| Autor |
Zpráva |
ATIZ
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 12:55
- Nahlásit
Maya
Dík, tak to jsem měla správné informace. Právě jsem si říkala, že je to divný. Můj prcek právě v létě funí úplně šíleně, tak jsem si říkala, jestli je to normální , ale předpokládám, že je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:10
- Nahlásit
ATIZ
Jo, to oni funí, protože jinak se ochladit neumí a chce to samozřejmě ve vedrech nikam je netahat na procházky, ale nechat je někde ve stínu. Mnohem účinnější než stříhání je fakt dobrý vyčesání, pak je pryč skoro všechna podsada a zůstanou dlouhý krycí chlupy, které chrání a chladí kůži.
Stříháním se fakt srst zničí, můžu potvrdit z vlastní zkušenosti a nefritt by ti mohla vyprávět a trvá 2-3 roky fakt tvrdý práce než je zpátky jak byla
Samo můžeš zastřihnout kontury, konečky a tak, ale to nesouvisí s teplem a velké ostříhání, to fakt viz výše.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 13:45
- Nahlásit
ATIZ
a co mas za psa? tady erzebeth taky rika, jak ji stenisko silene funi v tech vedrech, ale ja bych urco nestrihala. to by navic do zimy nikdy nedorostlo
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2013 18:22 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
ErzebethB
cernej caj
kdybyste chtěly holky jenom na odzkoušení, tak já klidně odsypu a pak nabídnu k prodeji ten zbytek - to mi nevadí.
ATIZ
špice nestříhat!!! Já když někdy vidím co s těmi psy lidi provedou, tak bych jim ty ruce urazila!
Bela taky funí, ale to je v tomhle počasí normální. Mně funí i holky čivavák
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 07:04
- Nahlásit
nefritt
hele tak to bys byla moc hodná, já bych si vzala tak +/-2kg, jak ti to vyjde aby ti něco zbylo na ten prodej. Kolik za kilo?
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 09:55
- Nahlásit
Maya
To videjko je boží a ten pes je úžasnej ))
cernej caj
Hele hele, pozor na pusu, bůh ví, jak bude vypadat Eliza, až vyroste...
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 09:58
- Nahlásit
Já to koupila za cenu pro chovky, takže 88,- za kilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:43
- Nahlásit
nefritt
tak to je supr tak ja ti napisu do mailu adresu, budes to chtit na ucet?
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:44
- Nahlásit
nefritt
jůůůů tak mě ty +-3kg )
Ta lapina je taky moc krásná... jen teda jsem nevěděla, že na zimu mají takovej brutal kožich
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 10:45
- Nahlásit
nefritt
Jůůů super, tak poprosím o informace o adrese a čbú na martina_benakova@centrum.cz ))
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:04
- Nahlásit
ATIZ
Jinak teda důkaz k Tvému dotazu...
Chtěla jsem naší Elize trošku ulehčit v tomhle horku a tak jsem jí ostříhala packy do kulata.. jak jsou teď ty vedra, tak mi sama skáče po vaně a chce se nechat namočit, tak jsem jí několik dní nečesala a mrkni, jak jí vypadají přední packy
Uši jsme zase stříhali, aby se jí postavily a teď to vypadá taky otřesně...
Když to rozčešeš, kudrlinky a chuchvalce na chvíli zmizí, ale stačí aby jí člověk chvíli muchlal a mazlil a je to zpátky.
WTF?!
Krásná momentka, byli jsme venku, když začaly padat kroupy... byla z toho pěkně vyjukaná
A takhle to dopadlo...
http://erzebeth.rajce.idnes.cz/4_mesice#20130806_1 93707.jpg
Těch blbých řečí si nevšímejte, jsem zjistila, že jakmile jde o psa, tak šišlám úplně všude...
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:23
- Nahlásit
jo na účet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:40
- Nahlásit
ErzebethB
na te treti fotce je uz suprove nohata
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 12:11
- Nahlásit
cernej caj
Oni to jsou fotky snad ze dvou dní po sobě, ale je to jak si lehne, lady... Teď si hrozně zvykla chrápat na záchodě.... asi je jí tam líp... nahraju fotku a pošlu
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 12:21
- Nahlásit
nefritt
Ježiš já su debYl.... hoď mi na toho maila jen čbů... adresu napíšu já
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 12:56
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 13:13
- Nahlásit
ErzebethB
a jak tam ma tu cuprinu
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 14:14
- Nahlásit
Hadí pes?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 14:31
- Nahlásit
ErzebethB
tak ta je husta
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 16:18
- Nahlásit
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 16:18
- Nahlásit
ááááá první zoubky vypadaly... dva vypadly a jeden roste ))
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 16:42
- Nahlásit
ja u feri snad nevidela zadnej zub vypadnout. napred mela vsecky mlecny a pak najednou mela vsecky staly
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 18:16
- Nahlásit
No já bych si toho taky nevšimla, žádnej jsem nenašla... ale jak tam tak ležela na zádech, tak čumím, že nemá dva zuby a vedle má bílou tečku v dásni :-D
Ale asi je všechny někde nechala zapíchnuté, nebo je žežrala
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 18:33
- Nahlásit
Já jich našla u Belinky několik - hlavně potom stoličky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2013 19:52
- Nahlásit
já u Dorina taky neviděla žádnej a u Kima jen jeden, protože ten jsme vytáhli přetahovadlem a zůstal tam zapíchnutej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 06:35
- Nahlásit
já zjistila, že má stálý tak, že sem poslala chovatelce fotky nějaké a ona na mě vybafla že už má půlku stálých zubů
ty psi posledni tyden jsou na odstrel. Kazdej den v noci zacne brutal rev, ferina kvici, skace po nas, dela bordel. dneska to bylo ve 3 v noci, tak dou na samotku dycky ven. Nechapu, jestli to je kvuli vedru, ze hodne pijou a pak chtej v noci curat? ale je to otravny nehorazne teda
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 09:32 - Změnil/a: ErzebethB
- Nahlásit
cernej caj
Naše Eliza je z těch veder taky už vyřízená,... jak mi nejdřív nechtěla chodit domů, páč jsem jí (jak venku bylo mokro) sprchovala panděro a packy, tak teď v těch hnusech sama skáče na vanu a nechá se dobrovolně namočit a ještě se mi sama cpe pod sprchu... hrozný, občas mám nutkání vzít nůžky a ten kožich jí trošku prostříhat....
Edit: Když jsme měli doma i v noci 27° tak taky chodila neustále tam a zpátky, nebo se posouvala po dlaždičkách na chladnější a byla schopná během hodiny tak procestovat půlkou kuchyně... Dneska v noci spala jak zabitá, venku foukalo a byla zima, tak si po cca měsíci užila klidnou noc... Doma 21° a to jí bylo příjemně, čumu měla zavřenou a ještě ráno jsem jí tahala z pelechu se vůbec vyvenčit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 10:09
- Nahlásit
my mame doma posledni tyden 28 a k ranu to padne i na 27.5...
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 11:13
- Nahlásit
cernej caj
No, tak to se nedivím, že šílí.... Vem si, jak se probudíš ráno ty... (nebo aspoň teda já) - zpocená, nevyspala, usmolená... A teď si vem hafana...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2013 12:14
- Nahlásit
ErzebethB
ja vim, doufam, ze to je tim teplem a ne treba nejakyma potizema...
|