Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 10:10
- Nahlásit

Maya
to je jak s tim mym budikem... jak zazvoni budik, dozadujou se desnym revem jidla, ale to tezko odbourat kdyz je nechcu nechat hladovi, ze? ale jinak s tim moc problem nemam, jako jo, dozadujou se taky zradla ale nejak prudny nejsou a vetsinou daj pokoj

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 10:13
- Nahlásit

cernej caj
no jak už jsem psala, Kim takhle prudí s tím štěkotem od tý doby, co je hluchej, předtím to bylo celkem v pohodě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 10:15
- Nahlásit

Maya
prave, takze ono jako ze si eliza tak moc rika asi by chtelo trochu korigovat...

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 10:18
- Nahlásit

Maya
My jsme to zarazili tak, že dostane baštu před náma, odklidím jí z místnosti a když dobaští, tak už jen většinou sedí.... ale naopak neexistuje Ale jinak u stolu už škemrá jen očkama a když si jí jo dlouho nikdo nevšimne (totální ignor) tak štěkne, nebo vyskočí a dožaduje se pozornosti... ale zlepšuje se to )

Jinak nám už dva dni po sobě sem tam pokňourává.... z ničeho nic... baštu má, vodu taky, vyvenčená je... jestli je to těma vedrama.... už jsem jí chudinku začala po delším venčení namáčet do vlažné vody, hodím jí do vany, napustím jí tam pár cenťáků vody a pomalu jí celou namočím... teď vedle mě leží a mám pocit, že běžela pardubickou.... hrozný ty vedra, fakt...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 10:33
- Nahlásit

ErzebethB
prej maj bejt zase dneska večer bouřky, tak třeba se ochladí

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 10:41
- Nahlásit

Maya
Kéž by...někde čtu od čtvrtka ochlazení až o 10°, jinde zase vedra až do konce sprna... člověče vyber si..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 10:50
- Nahlásit

beru to ochlazeni o 10 stupnu

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 11:10
- Nahlásit

cernej caj
já taky, včera psali, že to má bejt v pátek, že bude snad jen 20, kéž by alespoň jeden den

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 11:41
- Nahlásit

Maya
jojo, to by bylo supr. poradne se vyspat a moct jet do jihlavy konecne beze strachu, ze po ceste umrem

nefritt
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 18:16
- Nahlásit

ErzebethB
cernej caj
Já to klidně pošlu, akorát musím zvážit kolik toho je, aby mi řekla na poště poštovný. A je to štěněčí pro středni plemeno. Pytel byl 12,5 kila a nemám páru kolik jsem odebrala, ale moc to nebude.

Dneska jsem Belině vyndala tu mušli na vodu a naplnila jí, takže se tam pěkně vyřádila a ochladila. Máme tady příšerně. Jenom doufám, že ty bouřky nebudou mos prudký. Ta co byla minulý pondělí vyhodila elektriku kolem dokola na dva dny, protože na sile vyhořela nějaká fáze a polámalo to spoustu stromů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 18:52
- Nahlásit

nefritt
aha tak ty mas vlastne steneci, tak to asi nechcu...

tak snad vas to neodnese

nefritt
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 18:59 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit

ErzebethB
Tak je toho 11 kilo. Dej vědět, kdyžtak to nabídnu na Granulácích

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 20:57
- Nahlásit

nefritt
Ty jo 11kg je fakt strašně moc, jsem myslela, že bychom to dali na půl s černým čajem, ale 11kg by mi tu "smrdělo" asi rok, páč jí mícháme granule s paštikama a konzervama a do teď (jsou jí 4 měsíce) zkrmujeme na přeskáčku 3 pytle totwu a jednu eukanubu

Jinak teda u nás je brutální bouřka... Eliza se venku hrozně baví lítajícím listím, žere a chytá padající kroupy a dokonce tahala větve z křoví a měla hroznou prdel z toho, že z toho padá voda, jsem nechápala... z hromů a kraválu listí ve větru si vůbec nic nedělá. )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 07:09
- Nahlásit

ErzebethB
když já si neuvědomila, že jsou štěnecí a to asi nemá smysl pro mě kupovat? i když možná na přibrání tima by to nevadilo, ale zas jestli nejsou moc malý pro hltavce?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 08:21
- Nahlásit

cernej caj
Jo, po štěněčích by ti mohl víc přibrat, obvykle jsou výživnější

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 08:57
- Nahlásit

cernej caj
To je v pohodě, já jen píšu, že fakt 11kg je pro nás moc... nechápu, proč ty essentialky nedělal i menší... :/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 09:03
- Nahlásit

ErzebethB
vetsina lidi preferuje vetsi pytle kvuli cenove vyhodnosti prave, nevim, jak mate velkej byt, ale i tak bys ten pytel zkrmila rychle jak povyroste

Maya
bala bych se velikosti tech granulek

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 10:10
- Nahlásit

hele http://www.youtube.com/watch?v=rUwQSYNGDTE

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 10:35
- Nahlásit

Maya
jo to je luxus nedavalas ho i loni? jinak ten pes je docela skaredej se mi zda, ze dokud se nenamoci tak je to spis velka chlupata koule a ne spic

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 10:39
- Nahlásit

cernej caj
jo, to je možný, že už jsem to sem dávala, líbí se mi tyhle plovací videa
tak je to spis velka chlupata koule a ne spic
no jo no, keeshond

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 10:46
- Nahlásit

Maya
nemuzu si pomoct, ale ti keeshondi se mi vubec nelibi a pritom to neni ak odlisny od vlcouna... ta srst je teda desna, to moje polokeesi ferinka ji ma spis vlcounovitejsi a ty cumaky priserny skaredy, to je taky des... extra chlupata hlava s kulatym tvarem a svetlejma chlupama a do toho cernej priprclej cumak... ja nevim, jeste nektery ty mezi typy jsou krasny, nektery jsou roztomily, nektery sou v pohode ale keeshonda fakt v zivote nechcu

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 10:54
- Nahlásit

cernej caj
však my antikeesí budeme mít tu lapinu

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 11:02
- Nahlásit

lapina zabíjí krabici, fakt jak špic
http://www.youtube.com/watch?v=dyTlmw9NeSY

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 11:40
- Nahlásit

Maya
ta je skvela

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 12:09
- Nahlásit

cernej caj
jo, úplně přesně tohle dělá Dorin se svým plyšákem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 12:17
- Nahlásit

Maya
ferina s krabickama papirovyma taky

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 12:38
- Nahlásit

cernej caj
tak moji papírový krabice teda nedostávaj, Kim by to rozebral na milimetrový kousky a kdo by to pak sbíral

ATIZ
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 12:47
- Nahlásit

Zdravím,

chtěla jsem se jen zeptat: stříháte někdo svoje špice na léto? Četla jsem, že se stříhat nemají, že jim je pak naopak ještě tepleji, ale teď jsem slyšela od více lidí, že to na léto dělají. Děkuji za názory.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 12:50
- Nahlásit

ATIZ
Nestříhat, ano srst je izoluje i od tepla a navíc srst se stříháním zničí.
Přečti si třeba tohle, platí to v podstatě pro všechny špice
http://www.pomeranian.name/spicoza10.html

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 12:53
- Nahlásit

ATIZ
Jinak teda já o nikom nevím kdo by stříhal špice na léto, akorát vím o pár lidech, kteří stříhají hodně staré psy, protože ti už jen víceméně leží, tak aby se nezapařili a je jedno, že srst mají zničenou a vypadají blbě.

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání