
nefritt
lilo a fučelo, ale chrupkala tak to je supr, to uz je venkovni
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 13:29
- Nahlásit
Tak zatím to pořád ještě šlo, ale spíš jsem se obávala kdyby třeba začala hárat nebo podzimní nečas by mi taky vadil, tak aby si zvykla dřív než tyhle varianty nastanou. Však v těch vedrech funěla jako lokomotiva. Když jsme si ji pořizovali, tak jsme se usnesli, že bude venku. To jen já si musím každý nový štěndo napřed užít doma. Akorát, že zjišťuju, že každý další je víc a víc rozmazlovaný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 14:09
- Nahlásit
no to ale vubec nevadi, ne? ze je vic rozmazlujes aspon si je taky poradne uzijes a o to jde, ne?
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 21:22
- Nahlásit
Maya
špic je spíš venkovní pes?
Být ta naše perma na zahradě, tak je z ní během pár dní bahenní koule s ušima... Dneska lítala s jezevčicí, přišla se pomazlit a svalila se vedle mě do louže... za chvíli do bahna pod stromama, následně začala hrabat pod keřema... a jako poslední ukázala ponděro jezevčici opět v tý louži... a pak samozřejmě nechtěla dobrovolně domů, takže jsem se musela ušpinit jako to prase, abych jí vzala do náruče a donesla jí domů!!!
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 09:27
- Nahlásit
Čímž dokázala, že je venkovní pes
Naše Bela včera nějakým záhadným způsobem vyskočila zezadu na boudu, co je přidělaná ke kotci a šplhala nahoru na kotec. Naštěstí dílo nedokonala. Nedovedu si představit jak jí sundavat ze skoro dvoumetrové střechy kotce. Já myslela, že mám psa a ne veverku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 09:38
- Nahlásit
nefritt
Vzhledem k tomu ze ferina vyskoci z fleku metr 20do vysky tak i veverka je mozna
Ted se mi tu zlaticka ozuzlavaj a sou moc roztomily. Feri zere timikovi nohu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 10:15
- Nahlásit
nefritt
Já myslela, že mám psa a ne veverku
já mám fakt štěstí, že moji na ty vejšky nejsou, nebejt Dorina, kterej skáče přece jen víc, no na místě přes ten metr dá taky, tak Kima ani nenapadlo přeskočit 40 cm plůtek k želvám, až když mu to Dorin ukázal že to jde, tak to přeskočil taky
cernej caj
Feri zere timikovi nohu
tak to už nebude jen vokoun, ale taky nohoun
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 10:19
- Nahlásit
Maya
on uz je nohoun asi od malicka ale uspesne si ji zatim sezrat nenechal
až když mu to Dorin ukázal že to jde, tak to přeskočil taky tim taky neni vubec skakaci
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 17:22
- Nahlásit
Tak v tom případě máš krásnou veverku, nefritt.
http://www.peliskypropsy.com/soutez
Můžete nám dát hlasík? )
Kujem
Btw. Od příštího týdne nastupujem na "cvičák" pomocí pozitivního upevňování - www.petpoint.cz všichni si ho tady chválí, tak se těšíme
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 17:55 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
My jdeme od 15.9. na náš osvědčený cvičák - odchodila jsem to tam s většinou smečky. Těším se - už potřebuju vypadnout mezi lidi jako sůl.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 19:47
- Nahlásit
ErzebethB
jak se tam hlasuje, mi nejde nikam kliknout
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 20:37
- Nahlásit
Maya
Najedeš na tu fotku, klikneš na ní a objeví se ti tam zobrazit/hlas ... tak klikneš na hlas =)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 21:29
- Nahlásit
vlčí špic v útulku v Jablonci
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 21:39
- Nahlásit
Ten má úžasný výraz.