| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 05:50
- Nahlásit
Vlčáčková
To mi dela tim, se s radosti rozbehne, veme, ale bud flusne metr ode me, nebo zapadne na zem a 2x ho olizne. Ale beha za tim fakt s radosti, jeste vyladit, aby nosil. Ferina pohrda vsim.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 12:28
- Nahlásit
Maya
prosím tě, jak je na tom povahou stř. špic v porovnání s Vlčím?
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 14:03
- Nahlásit
Maya
Mamka na nějakou přehnanou údržbu hafanů není, to hrablo jsme zkoušeli a moc se jí to líbilo, takže si myslím, že jí bude stačit jako úprava toto, aby nevypadala jako košťátko ))
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 14:26
- Nahlásit
no uvidi mamka podle typu srsti. knirum dost srts roste a pokud se neupravuji, tak je z toho bezdak se srsti az na zem za par mesicu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 16:56
- Nahlásit
cernej caj
Ferina pohrda vsim.
Není Ferina za psa převlečená kočka?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 23:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Není Ferina za psa převlečená kočka?
není, je to normální vlčoun, Kim taky na tyhle věci hází bobek, akorát tím baví návštěvy které pojmou ten nápad, že mu hodí nějaký Dorinův míček a Kim akorát za ním hodí znechucenej pohled a odchází na druhou stranu si lehnout
Dorin běhá za míčkama rád, ale přinese ho jen občas a stejně nejradši má když si ho hází sám
kachna_
no konkrétně Dorin je mnohem akčnější a uštěkanější, ale taky jako bych řekla víc vocáskovitější, když jsme třeba venku, Kim leží někde bokem a jen sleduje, přijde nechá se podrbat a zase jde, Dorina mám furt za zadkem, jen si sednu ke stolu mám ho na klíně nebo leží pod nohama a furt chce do baráku je prostě jako víc radši s lidma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 07:11
- Nahlásit
Maya
e prostě jako víc radši s lidma
to mluvis o ferine
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 07:12 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
jak si vsiml kamarad na vandru - ferina, kdyz spime venku, je nalepena na me, slape po me, po hlave, po brise, zavaluje mi nohy... tim si lehl 2metry ode me a byl spokojenej
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 08:27
- Nahlásit
To černý štěndo je správňácký!
Mně Bela aportuje bumerang. Asi to okoukala a běhá s ním. Jen jí ho vždycky po chvilce vezmu, abych jí to neotrávila.
Maya
dorazily nám ty essentialky a vzala jsem jí k tomu i ty jejich pamlsky. Hopsala po zadních a předváděla mi tu indiánský tance jenom aby ještě dostala
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 08:28
- Nahlásit
Já mám ocásky oba vlčouny. Ono to asi bude pes od psa
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 08:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
nefritt
já ani jednoho (ani Batu ani Milču) Za ocáska je tu jedině flekatice
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 15:56
- Nahlásit
cernej caj
Hlavně i uvidíme podle toho, co z ní vyroste... řekla bych že je to víc něco jiného, než knírač, páč má srst na většině těla jemňounkou... až na zádech a na některých částech hlavy a pacek... tam jí to trčí pěkně ))
nefritt
Je to správná směska... malý tělo na dlouhatánských nožkách
nefritt
Takže essentialky chutnají i Bele? Přemýšlela jsem o nich taky, hlavně teda o těch pamlskách zatím, páč jak jsem tak zjistila, tak my snad v životě nezkrmíme ani těch 9kg Tastů, co teď máme... lady to nechce baštit, míchám jí to s rýží, těstovinama, konzervama, kapsičkama... a teda jako nic moc...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 18:19
- Nahlásit
ErzebethB
ja sem nechala ferinu casem napospas osudu. Ted zere dobre, i kdyz je fakt, ze i jako stene nemela problem s masem a podobnejma vecma. Taky mi tu holky radili at ji to poradne vomatlu pastikou ty granule. I kdyz u nas teda bez efektu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 19:26
- Nahlásit
nefritt
Tak mě naštěstí psi žerou všechno a hlavně rychle, jak jsem tu teď měla Zeuse, tak jsem je musela oddělovat, moji zblajznou misku za pár vteřin a Zeus to samý žere čtvrt hodiny, to bych vyrostla.
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:02 - Změnil/a: ErzebethB
- Nahlásit
cernej cajMaya
No u nás největší úspěch slaví Pedigrácký kapsičky pro štěňata... vozíme je sebou jako sváču po návštěvách a různých akcích a to dycky zbaští ani nemrknem.... ale samozřejmě ty kapsičky obsahem nic moc... a navíc smrdí jako kjáááva a to houno potom taky... člověk pozná, že ten nebezpečný materiál se skládá z Pedigree, páč se člověku chce zvracet a slzí u toho oči
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:19
- Nahlásit
ErzebethB
no jo, to se nedivím že ty jí chutnaj, zkus si je když tak objednat ze zoohitu, ty německý jsou obvykle o něco lepší
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:53
- Nahlásit
http://www.zoohit.cz/shop/psi/granule/simpsons_pre mium?utm_source=zooadserver&utm_medium=Homepage&ut m_term=M2&utm_campaign=4_Dog_Simpsons
Máte někdo zkušenost s tímto?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:57
- Nahlásit
Maya
myslis, ze na zoohitu maj jiny nez bezne dostupny v ostatnich obchodech?
ErzebethB
nemam, ale nevypada to zle
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 22:03
- Nahlásit
Na zoohitu ty klasický kapsičky pro štěňata nemaj
Pokusím se na ty simpsny najít recenze a uvidíme, teď mě láká to essential food, ale nechce se mi kupovat hned 12kg pytel
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 23:41
- Nahlásit
ErzebethB
Nevypadá to špatně, ale zdá se mi to dost drahý.
Kapsičky nemusíš kupovat pro štěńata, klidně můžeš vzít dospělácký, ono je to jedno.
cernej caj
Jo, zoohit posílá zboží z Německa a je jiný, kapsičky Pedigree jsem teda neměla, ale kupuju tak kočkám kapsičky Whiskas a je to úplně jiný a navíc mnohem levnější, teď jsem tam kupovala psům Pedigree Denta Stix a ten obal je taky trochu jinej a navíc je to v krabicích, mívají tam i mlsky a různý kousací věci, který se u nás ani neprodávají, ale často to obměňují, tak to chce prohledat, když člověk něco objednává.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 01:28
- Nahlásit
Maya
Dorin běhá za míčkama rád, ale přinese ho jen občas
Tak už máme posun v nošení míčků. Nosí je hůř než předtím. Holt nový koště dobře metlo, ale už se okoukalo.
V jednom útulku nyní mají něm. špice. 10 let mu je. Chudák pes.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 07:58
- Nahlásit
Vlčáčková
tak uz ho to asi moc nebavi
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 08:54 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
No nevýhoda je, že ty Essentialky jsou jenom ve velkých pytlích a malý se ani nechystají. Kdybys chtěla zkusit, tak můžu poslat vzorek jestli to bude baštit.
Ty Simpsny jsou tady celkem nový, tak nevím jaký budou zkušenosti. Já vlezla na FB do skupiny Granuláři a tam se celkem normálně dá bavit o tom co kdo zkusil - zatím tam nikdo nikoho nenapadá blbejma kecama
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:14
- Nahlásit
Maya
Jo jo díky za tip, hned jsem na ten zoohit koukala )
Naše kapcičky tam nemají, ale to nevadí, nedávno jsem je chytla v akci (otevřeli nám tu nově kaufland) tak jsem koupila hned dvě bedny za cenu jedné (kolik je asi výrobní cena? ) Tak máme na chvíli vystaráno a až začnou docházet, tak budu hledat, kde co nefritt
dobrej tip na tu skupinu, taky si to asi přidám ))
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 20:25
- Nahlásit
Vlčáčková
normální špic, no
jinak Dorin už asi stárne, máme tu řemeslníka a stačil mu jeden den a už se ho ani nesnaží zakousnout, naopak se s ním kámoší, fakt věc nevídaná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 08:54
- Nahlásit
Maya
ho ani nesnaží zakousnout, naopak se s ním kámoší, a kolik je dorinovi
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 10:02
- Nahlásit
Mně dneska Bela předvedladobrou práci Popelky. Vysypala doprostřed kuchyně granule (má namíchaný starý s novejma) a potom úplně v pohodě vybírala ty nové a staré nechávala ležet na zemi.
Jinak teda asi z těch našich bude hlídat nejvíc. Musím jí dost krotit, jinak by asi byla schopná řvát pořád.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 10:08
- Nahlásit
nefritt
a potom úplně v pohodě vybírala ty nové a staré nechávala ležet na zemi to je teda sibalka
no ja uz musela druhou noc po sobe vykopnout psi ven nad ranem, protoze delali desnej virgl. stekali, skakali... nevim, jestli chteliven, ze v tom vedru v noci vic pijou, nebo venku neco... ale hruza
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 10:55
- Nahlásit
Já bych Belu taky nejraději už na noc šoupnula ven, ale řve tam jako pominutá :-/ Ani nevnímá, že tam není sama. Visí na kleci a ječí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 12:05
- Nahlásit
nefritt
abys nemela takovyho zavislaka desnyho jak mam ja... ja nemuzu jit ani na zachod, aby netropila rambajz - kdekoli mimo domov
|